2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne mutlu sana Rabbim sana normal dogumu nasip etmis sezeryani beklerken,darisi nirmal digum bekleyem isteyen tum arkadaslara ins.saglikla buyut kuzucugunu gozunuz aydin

Sanci var hafif ve karnim da toplanmalar surekli,dun gecede kasilma vardi hep
Ama sanci artmadi dahada gelmedi pembelik fln
Sendeki nasildi
Benimde 2 gündür hafif adet sancısı gibi ağrım vardı düzenli olmadığı için çok önemsemedim ama bugün pembe damlayı görünce şaşırdım.Bakalim n olucak :)

Kizlar oksuruyorum. Dr ilac da vermedi. Ne yapsam ya? Tedirginim. Oksuruge ne iyi gelir? Ihlamur limon içiyorum. Corba iciyorum. Meyve yedım

en son çıkan modelinde su torbası yerine ısıtılabilen kiraz çekirdekleri var böylece bebeği sıcak su yakma riski de olmuyor ben de kiraz çekirdeklisini aldım

Kizlar iyi geceler benim ilk dogumumda nisanim gelmisti cok umutlanmistim dogurucam diye ama 1 koca hafta gecti ustune dogumum baslamadi. Insallah sizinkiler oyle olmaz. Nisan gelmesiyle hastaneye gidince de acilma var mi diye bakiyolar alttan haberiniz olsun.

canım sakın ialçlarını ihmal etme Allah korusun grip çok uzayınca zatürreye çeviryor bende öyle oldu önce grip olmuştum aile hekimine gittim ilaç vermemişti sonra zatürreye çevirdi

bebeği hastaneden çıkarırken saracak kalın battaniye?
göğüs pedi
kendin için çorap- ince ve kalın
havlu/kağıt havlu
bebek bakım örtüsü (hastanede pratik olur)
bebek için yelek/hırka
kirli torbası/poşet
pamuk
kendin için nevresim takımı/ bebek için çarşaf
lohusa tacı/ başörtü
kendin için deodorant
kolonya
tarak
toka
krem (el/yüz)
makyaj malzemesi
ayna
şarj aleti
foto mak.
bebek için hurma ve zemzem

bi de evin yedek anahtarını atttım aceleden heyecandan belki unuturuz anahtar almayı diye:)

Maaşallah sizeeeee nurtopu gibi derler ya öyle bi bebisin olmuş gözünüz aydın. Dilerim en kisa zamanda kucağına da alırsın bebegini. Ağrı kesici içen anneler olmuş ama Dr. Un tavsiye edeceği bi ilac kullanman en doğrusu, sütün gelmesi ve kabızlık için bol sıvı tüketimi iyi gelecektir.Geçmiş olsun ve allah analı babalı buyutsun bebeğini hayırlı bi evlat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…