Canim benim de giriste boyle et parcasi nasil anlatsam yuvarlak girisi kapatiyo ama afedersin doktor parmagini soktu giriyo ama gorunuste tamamen kapali.. Rahim duvari bebegin baskisindan oturu sismis ben aldirmak istedim sezeryanda baski azalinca kendiliginden kuculebilir takip edicez dedi.. Sonra duruma gore ne gerekirse.. İstersen sen de doktoruna bahset belki benimkiyle aynidir..Nasıl bir şey o dediğin? Bende de tam girişte değişik bir şey var. Görüyorum. Dediğin gibi. Et parcasi tam girişte. Doktora bir şey sormadım normal mi değil mu Bilmiyorum
Cnm senden damla şeklinde pembe akıntı gelmiş ti.Noldu sonra ağrın var mı? Benden de geldi bu aksam.Sadece kalp atisa degilki senin rahim kasilmana ,sancin olup olmadigina ve bebek hareketlerine de bakiliyor
Canim pembemsi bi leke oluyo cok degil az biside olsa o nisandir diye biliyirorumSu nisan olayini bilen yasayan bi anlatabilir mi :) nasil ne derece oluyor cok cok az mi basliyor once
Aynen tarif ettigi gibi. Bakinca bariz gorUNuyor. Yarın doktoruma sorcam. Unutmam inşCanim benim de giriste boyle et parcasi nasil anlatsam yuvarlak girisi kapatiyo ama afedersin doktor parmagini soktu giriyo ama gorunuste tamamen kapali.. Rahim duvari bebegin baskisindan oturu sismis ben aldirmak istedim sezeryanda baski azalinca kendiliginden kuculebilir takip edicez dedi.. Sonra duruma gore ne gerekirse.. İstersen sen de doktoruna bahset belki benimkiyle aynidir..
Sor canim sonra da beni alintilarsan sevinirim merak ettimAynen tarif ettigi gibi. Yarın doktoruma sorcam.
ay ne güzel ya bende böyle doğursam bi nefeste çok özendim maşallah.Iyi aksamlar kizlar. merak edenler icin dogum hikayemi yazmaya ancak firsatm oldu. dedigim gibi 20 subata sezeryan gunu almistik. O gun sabah 2.15 siralarinda bir karin agrisiyla uykudan uyandim. Ben sabaha dogumum oldugu icin heyecandan bir agri oldugunu dusundum. Esime soylemedim. 10 dakika kadar sonra agri belime ve kasiklarima da vyrdugunu hissedince esime soledm. Agri da adet sancisini andiriyordu ama daha siddetlisi. Sonra hazirlik yaptik giyinecegm esnada ilik bir siviyla kan geldi ondan sonra birdrn siddetlendi agrilar baktm 3 dakikada bir vuruyor vurdugu zaman dik durmakta zorlaniyorsn. Derin nefes alip ikinmamaya dikkat ettm. 20 dakika uzakliktaki hastaneye gittik. Esime cok belli etmemek icin bagirmadm telaslanmasn diye derin nefes almak azaltiyirdu agriyi. Ama boyle kendini parcalayacak yerden yerr vuracak kdr bir agri degildi. Sonra hastanede hemen hemsire nst bagladi alttan muayene yaptirmaktan kirktgm icin birkac deneme sonrasi bakabildi tam olrk. Eger sizde korkarsaniz agri vurdugu an bakmasini isteyin cunku istesenizde kendinizi kasamiyorsunuz o anama muayeneden sonra baktm camasirm da kan ve hemsirenin eldiveni de kanli. Hemen giydirin aliyorz doguma dedi ben hala doktoru sayikliyorm onu da aradilar saat3.15 civariydi. Catala gectm ama cok korkuyordm cubku hersey cok ani oldu sezeryan olcajtm ben dedim hemsire ne sezeryanu 10 cm aciksin sen bebeginn kafasini elledim dedi. sonra hazirlik yaparlerken hemsire yaptiracaj diye korktm dogumu