2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh afiyet olsun.
bende bugün tatlı bişeyler yaptım. tuzlu kurabiye falanda yapsam ii olacak

Cok sevindim canim darisi bizim basimiza insallah

Ne zamana kadar evde olmak gerekir sence tecrubene gore?

maşallah canım kavuştun kuzuna Allah anali babali büyütsun inşallah hayırlı ömrü olsun.
darısı başımıza insallah bizde senin gibi normal dogururuz bi kere daha cesaretlendim sayende sağolasın.
Doğum tarihlerimiz ayniydi sanırım senin kzi aceleci çıktı :)

Madallahhh...hocam okurken gecen haftaki stresleriniz geldi aklima.kayinvalideniz o sevinci yasayacag diye biletleri degistirdi ama nasip olmayinca olmuyormus demekki :)

Kendi odaniza kurun..
Sinirime insllh o gelmdn dogururm dedim kabul oldu demkki cumartesi gelio gorur artk

ilk birkaç ay odanızda kalabilir ama çok alışmadan kendi odasına alıştır yoksa ilerde zor olur .

ben yatak odama koydum beşiği ilk zamanlar zor olur başka odada. sürekli göz onunde olması lazm

Kendi odama koydum bende ama bi süre sonra odasına koycam küçükken ayırmak daha kolay oluyormuş,
Sagolun kizlar aynen oy birligiyle biz de kendi odamiza kuruyoruz:) insallah kendi odasina ayirmak icin gerekli zamani kacirmadan rahatlikla ayirabilirim odalari:)

Verir sanada buyuk ihtimalle zaman yaklasti cunku
Gun verince zaman hic gecmiyor :)
Haklisin canim ama bende gunu alip isimi gucumu ona gore halledeyim diyorum ama bebek pek 38 haftayi beklicek gibi degil cok asada gecen gun ebe de soyledi cok asa inmis dikkat et dedi inan asada kafasini kipirtattigini hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…