2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bugün temizlik vardı çok giremedim, temizlikçi kadının eline sağlık her tarafı bal dök yala yaptı vallahi sabah 8den akşam 7 ye kadar evin altını üstüne getirip tertemiz yaptı :) artık bebek istediği zaman doğabilir temizlikçilerin işide zor valla bana o kadar işi yap deseler hamile olmadığım zaman bile bi odanın duvarlarını silemezdim heralde duvar kapı cam yerler koltuklar sandalyeler her yeri sildi süpürdü alışkın olduklarından sanırım hala sapasağlamdı giderken :) (ben olsam ölmüştümde :) yarın annem geliyo son doktor kontrolümüz var, cumartesi birlikte ikramlık hazırlayıp buzluğa atcaz pazar son hazırlıklar pazartesi gelsin cimcime bizde geri sayım başladı hayırlısıyla sağsalim gelsin tüm bebişler...

Sen devlette mı dogum yapacaksın ?

Benimde ara ara ağrım oluyo sanki özellikle bebek göbek deligimin orda toplani nca kötü oluyo sabahta kontrolüm var hayırlısı bakalım

Bu arada temizligim bitti içim nasıl rahatladı anlatamam :)
Misafire yaptıgım ikramlıkları kocamla yedık
Şimdi yeniden yapmak zorundayım :)
Sırada o iş var..
Bi de süs püs bi şeyler yapıcam :)

Annem de sagolsun dolmalar borekler falan fılan bır suru şey hazırlamış benım ıcın tee ıstanbuldan buraya getırecek :)

Geçmiş olsun canım ii dirsiniz inşallah

Insan kendi basina korkmaz mi yalniz olursam cesaretimi kaybederim diye korkuyorum o kadar vakit nasıl geçer?

Canım çok güzel bir doğum olmuş tam benim hayal ettiğim ve istediğim gibi Darısı doğuracakların başına

Erva balik mi simdi

Ayy masallah Allahım bizede hayirlisiyla nasip etsin inşallah :) gelmiş geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…