Allahtan 3 u 25 gece doktirum geldi ve adam uykudan kalkmis kazagiyla onlugunu bile takamadan kostu hemen bir igne yapti bakti acilmama ben hala kasiyorm kendimi. Sonra benle konustu bak dedi Hersey sana bagli bole kendini ksarsan byrda saatlerce bekleriz bebegn de kanalda yorulr ama beni dinlersen hemen bebegn elimizde olur dedi. Ve ben ondan sonra dedigin yaptm agri vurunca tum gucunle nefes al ve vermeden ikin butun gucunle dedi bir kere yaptm. Baktm makas aldi eline ben artik bakmadm oraya havaya baktm. Agri yine gecti bekliyorz agri gecince hepberaber sonra agri geldi ve ben ayaklarmi catalin bacak koyacaj yerine koydm jendimi iyice actm bir daha ikindim. O esnada hemsire doktor bey karnindn itiyim mi dedi doktor hayir gerk yok dedi. Hadi 10 dk kaldi dedi diktir ve benm buyuk tuvaletim gelir gibi bir his oldu bunu da soykedm doktira o da o zaman tamam agri vurunca yap tuvaletini anlattgm sekilde temizleyelm biz dedi. Ben de vurunca son gucumle ikindim ve bir anda tamam ikinma dediler Allahim nasil bir rahatlama sicaj bir su aktigni hussettm baktigimda bebegm doktrn kucagindaydi inanamadim. Bana bebrgn okdr yakin oldugunu bile soylememislerdi. resmen sersemledim ama o anda tum acilarm dindi kizlar. Bebegmi gosterp hemen temizlemeye gotrduler. Ben onu izledm. daha ssonra doktirm sen bekle onlgmu giyip gekiyirm dedi ve gelince dikiskerimi atti bende saydim 5 taneydi hic bisi hissetmiyorsunuz ne kesikte ne dikmede. Hele ki bebek ciktiktan sonra yatip kaldim o catalda. Sonra plasebtayi da ciksrip bebegimi verdiler kucagima hemsire bir fotiumuzu cekti kusum hemen gozlerini acmis bana bakiyordu o an dunyanin en guzel aniydi konusamadm sadece cok kucuk diyebildm. Doktorm 2900 civari demisti bir inceki gunku kontrolde ama bebegm 3330 kilo dogdu. Makinalara cok guvenmeyin. hastaneden de ayni gunun aksamuzeri ciktk. Suan uykusuz gecelerle mucadeledeyiz ama herseye deger. Ben ki muayeneden dahi kirkuyordm Allahim bana boyle bir dogumu nasip etti ne kdr sukretsem az. Insallah normal isteyenlere de benmki givi dogum yasatir Allahim
Ya maşallah size ... Sende bebekte iyisiniz ne güzel ..kaçıncı haftandı.. Gece mi oldu ağrın ? Devlet hast mi ? Kendi doktorun muydu?Iyi aksamlar kizlar. merak edenler icin dogum hikayemi yazmaya ancak firsatm oldu. dedigim gibi 20 subata sezeryan gunu almistik. O gun sabah 2.15 siralarinda bir karin agrisiyla uykudan uyandim. Ben sabaha dogumum oldugu icin heyecandan bir agri oldugunu dusundum. Esime soylemedim. 10 dakika kadar sonra agri belime ve kasiklarima da vyrdugunu hissedince esime soledm. Agri da adet sancisini andiriyordu ama daha siddetlisi. Sonra hazirlik yaptik giyinecegm esnada ilik bir siviyla kan geldi ondan sonra birdrn siddetlendi agrilar baktm 3 dakikada bir vuruyor vurdugu zaman dik durmakta zorlaniyorsn. Derin nefes alip ikinmamaya dikkat ettm. 20 dakika uzakliktaki hastaneye gittik. Esime cok belli etmemek icin bagirmadm telaslanmasn diye derin nefes almak azaltiyirdu agriyi. Ama boyle kendini parcalayacak yerden yerr vuracak kdr bir agri degildi. Sonra hastanede hemen hemsire