2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben deüil ama bir tanıdığım gidiyor istanbul şişli etfale... Ona eğer burda yapacaksa 32. Haftada tarih belirlememiz gerekşyor demiş...

Analdığım kadarıyla görümcenle kardeş gibi olmuşsunuz annende bu durumu biraz kıskanıyor gibi , halbuki sevinmesi lazım aman ne güzel ben yokken kızımla ilgileniyor , ona yoldaş oluyor diye hoş tutması lazım kızı. Ama bir orta yolu bulunur sen stres yapma

Bende şu devletin söylediği 1. Çocuk 300 2. Çocuk 400 vs yürürlüğe geçtimi onu merak ediyorum se__vi

En iyisi Alo 170 onlar herşeyi söylüyo....

Doğum parasını merak ediyordum sordum ya toplu yada iki parçada alabilrisiniz dedi , şirketin raporu girmesine bağlı imiş...

kızlar alt tarafta batma gibi oluyor keskin szdede oluyor mu iğne batması gibi? bebekte bugun çok hareketli

stylo bebek bakım çantası almıştım. sildim havalandırdım ama kokusu çıkmıyor. çantayı hazırlicam bebek kıyafetlerine de siner diye hazıylayamıyorum. ne yapabilirim fikri olan var mı?
arkadaşlar bir de hala doğum sonrası için sütyen almadım. göğüslerim küçük olduğu için hep destekli dolgulu kullanıyordum. doğum sonrası için de o penye sütyenlerden almak istemiyorum. ama destekli sütyenleri de açmak emzirmek zor olacaktır. önerisi olan var mı? ne alabilirim?

senin durumunda bi arkadaşım var sgkya gidip üstüne aldırdı kızını. devlette olması daha iyi tabi heryönden imkan cok oluyo. sende kendi üstüne alırsın .doğum belgesinin fotokopiyle coğaltırsında iş yerinin personel kısmına bi sor istersen benim arkadaşım sgk ya gidip işlem yaptırdı sonrada personele bilgi verdi işlemler oldu

sanırım o hala mecliste. henüz geçmedi. evet 170i aramak iyi fikir gerçekten

bende stylo aldm sen hangi modelini aldın. bana canta cok büyük gibi geldi ya valiz gibi sanki bide en küçük görüneni almştım . geri göndermeyede zor geldi . penye sütyenle emzirme atleti aldım ben

suwen 2 tane aldım. boynerde satılıyor. çok güzel.

tamam canım sağol

Ben evdeyken yarım atlet içine göğüs pedi koymuştum kızımda oğlumdada öyle olur sanırım , ama emzirme sütyenimde var iki tane onuda kullanırım gerektiğinde ... Sende yarım atletle idare edebilirsin sanırım

destekli emzirme sütyenleri de var. onlara bakabilirsin canım. ben bi markada görmüştüm ama şu an hatırlayamıyorum malesef..

bende stylo aldm sen hangi modelini aldın. bana canta cok büyük gibi geldi ya valiz gibi sanki bide en küçük görüneni almştım . geri göndermeyede zor geldi . penye sütyenle emzirme atleti aldım ben
http://www.hepsiburada.com/liste/st...ailesty7053&categoryId=301143&SKU=AILESTY7015 ben bunu aldım. aynen dediğin gibi çok büyük. valiz sanki. deneyimsiz olunca insan ne yapacağını bilmiyor. seninkinin içinde de koku var mı?
ben de bir tane emzirme atleti aldım. hastanede doğumdan sonra giyerim dedim. içime sütyen giymem diyorum ama bilmiyorum rahat edebilir miyim. 75 ten 80-85 e çıktı hamilelikte ama penye çok küçültür gibi.

http://www.hepsiburada.com/liste/st...productId=ailestys12144grkr&categoryId=301143 bende bunu aldım geri göndermek zor geldi ya aslında bu hastaneye gezmeye falan giderken taşınmaz tipini beğendim ama kocaman bişe. kokusu var evet yeni çanta kokusu :) zararı olmaz onun ya . emzirme atleti bende aldm kullanşlı olursa sonra alırım yine dedim. destekli emzirme sütyenininde içi bi değişik kullandım göğüs uclarımda iz yaptı acıttı

sonuç olarak bana ilk başlangıç için penye şart gibi :) neyse deneyelim bakalım. masraflar çok olunca insan tek seferde doğru karar vermeye çalışıyo ama bazen imkansız. bebek yeni ev üst üste geldi. :)

Ben kendi destekli sütyenimi ortadan kesip ortaya kopça diktim gayet rahat açılıp kapanıyor :)

Sgk da çalışan arkadaş doğum yaptı tatlım. Hemara95. O sana daha güzel bilgi verirdi ama küçük bir bilgi buldum belki işine yarar.

doğum raporu ve varsa kimlik fotokopisini dilekçeye ekliyorsun. Dilekçene çocuk yardımı için şu tarihte çocuğum olmuştur.Çocuk yardımı almak istiyorum ve sağlıktan yararlanmasını istiyorum diyorsun

ek olarak aile durumu bildirim formu ek-1 ve aile yardım bildirim formunu ekliyorsun

Herkese merhabalar bir haftadır bakamıyorum bunun çok güzel bir sebebi var sabırsız kızım 18 Şubat ta dünyaya geldi 37 hafta zor beklemiş meğer :) çok şükür sağlığını iyi ama sütum çok az normalde dediler sezaryen sonrası çekirge önerin varmı? Bizde durumlar böyle fırsat buldukça yazarım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…