2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel anneler, hayırlı cumalar, bugün doğuma girecekler Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin kuzuları :)

Dogum sancisnin yaninda kesi dikis neki. Zaten uyustrylr. Hatta dogumdn sonra 10 dk uyuttulr beni. Dikis atcz sen uyurken dediler. Bi uyandm erva babasnin kucagnda. Sevincten aglmya basldm. Ayy cok guzeldi yaa. O ani hic unutamam

Gözün aydın merve kızına sağlıkla kavuşmuşsu çok tebrik ederim , sağlıklı günler dilerm

ben de senin gibiyim. hastaneye bir şekilde gitmişsem eve gelir bütün kıyafetlerimi de yıkarım. o nedenle bildiğin gibi yap. sonra için rahat etmez :)

Herkese Günaydın. ..Bugün doğuma girecek olan ve kontrole gidecek arkadaşların güzel haberlerini alırız inş.bizde haftaya salı kontrole gidicez bakalım bizede gün verecek mi doktorumuz ben devlet Hastanesine gittiğim için pek kestiremiyorum bekletir mi gün verir mi devlet Hastanesine giden arkadaşlar var mı? Kaçıncı haftaya gün veriliyo sezeryan için

Geçmiş olsun canım ya.Sende fazla kan birikti sanırım nerden çıkacağını şaşırıyor.Acaba göğüslerin yara mı oldu?

Devlet memuru olup eşi benin gibi özel sektörde çalışan arkadaşlara bir sorum var. çocuk doğduğunda sosyal güvenlik yani sağlık hizmt açısından benim üzerime olmasını istiyoruz. bunun başvurusu için ne yapmak gerekir, nereye yapılıyor? bir de doğum parası ve çocuk yardımını hangimiz almalı sizce? bunun başvurusu nasıl oluyor?

Canım ben memurum eşim öğrretmen.. bebeği eşimin üzerine yapacaz biz.. o okuluna bildirimde bulunur idari işler kısmına,, sende sen çalıştığın kuruma bildirimde bulunursun .. artık onlar belge olarak doğum belgesini ister sanırım tek..

Ayy sabah sabah annem sinir etti beni.23 yasinda gorumcem var.kiz elim ayagim gibi.cokta iyi anlasiyotuz.iki sene kixima bakti.kizim dogmadan once dogum oncesi cok hastaydim.dogumda bile o benim yanimdaydi.
Annem 7 martta gelecek.izne ayruldim zeynepi cagircam evi toplar temizleriz sen gelene dedim.hemen ben gelince gitsin o.biz varken kimse gelmesin diyor.
Anne dedim gelmeden cekismeye baslamayin.ne yapiyor bu insanlar size dedim.
Biz oradayken biz bakariz biz gidince onlar gelsin diyor...sizin oldugu kadar onlarinda cocugu .beni simdiden sinir etme dedim.kapattim.
Hayir arada.birsey olsa amenna diyecem ama birseyde yok.

Anne biraz işgüzarlık yapmış....görümcen iyiyse annene karşı ezdirme derim annen ne kadar yanında kalabilecek ki yine görümcen bakar sana o zaman... annende anlayacaktır hata yaptığını aslında görünce sizi öyle :)

bende öyleyim hastaneye gidince sanki bütün mikroplar beni sarmş gibi hemen duş. kıyafetle rmakinaya falan :) ama bebeğin üstü zaten leke olur mecbur değiştirmek lazm.

kimlikle sgk ya gidiyorsun diye biliyorum. bebeğin ve senin kimliğin

ben arkadaşımdan duymuştum. göğüste kalan emilmeyen süt bayatlayıp iltihap yapmış onda. bu nedenle kan gelmiş. o da bebeğin ağzında falan görmüş. doktor her gün biraz süt sağmasını söylemiş. tazelenmesi için. ayrıca antibiyotik vermiş.

kimlikle sgk ya gidiyorsun diye biliyorum. bebeğin ve senin kimliğin
ben emekli sandığına eşim sgkya tabi. sağlık hizmt için ben üzerime almak istiyorum. çocuk parası ise hangimize daha çok verirlerse o alsın. ama bilen kimse yok. bu doğum belgesinden kaç nüsha alınıyor? burada sgkda çalışan bir arkadaş vardı. kimdi o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…