- 2 Mayıs 2011
- 418
- 658
- 408
- 42
Malesef benim de pek arkadasim yok en yakin arkadasim esim iste:)) insallah seneye sen de bebisini sarip sarmalayip cikarirsin birazcik:))iyi yapmissin cnm bende cook istiyorumm ama esimmbide byrda oyle arkadasimda yok fazla kardesim falan olsaydi yanimda oynardikk bende
Alingirli de yazdi ya daha once de farkli yerlerde okumustum spinalde bazen uyusmayabiliyomus.. Ben cok korktummmmm.. Ama genelde evet bulanti oluyo dogum degil ama annem yemi ameliyat oldu o da genel anesteziden bulantiyla uyandi resmenkizlar spinal anesteziden sonra bulanti oluyormu? genel anestezide olabiliyor diye biliyorum ama spinalde duymadim daha önce..
ins canim sagol :)Malesef benim de pek arkadasim yok en yakin arkadasim esim iste:)) insallah seneye sen de bebisini sarip sarmalayip cikarirsin birazcik:))
Ben de yapacaklarımı bitiremiyorum hemen. Sanki işler bitince hemen geliverecek gibi geliyor. 37nin bittiği gün işler de bitmiş olacak sanırım :)
bebek kız mı erkek mi? genelde erkekler geç geliyor diyorlar kızlar genelde 38 39 bitince geliyormuş benim de kız hayırlısı olsun bakalım ne zaman gelicek:)
Usgde 3300 idi 51 cmdi doğumdan 3 gün önceUsg ile ne kadar fark var kilo ve boy olarak?
Canım sanirim kizin geliyor takip et bakalım Allah bir avazda kurtarsın inşallahAdrt agrsi gbi sancim var camsrma da pembe leke gelmiş
Galiba dua et bnm icnCanım sanirim kizin geliyor takip et bakalım Allah bir avazda kurtarsın inşallah
ah canım yarama tuz bastın benımde ıkızlerım uc yaşında, az once uyandım ıkısınınde saclarını okşadım uyku tutmadı, nasıl olacak bılmıyorum, ben bu bebegı istıyordum ama bıraz daha gec olsa ıyı mı olacakmış bılemedım, oglum kızımız gelecek kardesiniz olacak anne kardeşim içerde dıyor, ben onlara bakmak ıçın ucretsız ızne ayrıldım bana cok baglılar yanımızda babanne var ama onu sevmıyorlar uyurken fılan hepbenı yada babalarını ıstıyorlar bebek dogunca ne yapacaz bılmem, herkezı dogum bebek heyecanı sarmış durumda ben ne bebegı ne dogumu dusunuyorum cocuklarıma haksızlık etmekten cok korkuyorum, yıne ucretsız ızne ayrılacam, ufaklıgı babanneye verıp olabıldıgınce ilgilenmeye calışacam ama yetememekten cok korkuyorum3 yasindaki kizim yuzunden agliyorum bugunyavrum kardesi dogunca ondan vazgececegimi dusunuyor herhalde.kendi yaraginda yatan, kendi yemek yiyen cocuk resmen 1 yas geriye döndü anaokulu ogretmeniyim.calistigim okulda 3 yas grubuna gidiyor.onceden sinifina gitsem beni kovan cocuk bu hafta etegimden ayrilmiyor yarin doktora gitcez dedim.normalde kendini cok iyi ifafe edemeyen cocuuk hastanede sikiliyorum.onu gormek istemiyorum.siz gidin ben evde cizgi film izleyecegim dedi.ogretmenide son gunlerde cok degisti farkli cocuk oldu diyor...Iki saattir agliyorum.haksizlik mi yapiyorum ona diye birde pecete getirip yuzu burnumu siliyor
Adet agrsi gbi hafif hafif gelio sanci ama surekli degl dayanlmck gbi de degl simdlk. ins hayrlsyla kurtlrz. Dusa girdm biraz gecer gbi oldu simdi yine basldi
Adet agrsi gbi hafif hafif gelio sanci ama surekli degl dayanlmck gbi de degl simdlk. ins hayrlsyla kurtlrz. Dusa girdm biraz gecer gbi oldu simdi yine basldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?