Aa senin ikinci bebekEvet canim normal olacak insallah. Benim ilkide normaldi bu da ayni gorunuyor. Saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz insallah
Bana 40ı beklemezsin diyolar ama nasip bakalım 37yi doldurayımda hemen sogsa diorum kavusmak istiyorumhayirlisi olsun hakkimizda ins. ne diyelim. seninle gunlerimiz ayniymis bakalim ne zaman gelicek bizim bebisler :)
Yok canim catir catir dogurdum:) ilk olmazina ragmen rahat gecmisti ve 7 saat sürmüştü. Bu daha kisa surede olur dedi doktor. Bir de sancim siklasana kadar evde bekleyecem. Sende normal mi yapacaksinAa senin ikinci bebek
Benim ilk olacak inşallah
Kolay bi doğum olur inşallah
Sen epidural falan almış mıydın
Ben de normal istiyorum canım inşallahYok canim catir catir dogurdum:) ilk olmazina ragmen rahat gecmisti ve 7 saat sürmüştü. Bu daha kisa surede olur dedi doktor. Bir de sancim siklasana kadar evde bekleyecem. Sende normal mi yapacaksin
Hic korkma canim yaparsin. Sadece son yarim saat cok siddetli oluyor sanci biraz o zorluyor. Yoksa dogum ani en kolayi. 5 dakikada bitiyor ve hic birsey hissetmiyorsun. Sana tavsiyem hemen hastaneye kosma dayanabildigin kadar evde kal.Ben de normal istiyorum canım inşallah
Biraz tırsmıyo da değilim
Canım tatlıdır da biraz :)
Ben doğuda bi ilçedeyimHic korkma canim yaparsin. Sadece son yarim saat cok siddetli oluyor sanci biraz o zorluyor. Yoksa dogum ani en kolayi. 5 dakikada bitiyor ve hic birsey hissetmiyorsun. Sana tavsiyem hemen hastaneye kosma dayanabildigin kadar evde kal.
Bana 40ı beklemezsin diyolar ama nasip bakalım 37yi doldurayımda hemen sogsa diorum kavusmak istiyorum
Bn de oyleyim 1 saat suruyo evle hastne arasiBen doğuda bi ilçedeyim
Başka bi yere gidecem doğum için
40 dk sürüyo yol
5 dk da 1e düşünce mi çıkmalı yola acaba
Bnm canim da tatli. Norml dogumdn korkuyrm. Bazen bi cesaret gelio ama karnmn buyuklgnu gordkce bu nasil cikck daracik yerden diyrmBen de normal istiyorum canım inşallah
Biraz tırsmıyo da değilim
Canım tatlıdır da biraz :)
Benimde 30 dk yi buluyor hastaneye gitmem. 5 dk ya dusene kadar bekleyecem insallahBen doğuda bi ilçedeyim
Başka bi yere gidecem doğum için
40 dk sürüyo yol
5 dk da 1e düşünce mi çıkmalı yola acaba
Sen de mi normal yapıcaksın canım?Bn de oyleyim 1 saat suruyo evle hastne arasi
Aynen vallaBnm canim da tatli. Norml dogumdn korkuyrm. Bazen bi cesaret gelio ama karnmn buyuklgnu gordkce bu nasil cikck daracik yerden diyrm
Erkekbebek kız mı erkek mi? kız bebek hiç duymadım 42 yi bekleyen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?