Gozun aydin canim hrmencik kucaginada alirsin insallah bebisiniGünaydın kizlar herkese cooook tesekkur ederim epidural spinal ve genel anestezi den sonra kendime yeni gelebildim epudural spinal kombine yapmislardi uyuusturmadi beni canli canli kesiyorlardi :) sonra genel verip oyle yaptilar ameliyati. Bebegimi goremedim henuz anne karnında suyuna kan karismis onu yuttugu icin birgunluk kuveze aldilar ama durumu iyiymis
Kızlar görenler göbeği inmii biraz diyorlar dün de doktor kafası aşağıda baya dedi. 40ı beklemeyebilir 38de de gelebilir dedi. Ya daha erken gelirse 35+3 dahaa..
Bisey demediler cnmSen de mi normal yapıcaksın canım?
Ne zaman yola çık dediler sana?
Bn de surekli bi ertlme var. Simdi olmsn yarin olsun , sunu da alim oyle , annm gelsin bi vs. Sanki hicbi zamn hazir olamcm gbiAynen valla
Hayırlısı
Bi de bi hazır hissetmeme durumu var bende
Çocuk doğacak nerdeyse ama hiç anne gibi hissetmiyom ya
bebiş gelince hazır olursun merak etme.şimdi doğum korkusu var başına ne geleceğini bilmiyorsun.Bn de surekli bi ertlme var. Simdi olmsn yarin olsun , sunu da alim oyle , annm gelsin bi vs. Sanki hicbi zamn hazir olamcm gbi
Ben yaptım canım Güvenilir bence ... Hatta beyaz tül istemiştim pembe göndermişler Aradım söyledim ertesi gün beyazanı gönderdiler hiç bir ödeme yapmadan ... Kendileri gönderdiler ne onun ücretini talep ettiler ne kargo ücretini .. Ihtiyacım olsa yine ordan Yaparım alışverişikızlar birmax.com dan alışveriş yapan var mı güvenilir bir site mi?
Kizlar valla bu halimle kandirdim kocami giyindik ustuste 2 kardesimi de aldik yanimiza kar topu oynamaya ciktik:))))) onlar costu tabii ben ortada fasulye cocuk gibi kendi kendime attim ona buna:)) sonra o kadar guzel yeniden yagmaya basladi bayildik valla foto da cekildik koca karnimla kar topu da oynamadim demicem:))
Bu arada ben de skldm hamilelikten dogurmak istiyorummmmmm:) daha evin temizligini yapmadim ama onumuzdeki hafta persembe temizlikci gelcek bakalim hayirlisi artik alalim kucaklarimizaa:))))))
Ben facebook kullanmıyorum. Burasi iyidir
Suni sanciyla normal doguran var 40 dan sonra
Kizlar valla bu halimle kandirdim kocami giyindik ustuste 2 kardesimi de aldik yanimiza kar topu oynamaya ciktik:))))) onlar costu tabii ben ortada fasulye cocuk gibi kendi kendime attim ona buna:)) sonra o kadar guzel yeniden yagmaya basladi bayildik valla foto da cekildik koca karnimla kar topu da oynamadim demicem:))
Bu arada ben de skldm hamilelikten dogurmak istiyorummmmmm:) daha evin temizligini yapmadim ama onumuzdeki hafta persembe temizlikci gelcek bakalim hayirlisi artik alalim kucaklarimizaa:))))))
evet oyleymis normalden fazla gosteriyomus bebegin kilosunuKızlar ultrasona hiç takılmayın ben ucak il vs derken raporlar için farklı sehirlerde doktora gittim pztesi 2700 salı 2600 persembe 2540 cıktı tamamen cihazın hassaslıgı ve doktorun olçumuyle alakalı
bende aciktim sut iciyorum doymak icin :) bebisler somuruyor bizi yaramazlarrKizlar aciktim yaa ben boyle degildim bu saatte hicbisey yemezdim kendimi tutardim ama simdi ise yaramiyo
Bende iki isim istemiyorum o yüzden aklım karıştı canım ama eşim beğendi ikisi birden söylenir diyor
Korkudan yatağa girmek istemiyorum ya..
Bütün gece su için uyanıyorum.. saga sola dönmek bile işkence..
Bugün ilk defa kramp girdi çok pis bi agriymis.. ins bi daha olmaz..
Bn de surekli bi ertlme var. Simdi olmsn yarin olsun , sunu da alim oyle , annm gelsin bi vs. Sanki hicbi zamn hazir olamcm gbi
Evet, geçen hafta yengem doğurdu. Gününde gelmedi bebişimiz, birkaç gün sonra suni sancıyla geldi :)
Ben de yapacaklarımı bitiremiyorum hemen. Sanki işler bitince hemen geliverecek gibi geliyor. 37nin bittiği gün işler de bitmiş olacak sanırım :)bende de var o yapacaklarım bitsin öle doğsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?