2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de o listede olmak istiyoruuummmmm :)

Yok cnm ya yuruys bile yapmdm. Kuran okudm cok dua ettm. Namz kildm hep. Oyle iste

Tek korkum buydu benimde kesik Dikiş falan.. Neyse bugun bi arkadaşım daha dedi uyuşturuyolar korkma diye rahatladım vallaaaaa :)
Dogum sancisnin yaninda kesi dikis neki. Zaten uyustrylr. Hatta dogumdn sonra 10 dk uyuttulr beni. Dikis atcz sen uyurken dediler. Bi uyandm erva babasnin kucagnda. Sevincten aglmya basldm. Ayy cok guzeldi yaa. O ani hic unutamam

Merve nin gozu aydinn.bebeginede Masallah.darisi basimizaa....yarin sezeryana girecek annelere Allah kolaylik versin.cabucak gecsin bitsin Insallahhh

Off kizlar daha hastaneden cikamadim gunlerdir hastanedeyim ustine grip oldum ustune sut yerine goguslerden kan geliyor yarin birde cerrah bakacak bebegimi yarin vericekler ama sutum yok göğüsten kan gelmesinide ilk kendimde gordum etrafinda boule bir durum yasayan var mi

Iki gün tatilden sonra işe gidecem... Zor gelecek bugün bana neyseki 3.30 da randevum var erken çıkarım 3.15 gibi :)))

Bugünkü bebek gelişimi olan iletim sanki benimle konuşuyormuş gibi ... Evet daha isim bulamadık :)))

günaydın kızlar sözde izindeyim ama adam akıllı hiç uyuyayamadım yaa gecenin bi yarısı reflü uyandırıyor beni :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…