2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa yok şekerim,ben çatı muayenesine her hafta yaparlar dedin sanmıştım...ki öyleymiş 37 den itibaren her hafta çatı muayenesi varmış kızlar haberiniz olsun

Yaaa, ben hic konusmadim o konuyu doktorumla, normal dogum istiyorum doktorumda normali tesvik ediyo ama bu konuyu konusmuyoruz ikimizde tip oynuyoruz galiba

o sancı nst de doğm sancısı olark cıktı bende

benm hiç sancım yokken nstde sancı cıkmıştı . o sancıyı anlamayadabiliyorsun. o cihaz değişik bişe

Serumdan sonra nst çekecekler yine eğer yine sancım çıkarsa p tesiyi beklemem dedi dr kızlar dua edin sancım çıkmasın daha erken biraz daha dursun oğlum
bana doktorum bi ilaç vermişti yatarken adalat diye doğumu geciktiriyomuş sancılarıda kesiyo yatarken sadece kullandırdı. sanada verdilermi ondan

Ben genelde oradaki sancıları hissetmiyorum. Bana kalsa sancım hiç yok

bana doktorum bi ilaç vermişti yatarken adalat diye doğumu geciktiriyomuş sancılarıda kesiyo yatarken sadece kullandırdı. sanada verdilermi ondan
Bende kullanıyorum sabahları alıyorum

merhaba arkadaslar herkesler iyidir umarim.. dogum yapan arkadaslarin gözü aydin rahatsiz olanlarada gecmis olsun.. benimde basimda kac gündür baskin bir agri var bi geliyo bi gidiyo cok rahatsiz edici.. birazdan carsiya cikicam son eksiklerimi almaya.. emzirme sütyenini su anki bedeninize göremi aldiniz yoksa dahami büyük? emin olamadimda..

Kızlar bebek uyurken üstüne ne örtüyorsunuz, uyku tulumları var ama bi arkadaş memnun kalmamış çok terletiyo dedi siz napıosunuz?

Aaa yok şekerim,ben çatı muayenesine her hafta yaparlar dedin sanmıştım...ki öyleymiş 37 den itibaren her hafta çatı muayenesi varmış kızlar haberiniz olsun

Ben ilk defa 12 Şubat'ta oldum çatı muayenesini, ayda 1 gidiyordum hep kontrole. Bir sonraki kontrol 2 hafta sonra ve bundan sonra her gelişinde bu muayeneyi yapıcaz dedi doktorum. Cumartesi günü gideceğiz bakalım. Bir de daha hiç nst ye bakılmadı benim. Başka bir arkadaşımın 35.haftadan itibaren nst ye başlamışlar her gidişinde.

Su anki bedenime göre aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…