Amiiin inşallah canımmHerkese tesekkrler kizlrdarsi sizn basnza
Geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle gel inşallahkizlar ben cok hastayim hastaneye gidiyorum bitik bi haldeyim bebegimin hareketleri hic yok nerdeyse endiseliyim ebeyi aradim dedi hastaneye gelin bide sanki ic camasir surekli islak gibi sanki amniotik sivi kaybediyorum endiseliyim .. geldigimde haber veririm sizlere
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.kizlar ben cok hastayim hastaneye gidiyorum bitik bi haldeyim bebegimin hareketleri hic yok nerdeyse endiseliyim ebeyi aradim dedi hastaneye gelin bide sanki ic camasir surekli islak gibi sanki amniotik sivi kaybediyorum endiseliyim .. geldigimde haber veririm sizlere
Kizlr gece 2.30 dan beri hafif sancim vardi sabha kadr uyudm uyandm. Gece pembe leke geldi. Dusa girdm son hazrlklrmi yaptm. Evde annm ve esim vardi kimsye bisey soylemdm. Sabh olunca anlttm durumu. Kahvlti yaptk beraber. Sonra yola ciktk. Hastnye geldgmde saat 11 e geliydu. Dr u aramstm zaten hersyden haberi vardi. Alttn muayne etti 4 cm acilms bugn kurtlrsn dedi. Yatsmi yaptk. Sancilr siklsti gitgide. 2 ye kadr sanci cektm. Son saatlr berbatti. Dayanamck gbi hissettm kendmi ama disimi siktim. Annm vardi surekli yanmda. Sonra beni tekrar catiya aldilr 9 cm acilms. Dr super dedi. Iyi ikinirsan simdi dogar dedi. Var gucumle ikindim ikindim. Sonra bebegm dogdu 14.40 tadunylr bnm oldu oyle rahtldm ki anltamam. Suan bnden mutlusu yok :)
Öyle bi heyecanla okudum ki önceki Doğumlar hep sezeryan olunca insan normali daha çok merak ediyo haliyle, senin adına çok sevindim Rabbim benim gibi normal isteyenlere de böyle doğum nasip etsin inşallah, bizim yerimize de öp kokla erva hanımı :)Kizlr gece 2.30 dan beri hafif sancim vardi sabha kadr uyudm uyandm. Gece pembe leke geldi. Dusa girdm son hazrlklrmi yaptm. Evde annm ve esim vardi kimsye bisey soylemdm. Sabh olunca anlttm durumu. Kahvlti yaptk beraber. Sonra yola ciktk. Hastnye geldgmde saat 11 e geliydu. Dr u aramstm zaten hersyden haberi vardi. Alttn muayne etti 4 cm acilms bugn kurtlrsn dedi. Yatsmi yaptk. Sancilr siklsti gitgide. 2 ye kadr sanci cektm. Son saatlr berbatti. Dayanamck gbi hissettm kendmi ama disimi siktim. Annm vardi surekli yanmda. Sonra beni tekrar catiya aldilr 9 cm acilms. Dr super dedi. Iyi ikinirsan simdi dogar dedi. Var gucumle ikindim ikindim. Sonra bebegm dogdu 14.40 tadunylr bnm oldu oyle rahtldm ki anltamam. Suan bnden mutlusu yok :)
heehheh aynen cnm ya hamileliğin ilk günlerine döndük resmen bide iştahımda açılmaya başladı benim yesemde doymuyorum sanki aklımda sürekli bişiler daha yesem var :/ 13kg aldım inşallah 1 ayda 1,2kg ile kapatırım hamileliğiBende 12de zor gözümü açıyorum ya. Gebeliğin başlarında da böyleydim 17 saat fln uyurdum :) gece 3ten önce yatmıyorum sabah da 12 olmuş artık kızımın karnı acıkmıştır diye kalkıyorum. Yoksaaa.. :)
Yok cnm bisey almdm tamamn dogal olduHadi gozunaydın cok sevindim ya epidural falan almadnmı
Masallah sana ya işte benmde istediğim bu umarım hepimize nasip olur şimdi bol bol kokla kuzunu nasıl güzeldir şimdiYok cnm bisey almdm tamamn dogal oldu
Merveee gozun aydin insallah ne mutlusundur sen simdi Rabbim evladiniza size bagislasin sen de korkuyodun dogumdan ama bak dogurdu masallah geride kalanlara cesaret insallah:)))Kizlar bn doğurdum
geçmiş olsun. inşallah bir sıkıntı yoktur.kizlar ben cok hastayim hastaneye gidiyorum bitik bi haldeyim bebegimin hareketleri hic yok nerdeyse endiseliyim ebeyi aradim dedi hastaneye gelin bide sanki ic camasir surekli islak gibi sanki amniotik sivi kaybediyorum endiseliyim .. geldigimde haber veririm sizlere
Canım seni ve eşini tebrik ediyorum. Maşallah sana çok sakin ve güzel bir doğum yapmışsın. Darısı bizlerin başına. Ervaya,meleğine sağlıklı güzel bir ömür diliyorumm. Nede güzel kokuyordur şimdi.5 dikis attilr. Ama uyustrylr hicbisey duymuysn.