nst bagladi alttan muayene yaptirmaktan kirktgm icin birkac deneme sonrasi bakabildi tam olrk. Eger sizde korkarsaniz agri vurdugu an bakmasini isteyin cunku istesenizde kendinizi kasamiyorsunuz o anama muayeneden sonra baktm camasirm da kan ve hemsirenin eldiveni de kanli. Hemen giydirin aliyorz doguma dedi ben hala doktoru sayikliyorm onu da aradilar saat3.15 civariydi. Catala gectm ama cok korkuyordm cubku hersey cok ani oldu sezeryan olcajtm ben dedim hemsire ne sezeryanu 10 cm aciksin sen bebeginn kafasini elledim dedi. sonra hazirlik yaparlerken hemsire yaptiracaj diye korktm dogumu Allahtan 3 u 25 gece doktirum geldi ve adam uykudan kalkmis kazagiyla onlugunu bile takamadan kostu hemen bir igne yapti bakti acilmama ben hala kasiyorm kendimi. Sonra benle konustu bak dedi Hersey sana bagli bole kendini ksarsan byrda saatlerce bekleriz bebegn de kanalda yorulr ama beni dinlersen hemen bebegn elimizde olur dedi. Ve ben ondan sonra dedigin yaptm agri vurunca tum gucunle nefes al ve vermeden ikin butun gucunle dedi bir kere yaptm. Baktm makas aldi eline ben artik bakmadm oraya havaya baktm. Agri yine gecti bekliyorz agri gecince hepberaber sonra agri geldi ve ben ayaklarmi catalin bacak koyacaj yerine koydm jendimi iyice actm bir daha ikindim. O esnada hemsire doktor bey karnindn itiyim mi dedi doktor hayir gerk yok dedi. Hadi 10 dk kaldi dedi diktir ve benm buyuk tuvaletim gelir gibi bir his oldu bunu da soykedm doktira o da o zaman tamam agri vurunca yap tuvaletini anlattgm sekilde temizleyelm biz dedi. Ben de vurunca son gucumle ikindim ve bir anda tamam ikinma dediler Allahim nasil bir rahatlama sicaj bir su aktigni hussettm baktigimda bebegm doktrn kucagindaydi inanamadim. Bana bebrgn okdr yakin oldugunu bile soylememislerdi. resmen sersemledim ama o anda tum acilarm dindi kizlar. Bebegmi gosterp hemen temizlemeye gotrduler. Ben onu izledm. daha ssonra doktirm sen bekle onlgmu giyip gekiyirm dedi ve gelince dikiskerimi atti bende saydim 5 taneydi hic bisi hissetmiyorsunuz ne kesikte ne dikmede. Hele ki bebek ciktiktan sonra yatip kaldim o catalda. Sonra plasebtayi da ciksrip bebegimi verdiler kucagima hemsire bir fotiumuzu cekti kusum hemen gozlerini acmis bana bakiyordu o an dunyanin en guzel aniydi konusamadm sadece cok kucuk diyebildm. Doktorm 2900 civari demisti bir inceki gunku kontrolde ama bebegm 3330 kilo dogdu. Makinalara cok guvenmeyin. hastaneden de ayni gunun aksamuzeri ciktk. Suan uykusuz gecelerle mucadeledeyiz ama herseye deger. Ben ki muayeneden dahi kirkuyordm Allahim bana boyle bir dogumu nasip etti ne kdr sukretsem az. Insallah normal isteyenlere de benmki givi dogum yasatir Allahim
