- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Son 1 saat cok kotydu bnm de. Annmin elini mahfettm sikmktn. dogum ani cok daha koly sanci cekmk zorHafif kanli bir akintim oldu. Banyomu yaptim hemen hastaneye gittik. Kendi sancilarim var diye suni sanci vermediler. 7 saat yattim son yarim saat siddetliydi sancilar. O yuzden doktor sira sende deyince ucarak gittim :) igne yapti kesik atti ama hic birini hissetmiyorsun. 3 kere ikindim geldi. Tek beni bunaltan sanciyi yatarak cekmek. O yuzden bu defa evde cekip oyle gidecem
Cok sukur cnm ins sen de hayrlsyla dogurursn. Bn de sizlerden ogrendklrm sayesnde boyle rahat dogurabldm belki de.maşallah canım kavuştun kuzuna Allah anali babali büyütsun inşallah hayırlı ömrü olsun.
darısı başımıza insallah bizde senin gibi normal dogururuz bi kere daha cesaretlendim sayende sağolasın.
Doğum tarihlerimiz ayniydi sanırım senin kzi aceleci çıktı :)
Bünyeyebağlı aslında ne kullanırsan kullan fark etmiyr.cok catladım zaten ya bide krem kullandım okadar bişeye yaramadı
Benimde öyle canım ya. Görenler inmiş dedi doktor da aşağıda 40ı beklemez 38 gibi gelebilir dedi. Bende aşağıda kafa hareketlerini hissediyorum. Geçen kafasını aşağıya iktirdiğini hissettim resmen ya sıçradım yerinden.Haklisin canim ama bende gunu alip isimi gucumu ona gore halledeyim diyorum ama bebek pek 38 haftayi beklicek gibi degil cok asada gecen gun ebe de soyledi cok asa inmis dikkat et dedi inan asada kafasini kipirtattigini hissediyorum
Allh yardm etti . Aslnda hic oyle biri deglm
Çevredekiler sorsan daha çok köstek oluyorlar. Gerçi sormadan da olanlar var :)Merve nin dediği gibi burdan çok şey öğreniyoruz... Valla buranın yani sizlerin sayesine herşeyimi alabiliyorum planlayabiliyorum.. Çevremde yakınım kimse yok,, soracak edecek... İyiki varsınız yaaaaa...
ederiz tabikide ne demek. Alalh sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsin.Iyi aksamlar kizlar benim de yarin dogum 7.30 da yatis yapacagim spinal sezeryanla 8.30 gibi dogumum olacak dua eder misiniz bizim icin
Merve nin dediği gibi burdan çok şey öğreniyoruz... Valla buranın yani sizlerin sayesine herşeyimi alabiliyorum planlayabiliyorum.. Çevremde yakınım kimse yok,, soracak edecek... İyiki varsınız yaaaaa...
aman banada 35deyken 2 haftaya doğar dedi aşaığı inmiş hastaneye yatırdı serum ilaç verdi üzerinden 3 hafta geçti gelcek bekliyoz. 40 hafta olmasa iyidir .doğsada rahatlasam modundayımBenimde öyle canım ya. Görenler inmiş dedi doktor da aşağıda 40ı beklemez 38 gibi gelebilir dedi. Bende aşağıda kafa hareketlerini hissediyorum. Geçen kafasını aşağıya iktirdiğini hissettim resmen ya sıçradım yerinden.
Allah yardımcın olsun...Iyi aksamlar kizlar benim de yarin dogum 7.30 da yatis yapacagim spinal sezeryanla 8.30 gibi dogumum olacak dua eder misiniz bizim icin
Benimkide oyle diyorBenim doktorda kilosu için hep 250 + veya - olabilir diyo
Tebrik ederim allah sağlıklı uzun ömürler versin5 dikis attilr. Ama uyustrylr hicbisey duymuysn.
Bana ds cesaret verdimaşallah canım kavuştun kuzuna Allah anali babali büyütsun inşallah hayırlı ömrü olsun.
darısı başımıza insallah bizde senin gibi normal dogururuz bi kere daha cesaretlendim sayende sağolasın.
Doğum tarihlerimiz ayniydi sanırım senin kzi aceleci çıktı :)
Aynen ne bilim şunu alayım mı vs diyorum .. Hep çok alma sağlıklı gelisinde olur .. Ben almıcamda kim alacak sanki.. Dımdızlak kalacak olan yine benim .. Bu Yüzden şimdiye kadar ne yaptıysam burdan takip ederek Yaptım ..Çevredekiler sorsan daha çok köstek oluyorlar. Gerçi sormadan da olanlar var :)
aman banada 35deyken 2 haftaya doğar dedi aşaığı inmiş hastaneye yatırdı serum ilaç verdi üzerinden 3 hafta geçti gelcek bekliyoz. 40 hafta olmasa iyidir .doğsada rahatlasam modundayım
Maşallahhhhhhh tebarekallahhhhhhh tü tü:)Herkse tesekkrler iyi dilklrnz ve dualrnz icin allh razi olsun hepinzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?