Haklisin canim ama bende gunu alip isimi gucumu ona gore halledeyim diyorum ama bebek pek 38 haftayi beklicek gibi degil cok asada gecen gun ebe de soyledi cok asa inmis dikkat et dedi inan asada kafasini kipirtattigini hissediyorum
Cok gecmis olsun.bende hic duymadim.hadi bebek emdi catladi desek neyse...acaba sagiyor musun.makina mi cok zorladi damarlarini...Off kizlar daha hastaneden cikamadim gunlerdir hastanedeyim ustine grip oldum ustune sut yerine goguslerden kan geliyor yarin birde cerrah bakacak bebegimi yarin vericekler ama sutum yokgöğüsten kan gelmesinide ilk kendimde gordum etrafinda boule bir durum yasayan var mi
sknti yapcak bi durum yok cnm bende bu konuda cok hassasim eve geldgm gibi cantama varana kadar herseyi yikayacagimida biliyrm..abarti gibi goruneblr ama cantanin icinde kalan temizleri bile yikarim ben bu konuda cok tikliyim..aslında benim hastane takıntım var, kendim hastaneye gidip gelince kıyafetlerimi yıkıyorum. bebeğe hastaneden çıkarken temiz kıyafet giydirilse bile sonuçta hastane ortamında giydirildiği için acaba eve gelir gelmez değiştirsem mi yoksa abartıyo muyum acaba ? çoğunluk nasıl yapıyor ya da ne düşünüyor onu merak ettim :) sıkıntı aldı beni
Hayirli olsun canim darisi basimiza insallah.Kizlr gece 2.30 dan beri hafif sancim vardi sabha kadr uyudm uyandm. Gece pembe leke geldi. Dusa girdm son hazrlklrmi yaptm. Evde annm ve esim vardi kimsye bisey soylemdm. Sabh olunca anlttm durumu. Kahvlti yaptk beraber. Sonra yola ciktk. Hastnye geldgmde saat 11 e geliydu. Dr u aramstm zaten hersyden haberi vardi. Alttn muayne etti 4 cm acilms bugn kurtlrsn dedi. Yatsmi yaptk. Sancilr siklsti gitgide. 2 ye kadr sanci cektm. Son saatlr berbatti. Dayanamck gbi hissettm kendmi ama disimi siktim. Annm vardi surekli yanmda. Sonra beni tekrar catiya aldilr 9 cm acilms. Dr super dedi. Iyi ikinirsan simdi dogar dedi. Var gucumle ikindim ikindim. Sonra bebegm dogdu 14.40 tadunylr bnm oldu oyle rahtldm ki anltamam. Suan bnden mutlusu yok :)
Kizlr gece 2.30 dan beri hafif sancim vardi sabha kadr uyudm uyandm. Gece pembe leke geldi. Dusa girdm son hazrlklrmi yaptm. Evde annm ve esim vardi kimsye bisey soylemdm. Sabh olunca anlttm durumu. Kahvlti yaptk beraber. Sonra yola ciktk. Hastnye geldgmde saat 11 e geliydu. Dr u aramstm zaten hersyden haberi vardi. Alttn muayne etti 4 cm acilms bugn kurtlrsn dedi. Yatsmi yaptk. Sancilr siklsti gitgide. 2 ye kadr sanci cektm. Son saatlr berbatti. Dayanamck gbi hissettm kendmi ama disimi siktim. Annm vardi surekli yanmda. Sonra beni tekrar catiya aldilr 9 cm acilms. Dr super dedi. Iyi ikinirsan simdi dogar dedi. Var gucumle ikindim ikindim. Sonra bebegm dogdu 14.40 tadunylr bnm oldu oyle rahtldm ki anltamam. Suan bnden mutlusu yok :)
Off kizlar daha hastaneden cikamadim gunlerdir hastanedeyim ustine grip oldum ustune sut yerine goguslerden kan geliyor yarin birde cerrah bakacak bebegimi yarin vericekler ama sutum yokgöğüsten kan gelmesinide ilk kendimde gordum etrafinda boule bir durum yasayan var mi
Çok geçmiş olsunGunaydin hayirli cumalar herkes icin dualarin kabul oldugu bir gun olur insallah.
Benimde kizim asagidan cok baski yapmaya basladi karnimda asagiya indi farkindayin bakalim ne kadar boyle dayanacak
Bugun doguma girecek olan arkadaslar Allah yardimciniz olsun en kisa zamanda saglik haberlerinizi aliriz insallah
Canim benim halamda bu sekilde olmustu, cocuk kuvezde yatiyordu ve biz surekli sut sagiyorduk ilk sagdigimiz hep kanli oluyordu sonra kan durunca kutuyu degistirip temiz sutu aliyorduk gogusleri cok catlamisti evde surekli ilik dus alip masaj yapmisti, insallah sende en kisa surede atlatirsin bu durumu Allah yardimcin olsun
Bizim senle derdimiz ayni:)Gunaydinlar..
Wc ye kalkmaktan nefret eder oldum 1bck saattir uyuyamyrm
Bir de kafamda bi suru soru dusunup duruyorum.. Dogumu gectm benmde derdm evmde kalacak kisiler en az 1 ay beni yalnz birakmayacakms kv
alingirli cok gecmis olsun cnm gogusten hic emziirrmedenmi kan geldi ? Doktorun bakmadimi cnm ?
ayy aynen canim bende rüyamda dogum yaptim ve kizimi emziriyordum cok güzeldiiGünaydın kızlar hayırlı cumalar.
rüyamda doğum yaptım oğlumu gördüm çok güzeldi siyah saçlı...rüyam hayra karşılık gelir inşallah. ..
Doğum yapanlari okudukça ve gün yaklaştıkça bilinc altimizin bize oyunu galibaayy aynen canim bende rüyamda dogum yaptim ve kizimi emziriyordum cok güzeldiihayirdir insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?