canm lavman yapmadılarmı ?Iyi aksamlar kizlar. merak edenler icin dogum hikayemi yazmaya ancak firsatm oldu. dedigim gibi 20 subata sezeryan gunu almistik. O gun sabah 2.15 siralarinda bir karin agrisiyla uykudan uyandim. Ben sabaha dogumum oldugu icin heyecandan bir agri oldugunu dusundum. Esime soylemedim. 10 dakika kadar sonra agri belime ve kasiklarima da vyrdugunu hissedince esime soledm. Agri da adet sancisini andiriyordu ama daha siddetlisi. Sonra hazirlik yaptik giyinecegm esnada ilik bir siviyla kan geldi ondan sonra birdrn siddetlendi agrilar baktm 3 dakikada bir vuruyor vurdugu zaman dik durmakta zorlaniyorsn. Derin nefes alip ikinmamaya dikkat ettm. 20 dakika uzakliktaki hastaneye gittik. Esime cok belli etmemek icin bagirmadm telaslanmasn diye derin nefes almak azaltiyirdu agriyi. Ama boyle kendini parcalayacak yerden yerr vuracak kdr bir agri degildi. Sonra hastanede hemen hemsire nst bagladi alttan muayene yaptirmaktan kirktgm icin birkac deneme sonrasi bakabildi tam olrk. Eger sizde korkarsaniz agri vurdugu an bakmasini isteyin cunku istesenizde kendinizi kasamiyorsunuz o anama muayeneden sonra baktm camasirm da kan ve hemsirenin eldiveni de kanli. Hemen giydirin aliyorz doguma dedi ben hala doktoru sayikliyorm onu da aradilar saat3.15 civariydi. Catala gectm ama cok korkuyordm cubku hersey cok ani oldu sezeryan olcajtm ben dedim hemsire ne sezeryanu 10 cm aciksin sen bebeginn kafasini elledim dedi. sonra hazirlik yaparlerken hemsire yaptiracaj diye korktm dogumu Allahtan 3 u 25 gece doktirum geldi ve adam uykudan kalkmis kazagiyla onlugunu bile takamadan kostu hemen bir igne yapti bakti acilmama ben hala kasiyorm kendimi. Sonra benle konustu bak dedi Hersey sana bagli bole kendini ksarsan byrda saatlerce bekleriz bebegn de kanalda yorulr ama beni dinlersen hemen bebegn elimizde olur dedi. Ve ben ondan sonra dedigin yaptm agri vurunca tum gucunle nefes al ve vermeden ikin butun gucunle dedi bir kere yaptm. Baktm makas aldi eline ben artik bakmadm oraya havaya baktm. Agri yine gecti bekliyorz agri gecince hepberaber sonra agri geldi ve ben ayaklarmi catalin bacak koyacaj yerine koydm jendimi iyice actm bir daha ikindim. O esnada hemsire doktor bey karnindn itiyim mi dedi doktor hayir gerk yok dedi. Hadi 10 dk kaldi dedi diktir ve benm buyuk tuvaletim gelir gibi bir his oldu bunu da soykedm doktira o da o zaman tamam agri vurunca yap tuvaletini anlattgm sekilde temizleyelm biz dedi. Ben de vurunca son gucumle ikindim ve bir anda tamam ikinma dediler Allahim nasil bir rahatlama sicaj bir su aktigni hussettm baktigimda bebegm doktrn kucagindaydi inanamadim. Bana bebrgn okdr yakin oldugunu bile soylememislerdi. resmen sersemledim ama o anda tum acilarm dindi kizlar. Bebegmi gosterp hemen temizlemeye gotrduler. Ben onu izledm. daha ssonra doktirm sen bekle onlgmu giyip gekiyirm dedi ve gelince dikiskerimi atti bende saydim 5 taneydi hic bisi hissetmiyorsunuz ne kesikte ne dikmede. Hele ki bebek ciktiktan sonra yatip kaldim o catalda. Sonra plasebtayi da ciksrip bebegimi verdiler kucagima hemsire bir fotiumuzu cekti kusum hemen gozlerini acmis bana bakiyordu o an dunyanin en guzel aniydi konusamadm sadece cok kucuk diyebildm. Doktorm 2900 civari demisti bir inceki gunku kontrolde ama bebegm 3330 kilo dogdu. Makinalara cok guvenmeyin. hastaneden de ayni gunun aksamuzeri ciktk. Suan uykusuz gecelerle mucadeledeyiz ama herseye deger. Ben ki muayeneden dahi kirkuyordm Allahim bana boyle bir dogumu nasip etti ne kdr sukretsem az. Insallah normal isteyenlere de benmki givi dogum yasatir Allahim
