zeynep sare güzel bencedeMelis hoşumuza gitmişti ama anlamı konusunda kararsız kaldık anne baba isim koymakta sorumlu tabi iki isim istememize rağmen Zeynep sare uyumlu geldi ama hala tereddütteyim kafam çok karıştı teşekkürler canım bu arada
ay canım Allah yardımcın olsun inşAllah bebeğini sağsalim kucağına alırsıngunaydın kızlar...
bizim de 2 gunumuz kaldı.annem yolda gelıyor bakalım.dualarınızı beklıyorum kızlar.saglıkla kavusuruz ınsallah yavrularımıza.
bence telefonu varsa bir ara derim tedirgin oluyor insanKızlar dün akşamdan beri bi sırt ağrısı var bende sabah uyandığımda da bebeğin aşağıya doğru çok fazla bi baskısı vardı bu durum hala devam ediyo çok baskı yapıyo canım çok yanıyor karnımda ağrı yok ama sadece kalmanın biraz üstünde sırtımda var ağrı sizce doktora gitmeli miyim akıntı mda bişi yok
Ben de normali beklicem martta dogurcam ins.Bebeğini kucaklarına alan tüm annelere geçmiş olsun Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bizede hayırlısıyla doğurmayı
Normal doğumu bekleyip marta kalacak bir kaç anneden biri olcam zaten
rica ederim canım isim konusunda insan çok arada kalıyor anlıyorum seniMelis hoşumuza gitmişti ama anlamı konusunda kararsız kaldık anne baba isim koymakta sorumlu tabi iki isim istememize rağmen Zeynep sare uyumlu geldi ama hala tereddütteyim kafam çok karıştı teşekkürler canım bu arada
Kızlar sizce Zeynep sare mi yoksa Melis mi iki isim arasında kaldım
Sare düşüncelerimizin arasındaydı ama söylenmesi zorolur diye vazgeçmiştik sonra Zeynep sare uyumlu geldi melis diyorduk sonra anlamı için arada kaldık çok zormuş bu isim işiTabi ki zeynep sare, cunku bizde zeynep sare koyacaz nasipse. Cinsiyet belli degilken bile bizde isimler hazirdi kiz yada erkek olursa su olacak diye
doktorunla konuş ne derse ona göre hareket etmelisin. artık sonlara yaklaşıyoruz herşey önemli olabilirKızlar dün akşamdan beri bi sırt ağrısı var bende sabah uyandığımda da bebeğin aşağıya doğru çok fazla bi baskısı vardı bu durum hala devam ediyo çok baskı yapıyo canım çok yanıyor karnımda ağrı yok ama sadece kalmanın biraz üstünde sırtımda var ağrı sizce doktora gitmeli miyim akıntı mda bişi yok
bende bekliyom ama bebiş martı beklermi bilinmez :)Ben de normali beklicem martta dogurcam ins.
Ben beklemicem ama benim de mart:)Ben de normali beklicem martta dogurcam ins.
Bz de zeynep erva koycz galiba zeynep sare de cok guzel uymus :)Melis hoşumuza gitmişti ama anlamı konusunda kararsız kaldık anne baba isim koymakta sorumlu tabi iki isim istememize rağmen Zeynep sare uyumlu geldi ama hala tereddütteyim kafam çok karıştı teşekkürler canım bu arada
Bekle bekle cnm skildi yahu. yariyil tatilindn beri evdeym. Bebek gelck diye biyere de gitmdk. Ama bn skilmya basldm artk. Okul da yok. Ev isi yapmiyrm dogru duzgn annm var sagolsun. Hayrlsyla dogursak artk ii olckbende bekliyom ama bebiş martı beklermi bilinmez :)
Hayrli olsun. Hem ev hem bebek biraz zor olur ama allh yardm eder insYa biz bir de doguma bu kadar az kalmisken ev isine giristik ev aldik resmi islemleri halletmeye calisiyoruz ins. Dogumdan once gecebiliriz degilse dogumdan 1 ay sonra geccez bebek varken daha zor olur umarim dogalgaz isleri yetisir dua edin kizlar
Sare düşüncelerimizin arasındaydı ama söylenmesi zorolur diye vazgeçmiştik sonra Zeynep sare uyumlu geldi melis diyorduk sonra anlamı için arada kaldık çok zormuş bu isim işi
Saol canim bebegimizin kismeti deyip aldik ama ins. Bu isler arasinda dogurmam o yuzden bebegim 40. Haftayi tamamlar ins.Hayrli olsun. Hem ev hem bebek biraz zor olur ama allh yardm eder ins
Annesine karşıda lokum mu acaba benim kocam koç bana karşıda iyi annesine de canım ruhum diye telefon eder konuşur maşallah.
Gözün Aydın cnm sağlıkla sıhhatle büyür inşallah dogum tarıhımız aynıydı ama sen bır ay önce kavuştun yavruna ınsallah bir an önce çıkar kuvözden çok geçmişler olsunCok saolun kzlar rabbim kolay dogumlar versin hepinizede.. bebisimi gordum simdi ama bugunde kuvezde kalcakmis anne olmmak harika bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?