2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah iyi olursun canim dikkat et ve haber ver mutlaka

Ne güzel anlatmışsın allah analı babalı büyütsün bebisi

ayyy gözlerim doldu okurken canim yaa... cok güzel gecmis dogumun ne mutlu sana.. hayirli olsun allah anali babali büyütsün canim yavrunuzu sag salim kucaginiza aldiniz cok sükür.. darisi bizlerin basina insallah..

Masallah.sana cok sanslisin sana kesik fln atilmadi ozaman.Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah goxunuz aydin tekrar darisi basimiza ins bizde kavusalim sag salim

Kizlar biz simdi besigi kurucaz da ogluma hemen bizim yatak odasinin yanindaki odayi hazirladik.. Ama eve gelicez cok kucuk olucak zaten bu konularda cok tecrubesizim Allahtan annem yanimda olucak.. Ama besigi kendi odasina mi yoksa bizim yatak odasina mi kuralim bilmiyorum.. Galiba bizim odaya kurucaz.. Yoksa gece uyurken falan hep yanimizda mi olucak sesini nasil duyucaz falan hic bilmiyorum.. Yanimizda olsun heran gozumun onunde.. Siz nasil yaptiniz nasil olmasi gerekir?

tecrübeli anneler devlet hastanesinde doğum yapıcm doğumhanenin içini gezemedim daha gören bilenler anlatabilir mi?sancıyı nerde beklicez kıyafetlerimizle mi durucaz açılmaya nst ye o doğumhanenin içinde mi bakılacak? eşimi içeri alırlar mı hepsini merak ediyorum

eşini alacaklarını sanmıyorum canım devlet hastaneleri daha yoğun oluyor mahremiyet açısından erkekleri almıyorlar diye biliyorum

Madallahhh...hocam okurken gecen haftaki stresleriniz geldi aklima.kayinvalideniz o sevinci yasayacag diye biletleri degistirdi ama nasip olmayinca olmuyormus demekki :)

Kendi odaniza kurun..

ilk birkaç ay odanızda kalabilir ama çok alışmadan kendi odasına alıştır yoksa ilerde zor olur .

ben yatak odama koydum beşiği ilk zamanlar zor olur başka odada. sürekli göz onunde olması lazm

canm ben gezdim doğumhaneyi heryeri. geçen hafta yattığımdada baya gözlemledim. sancıyla gelenleri normal hasta odasına alıyolar açılman olana kadar sürekli nst ile ve açıklığa bakıyolar. açılma fazla olunca doğumhaneye alıyolar oradada sancı odası var ordada sancı cekiyosun sancı 10cm olunca doğumhaneye giriyosun yani doğurcağın yere. masa varya hani doğum yapınca bebeği giydiriyolar yanında hemen. boy kilo hepaptii aşısı oluyo. kanaman varsa kanama odasında 2 saat bekliyosun yoksa odana cıkarıyolar.eşini kesinlikle içeri almıyolar ama senden başka doğum yapan yoksa bellki ebelerin insiyatifine kalmış bişe ama ondada doğuma değil yanına bi girip bakar sadece

günaydin kizlar

ne güzel evinize gecmissiniz canim sen nasilsin agrin falan varmi? olsun canim mama takviyesi veren cok yeterki kuzular iyi olsun..
hadi hayirlisi canim allah bir avazda kurtarsin insallah.. bizlerede haber ver mutlaka..
Hastanede hic agrim olmadı serum ve iğneler sayesinde. Simdi de yok sadece dikiş yeri hissiz gibi.ama korktugum gibi olmadı şükürler olsun.

kizlar bu arada gece bisey sormustum pek gören olmadi galiba tekrar sormak istiyorum..
spinal anesteziden sonra bulanti olurmu? genel anestezide cogunlukla oluyor onu biliyorumda spinaldedemi öyle acaba?
Benim genelde oldu canım.boşuna demiyorlar 6 saat su bile yok diye.eşim dudaklarima degirdi o bile bulandirdi.
Bence spinalde de olur.

Ben 15i buldum cnm. Az ve sık yiyorum ama bu dinlenme durumu yüzünden alıyorum heralde

hadı gozun aydın.kurtuldunnnn.bende yarın sabah 9 da bebısıme kavusuyorum ınsallah

Kendi odama koydum bende ama bi süre sonra odasına koycam küçükken ayırmak daha kolay oluyormuş,

Canım geçmiş olsun.. Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerle gel..

Merve öyle güzel anlatmışsın ki heyecanım kat kat arttı :)
Rabbım bıze de boyle kolay dogumlar nasıp etsın..
Yavrnu sana bağışlasın İNŞAALLAH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…