terlik alKızlar ıyu akşamlar dogum cantamı hazırladım sayılır îçine:
Yarım paket bebek bezı
Islak mendıl
Üç tane agız bezı
Üç iç atlet kollu
İki cıtcıtlu zıbın
3 beşli set
Bir pamuklu ve bir örgu battanıye
Corap, pişik kremi
Kendıme ıkı takım pijama
İç çamasırı Ve atlet
Hasta bezı ve ped
Yelek koydum
Emzirme sutyenm ve catlaklık kremini daha almadım
Eksik ve varmı kızlar
Ne güzel hikaye. Kolayca atlatmissin. Bize de güzel anlattıN. Bebişinle sağlıklı mutlu bir ömür dilerim. Kaçıncı haftada doğurdu n?Iyi aksamlar kizlar. merak edenler icin dogum hikayemi yazmaya ancak firsatm oldu. dedigim gibi 20 subata sezeryan gunu almistik. O gun sabah 2.15 siralarinda bir karin agrisiyla uykudan uyandim. Ben sabaha dogumum oldugu icin heyecandan bir agri oldugunu dusundum. Esime soylemedim. 10 dakika kadar sonra agri belime ve kasiklarima da vyrdugunu hissedince esime soledm. Agri da adet sancisini andiriyordu ama daha siddetlisi. Sonra hazirlik yaptik giyinecegm esnada ilik bir siviyla kan geldi ondan sonra birdrn siddetlendi agrilar baktm 3 dakikada bir vuruyor vurdugu zaman dik durmakta zorlaniyorsn. Derin nefes alip ikinmamaya dikkat ettm. 20 dakika uzakliktaki hastaneye gittik. Esime cok belli etmemek icin bagirmadm telaslanmasn diye derin nefes almak azaltiyirdu agriyi. Ama boyle kendini parcalayacak yerden yerr vuracak kdr bir agri degildi. Sonra hastanede hemen hemsire nst bagladi alttan muayene yaptirmaktan kirktgm icin birkac deneme sonrasi bakabildi tam olrk. Eger sizde korkarsaniz agri vurdugu an bakmasini isteyin cunku istesenizde kendinizi kasamiyorsunuz o anama muayeneden sonra baktm camasirm da kan ve hemsirenin eldiveni de kanli. Hemen giydirin aliyorz doguma dedi ben hala doktoru sayikliyorm onu da aradilar saat3.15 civariydi. Catala gectm ama cok korkuyordm cubku hersey cok ani oldu sezeryan olcajtm ben dedim hemsire ne sezeryanu 10 cm aciksin sen bebeginn kafasini elledim dedi. sonra hazirlik yaparlerken hemsire yaptiracaj diye korktm dogumu Allahtan 3 u 25 gece doktirum geldi ve adam uykudan kalkmis kazagiyla onlugunu bile takamadan kostu hemen bir igne yapti bakti acilmama ben hala kasiyorm kendimi. Sonra benle konustu bak dedi Hersey sana bagli bole kendini ksarsan byrda saatlerce bekleriz bebegn de kanalda yorulr ama beni dinlersen hemen bebegn elimizde olur dedi. Ve ben ondan sonra dedigin yaptm agri vurunca tum gucunle nefes al ve vermeden ikin butun gucunle dedi bir kere yaptm. Baktm makas aldi eline ben artik bakmadm oraya havaya baktm. Agri yine gecti bekliyorz agri gecince hepberaber sonra agri geldi ve ben ayaklarmi catalin bacak koyacaj yerine koydm jendimi iyice actm bir daha ikindim. O esnada hemsire doktor bey karnindn itiyim mi dedi doktor hayir gerk yok dedi. Hadi 10 dk kaldi dedi diktir ve benm buyuk tuvaletim gelir gibi bir his oldu bunu da soykedm doktira o da o zaman tamam agri vurunca yap tuvaletini anlattgm sekilde temizleyelm biz dedi. Ben de vurunca son gucumle ikindim ve bir anda tamam ikinma dediler Allahim