Dogum sancisnin yaninda kesi dikis neki. Zaten uyustrylr. Hatta dogumdn sonra 10 dk uyuttulr beni. Dikis atcz sen uyurken dediler. Bi uyandm erva babasnin kucagnda. Sevincten aglmya basldm. Ayy cok guzeldi yaa. O ani hic unutamam
ben de senin gibiyim. hastaneye bir şekilde gitmişsem eve gelir bütün kıyafetlerimi de yıkarım. o nedenle bildiğin gibi yap. sonra için rahat etmez :)aslında benim hastane takıntım var, kendim hastaneye gidip gelince kıyafetlerimi yıkıyorum. bebeğe hastaneden çıkarken temiz kıyafet giydirilse bile sonuçta hastane ortamında giydirildiği için acaba eve gelir gelmez değiştirsem mi yoksa abartıyo muyum acaba ? çoğunluk nasıl yapıyor ya da ne düşünüyor onu merak ettim :) sıkıntı aldı beni
hele o jel beni deli ediyor. jelde sorun yok ama o dropu kaç kişiye sürüyorlar. mutlaka duş alır kıyafetimi de yıkarımhadi ya ben o jeli hiç takmıyorum nedense silip geçiyorum sen de ABARTIYOSUN
Gozun aydın Allah analı babalı büyütsünKizlar bn doğurdum
Geçmiş olsun canım ya.Sende fazla kan birikti sanırım nerden çıkacağını şaşırıyor.Acaba göğüslerin yara mı oldu?Off kizlar daha hastaneden cikamadim gunlerdir hastanedeyim ustine grip oldum ustune sut yerine goguslerden kan geliyor yarin birde cerrah bakacak bebegimi yarin vericekler ama sutum yokgöğüsten kan gelmesinide ilk kendimde gordum etrafinda boule bir durum yasayan var mi
Canım ben memurum eşim öğrretmen.. bebeği eşimin üzerine yapacaz biz.. o okuluna bildirimde bulunur idari işler kısmına,, sende sen çalıştığın kuruma bildirimde bulunursun .. artık onlar belge olarak doğum belgesini ister sanırım tek..Devlet memuru olup eşi benin gibi özel sektörde çalışan arkadaşlara bir sorum var. çocuk doğduğunda sosyal güvenlik yani sağlık hizmt açısından benim üzerime olmasını istiyoruz. bunun başvurusu için ne yapmak gerekir, nereye yapılıyor? bir de doğum parası ve çocuk yardımını hangimiz almalı sizce? bunun başvurusu nasıl oluyor?
Ayy sabah sabah annem sinir etti beni.23 yasinda gorumcem var.kiz elim ayagim gibi.cokta iyi anlasiyotuz.iki sene kixima bakti.kizim dogmadan once dogum oncesi cok hastaydim.dogumda bile o benim yanimdaydi.
Annem 7 martta gelecek.izne ayruldim zeynepi cagircam evi toplar temizleriz sen gelene dedim.hemen ben gelince gitsin o.biz varken kimse gelmesin diyor.
Anne dedim gelmeden cekismeye baslamayin.ne yapiyor bu insanlar size dedim.
Biz oradayken biz bakariz biz gidince onlar gelsin diyor...sizin oldugu kadar onlarinda cocugu .beni simdiden sinir etme dedim.kapattim.
Hayir arada.birsey olsa amenna diyecem ama birseyde yok.
bende öyleyim hastaneye gidince sanki bütün mikroplar beni sarmş gibi hemen duş. kıyafetle rmakinaya falan :) ama bebeğin üstü zaten leke olur mecbur değiştirmek lazm.aslında benim hastane takıntım var, kendim hastaneye gidip gelince kıyafetlerimi yıkıyorum. bebeğe hastaneden çıkarken temiz kıyafet giydirilse bile sonuçta hastane ortamında giydirildiği için acaba eve gelir gelmez değiştirsem mi yoksa abartıyo muyum acaba ? çoğunluk nasıl yapıyor ya da ne düşünüyor onu merak ettim :) sıkıntı aldı beni
ultrason jeli benim kıyafetlerden cıkmadı yaa kadife pantolonum var leke kaldı kaç kere yıkandı cıkmıyorhele o jel beni deli ediyor. jelde sorun yok ama o dropu kaç kişiye sürüyorlar. mutlaka duş alır kıyafetimi de yıkarım
kimlikle sgk ya gidiyorsun diye biliyorum. bebeğin ve senin kimliğinDevlet memuru olup eşi benin gibi özel sektörde çalışan arkadaşlara bir sorum var. çocuk doğduğunda sosyal güvenlik yani sağlık hizmt açısından benim üzerime olmasını istiyoruz. bunun başvurusu için ne yapmak gerekir, nereye yapılıyor? bir de doğum parası ve çocuk yardımını hangimiz almalı sizce? bunun başvurusu nasıl oluyor?
ben arkadaşımdan duymuştum. göğüste kalan emilmeyen süt bayatlayıp iltihap yapmış onda. bu nedenle kan gelmiş. o da bebeğin ağzında falan görmüş. doktor her gün biraz süt sağmasını söylemiş. tazelenmesi için. ayrıca antibiyotik vermiş.Off kizlar daha hastaneden cikamadim gunlerdir hastanedeyim ustine grip oldum ustune sut yerine goguslerden kan geliyor yarin birde cerrah bakacak bebegimi yarin vericekler ama sutum yokgöğüsten kan gelmesinide ilk kendimde gordum etrafinda boule bir durum yasayan var mi
ben emekli sandığına eşim sgkya tabi. sağlık hizmt için ben üzerime almak istiyorum. çocuk parası ise hangimize daha çok verirlerse o alsın. ama bilen kimse yok. bu doğum belgesinden kaç nüsha alınıyor? burada sgkda çalışan bir arkadaş vardı. kimdi o?kimlikle sgk ya gidiyorsun diye biliyorum. bebeğin ve senin kimliğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?