2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkse tesekkrler iyi dilklrnz ve dualrnz icin allh razi olsun hepinzden

Doğumun kolay olması için herhangi bir şey yaptın mı peki?
yürüyüş, kegel egzersizi, perine masajı, özel bir sure/dua? Bize tüyolar verir misin? Örneğin inşikak suresini suya okuyup sancı başlayınca içince doğum çok kolay oluyomuş diye duydum?

Doğum yapan anneler bebeğinizi eve getirince kıyafetlerini hemen değiştirdiniz mi yoksa hastanede giydirilen kıyafetle mi beşiğine yatırdınız?

Aynen cnm benim aldıklarıma bilee oo doldurmuşunuz hemen büyüo kalır bunlat diolae. Çocuk 3ay çıplak gezsn ozmn

benım bıldıgım hastaneden cıkarken temız bı takım gıydırılır

aslında benim hastane takıntım var, kendim hastaneye gidip gelince kıyafetlerimi yıkıyorum. bebeğe hastaneden çıkarken temiz kıyafet giydirilse bile sonuçta hastane ortamında giydirildiği için acaba eve gelir gelmez değiştirsem mi yoksa abartıyo muyum acaba ? çoğunluk nasıl yapıyor ya da ne düşünüyor onu merak ettim :) sıkıntı aldı beni

anladim canim sagol cevabin icin.. olmaz insallah yaa
Iyi aksamlar kizlar benim de yarin dogum 7.30 da yatis yapacagim spinal sezeryanla 8.30 gibi dogumum olacak dua eder misiniz bizim icin

Kızlar yarın sabah sezeryan ile doğumum olacak. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur. .
kuzularinizi hayirlisiyla sag salim kucaginiza almayi nasip etsin rabbim.. dualarimiz sizinle arkadaslar..

ben eve getirince pamuklu suyla bi silip yenilerini giydiririm. göbeği düşene kadr yıkanmıcak zaten

aslında benim hastane takıntım var, kendim hastaneye gidip gelince kıyafetlerimi yıkıyorum. bebeğe hastaneden çıkarken temiz kıyafet giydirilse bile sonuçta hastane ortamında giydirildiği için acaba eve gelir gelmez değiştirsem mi yoksa abartıyo muyum acaba ? çoğunluk nasıl yapıyor ya da ne düşünüyor onu merak ettim :) sıkıntı aldı beni

cnm o zamn takıntılıysan her durumda eve gelınce degıstırırsın zaten ınsan eve gelır gelmez bır heves bebısle ugrasmak ıster

Bende eve gelince değiştiririm elifsudenurun dediği gibi önce siler sonra yeni kıyafetler inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…