nasil bir rahatlama sicaj bir su aktigni hussettm baktigimda bebegm doktrn kucagindaydi inanamadim. Bana bebrgn okdr yakin oldugunu bile soylememislerdi. resmen sersemledim ama o anda tum acilarm dindi kizlar. Bebegmi gosterp hemen temizlemeye gotrduler. Ben onu izledm. daha ssonra doktirm sen bekle onlgmu giyip gekiyirm dedi ve gelince dikiskerimi atti bende saydim 5 taneydi hic bisi hissetmiyorsunuz ne kesikte ne dikmede. Hele ki bebek ciktiktan sonra yatip kaldim o catalda. Sonra plasebtayi da ciksrip bebegimi verdiler kucagima hemsire bir fotiumuzu cekti kusum hemen gozlerini acmis bana bakiyordu o an dunyanin en guzel aniydi konusamadm sadece cok kucuk diyebildm. Doktorm 2900 civari demisti bir inceki gunku kontrolde ama bebegm 3330 kilo dogdu. Makinalara cok guvenmeyin. hastaneden de ayni gunun aksamuzeri ciktk. Suan uykusuz gecelerle mucadeledeyiz ama herseye deger. Ben ki muayeneden dahi kirkuyordm Allahim bana boyle bir dogumu nasip etti ne kdr sukretsem az. Insallah normal isteyenlere de benmki givi dogum yasatir Allahim
Cok guzel anlatmışsn cnm gozun aydınIyi aksamlar kizlar. merak edenler icin dogum hikayemi yazmaya ancak firsatm oldu. dedigim gibi 20 subata sezeryan gunu almistik. O gun sabah 2.15 siralarinda bir karin agrisiyla uykudan uyandim. Ben sabaha dogumum oldugu icin heyecandan bir agri oldugunu dusundum. Esime soylemedim. 10 dakika kadar sonra agri belime ve kasiklarima da vyrdugunu hissedince esime soledm. Agri da adet sancisini andiriyordu ama daha siddetlisi. Sonra hazirlik yaptik giyinecegm esnada ilik bir siviyla kan geldi ondan sonra birdrn siddetlendi agrilar baktm 3 dakikada bir vuruyor vurdugu zaman dik durmakta zorlaniyorsn. Derin nefes alip ikinmamaya dikkat ettm. 20 dakika uzakliktaki hastaneye gittik. Esime cok belli etmemek icin bagirmadm telaslanmasn diye derin nefes almak azaltiyirdu agriyi. Ama boyle kendini parcalayacak yerden yerr vuracak kdr bir agri degildi. Sonra hastanede hemen hemsire nst bagladi alttan muayene yaptirmaktan kirktgm icin birkac deneme sonrasi bakabildi tam olrk. Eger sizde korkarsaniz agri vurdugu an bakmasini isteyin cunku istesenizde kendinizi kasamiyorsunuz o anama muayeneden sonra baktm camasirm da kan ve hemsirenin eldiveni de kanli. Hemen giydirin aliyorz doguma dedi ben hala doktoru sayikliyorm onu da aradilar saat3.15 civariydi. Catala gectm ama cok korkuyordm cubku hersey cok ani oldu sezeryan olcajtm ben dedim hemsire ne sezeryanu 10 cm aciksin sen bebeginn kafasini elledim dedi. sonra hazirlik yaparlerken hemsire yaptiracaj diye korktm dogumu Allahtan 3 u 25 gece doktirum geldi ve adam uykudan kalkmis kazagiyla onlugunu bile takamadan kostu hemen bir igne yapti bakti acilmama ben hala kasiyorm kendimi. Sonra benle konustu bak dedi Hersey sana bagli bole kendini ksarsan byrda saatlerce bekleriz bebegn de kanalda yorulr ama beni dinlersen hemen bebegn elimizde olur dedi. Ve ben ondan sonra dedigin yaptm agri vurunca tum gucunle nefes al ve vermeden ikin butun gucunle dedi bir kere yaptm. Baktm makas aldi eline ben artik bakmadm oraya havaya baktm. Agri