ohhh afiyet olsun.Bu arada temizligim bitti içim nasıl rahatladı anlatamam :)
Misafire yaptıgım ikramlıkları kocamla yedık
Şimdi yeniden yapmak zorundayım :)
Sırada o iş var..
Bi de süs püs bi şeyler yapıcam :)
Annem de sagolsun dolmalar borekler falan fılan bır suru şey hazırlamış benım ıcın tee ıstanbuldan buraya getırecek :)
Cok sevindim canim darisi bizim basimiza insallahKizlr gece 2.30 dan beri hafif sancim vardi sabha kadr uyudm uyandm. Gece pembe leke geldi. Dusa girdm son hazrlklrmi yaptm. Evde annm ve esim vardi kimsye bisey soylemdm. Sabh olunca anlttm durumu. Kahvlti yaptk beraber. Sonra yola ciktk. Hastnye geldgmde saat 11 e geliydu. Dr u aramstm zaten hersyden haberi vardi. Alttn muayne etti 4 cm acilms bugn kurtlrsn dedi. Yatsmi yaptk. Sancilr siklsti gitgide. 2 ye kadr sanci cektm. Son saatlr berbatti. Dayanamck gbi hissettm kendmi ama disimi siktim. Annm vardi surekli yanmda. Sonra beni tekrar catiya aldilr 9 cm acilms. Dr super dedi. Iyi ikinirsan simdi dogar dedi. Var gucumle ikindim ikindim. Sonra bebegm dogdu 14.40 tadunylr bnm oldu oyle rahtldm ki anltamam. Suan bnden mutlusu yok :)
Ne zamana kadar evde olmak gerekir sence tecrubene gore?Hafif kanli bir akintim oldu. Banyomu yaptim hemen hastaneye gittik. Kendi sancilarim var diye suni sanci vermediler. 7 saat yattim son yarim saat siddetliydi sancilar. O yuzden doktor sira sende deyince ucarak gittim :) igne yapti kesik atti ama hic birini hissetmiyorsun. 3 kere ikindim geldi. Tek beni bunaltan sanciyi yatarak cekmek. O yuzden bu defa evde cekip oyle gidecem
Kizlar bn doğurdum
aynen göbek deliği falan bişey kalmadı bende de ama dışa çıkmasından iyidir.Benim bayadie kayip halde gibek deligi
Sancilar 5 dk ya inene kadar diyor doktorlar.Ne zamana kadar evde olmak gerekir sence tecrubene gore?
Çatlar aman canım.. benimki de öyleydi şimdi göbek deliğinin üstünde çatlak varkızlar göbek deliğim kaybolmuş halde ve acayip kaşınıyo kaşısam yırtarım o derece sizdede oluyormu
ohhh afiyet olsun.
bende bugün tatlı bişeyler yaptım. tuzlu kurabiye falanda yapsam ii olacak
Sancilar 5 dk ya inene kadar diyor doktorlar.
maşallah canım kavuştun kuzuna Allah anali babali büyütsun inşallah hayırlı ömrü olsun.Kizlr gece 2.30 dan beri hafif sancim vardi sabha kadr uyudm uyandm. Gece pembe leke geldi. Dusa girdm son hazrlklrmi yaptm. Evde annm ve esim vardi kimsye bisey soylemdm. Sabh olunca anlttm durumu. Kahvlti yaptk beraber. Sonra yola ciktk. Hastnye geldgmde saat 11 e geliydu. Dr u aramstm zaten hersyden haberi vardi. Alttn muayne etti 4 cm acilms bugn kurtlrsn dedi. Yatsmi yaptk. Sancilr siklsti gitgide. 2 ye kadr sanci cektm. Son saatlr berbatti. Dayanamck gbi hissettm kendmi ama disimi siktim. Annm vardi surekli yanmda. Sonra beni tekrar catiya aldilr 9 cm acilms. Dr super dedi. Iyi ikinirsan simdi dogar dedi. Var gucumle ikindim ikindim. Sonra bebegm dogdu 14.40 tadunylr bnm oldu oyle rahtldm ki anltamam. Suan bnden mutlusu yok :)
Pazartsi 3200 en az demsti 3500 dogdu boyuna da 48 demsti 49 olduAyyy gozun aydin nasil dogurdun nasilsin bebis nasil usg ile kilosu fln tutuyormu ay cok heyecanli:)
5 dikis var cnmMasallah.sana cok sanslisin sana kesik fln atilmadi ozaman.Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah goxunuz aydin tekrar darisi basimiza ins bizde kavusalim sag salim
benim eşime göre de hiç gerek yok gelenlere bişey çıkarmaya hazır alırız sen yap ben yerim diyo. :))Ellerine sağlık :)
Bu sefer yaptıklarımi yemezsem iyi olur
cok catladım zaten ya bide krem kullandım okadar bişeye yaramadıÇatlar aman canım.. benimki de öyleydi şimdi göbek deliğinin üstünde çatlak var
Hehe Merve düşünsün artık :))Aa hangosi dogru acaba:)
Sinirime insllh o gelmdn dogururm dedim kabul oldu demkkiMadallahhh...hocam okurken gecen haftaki stresleriniz geldi aklima.kayinvalideniz o sevinci yasayacag diye biletleri degistirdi ama nasip olmayinca olmuyormus demekki :)
Kendi odaniza kurun..
Benim doktorda kilosu için hep 250 + veya - olabilir diyoPazartsi 3200 en az demsti 3500 dogdu boyuna da 48 demsti 49 oldu
ilk birkaç ay odanızda kalabilir ama çok alışmadan kendi odasına alıştır yoksa ilerde zor olur .
ben yatak odama koydum beşiği ilk zamanlar zor olur başka odada. sürekli göz onunde olması lazm
Sagolun kizlar aynen oy birligiyle biz de kendi odamiza kuruyoruz:) insallah kendi odasina ayirmak icin gerekli zamani kacirmadan rahatlikla ayirabilirim odalari:)Kendi odama koydum bende ama bi süre sonra odasına koycam küçükken ayırmak daha kolay oluyormuş,
MasallahhhPazartsi 3200 en az demsti 3500 dogdu boyuna da 48 demsti 49 oldu
Haklisin canim ama bende gunu alip isimi gucumu ona gore halledeyim diyorum ama bebek pek 38 haftayi beklicek gibi degil cok asada gecen gun ebe de soyledi cok asa inmis dikkat et dedi inan asada kafasini kipirtattigini hissediyorumVerir sanada buyuk ihtimalle zaman yaklasti cunku
Gun verince zaman hic gecmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?