2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Son 1 saat cok kotydu bnm de. Annmin elini mahfettm sikmktn. dogum ani cok daha koly sanci cekmk zor

Cok sukur cnm ins sen de hayrlsyla dogurursn. Bn de sizlerden ogrendklrm sayesnde boyle rahat dogurabldm belki de.

Kızlar sizinde kasıklarınızda baskı hissediyor musunuz ?? Kafası aşağıda benim kımıl kımıl Kızımın.. Ne zaman baskı uygulasa sanki erken geliverecek gibi geliyor bana.. Çok erken daha ...

Haklisin canim ama bende gunu alip isimi gucumu ona gore halledeyim diyorum ama bebek pek 38 haftayi beklicek gibi degil cok asada gecen gun ebe de soyledi cok asa inmis dikkat et dedi inan asada kafasini kipirtattigini hissediyorum
Benimde öyle canım ya. Görenler inmiş dedi doktor da aşağıda 40ı beklemez 38 gibi gelebilir dedi. Bende aşağıda kafa hareketlerini hissediyorum. Geçen kafasını aşağıya iktirdiğini hissettim resmen ya sıçradım yerinden.

Merve nin dediği gibi burdan çok şey öğreniyoruz... Valla buranın yani sizlerin sayesine herşeyimi alabiliyorum planlayabiliyorum.. Çevremde yakınım kimse yok,, soracak edecek... İyiki varsınız yaaaaa...

Evet canim cok seyi rahatlikla sorup ogrenebiliyoruz iyiki buraya yazmaya baslamisim

aman banada 35deyken 2 haftaya doğar dedi aşaığı inmiş hastaneye yatırdı serum ilaç verdi üzerinden 3 hafta geçti gelcek bekliyoz. 40 hafta olmasa iyidir .doğsada rahatlasam modundayım

Çevredekiler sorsan daha çok köstek oluyorlar. Gerçi sormadan da olanlar var :)
Aynen ne bilim şunu alayım mı vs diyorum .. Hep çok alma sağlıklı gelisinde olur .. Ben almıcamda kim alacak sanki.. Dımdızlak kalacak olan yine benim .. Bu Yüzden şimdiye kadar ne yaptıysam burdan takip ederek Yaptım ..

aman banada 35deyken 2 haftaya doğar dedi aşaığı inmiş hastaneye yatırdı serum ilaç verdi üzerinden 3 hafta geçti gelcek bekliyoz. 40 hafta olmasa iyidir .doğsada rahatlasam modundayım

Bilmiyorum ki bende mi öyle olurum .. Gerçi doktor yarın ne diyecek bakalım .. Doğumu beklemiyorum daha ben ya 2 hafta kaldı çalışamaz raporu Almama.. Onu bekliyorum izne çıkacam diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…