Herkese Günaydın. ..Bugün doğuma girecek olan ve kontrole gidecek arkadaşların güzel haberlerini alırız inş.bizde haftaya salı kontrole gidicez bakalım bizede gün verecek mi doktorumuz ben devlet Hastanesine gittiğim için pek kestiremiyorum bekletir mi gün verir mi devlet Hastanesine giden arkadaşlar var mı? Kaçıncı haftaya gün veriliyo sezeryan için
Ayy sabah sabah annem sinir etti beni.23 yasinda gorumcem var.kiz elim ayagim gibi.cokta iyi anlasiyotuz.iki sene kixima bakti.kizim dogmadan once dogum oncesi cok hastaydim.dogumda bile o benim yanimdaydi.
Annem 7 martta gelecek.izne ayruldim zeynepi cagircam evi toplar temizleriz sen gelene dedim.hemen ben gelince gitsin o.biz varken kimse gelmesin diyor.
Anne dedim gelmeden cekismeye baslamayin.ne yapiyor bu insanlar size dedim.
Biz oradayken biz bakariz biz gidince onlar gelsin diyor...sizin oldugu kadar onlarinda cocugu .beni simdiden sinir etme dedim.kapattim.
Hayir arada.birsey olsa amenna diyecem ama birseyde yok.
senin durumunda bi arkadaşım var sgkya gidip üstüne aldırdı kızını. devlette olması daha iyi tabi heryönden imkan cok oluyo. sende kendi üstüne alırsın .doğum belgesinin fotokopiyle coğaltırsında iş yerinin personel kısmına bi sor istersen benim arkadaşım sgk ya gidip işlem yaptırdı sonrada personele bilgi verdi işlemler olduben emekli sandığına eşim sgkya tabi. sağlık hizmt için ben üzerime almak istiyorum. çocuk parası ise hangimize daha çok verirlerse o alsın. ama bilen kimse yok. bu doğum belgesinden kaç nüsha alınıyor? burada sgkda çalışan bir arkadaş vardı. kimdi o?
sanırım o hala mecliste. henüz geçmedi. evet 170i aramak iyi fikir gerçektenBende şu devletin söylediği 1. Çocuk 300 2. Çocuk 400 vs yürürlüğe geçtimi onu merak ediyorumse__vi
En iyisi Alo 170 onlar herşeyi söylüyo....
Doğum parasını merak ediyordum sordum ya toplu yada iki parçada alabilrisiniz dedi , şirketin raporu girmesine bağlı imiş...
bende stylo aldm sen hangi modelini aldın. bana canta cok büyük gibi geldi ya valiz gibi sanki bide en küçük görüneni almştım . geri göndermeyede zor geldi . penye sütyenle emzirme atleti aldım benstylo bebek bakım çantası almıştım. sildim havalandırdım ama kokusu çıkmıyor. çantayı hazırlicam bebek kıyafetlerine de siner diye hazıylayamıyorum. ne yapabilirim fikri olan var mı?
arkadaşlar bir de hala doğum sonrası için sütyen almadım. göğüslerim küçük olduğu için hep destekli dolgulu kullanıyordum. doğum sonrası için de o penye sütyenlerden almak istemiyorum. ama destekli sütyenleri de açmak emzirmek zor olacaktır. önerisi olan var mı? ne alabilirim?
suwen 2 tane aldım. boynerde satılıyor. çok güzel.stylo bebek bakım çantası almıştım. sildim havalandırdım ama kokusu çıkmıyor. çantayı hazırlicam bebek kıyafetlerine de siner diye hazıylayamıyorum. ne yapabilirim fikri olan var mı?
arkadaşlar bir de hala doğum sonrası için sütyen almadım. göğüslerim küçük olduğu için hep destekli dolgulu kullanıyordum. doğum sonrası için de o penye sütyenlerden almak istemiyorum. ama destekli sütyenleri de açmak emzirmek zor olacaktır. önerisi olan var mı? ne alabilirim?
