Canım ya sende şimdi baya heyecanlısındır, Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin, yarın da seni konuşuruz artık :)hadı gozun aydın.kurtuldunnnn.bende yarın sabah 9 da bebısıme kavusuyorum ınsallah
Rabbim yardimcin olsun canım sağlıkla inşallah güzel bebisine kavusursunhadı gozun aydın.kurtuldunnnn.bende yarın sabah 9 da bebısıme kavusuyorum ınsallah
canm ben gezdim doğumhaneyi heryeri. geçen hafta yattığımdada baya gözlemledim. sancıyla gelenleri normal hasta odasına alıyolar açılman olana kadar sürekli nst ile ve açıklığa bakıyolar. açılma fazla olunca doğumhaneye alıyolar oradada sancı odası var ordada sancı cekiyosun sancı 10cm olunca doğumhaneye giriyosun yani doğurcağın yere. masa varya hani doğum yapınca bebeği giydiriyolar yanında hemen. boy kilo hepaptii aşısı oluyo. kanaman varsa kanama odasında 2 saat bekliyosun yoksa odana cıkarıyolar.eşini kesinlikle içeri almıyolar ama senden başka doğum yapan yoksa bellki ebelerin insiyatifine kalmış bişe ama ondada doğuma değil yanına bi girip bakar sadece
Geçmiş olsun canım ii dirsiniz inşallahkizlar ben cok hastayim hastaneye gidiyorum bitik bi haldeyim bebegimin hareketleri hic yok nerdeyse endiseliyim ebeyi aradim dedi hastaneye gelin bide sanki ic camasir surekli islak gibi sanki amniotik sivi kaybediyorum endiseliyim .. geldigimde haber veririm sizlere
Dezenfekte ediliomus ordaki carsaflar yastik yuzleri ondan galiba disardan gelen mikroplu olabilir diyedirNiye yasak acaba bende ilkkez duydum bunu
Sevındım arkadasım ıyı olmanızageldim cok sukur biseyimiz yok
Insan kendi basina korkmaz mi yalniz olursam cesaretimi kaybederim diye korkuyorum o kadar vakit nasıl geçer?canm ben gezdim doğumhaneyi heryeri. geçen hafta yattığımdada baya gözlemledim. sancıyla gelenleri normal hasta odasına alıyolar açılman olana kadar sürekli nst ile ve açıklığa bakıyolar. açılma fazla olunca doğumhaneye alıyolar oradada sancı odası var ordada sancı cekiyosun sancı 10cm olunca doğumhaneye giriyosun yani doğurcağın yere. masa varya hani doğum yapınca bebeği giydiriyolar yanında hemen. boy kilo hepaptii aşısı oluyo. kanaman varsa kanama odasında 2 saat bekliyosun yoksa odana cıkarıyolar.eşini kesinlikle içeri almıyolar ama senden başka doğum yapan yoksa bellki ebelerin insiyatifine kalmış bişe ama ondada doğuma değil yanına bi girip bakar sadece
Sut geldi sanrm cunku emdi erva. ilk denemde aldi memeyi cok sukur. Sonra denedk almdi. Yine denicm :)Sütün hemen geldi mi canım, sancılar süt üreten hormonları tetikliyor diyorlar ya merak ettim
Canım çok güzel bir doğum olmuş tam benim hayal ettiğim ve istediğim gibiKizlr gece 2.30 dan beri hafif sancim vardi sabha kadr uyudm uyandm. Gece pembe leke geldi. Dusa girdm son hazrlklrmi yaptm. Evde annm ve esim vardi kimsye bisey soylemdm. Sabh olunca anlttm durumu. Kahvlti yaptk beraber. Sonra yola ciktk. Hastnye geldgmde saat 11 e geliydu. Dr u aramstm zaten hersyden haberi vardi. Alttn muayne etti 4 cm acilms bugn kurtlrsn dedi. Yatsmi yaptk. Sancilr siklsti gitgide. 2 ye kadr sanci cektm. Son saatlr berbatti. Dayanamck gbi hissettm kendmi ama disimi siktim. Annm vardi surekli yanmda. Sonra beni tekrar catiya aldilr 9 cm acilms. Dr super dedi. Iyi ikinirsan simdi dogar dedi. Var gucumle ikindim ikindim. Sonra bebegm dogdu 14.40 tadunylr bnm oldu oyle rahtldm ki anltamam. Suan bnden mutlusu yok :)
Aynen kiz nasip olmdi kadinakv gelmeden doğurdun desene
