2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım geçen hafta çarşamba sezaryen dogum ile kızımız geldi çok şükür ama şimdi hastanedeyiz sarilik oldu ve işin alıyor bebisim dua edin kuzum.

Gözün aydın ve çok geçmiş olsun
Bize de sarılık başlangıcı var artarsa gel dmeişlerdi de umarım anlıyorumdur
1 aylık olunca kontrolü var hayırlısı

Ben pek gremediğimden kaçırıdm kim nasıl doğum yapmış vs.
Herkesin gözü aydın diyeyim toptan

İnşallah benim nişanım gelir. İlk gebeliğim ve tecrübesizim. Ağrım kasılmam hep oluyo şuan bel ağrısı beni mahvediyoo. Her wcye gittiğimde bakıyorum nişanım geldimi diye.

Bende aynılarını derdim
Ama anlaşılmayacak gibi değilmiş
Normal ağrılara benzemiyo
Göbeğinin ortasına toplanıp toplanıp kayboluyo
Belden kasıklara ağrı saplanyo ve git gide bu kasılmalar sıklaşıyo
Ben gece boyu çektim sabah hastaneye gittim doğuma alındım
İlk sancıdan doğmuyo yani anlarsın mutlaka

Bugün ise gidemedim. Pazartesi son günüm ama napıyım. İnşallah sonrasına aktarılan sitemi etkilemez. 1 gün 1 gündür

Cekirge bu dedigin Bende surekli oluyor. Suan bile oldu toplanma sertlesme. Sonra adet agrisina benzer bir agri 3dk sonra da hic bisi yok. Bi de afedersiniz cişim ya da buyuk tuvaletim geldiginde ya da gaz oldugunda da cok sertlesip kasiliyor bu da normal mi acaba?

Merhaba kizlar, 37 haftalik hamileyim bebegimin kilosu 2600 doktor minyon dedi 40 haftaya kadar beklemeyelim haftaya alalim dedi minyon bebekler anne karninda stres oluyormus. Daha once bole bisey duydunuz mu yardimci olursaniz sevinirim

Bende o şiddetli sancı gece boyunca sürdü
Sonra sıklaştı
Takip et, sıklaşarak devam ederse hastaneye git
Hatta sonra nişan geldi bende öyle gittim

Merhaba kizlar, 37 haftalik hamileyim bebegimin kilosu 2600 doktor minyon dedi 40 haftaya kadar beklemeyelim haftaya alalim dedi minyon bebekler anne karninda stres oluyormus. Daha once bole bisey duydunuz mu yardimci olursaniz sevinirim

Hiç duymadım
38 de doğum yaptım bebeğim 2980 di
Minyon filanda denmedi

37 . haftan dolmuyormu o zaman benim de 28 mart doğum tarihi benimki haftaya cumaya oluyor 37... sen mi erken ayrılıyorsun bir hafta ?

Hiç duymadım. Başka bir görüş sl istersen ya da normal istiyorsan doktoruna belirt özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…