tamam canım sağolsenin durumunda bi arkadaşım var sgkya gidip üstüne aldırdı kızını. devlette olması daha iyi tabi heryönden imkan cok oluyo. sende kendi üstüne alırsın .doğum belgesinin fotokopiyle coğaltırsında iş yerinin personel kısmına bi sor istersen benim arkadaşım sgk ya gidip işlem yaptırdı sonrada personele bilgi verdi işlemler oldu
Ben evdeyken yarım atlet içine göğüs pedi koymuştum kızımda oğlumdada öyle olur sanırım , ama emzirme sütyenimde var iki tane onuda kullanırım gerektiğinde ... Sende yarım atletle idare edebilirsin sanırımstylo bebek bakım çantası almıştım. sildim havalandırdım ama kokusu çıkmıyor. çantayı hazırlicam bebek kıyafetlerine de siner diye hazıylayamıyorum. ne yapabilirim fikri olan var mı?
stylo bebek bakım çantası almıştım. sildim havalandırdım ama kokusu çıkmıyor. çantayı hazırlicam bebek kıyafetlerine de siner diye hazıylayamıyorum. ne yapabilirim fikri olan var mı?
http://www.hepsiburada.com/liste/st...ailesty7053&categoryId=301143&SKU=AILESTY7015 ben bunu aldım. aynen dediğin gibi çok büyük. valiz sanki. deneyimsiz olunca insan ne yapacağını bilmiyor. seninkinin içinde de koku var mı?bende stylo aldm sen hangi modelini aldın. bana canta cok büyük gibi geldi ya valiz gibi sanki bide en küçük görüneni almştım . geri göndermeyede zor geldi . penye sütyenle emzirme atleti aldım ben
teşekkürler bakıcam.suwen 2 tane aldım. boynerde satılıyor. çok güzel.
http://www.hepsiburada.com/liste/st...productId=ailestys12144grkr&categoryId=301143 bende bunu aldım geri göndermek zor geldi ya aslında bu hastaneye gezmeye falan giderken taşınmaz tipini beğendim ama kocaman bişe. kokusu var evet yeni çanta kokusu :) zararı olmaz onun ya . emzirme atleti bende aldm kullanşlı olursa sonra alırım yine dedim. destekli emzirme sütyenininde içi bi değişik kullandım göğüs uclarımda iz yaptı acıttıhttp://www.hepsiburada.com/liste/st...ailesty7053&categoryId=301143&SKU=AILESTY7015 ben bunu aldım. aynen dediğin gibi çok büyük. valiz sanki. deneyimsiz olunca insan ne yapacağını bilmiyor. seninkinin içinde de koku var mı?
ben de bir tane emzirme atleti aldım. hastanede doğumdan sonra giyerim dedim. içime sütyen giymem diyorum ama bilmiyorum rahat edebilir miyim. 75 ten 80-85 e çıktı hamilelikte ama penye çok küçültür gibi.
sonuç olarak bana ilk başlangıç için penye şart gibi :) neyse deneyelim bakalım. masraflar çok olunca insan tek seferde doğru karar vermeye çalışıyo ama bazen imkansız. bebek yeni ev üst üste geldi. :)http://www.hepsiburada.com/liste/st...productId=ailestys12144grkr&categoryId=301143 bende bunu aldım geri göndermek zor geldi ya aslında bu hastaneye falan giderken taşınmaz tipini beğendim ama kocaman bişe. kokusu var evet yeni çanta kokusu :) zararı olmaz onun ya . emzirme atleti bende aldm kullanşlı olursa sonra alırım yine dedim. destekli emzirme sütyenininde içi bi değişik kullandım göğüs uclarımda iz yaptı acıttı
Bulaşık deterjanını iyice köpürtüp süngerle ovalamayı dene bazı lekelerde işe yarıyor belki işe yararultrason jeli benim kıyafetlerden cıkmadı yaa kadife pantolonum var leke kaldı kaç kere yıkandı cıkmıyor
Ben kendi destekli sütyenimi ortadan kesip ortaya kopça diktim gayet rahat açılıp kapanıyor :)stylo bebek bakım çantası almıştım. sildim havalandırdım ama kokusu çıkmıyor. çantayı hazırlicam bebek kıyafetlerine de siner diye hazıylayamıyorum. ne yapabilirim fikri olan var mı?
Sgk da çalışan arkadaş doğum yaptı tatlım. Hemara95. O sana daha güzel bilgi verirdi ama küçük bir bilgi buldum belki işine yarar.ben emekli sandığına eşim sgkya tabi. sağlık hizmt için ben üzerime almak istiyorum. çocuk parası ise hangimize daha çok verirlerse o alsın. ama bilen kimse yok. bu doğum belgesinden kaç nüsha alınıyor? burada sgkda çalışan bir arkadaş vardı. kimdi o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?