ay ne güzl anlsatmışsın bende böyle doğursam keşke. :)Kizlr gece 2.30 dan beri hafif sancim vardi sabha kadr uyudm uyandm. Gece pembe leke geldi. Dusa girdm son hazrlklrmi yaptm. Evde annm ve esim vardi kimsye bisey soylemdm. Sabh olunca anlttm durumu. Kahvlti yaptk beraber. Sonra yola ciktk. Hastnye geldgmde saat 11 e geliydu. Dr u aramstm zaten hersyden haberi vardi. Alttn muayne etti 4 cm acilms bugn kurtlrsn dedi. Yatsmi yaptk. Sancilr siklsti gitgide. 2 ye kadr sanci cektm. Son saatlr berbatti. Dayanamck gbi hissettm kendmi ama disimi siktim. Annm vardi surekli yanmda. Sonra beni tekrar catiya aldilr 9 cm acilms. Dr super dedi. Iyi ikinirsan simdi dogar dedi. Var gucumle ikindim ikindim. Sonra bebegm dogdu 14.40 tadunylr bnm oldu oyle rahtldm ki anltamam. Suan bnden mutlusu yok :)
çoook güzelll. maşallah. darısı başımıza. çok sevindim :)Kizlr gece 2.30 dan beri hafif sancim vardi sabha kadr uyudm uyandm. Gece pembe leke geldi. Dusa girdm son hazrlklrmi yaptm. Evde annm ve esim vardi kimsye bisey soylemdm. Sabh olunca anlttm durumu. Kahvlti yaptk beraber. Sonra yola ciktk. Hastnye geldgmde saat 11 e geliydu. Dr u aramstm zaten hersyden haberi vardi. Alttn muayne etti 4 cm acilms bugn kurtlrsn dedi. Yatsmi yaptk. Sancilr siklsti gitgide. 2 ye kadr sanci cektm. Son saatlr berbatti. Dayanamck gbi hissettm kendmi ama disimi siktim. Annm vardi surekli yanmda. Sonra beni tekrar catiya aldilr 9 cm acilms. Dr super dedi. Iyi ikinirsan simdi dogar dedi. Var gucumle ikindim ikindim. Sonra bebegm dogdu 14.40 tadunylr bnm oldu oyle rahtldm ki anltamam. Suan bnden mutlusu yok :)
Sütün hemen geldi mi canım, sancılar süt üreten hormonları tetikliyor diyorlar ya merak ettimYok cnm bisey almdm tamamn dogal oldu
kız gözün aydın öylemi böylemi derken sende aldın bebişini kucağına allah analı babalı büyütsünKizlar bn doğurdum
geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyoruzkizlar ben cok hastayim hastaneye gidiyorum bitik bi haldeyim bebegimin hareketleri hic yok nerdeyse endiseliyim ebeyi aradim dedi hastaneye gelin bide sanki ic camasir surekli islak gibi sanki amniotik sivi kaybediyorum endiseliyim .. geldigimde haber veririm sizlere
kv gelmeden doğurdun deseneYok cnm bisey almdm tamamn dogal oldu
Kizlr gece 2.30 dan beri hafif sancim vardi sabha kadr uyudm uyandm. Gece pembe leke geldi. Dusa girdm son hazrlklrmi yaptm. Evde annm ve esim vardi kimsye bisey soylemdm. Sabh olunca anlttm durumu. Kahvlti yaptk beraber. Sonra yola ciktk. Hastnye geldgmde saat 11 e geliydu. Dr u aramstm zaten hersyden haberi vardi. Alttn muayne etti 4 cm acilms bugn kurtlrsn dedi. Yatsmi yaptk. Sancilr siklsti gitgide. 2 ye kadr sanci cektm. Son saatlr berbatti. Dayanamck gbi hissettm kendmi ama disimi siktim. Annm vardi surekli yanmda. Sonra beni tekrar catiya aldilr 9 cm acilms. Dr super dedi. Iyi ikinirsan simdi dogar dedi. Var gucumle ikindim ikindim. Sonra bebegm dogdu 14.40 tadunylr bnm oldu oyle rahtldm ki anltamam. Suan bnden mutlusu yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?