2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sakın ialçlarını ihmal etme Allah korusun grip çok uzayınca zatürreye çeviryor bende öyle oldu önce grip olmuştum aile hekimine gittim ilaç vermemişti sonra zatürreye çevirdi
Allah korusun. Ben de ondan korkuyorum. Oksurugum arttı. Inatla ilac vermediler. Yarin tekrar tekrar vidicem. Ilac isticem

Ağzına sağlık ne güzel anlatmıştı. Allah sizi korusun bebeğini sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin. Sabah sabah ağlattin beni.ne güzel bir duygu allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.

Hayırlı olsun bebişiniz, güle güle büyütün inşallah. Sağlıklı bahtı açık olsun yavrunun. Böyle başarılı ve kolay doğumlar nasip olsun cümlemize inşallah :)

Gece ya da sabah uyuyamasan da evde olmak ve gunun istedigin herhangi vaktinde uyuyabilmek guzel...

Saglicakla cik iznine ve evde olmanin keyfini cikart

Günaydın arkadaslar . Doğum yapsn arkadaslarim hayırlı olsun bebisleriniz.Bende gece rüyamda dogurmustum.Hemde nasıl olduğunu anlamiyorum hiç bir şey hatirlamiyorum.uyaniyorum ama agrim sancim yok aa ne kolay oldu busefer dikisim hiç acimiyor diyorum.En önemlisi de bebisim çok tatli ve ne hikmetse dişleri de var.Ruya işte

Minnacık zaten
Yanıma almadım hiç
Sağ ol

Maşallah sana ve bebeğine çok güzel bir hikaye Rabbim bize de böyle doğumlar nasip eder inşallah

Amaan allah im ne güzel bi doğum resmen hayalim gerçekleşmiş maşallah nazar değmesin sana da bebeğine de canım Rabbim hayırlı bi evlat olmasını nasip etsin sana da acil şifa versin

Cevabın için teşekkürler canım kilosu çok düşük değil maşallah.Allah analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…