yine gecti bekliyorz agri gecince hepberaber sonra agri geldi ve ben ayaklarmi catalin bacak koyacaj yerine koydm jendimi iyice actm bir daha ikindim. O esnada hemsire doktor bey karnindn itiyim mi dedi doktor hayir gerk yok dedi. Hadi 10 dk kaldi dedi diktir ve benm buyuk tuvaletim gelir gibi bir his oldu bunu da soykedm doktira o da o zaman tamam agri vurunca yap tuvaletini anlattgm sekilde temizleyelm biz dedi. Ben de vurunca son gucumle ikindim ve bir anda tamam ikinma dediler Allahim nasil bir rahatlama sicaj bir su aktigni hussettm baktigimda bebegm doktrn kucagindaydi inanamadim. Bana bebrgn okdr yakin oldugunu bile soylememislerdi. resmen sersemledim ama o anda tum acilarm dindi kizlar. Bebegmi gosterp hemen temizlemeye gotrduler. Ben onu izledm. daha ssonra doktirm sen bekle onlgmu giyip gekiyirm dedi ve gelince dikiskerimi atti bende saydim 5 taneydi hic bisi hissetmiyorsunuz ne kesikte ne dikmede. Hele ki bebek ciktiktan sonra yatip kaldim o catalda. Sonra plasebtayi da ciksrip bebegimi verdiler kucagima hemsire bir fotiumuzu cekti kusum hemen gozlerini acmis bana bakiyordu o an dunyanin en guzel aniydi konusamadm sadece cok kucuk diyebildm. Doktorm 2900 civari demisti bir inceki gunku kontrolde ama bebegm 3330 kilo dogdu. Makinalara cok guvenmeyin. hastaneden de ayni gunun aksamuzeri ciktk. Suan uykusuz gecelerle mucadeledeyiz ama herseye deger. Ben ki muayeneden dahi kirkuyordm Allahim bana boyle bir dogumu nasip etti ne kdr sukretsem az. Insallah normal isteyenlere de benmki givi dogum yasatir Allahim
Gözün aydın canım kuveze falan girmedi dimi hemen yanına verdiler .Ne kadar farketti ultrason olçümleriyle spinal sezeryanla ilgili bir sıkıntı olmadı dimi?
TaMAM canımSor canim sonra da beni alintilarsan sevinirim merak ettim
Sanci var hafif ve karnim da toplanmalar surekli,dun gecede kasilma vardi hepCnm senden damla şeklinde pembe akıntı gelmiş ti.Noldu sonra ağrın var mı? Benden de geldi bu aksam.
Iyi aksamlar kizlar. merak edenler icin dogum hikayemi yazmaya ancak firsatm oldu. dedigim gibi 20 subata sezeryan gunu almistik. O gun sabah 2.15 siralarinda bir karin agrisiyla uykudan uyandim. Ben sabaha dogumum oldugu icin heyecandan bir agri oldugunu dusundum. Esime soylemedim. 10 dakika kadar sonra agri belime ve kasiklarima da vyrdugunu hissedince esime soledm. Agri da adet sancisini andiriyordu ama daha siddetlisi. Sonra hazirlik yaptik giyinecegm esnada ilik bir siviyla kan geldi ondan sonra birdrn siddetlendi agrilar baktm 3 dakikada bir vuruyor vurdugu zaman dik durmakta zorlaniyorsn. Derin nefes alip ikinmamaya dikkat ettm. 20 dakika uzakliktaki hastaneye gittik. Esime cok belli etmemek icin bagirmadm telaslanmasn diye derin nefes almak azaltiyirdu agriyi. Ama boyle kendini parcalayacak yerden yerr vuracak kdr bir agri degildi. Sonra hastanede hemen hemsire nst bagladi alttan muayene yaptirmaktan kirktgm icin birkac deneme sonrasi bakabildi tam olrk. Eger sizde korkarsaniz agri vurdugu an bakmasini isteyin cunku istesenizde kendinizi kasamiyorsunuz o anama muayeneden sonra baktm camasirm da