Hayırlısıyla kucağımıza bi alsaydık zamanda geçmiyo sanki :))Ayni korku bende de olmaya başladı
benim yemekleri kv yapıyo sağolsun . canım bşeşelr istediğinde ben yapıyorum ondada okadar yoruluyorumki anlatamam. hamladık heralde evde durmaktan doğumdan sonra hareketlenmek şarttSrnde bendensin 32de çıktım ben de.. içim şişti artık. Temizliği bırak yemeği de zor yapıotum o yüzdn yat yat şiştim
Erken dogumlri gorunce korktm erknden dogurcm diye simdi de 40 i asarsa dogmazsa diye korkmya basldm. Allhm herseyn hayrlsi
Maşallah . hemde normal doğumArkadasim 42. Haftada dogum yapti masallah cokta tatli 4 kusur kiloli bebegi oldu :) (normal dogum)
Kızlar sizce Zeynep sare mi yoksa Melis mi iki isim arasında kaldım
tabi cnm isteyen istediği yerde takip eder ama burda bi çok topikte doğuranlar yavaştan bırakıyomuş takibi diye okumuştum, facete ise bazı arkadaşlar yüzyüze bile görüşmeye başlamış kurdukları gruplarda ondan facebook dedim ama burasıda güncel kalırsa güzel olurbence burdan basladik burdan devam etmemiz daha dogru olur.. ayrica facebook kullanmayanlarda var mesela ben :) ama tabiki isteyen istedigi yerde yazar..
Ayy masallh. 40 dan sonra irilesio bebekler norml dogum zor diolr ama doguran doguryo demkkiArkadasim 42. Haftada dogum yapti masallah cokta tatli 4 kusur kiloli bebegi oldu :) (normal dogum)
Aynen , iri bi bebekti masallah ve dr u artik alalim sezeryan ile desede ibat etti normal olacak diye bekledi :)Ayy masallh. 40 dan sonra irilesio bebekler norml dogum zor diolr ama doguran doguryo demkki
40 haftadan sonra dogum hala olmuyorsa beklemek tehlikeli degil mi ya. allah korusun plesanta filan olgunlasip bebegi beslemezse ne biliyim korkutuyo insani bu dusunceler. ben o kadar bekleyemem heralde korkudan :))
Arkadasim 42. Haftada dogum yapti masallah cokta tatli 4 kusur kiloli bebegi oldu :) (normal dogum)
Kakasını yaparsa diye tehlikeli doktorlar sancı gelmezse 42yi beklemeden aluyorlar bu sebeple ama nadirde olsa var bekleyenler.40 haftadan sonra dogum hala olmuyorsa beklemek tehlikeli degil mi ya. allah korusun plesanta filan olgunlasip bebegi beslemezse ne biliyim korkutuyo insani bu dusunceler. ben o kadar bekleyemem heralde korkudan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?