- 18 Ekim 2014
- 459
- 424
- 73
- 37
Ne kadar dursa bebegin sagligi icin okadsrniyi ama buraya kadsr sabrettik biraz daha sabredip acele etmeyelim bence sende daha 37. HaftandaymissinYarin randevum var ins dr haftaya gel alalim bebegi der ya :)
Çok sevindim sağlıkla büyüt bebeğini....Kizlar bn doğurdum
Degil kova, :)Erva balik mi simdi
Devamıda gelir inşallah bol bol sütün olsun yarasın ervaya:)Sut geldi sanrm cunku emdi erva. ilk denemde aldi memeyi cok sukur. Sonra denedk almdi. Yine denicm :)
Erva balik mi simdi
20 si değilmiymis balık başlangıcıPardon degil dedim ama balikmis :)
19 subatta basliyormus balik :)
Erken mi diyosun 38 de alinir genelde sezeryan normal dogum yapip 40 hafta beklicek olsam catlardim galiba benNe kadar dursa bebegin sagligi icin okadsrniyi ama buraya kadsr sabrettik biraz daha sabredip acele etmeyelim bence sende daha 37. Haftandaymissin
eevtSen devlette mı dogum yapacaksın ?
yok canm bisürü ebe var doktor var korkmazsın. Allah iyi insanlara denk getrsinInsan kendi basina korkmaz mi yalniz olursam cesaretimi kaybederim diye korkuyorum o kadar vakit nasıl geçer?
Hafif kanli bir akintim oldu. Banyomu yaptim hemen hastaneye gittik. Kendi sancilarim var diye suni sanci vermediler. 7 saat yattim son yarim saat siddetliydi sancilar. O yuzden doktor sira sende deyince ucarak gittim :) igne yapti kesik atti ama hic birini hissetmiyorsun. 3 kere ikindim geldi. Tek beni bunaltan sanciyi yatarak cekmek. O yuzden bu defa evde cekip oyle gidecemnasıl oldu belirti olarak neler yaşadın? kolay doğdu mu? epizyotomi yaptılar mı?
Erken mi diyosun 38 de alinir genelde sezeryan normal dogum yapip 40 hafta beklicek olsam catlardim galiba ben
Bende oyle biliyirdum teyit edeyim dedim internette 19 subat yaziyor baslangic20 si değilmiymis balık başlangıcı
Bende baktım da Karışık ya kimi 19 kimi 20 si yazmış başlangıca :))Bende oyle biliyirdum teyit edeyim dedim internette 19 subat yaziyor baslangic
Aa hangosi dogru acaba:)Bende baktım da Karışık ya kimi 19 kimi 20 si yazmış başlangıca :))
Benim bayadie kayip halde gibek deligikızlar göbek deliğim kaybolmuş halde ve acayip kaşınıyo kaşısam yırtarım o derece sizdede oluyormu
Sen gun almisin ne guzel ins yarin banada gun verir gunu belli olsun da 38 haftada olur38 bitince aliniyor diye biliyorum bende :) hatta benimki 38+3 de gelecek kizcem nasipse 9 mart gun verdi dr
Sen gun almisin ne guzel ins yarin banada gun verir gunu belli olsun da 38 haftada olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?