2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize iyi akşamlar... malum mesaim bitmek üzere ve son günüm... eşyalarımı toparlayayım artık yavaş yavaş... yarın görüşmek üzere

Srnde bendensin 32de çıktım ben de.. içim şişti artık. Temizliği bırak yemeği de zor yapıotum o yüzdn yat yat şiştim
benim yemekleri kv yapıyo sağolsun . canım bşeşelr istediğinde ben yapıyorum ondada okadar yoruluyorumki anlatamam. hamladık heralde evde durmaktan doğumdan sonra hareketlenmek şartt

bence burdan basladik burdan devam etmemiz daha dogru olur.. ayrica facebook kullanmayanlarda var mesela ben :) ama tabiki isteyen istedigi yerde yazar..
tabi cnm isteyen istediği yerde takip eder ama burda bi çok topikte doğuranlar yavaştan bırakıyomuş takibi diye okumuştum, facete ise bazı arkadaşlar yüzyüze bile görüşmeye başlamış kurdukları gruplarda ondan facebook dedim ama burasıda güncel kalırsa güzel olur

e bebekte %70 indirim olmuş gene demin bi baktımda bi sürü şey tükenmiş hemen, emzirme atletleri var 6tl fln almayan varsa tükenmeden bakın derim, 10lu hastane çıkışları 20 tl ye satılmış yauf

40 haftadan sonra dogum hala olmuyorsa beklemek tehlikeli degil mi ya. allah korusun plesanta filan olgunlasip bebegi beslemezse ne biliyim korkutuyo insani bu dusunceler. ben o kadar bekleyemem heralde korkudan :))

40 haftadan sonra dogum hala olmuyorsa beklemek tehlikeli degil mi ya. allah korusun plesanta filan olgunlasip bebegi beslemezse ne biliyim korkutuyo insani bu dusunceler. ben o kadar bekleyemem heralde korkudan :))
Kakasını yaparsa diye tehlikeli doktorlar sancı gelmezse 42yi beklemeden aluyorlar bu sebeple ama nadirde olsa var bekleyenler.

Kizlar bnbir guclukle yakindaki hastaneye gittik.arabalar kara gomuluydu.ama hicbir taksi duragi telefonu acmadi, doguruyo olsam mahvolmustum,,,
doktor nst nin bebeginin suyununun iyi oldugunu soyledi.ama bebegi 2800 olarak olctu.ve gelisimi 1 hafta geri dedi.
halbuki kendi doktorum gecen hafta 3 kilo olarak olcmustu.emin olmak icin tekrar olctu yine 2800 ve herseyi 1 hafta geri cikti.cok moralim bozulduuu

belimde geçmeyen bir ağrı var. Merak ettiğim ise nişan gelmeden bel ağrıları başlarmı acaba. Allahım yaa neyle karşılaşacağımızı bilmiyorummm galiba tırsmaya başladımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…