İnşallah iyi olursun canim dikkat et ve haber ver mutlakakizlar ben cok hastayim hastaneye gidiyorum bitik bi haldeyim bebegimin hareketleri hic yok nerdeyse endiseliyim ebeyi aradim dedi hastaneye gelin bide sanki ic camasir surekli islak gibi sanki amniotik sivi kaybediyorum endiseliyim .. geldigimde haber veririm sizlere
Ne güzel anlatmışsın allah analı babalı büyütsün bebisiKizlr gece 2.30 dan beri hafif sancim vardi sabha kadr uyudm uyandm. Gece pembe leke geldi. Dusa girdm son hazrlklrmi yaptm. Evde annm ve esim vardi kimsye bisey soylemdm. Sabh olunca anlttm durumu. Kahvlti yaptk beraber. Sonra yola ciktk. Hastnye geldgmde saat 11 e geliydu. Dr u aramstm zaten hersyden haberi vardi. Alttn muayne etti 4 cm acilms bugn kurtlrsn dedi. Yatsmi yaptk. Sancilr siklsti gitgide. 2 ye kadr sanci cektm. Son saatlr berbatti. Dayanamck gbi hissettm kendmi ama disimi siktim. Annm vardi surekli yanmda. Sonra beni tekrar catiya aldilr 9 cm acilms. Dr super dedi. Iyi ikinirsan simdi dogar dedi. Var gucumle ikindim ikindim. Sonra bebegm dogdu 14.40 tadunylr bnm oldu oyle rahtldm ki anltamam. Suan bnden mutlusu yok :)
geldim cok sukur biseyimiz yokİnşallah bişi olmaz canım haberdar edersın
Kizlar bn doğurdum
iyiyiz cok sukur eve dondum simdi bebegin hayirli ugurlu olsun canimm ..İnşallah iyi olursun canim dikkat et ve haber ver mutlaka
ayyy gözlerim doldu okurken canim yaa... cok güzel gecmis dogumun ne mutlu sana.. hayirli olsun allah anali babali büyütsün canim yavrunuzu sag salim kucaginiza aldiniz cok sükür.. darisi bizlerin basina insallah..Kizlr gece 2.30 dan beri hafif sancim vardi sabha kadr uyudm uyandm. Gece pembe leke geldi. Dusa girdm son hazrlklrmi yaptm. Evde annm ve esim vardi kimsye bisey soylemdm. Sabh olunca anlttm durumu. Kahvlti yaptk beraber. Sonra yola ciktk. Hastnye geldgmde saat 11 e geliydu. Dr u aramstm zaten hersyden haberi vardi. Alttn muayne etti 4 cm acilms bugn kurtlrsn dedi. Yatsmi yaptk. Sancilr siklsti gitgide. 2 ye kadr sanci cektm. Son saatlr berbatti. Dayanamck gbi hissettm kendmi ama disimi siktim. Annm vardi surekli yanmda. Sonra beni tekrar catiya aldilr 9 cm acilms. Dr super dedi. Iyi ikinirsan simdi dogar dedi. Var gucumle ikindim ikindim. Sonra bebegm dogdu 14.40 tadunylr bnm oldu oyle rahtldm ki anltamam. Suan bnden mutlusu yok :)
Masallah.sana cok sanslisin sana kesik fln atilmadi ozaman.Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah goxunuz aydin tekrar darisi basimiza ins bizde kavusalim sag salimKizlr gece 2.30 dan beri hafif sancim vardi sabha kadr uyudm uyandm. Gece pembe leke geldi. Dusa girdm son hazrlklrmi yaptm. Evde annm ve esim vardi kimsye bisey soylemdm. Sabh olunca anlttm durumu. Kahvlti yaptk beraber. Sonra yola ciktk. Hastnye geldgmde saat 11 e geliydu. Dr u aramstm zaten hersyden haberi vardi. Alttn muayne etti 4 cm acilms bugn kurtlrsn dedi. Yatsmi yaptk. Sancilr siklsti gitgide. 2 ye kadr sanci cektm. Son saatlr berbatti. Dayanamck gbi hissettm kendmi ama disimi siktim. Annm vardi surekli yanmda. Sonra beni tekrar catiya aldilr 9 cm acilms. Dr super dedi. Iyi ikinirsan simdi dogar dedi. Var gucumle ikindim ikindim. Sonra bebegm dogdu 14.40 tadunylr bnm oldu oyle rahtldm ki anltamam. Suan bnden mutlusu yok :)
eşini alacaklarını sanmıyorum canım devlet hastaneleri daha yoğun oluyor mahremiyet açısından erkekleri almıyorlar diye biliyorumtecrübeli anneler devlet hastanesinde doğum yapıcm doğumhanenin içini gezemedim daha gören bilenler anlatabilir mi?sancıyı nerde beklicez kıyafetlerimizle mi durucaz açılmaya nst ye o doğumhanenin içinde mi bakılacak? eşimi içeri alırlar mı hepsini merak ediyorum
