2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar spinal anesteziden sonra bulanti oluyormu? genel anestezide olabiliyor diye biliyorum ama spinalde duymadim daha önce..
Alingirli de yazdi ya daha once de farkli yerlerde okumustum spinalde bazen uyusmayabiliyomus.. Ben cok korktummmmm.. Ama genelde evet bulanti oluyo dogum degil ama annem yemi ameliyat oldu o da genel anesteziden bulantiyla uyandi resmen

kizlar sag bacagim cok agriyor ve kalcam neden ki bebis hep sagda durdugundan mi acaba

UOTE="nomatter, post: 39504174, member: 323958"]Gecmis olsunn...
Suyuna kan niye krismis ki sezaryenden dolayi mi olmus?[/QUOTE]
Son anda idrar yolu enfeksiyonu cikmistdaha once hic basima gelmemisti onun erken dogumaneden olanseyin olduğunu dusunuyorlar ondan olabilir dediler canım

Biz çarşamba sabahı evimize geldik annisler..
Zorlayıcı bir gündü hastanede emen kızım evde emmesi belki de ememedi.
Çünkü günde 7 8 kez kara kaka yaptı.
Sütümü sagiyorum şimdi biberonla veriyorum.yeter ki beslensin başka isteğim yok.
Mama takviyesi bile yaptık bir kerehemşire arkadasim ve çocuk doktoru olan bir velim önerdi.
Mecbur kalınca el mahkum.
O iyi olunca ben de iyi oluyorum.

Adet agrsi gbi hafif hafif gelio sanci ama surekli degl dayanlmck gbi de degl simdlk. ins hayrlsyla kurtlrz. Dusa girdm biraz gecer gbi oldu simdi yine basldi

ah canım yarama tuz bastın benımde ıkızlerım uc yaşında, az once uyandım ıkısınınde saclarını okşadım uyku tutmadı, nasıl olacak bılmıyorum, ben bu bebegı istıyordum ama bıraz daha gec olsa ıyı mı olacakmış bılemedım, oglum kızımız gelecek kardesiniz olacak anne kardeşim içerde dıyor, ben onlara bakmak ıçın ucretsız ızne ayrıldım bana cok baglılar yanımızda babanne var ama onu sevmıyorlar uyurken fılan hepbenı yada babalarını ıstıyorlar bebek dogunca ne yapacaz bılmem, herkezı dogum bebek heyecanı sarmış durumda ben ne bebegı ne dogumu dusunuyorum cocuklarıma haksızlık etmekten cok korkuyorum, yıne ucretsız ızne ayrılacam, ufaklıgı babanneye verıp olabıldıgınce ilgilenmeye calışacam ama yetememekten cok korkuyorum

Adet agrsi gbi hafif hafif gelio sanci ama surekli degl dayanlmck gbi de degl simdlk. ins hayrlsyla kurtlrz. Dusa girdm biraz gecer gbi oldu simdi yine basldi

Herkesin sancısı siddetli olmuyormus merve.. Pembe şey nişandir büyük ihtimal..
sabah hastaneye git bence

Ebe komsum var pembe bile olsa bi sey geldiğinde hemen doktora git dedi..

Bu arada bacaklarimin agrisindan uyuyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…