2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi akşamlar, kızlar bebişlerı ızın kılosuna takılmayın usg cok yanıltıcı olabılıyormuş, benım doktorum son kontrolde sunuya bıde pelviksde acıklık varmı ona bakıyorum yoksa kılo boy dogru sonuç vermıyor dedı son haftalarda. Aynı şekılde yengemın dogumunda bebege uc kılo demişler normal dogurmaya kalktı 4 kılo 100 gr cocuk cıktı kızın alt tarafı darmadagın etmş

Kızlar ultrasona hiç takılmayın ben ucak il vs derken raporlar için farklı sehirlerde doktora gittim pztesi 2700 salı 2600 persembe 2540 cıktı tamamen cihazın hassaslıgı ve doktorun olçumuyle alakalı

Kizlar aciktim yaa ben boyle degildim bu saatte hicbisey yemezdim kendimi tutardim ama simdi ise yaramiyo

Aa senin ikinci bebek
Benim ilk olacak inşallah
Kolay bi doğum olur inşallah
Sen epidural falan almış mıydın
Yok canim catir catir dogurdum:) ilk olmazina ragmen rahat gecmisti ve 7 saat sürmüştü. Bu daha kisa surede olur dedi doktor. Bir de sancim siklasana kadar evde bekleyecem. Sende normal mi yapacaksin

Yok canim catir catir dogurdum:) ilk olmazina ragmen rahat gecmisti ve 7 saat sürmüştü. Bu daha kisa surede olur dedi doktor. Bir de sancim siklasana kadar evde bekleyecem. Sende normal mi yapacaksin
Ben de normal istiyorum canım inşallah
Biraz tırsmıyo da değilim
Canım tatlıdır da biraz :)

Korkudan yatağa girmek istemiyorum ya..
Bütün gece su için uyanıyorum.. saga sola dönmek bile işkence..
Bugün ilk defa kramp girdi çok pis bi agriymis.. ins bi daha olmaz..

Ben de normal istiyorum canım inşallah
Biraz tırsmıyo da değilim
Canım tatlıdır da biraz :)
Hic korkma canim yaparsin. Sadece son yarim saat cok siddetli oluyor sanci biraz o zorluyor. Yoksa dogum ani en kolayi. 5 dakikada bitiyor ve hic birsey hissetmiyorsun. Sana tavsiyem hemen hastaneye kosma dayanabildigin kadar evde kal.

Hic korkma canim yaparsin. Sadece son yarim saat cok siddetli oluyor sanci biraz o zorluyor. Yoksa dogum ani en kolayi. 5 dakikada bitiyor ve hic birsey hissetmiyorsun. Sana tavsiyem hemen hastaneye kosma dayanabildigin kadar evde kal.
Ben doğuda bi ilçedeyim
Başka bi yere gidecem doğum için
40 dk sürüyo yol
5 dk da 1e düşünce mi çıkmalı yola acaba

3 yasindaki kizim yuzunden agliyorum bugun yavrum kardesi dogunca ondan vazgececegimi dusunuyor herhalde.kendi yaraginda yatan, kendi yemek yiyen cocuk resmen 1 yas geriye döndü anaokulu ogretmeniyim.calistigim okulda 3 yas grubuna gidiyor.onceden sinifina gitsem beni kovan cocuk bu hafta etegimden ayrilmiyor yarin doktora gitcez dedim.normalde kendini cok iyi ifafe edemeyen cocuuk hastanede sikiliyorum.onu gormek istemiyorum.siz gidin ben evde cizgi film izleyecegim dedi.ogretmenide son gunlerde cok degisti farkli cocuk oldu diyor...Iki saattir agliyorum.haksizlik mi yapiyorum ona diye birde pecete getirip yuzu burnumu siliyor

Kızlar görenler göbeği inmii biraz diyorlar dün de doktor kafası aşağıda baya dedi. 40ı beklemeyebilir 38de de gelebilir dedi. Ya daha erken gelirse 35+3 dahaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…