Kizlr gece 2.30 dan beri hafif sancim vardi sabha kadr uyudm uyandm. Gece pembe leke geldi. Dusa girdm son hazrlklrmi yaptm. Evde annm ve esim vardi kimsye bisey soylemdm. Sabh olunca anlttm durumu. Kahvlti yaptk beraber. Sonra yola ciktk. Hastnye geldgmde saat 11 e geliydu. Dr u aramstm zaten hersyden haberi vardi. Alttn muayne etti 4 cm acilms bugn kurtlrsn dedi. Yatsmi yaptk. Sancilr siklsti gitgide. 2 ye kadr sanci cektm. Son saatlr berbatti. Dayanamck gbi hissettm kendmi ama disimi siktim. Annm vardi surekli yanmda. Sonra beni tekrar catiya aldilr 9 cm acilms. Dr super dedi. Iyi ikinirsan simdi dogar dedi. Var gucumle ikindim ikindim. Sonra bebegm dogdu 14.40 tadunylr bnm oldu oyle rahtldm ki anltamam. Suan bnden mutlusu yok :)
Kendi odaniza kurun..Kizlar biz simdi besigi kurucaz da ogluma hemen bizim yatak odasinin yanindaki odayi hazirladik.. Ama eve gelicez cok kucuk olucak zaten bu konularda cok tecrubesizim Allahtan annem yanimda olucak.. Ama besigi kendi odasina mi yoksa bizim yatak odasina mi kuralim bilmiyorum.. Galiba bizim odaya kurucaz.. Yoksa gece uyurken falan hep yanimizda mi olucak sesini nasil duyucaz falan hic bilmiyorum.. Yanimizda olsun heran gozumun onunde.. Siz nasil yaptiniz nasil olmasi gerekir?
ilk birkaç ay odanızda kalabilir ama çok alışmadan kendi odasına alıştır yoksa ilerde zor olur .Kizlar biz simdi besigi kurucaz da ogluma hemen bizim yatak odasinin yanindaki odayi hazirladik.. Ama eve gelicez cok kucuk olucak zaten bu konularda cok tecrubesizim Allahtan annem yanimda olucak.. Ama besigi kendi odasina mi yoksa bizim yatak odasina mi kuralim bilmiyorum.. Galiba bizim odaya kurucaz.. Yoksa gece uyurken falan hep yanimizda mi olucak sesini nasil duyucaz falan hic bilmiyorum.. Yanimizda olsun heran gozumun onunde.. Siz nasil yaptiniz nasil olmasi gerekir?
ben yatak odama koydum beşiği ilk zamanlar zor olur başka odada. sürekli göz onunde olması lazmKizlar biz simdi besigi kurucaz da ogluma hemen bizim yatak odasinin yanindaki odayi hazirladik.. Ama eve gelicez cok kucuk olucak zaten bu konularda cok tecrubesizim Allahtan annem yanimda olucak.. Ama besigi kendi odasina mi yoksa bizim yatak odasina mi kuralim bilmiyorum.. Galiba bizim odaya kurucaz.. Yoksa gece uyurken falan hep yanimizda mi olucak sesini nasil duyucaz falan hic bilmiyorum.. Yanimizda olsun heran gozumun onunde.. Siz nasil yaptiniz nasil olmasi gerekir?
canm ben gezdim doğumhaneyi heryeri. geçen hafta yattığımdada baya gözlemledim. sancıyla gelenleri normal hasta odasına alıyolar açılman olana kadar sürekli nst ile ve açıklığa bakıyolar. açılma fazla olunca doğumhaneye alıyolar oradada sancı odası var ordada sancı cekiyosun sancı 10cm olunca doğumhaneye giriyosun yani doğurcağın yere. masa varya hani doğum yapınca bebeği giydiriyolar yanında hemen. boy kilo hepaptii aşısı oluyo. kanaman varsa kanama odasında 2 saat bekliyosun yoksa odana cıkarıyolar.eşini kesinlikle içeri almıyolar ama senden başka doğum yapan yoksa bellki ebelerin insiyatifine kalmış bişe ama ondada doğuma değil yanına bi girip bakar sadecetecrübeli anneler devlet hastanesinde doğum yapıcm doğumhanenin içini gezemedim daha gören bilenler anlatabilir mi?sancıyı nerde beklicez kıyafetlerimizle mi durucaz açılmaya nst ye o doğumhanenin içinde mi bakılacak? eşimi içeri alırlar mı hepsini merak ediyorum
Hastanede hic agrim olmadı serum ve iğneler sayesinde. Simdi de yok sadece dikiş yeri hissiz gibi.ama korktugum gibi olmadı şükürler olsun.günaydin kizlar
ne güzel evinize gecmissiniz canim sen nasilsin agrin falan varmi? olsun canim mama takviyesi veren cok yeterki kuzular iyi olsun..
hadi hayirlisi canim allah bir avazda kurtarsin insallah.. bizlerede haber ver mutlaka..
