2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zeynep sare güzel bencede

bence telefonu varsa bir ara derim tedirgin oluyor insan

rica ederim canım isim konusunda insan çok arada kalıyor anlıyorum seni

Tabi ki zeynep sare, cunku bizde zeynep sare koyacaz nasipse. Cinsiyet belli degilken bile bizde isimler hazirdi kiz yada erkek olursa su olacak diye
Sare düşüncelerimizin arasındaydı ama söylenmesi zorolur diye vazgeçmiştik sonra Zeynep sare uyumlu geldi melis diyorduk sonra anlamı için arada kaldık çok zormuş bu isim işi

doktorunla konuş ne derse ona göre hareket etmelisin. artık sonlara yaklaşıyoruz herşey önemli olabilir

Bz de zeynep erva koycz galiba zeynep sare de cok guzel uymus :)

Ya biz bir de doguma bu kadar az kalmisken ev isine giristik ev aldik resmi islemleri halletmeye calisiyoruz ins. Dogumdan once gecebiliriz degilse dogumdan 1 ay sonra geccez bebek varken daha zor olur umarim dogalgaz isleri yetisir dua edin kizlar

Ya biz bir de doguma bu kadar az kalmisken ev isine giristik ev aldik resmi islemleri halletmeye calisiyoruz ins. Dogumdan once gecebiliriz degilse dogumdan 1 ay sonra geccez bebek varken daha zor olur umarim dogalgaz isleri yetisir dua edin kizlar
Hayrli olsun. Hem ev hem bebek biraz zor olur ama allh yardm eder ins

Sare düşüncelerimizin arasındaydı ama söylenmesi zorolur diye vazgeçmiştik sonra Zeynep sare uyumlu geldi melis diyorduk sonra anlamı için arada kaldık çok zormuş bu isim işi

Bizde de zeynep belliydi yanina alya dusunuyorduk sonra arastirinca sare cok hosumuza gitti ve zeyneplede guzel uydu cinsiyeti ogrendigimizden beri oyle seviyoz kizimizi cok zor bu isim meselesi cok sukur biz cinsiyeti ogrenmeden ikisinide belirlemistik

Cok saolun kzlar rabbim kolay dogumlar versin hepinizede.. bebisimi gordum simdi ama bugunde kuvezde kalcakmis anne olmmak harika bisey
Gözün Aydın cnm sağlıkla sıhhatle büyür inşallah dogum tarıhımız aynıydı ama sen bır ay önce kavuştun yavruna ınsallah bir an önce çıkar kuvözden çok geçmişler olsun

Nasılsınız kızlar hava karlı bende bebek kıyafetlerini yıkama ütüleme olayını yapıyorum annemle saolsun bana pek bi iş bırakmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…