Gozun aydin canim :)Yok cnm bisey almdm tamamn dogal oldu
Gözün aydın canımKizlar bn doğurdum
Erva balik mi simdi[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Anne adayımız[/td]
[td]Beklenen doğum tarihi[/td]
[td]Doğum tarihi[/td]
[td]İsmi[/td]
[td]Kilo[/td]
[td]Boy[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hemara95[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]16 ocak[/td]
[td]ZEYNEP[/td]
[td]1703 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulguzeli85[/td]
[td]5 mart[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2000 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cesurr[/td]
[td]2 mart[/td]
[td]19 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]1950*1360 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]scarfaceislove[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]25 ocak[/td]
[td]MERYEM ELA[/td]
[td]2050gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]burcuerenoztel[/td]
[td]3 mart[/td]
[td]29 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2680 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çekirge[/td]
[td]6 şubat[/td]
[td]31 ocak[/td]
[td]İKRA[/td]
[td]2950 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]idil-boris[/td]
[td]9 mart[/td]
[td]3 şubat[/td]
[td]İDİL LİVA[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pamukankara[/td]
[td]12 mart[/td]
[td] şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylule_vuslat[/td]
[td]11 mart[/td]
[td]11 şubat[/td]
[td]SÜMEYYE[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cesurarya[/td]
[td]20 mart[/td]
[td]13 şubat[/td]
[td]CESUR&ASİL[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BeyazKaranfil82[/td]
[td]6 mart[/td]
[td]14 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BitterKuzucuk[/td]
[td]26 şubat[/td]
[td]16 şubat[/td]
[td]MÜĞE[/td]
[td]3000 gr[/td]
[td]48 cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hatice832[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]17 şubat[/td]
[td]ZEYNEP[/td]
[td]4040 gr[/td]
[td]55 cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]alingirli[/td]
[td]18 mart[/td]
[td]17 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]merveteacher[/td]
[td]2 mart[/td]
[td]19 şubat[/td]
[td]ERVA[/td]
[td]3500 gr[/td]
[td]49 cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td][/tr][/table]
BALIK BURCUNUN İLK BEBEĞİDE GELDİ BUGÜN
Aynen kiz nasip olmdi kadina
Allh yardm etti . Aslnda hic oyle biri deglmYazdiklarina bakilirsa cok sogukkanli ve sakin karsilamissin dogumu ve sancilarini; ne guzel...
Tebrik ederim. Hayirli olsun!
Ayy masallah Allahım bizede hayirlisiyla nasip etsin inşallah :) gelmiş geçmiş olsun canımKizlr gece 2.30 dan beri hafif sancim vardi sabha kadr uyudm uyandm. Gece pembe leke geldi. Dusa girdm son hazrlklrmi yaptm. Evde annm ve esim vardi kimsye bisey soylemdm. Sabh olunca anlttm durumu. Kahvlti yaptk beraber. Sonra yola ciktk. Hastnye geldgmde saat 11 e geliydu. Dr u aramstm zaten hersyden haberi vardi. Alttn muayne etti 4 cm acilms bugn kurtlrsn dedi. Yatsmi yaptk. Sancilr siklsti gitgide. 2 ye kadr sanci cektm. Son saatlr berbatti. Dayanamck gbi hissettm kendmi ama disimi siktim. Annm vardi surekli yanmda. Sonra beni tekrar catiya aldilr 9 cm acilms. Dr super dedi. Iyi ikinirsan simdi dogar dedi. Var gucumle ikindim ikindim. Sonra bebegm dogdu 14.40 tadunylr bnm oldu oyle rahtldm ki anltamam. Suan bnden mutlusu yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?