2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gozun aydin canim hrmencik kucaginada alirsin insallah bebisini

Kizlar valla bu halimle kandirdim kocami giyindik ustuste 2 kardesimi de aldik yanimiza kar topu oynamaya ciktik:))))) onlar costu tabii ben ortada fasulye cocuk gibi kendi kendime attim ona buna:)) sonra o kadar guzel yeniden yagmaya basladi bayildik valla foto da cekildik koca karnimla kar topu da oynamadim demicem:))
Bu arada ben de skldm hamilelikten dogurmak istiyorummmmmm:) daha evin temizligini yapmadim ama onumuzdeki hafta persembe temizlikci gelcek bakalim hayirlisi artik alalim kucaklarimizaa:))))))

Kızlar görenler göbeği inmii biraz diyorlar dün de doktor kafası aşağıda baya dedi. 40ı beklemeyebilir 38de de gelebilir dedi. Ya daha erken gelirse 35+3 dahaa..

bana da öyle diyenler oluyor, telaş yapmamak lazım bence canım. bebeklerimiz de strese girmesin. hayırlısı ne zamansa o zaman gelsinler inşaallah..

Cevap yazan arkadaslara tesekkurler.benim bebegi besleyen damarlarda problem vardio yuzden gelisim geriligi olabilirmis.ama 1 hafta once 3 kiloysa 3300 fln der diye bibeklentiyle gittim.ve hep normalde kafasi 2 hafta onde gozukuyirdu.simdi o bile kucuk kalmis.cumartesi kendi doktoruma gidicem.
Bugun bi arkadasim dogum yapti.1 cm acilmasi varmis 40.haftaya gelmisti artik.hava kotu oldugu icin hastanede kalmis.suni sanci almis ama acilma olmayinca daha fazla sezeryana almislar.epidural yapmaya calismislar ama belden yapilan igne icin gerekli pozisyonu alamadigindan genel anestezi olmus.gayet iyi gozukuyordu.odaya getirdiler ayilinca.hemen bebiside getirdiler.
sansima bende o hastanede muatene olmaya gitmistim,ameliyathane kapinda bekledik.cok heyecanliydi.haftaya cumartesiii darisi basimizaaaa

Bn de surekli bi ertlme var. Simdi olmsn yarin olsun , sunu da alim oyle , annm gelsin bi vs. Sanki hicbi zamn hazir olamcm gbi
bebiş gelince hazır olursun merak etme.şimdi doğum korkusu var başına ne geleceğini bilmiyorsun.
benimde eşim diyor ben hazır değilim daha diye senimi bekliyecek diyorum

kızlar birmax.com dan alışveriş yapan var mı güvenilir bir site mi?
Ben yaptım canım Güvenilir bence ... Hatta beyaz tül istemiştim pembe göndermişler Aradım söyledim ertesi gün beyazanı gönderdiler hiç bir ödeme yapmadan ... Kendileri gönderdiler ne onun ücretini talep ettiler ne kargo ücretini .. Ihtiyacım olsa yine ordan Yaparım alışverişi

Ay ayni seyi bende yaptim bugun, arkadaslarla kat kat giyinip disariya ciktik kar topu oynadik daha dogrusu onlar oynadi bende ufak tefek attim ama o bile yetti. Kar cok guzeldi dizime kadar pofuduk pofuduk onlar yatip yuvarlandilar bende bol bol foto cektim. Kizimla ilk kar keyfinide yapmis olduk

iyi yapmissin cnm bende cook istiyorumm ama esimm bide byrda oyle arkadasimda yok fazla kardesim falan olsaydi yanimda oynardikk bende

Kızlar ultrasona hiç takılmayın ben ucak il vs derken raporlar için farklı sehirlerde doktora gittim pztesi 2700 salı 2600 persembe 2540 cıktı tamamen cihazın hassaslıgı ve doktorun olçumuyle alakalı
evet oyleymis normalden fazla gosteriyomus bebegin kilosunu

kizlar spinal anesteziden sonra bulanti oluyormu? genel anestezide olabiliyor diye biliyorum ama spinalde duymadim daha önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…