- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
Aaa yok şekerim,ben çatı muayenesine her hafta yaparlar dedin sanmıştım...ki öyleymiş 37 den itibaren her hafta çatı muayenesi varmış kızlar haberiniz olsun
o sancı nst de doğm sancısı olark cıktı bendegünaydın kızlar..dün gece sol kasıgımda hiç geçmeyen sancı vardı adet sancısı gibi daha öncede böle oldu fakat gündüz geçiyordu şimdi ara ara gündüzde hala hissediyorum doğum yapan kızlar sizde de mi böleydi
benm hiç sancım yokken nstde sancı cıkmıştı . o sancıyı anlamayadabiliyorsun. o cihaz değişik bişekızlar merhaba, bende uzun süredir giremiyorum nst de sancısı çıkan arkadaşlar nasıl bir şey sancı benim nst de bu zamana kadar hiç çıkmadı ama nst dışında sancı ve ağrı hissediyorum ama ilk bebeğim olduğu için acaba doğum sancısımı bilemiyorum, tarif edermisiniz
bana doktorum bi ilaç vermişti yatarken adalat diye doğumu geciktiriyomuş sancılarıda kesiyo yatarken sadece kullandırdı. sanada verdilermi ondanSerumdan sonra nst çekecekler yine eğer yine sancım çıkarsa p tesiyi beklemem dedi dr kızlar dua edin sancım çıkmasın daha erken biraz daha dursun oğlum
evet oyle gercekten bende az once internetten baktim isimleri mihrali ile mirkelam cok guzel isimler bakalim esim ne diyecekBizde daha yeni karar verdik,Berke istiyordum ben,eşimle Ege isminde karar verdik sonundaaaaaa,ama en zoru isimmiş meğer
Benimde 01 nisan 40 hafta dolumu ama hiç nisan annesi gibi hissetmedim sezaryen olacağı içinHosbuldukk:) cidden dogru soyluyorsun mevsimler gibi dogumlar da şaştı:)
Ben genelde oradaki sancıları hissetmiyorum. Bana kalsa sancım hiç yokkızlar merhaba, bende uzun süredir giremiyorum nst de sancısı çıkan arkadaşlar nasıl bir şey sancı benim nst de bu zamana kadar hiç çıkmadı ama nst dışında sancı ve ağrı hissediyorum ama ilk bebeğim olduğu için acaba doğum sancısımı bilemiyorum, tarif edermisiniz
Bende kullanıyorum sabahları alıyorumbana doktorum bi ilaç vermişti yatarken adalat diye doğumu geciktiriyomuş sancılarıda kesiyo yatarken sadece kullandırdı. sanada verdilermi ondan
Harika bir duygu.insan hayretler içinde kalıyor,icimizde oluşuyor büyüyor doguyor :) insan çok duygusallaşıyor bir deGÖZÜNÜZ aydın canım nasıl gidiyor annelik :)
Hayırlısı ile vaktinde gelsin yavrularınız inşallah :)Maşallah bitterkuzucuk sen büyüttun kizceni biz daha dogurmadik
Saol canım..Hadi goznz aydin. Bizmki henuz dusmdi. 5 gunlk oldk bz de.
Bnmki de hic acmamsti o konuyu cati muaynsi de olmdm direk norml doguma girdmYaaa, ben hic konusmadim o konuyu doktorumla, normal dogum istiyorum doktorumda normali tesvik ediyo ama bu konuyu konusmuyoruz ikimizde tip oynuyoruz galiba
Battaniyeye sariyrm bn zaten kat kat giyinylr o yuzden yetio battanylrKızlar bebek uyurken üstüne ne örtüyorsunuz, uyku tulumları var ama bi arkadaş memnun kalmamış çok terletiyo dedi siz napıosunuz?
Sagol cnm aminSaol canım..
En son sana yazmıştım,gidince dogurdun sanırım Allah bagislasin yavrunu.
En erken 1 haftada düşüyormus sanırım.
Aaa yok şekerim,ben çatı muayenesine her hafta yaparlar dedin sanmıştım...ki öyleymiş 37 den itibaren her hafta çatı muayenesi varmış kızlar haberiniz olsun
Su anki bedenime göre aldimmerhaba arkadaslar herkesler iyidir umarim.. dogum yapan arkadaslarin gözü aydin rahatsiz olanlarada gecmis olsun.. benimde basimda kac gündür baskin bir agri var bi geliyo bi gidiyo cok rahatsiz edici..birazdan carsiya cikicam son eksiklerimi almaya.. emzirme sütyenini su anki bedeninize göremi aldiniz yoksa dahami büyük? emin olamadimda..
Hsdi hayırlısıBenim sezaryende yarin 13:00'de...
Gerginlik heyecan biarada...
Daha hastane cantasina ekliyceklerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?