2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar ben cok hastayim hastaneye gidiyorum bitik bi haldeyim bebegimin hareketleri hic yok nerdeyse endiseliyim ebeyi aradim dedi hastaneye gelin bide sanki ic camasir surekli islak gibi sanki amniotik sivi kaybediyorum endiseliyim .. geldigimde haber veririm sizlere

İnşallah bişi olmaz canım haberdar edersın

Kizlr gece 2.30 dan beri hafif sancim vardi sabha kadr uyudm uyandm. Gece pembe leke geldi. Dusa girdm son hazrlklrmi yaptm. Evde annm ve esim vardi kimsye bisey soylemdm. Sabh olunca anlttm durumu. Kahvlti yaptk beraber. Sonra yola ciktk. Hastnye geldgmde saat 11 e geliydu. Dr u aramstm zaten hersyden haberi vardi. Alttn muayne etti 4 cm acilms bugn kurtlrsn dedi. Yatsmi yaptk. Sancilr siklsti gitgide. 2 ye kadr sanci cektm. Son saatlr berbatti. Dayanamck gbi hissettm kendmi ama disimi siktim. Annm vardi surekli yanmda. Sonra beni tekrar catiya aldilr 9 cm acilms. Dr super dedi. Iyi ikinirsan simdi dogar dedi. Var gucumle ikindim ikindim. Sonra bebegm dogdu 14.40 ta dunylr bnm oldu oyle rahtldm ki anltamam. Suan bnden mutlusu yok :)

Kizlar bn doğurdum

ay maşallah ya ne güzel hemde normal doğurmuşsun dikişin varmı canım, kaç kg bebiş 38 haftalık doğdu dimi ...Gözün aydın canım darısı bize inş.

Ayy çok sevindim canım ya
Allah analı babalı büyütsün inşallah

gözunaydın canım. güle güle büyüt bebişini inşaallah :)

Ya maşallah size .... Çok imrendm yaaaaaa... Hayırlısıyla bende böyle doğum Yaparım normal istiyorum bende ... Evde beklemek lazım işte sabredip Telaş etmeden ne güzelllll

Maşallah canım Allah bagislasin bebişini de

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım

Hadi gozunaydın cok sevindim ya epidural falan almadnmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…