2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haklisin canim ama bende gunu alip isimi gucumu ona gore halledeyim diyorum ama bebek pek 38 haftayi beklicek gibi degil cok asada gecen gun ebe de soyledi cok asa inmis dikkat et dedi inan asada kafasini kipirtattigini hissediyorum

Aynen canim hazirlik acisindsn bilnek iyi tabiki
Bekler bakarsin brnjm bebede asagida kac haftadir ittirio ara ara cok fena nst dr duxensiz sancida cikio kasilmalarda bakalim ghnhnu bekleyeceklermi :)

Cok gecmis olsun.bende hic duymadim.hadi bebek emdi catladi desek neyse...acaba sagiyor musun.makina mi cok zorladi damarlarini...

Bu arada gunaydinlar.Mardinde midyatta bizde kar ile uyandik.

arkadaslar gobek dusene kadar bebek yikanmaz demisler...ben ilk kizimi surekli yikadim.sarilik gelirse eger vucudu serin tutmak gerekiyor cunku.

Size tavsiyem gobegin cabuk dusmesini istiyorsaniz.kurutup uzerune dalin pudra dokun.5, gunde kizimin gobegi bu sekilde taptim ve dustu.

Ablam gazli bezle surekli sildi durdu.onun kizi 15 gunde dusurdu. Gazli bez nemlendiriyor.onemli olan kurutup cabuk dusmesini saglamak...

Gunaydinlar..
Wc ye kalkmaktan nefret eder oldum 1bck saattir uyuyamyrm
Bir de kafamda bi suru soru dusunup duruyorum.. Dogumu gectm benmde derdm evmde kalacak kisiler en az 1 ay beni yalnz birakmayacakms kv
alingirli cok gecmis olsun cnm gogusten hic emziirrmedenmi kan geldi ? Doktorun bakmadimi cnm ?

sknti yapcak bi durum yok cnm bende bu konuda cok hassasim eve geldgm gibi cantama varana kadar herseyi yikayacagimida biliyrm..abarti gibi goruneblr ama cantanin icinde kalan temizleri bile yikarim ben bu konuda cok tikliyim..

Hayirli olsun canim darisi basimiza insallah.

Maşallah sana, gözünüz aydın Sakin ve soğukkanlı olmak kesinlikle doğum sürecini olumlu etkiliyordur, inşallah bizler de güzel hikayelerimizi paylaşırız vakti geldiğinde Rabbim cümlemize hayırlı, başarılı doğumlar nasip etsin.

Gunaydin hayirli cumalar herkes icin dualarin kabul oldugu bir gun olur insallah.
Benimde kizim asagidan cok baski yapmaya basladi karnimda asagiya indi farkindayin bakalim ne kadar boyle dayanacak
Bugun doguma girecek olan arkadaslar Allah yardimciniz olsun en kisa zamanda saglik haberlerinizi aliriz insallah

Canim benim halamda bu sekilde olmustu, cocuk kuvezde yatiyordu ve biz surekli sut sagiyorduk ilk sagdigimiz hep kanli oluyordu sonra kan durunca kutuyu degistirip temiz sutu aliyorduk gogusleri cok catlamisti evde surekli ilik dus alip masaj yapmisti, insallah sende en kisa surede atlatirsin bu durumu Allah yardimcin olsun

Çok geçmiş olsun

Bizim senle derdimiz ayni:)

kızlar kimimiz doğumdan sonra evde kalacaklara şimdiden kafayı takıyoruz ama bence o zaman geldiğinde gözümüz bebeklerimizden başkasını görmeyeceğinden çok sorun
yaşamayız

gunaydın kızlar. telefonum arızalandı. msjlarınızı göruyorum ama yazamıyorum. suan da bilgisayar basından yazıyorum. dogum yapan arkadaslarıma gozunuz aydın diyorum. allah yavrularınızı analı babalı buyutmenızı nasıp etsın. rabbım hayırlı omurler versın.......... az kaldı..... heyecan dorukta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…