Benim genelde oldu canım.boşuna demiyorlar 6 saat su bile yok diye.eşim dudaklarima degirdi o bile bulandirdi.kizlar bu arada gece bisey sormustum pek gören olmadi galiba tekrar sormak istiyorum..
spinal anesteziden sonra bulanti olurmu? genel anestezide cogunlukla oluyor onu biliyorumda spinaldedemi öyle acaba?
Ben 15i buldum cnm. Az ve sık yiyorum ama bu dinlenme durumu yüzünden alıyorum heraldeheehheh aynen cnm ya hamileliğin ilk günlerine döndük resmen bide iştahımda açılmaya başladı benim yesemde doymuyorum sanki aklımda sürekli bişiler daha yesem var :/ 13kg aldım inşallah 1 ayda 1,2kg ile kapatırım hamileliği
hadı gozun aydın.kurtuldunnnn.bende yarın sabah 9 da bebısıme kavusuyorum ınsallahKizlr gece 2.30 dan beri hafif sancim vardi sabha kadr uyudm uyandm. Gece pembe leke geldi. Dusa girdm son hazrlklrmi yaptm. Evde annm ve esim vardi kimsye bisey soylemdm. Sabh olunca anlttm durumu. Kahvlti yaptk beraber. Sonra yola ciktk. Hastnye geldgmde saat 11 e geliydu. Dr u aramstm zaten hersyden haberi vardi. Alttn muayne etti 4 cm acilms bugn kurtlrsn dedi. Yatsmi yaptk. Sancilr siklsti gitgide. 2 ye kadr sanci cektm. Son saatlr berbatti. Dayanamck gbi hissettm kendmi ama disimi siktim. Annm vardi surekli yanmda. Sonra beni tekrar catiya aldilr 9 cm acilms. Dr super dedi. Iyi ikinirsan simdi dogar dedi. Var gucumle ikindim ikindim. Sonra bebegm dogdu 14.40 tadunylr bnm oldu oyle rahtldm ki anltamam. Suan bnden mutlusu yok :)
Kendi odama koydum bende ama bi süre sonra odasına koycam küçükken ayırmak daha kolay oluyormuş,Kizlar biz simdi besigi kurucaz da ogluma hemen bizim yatak odasinin yanindaki odayi hazirladik.. Ama eve gelicez cok kucuk olucak zaten bu konularda cok tecrubesizim Allahtan annem yanimda olucak.. Ama besigi kendi odasina mi yoksa bizim yatak odasina mi kuralim bilmiyorum.. Galiba bizim odaya kurucaz.. Yoksa gece uyurken falan hep yanimizda mi olucak sesini nasil duyucaz falan hic bilmiyorum.. Yanimizda olsun heran gozumun onunde.. Siz nasil yaptiniz nasil olmasi gerekir?
Canım geçmiş olsun.. Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerle gel..kizlar ben cok hastayim hastaneye gidiyorum bitik bi haldeyim bebegimin hareketleri hic yok nerdeyse endiseliyim ebeyi aradim dedi hastaneye gelin bide sanki ic camasir surekli islak gibi sanki amniotik sivi kaybediyorum endiseliyim .. geldigimde haber veririm sizlere
Kizlr gece 2.30 dan beri hafif sancim vardi sabha kadr uyudm uyandm. Gece pembe leke geldi. Dusa girdm son hazrlklrmi yaptm. Evde annm ve esim vardi kimsye bisey soylemdm. Sabh olunca anlttm durumu. Kahvlti yaptk beraber. Sonra yola ciktk. Hastnye geldgmde saat 11 e geliydu. Dr u aramstm zaten hersyden haberi vardi. Alttn muayne etti 4 cm acilms bugn kurtlrsn dedi. Yatsmi yaptk. Sancilr siklsti gitgide. 2 ye kadr sanci cektm. Son saatlr berbatti. Dayanamck gbi hissettm kendmi ama disimi siktim. Annm vardi surekli yanmda. Sonra beni tekrar catiya aldilr 9 cm acilms. Dr super dedi. Iyi ikinirsan simdi dogar dedi. Var gucumle ikindim ikindim. Sonra bebegm dogdu 14.40 tadunylr bnm oldu oyle rahtldm ki anltamam. Suan bnden mutlusu yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?