kan ve hemsirenin eldiveni de kanli. Hemen giydirin aliyorz doguma dedi ben hala doktoru sayikliyorm onu da aradilar saat3.15 civariydi. Catala gectm ama cok korkuyordm cubku hersey cok ani oldu sezeryan olcajtm ben dedim hemsire ne sezeryanu 10 cm aciksin sen bebeginn kafasini elledim dedi. sonra hazirlik yaparlerken hemsire yaptiracaj diye korktm dogumu Allahtan 3 u 25 gece doktirum geldi ve adam uykudan kalkmis kazagiyla onlugunu bile takamadan kostu hemen bir igne yapti bakti acilmama ben hala kasiyorm kendimi. Sonra benle konustu bak dedi Hersey sana bagli bole kendini ksarsan byrda saatlerce bekleriz bebegn de kanalda yorulr ama beni dinlersen hemen bebegn elimizde olur dedi. Ve ben ondan sonra dedigin yaptm agri vurunca tum gucunle nefes al ve vermeden ikin butun gucunle dedi bir kere yaptm. Baktm makas aldi eline ben artik bakmadm oraya havaya baktm. Agri yine gecti bekliyorz agri gecince hepberaber sonra agri geldi ve ben ayaklarmi catalin bacak koyacaj yerine koydm jendimi iyice actm bir daha ikindim. O esnada hemsire doktor bey karnindn itiyim mi dedi doktor hayir gerk yok dedi. Hadi 10 dk kaldi dedi diktir ve benm buyuk tuvaletim gelir gibi bir his oldu bunu da soykedm doktira o da o zaman tamam agri vurunca yap tuvaletini anlattgm sekilde temizleyelm biz dedi. Ben de vurunca son gucumle ikindim ve bir anda tamam ikinma dediler Allahim nasil bir rahatlama sicaj bir su aktigni hussettm baktigimda bebegm doktrn kucagindaydi inanamadim. Bana bebrgn okdr yakin oldugunu bile soylememislerdi. resmen sersemledim ama o anda tum acilarm dindi kizlar. Bebegmi gosterp hemen temizlemeye gotrduler. Ben onu izledm. daha ssonra doktirm sen bekle onlgmu giyip gekiyirm dedi ve gelince dikiskerimi atti bende saydim 5 taneydi hic bisi hissetmiyorsunuz ne kesikte ne dikmede. Hele ki bebek ciktiktan sonra yatip kaldim o catalda. Sonra plasebtayi da ciksrip bebegimi verdiler kucagima hemsire bir fotiumuzu cekti kusum hemen gozlerini acmis bana bakiyordu o an dunyanin en guzel aniydi konusamadm sadece cok kucuk diyebildm. Doktorm 2900 civari demisti bir inceki gunku kontrolde ama bebegm 3330 kilo dogdu. Makinalara cok guvenmeyin. hastaneden de ayni gunun aksamuzeri ciktk. Suan uykusuz gecelerle mucadeledeyiz ama herseye deger. Ben ki muayeneden dahi kirkuyordm Allahim bana boyle bir dogumu nasip etti ne kdr sukretsem az. Insallah normal isteyenlere de benmki givi dogum yasatir Allahim
Bidahada gelmediCanim pembemsi bi leke oluyo cok degil az biside olsa o nisandir diye biliyirorum
Kızlar ıyu akşamlar dogum cantamı hazırladım sayılır îçine:
Yarım paket bebek bezı
Islak mendıl
Üç tane agız bezı
Üç iç atlet kollu
İki cıtcıtlu zıbın
3 beşli set
Bir pamuklu ve bir örgu battanıye
Corap, pişik kremi
Kendıme ıkı takım pijama
İç çamasırı Ve atlet
Hasta bezı ve ped
Yelek koydum
Emzirme sutyenm ve catlaklık kremini daha almadım
Eksik ve varmı kızlar
Demee ya benim annem çok sancı çekmiş dikişlerş fln faxlaymış yandık :)Bnm annmle ayni dogurma seklmzdikis yerlermz bile ayni. Biraz da irsi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?