Evet canım geçen hafta çarşamba sezaryen dogum ile kızımız geldi çok şükür ama şimdi hastanedeyiz sarilik oldu ve işin alıyor bebisim dua edin kuzum.
Yaa kızlar benim bebegim ters duruyor hala çok üzülüyorum bu duruma
İnşallah benim nişanım gelir. İlk gebeliğim ve tecrübesizim. Ağrım kasılmam hep oluyo şuan bel ağrısı beni mahvediyoo. Her wcye gittiğimde bakıyorum nişanım geldimi diye.
Döner inşallah
Dönmese bile sezeryan olursun korkma
Bu arada nickin çok güzelbenimde ilk bebeğim
Cekirge bu dedigin Bende surekli oluyor. Suan bile oldu toplanma sertlesme. Sonra adet agrisina benzer bir agri 3dk sonra da hic bisi yok. Bi de afedersiniz cişim ya da buyuk tuvaletim geldiginde ya da gaz oldugunda da cok sertlesip kasiliyor bu da normal mi acaba?Bende aynılarını derdim
Ama anlaşılmayacak gibi değilmiş
Normal ağrılara benzemiyo
Göbeğinin ortasına toplanıp toplanıp kayboluyo
Belden kasıklara ağrı saplanyo ve git gide bu kasılmalar sıklaşıyo
Ben gece boyu çektim sabah hastaneye gittim doğuma alındım
İlk sancıdan doğmuyo yani anlarsın mutlaka
Cekirge bu dedigin Bende surekli oluyor. Suan bile oldu toplanma sertlesme. Sonra adet agrisina benzer bir agri 3dk sonra da hic bisi yok. Bi de afedersiniz cişim ya da buyuk tuvaletim geldiginde ya da gaz oldugunda da cok sertlesip kasiliyor bu da normal mi acaba?
Merhaba kizlar, 37 haftalik hamileyim bebegimin kilosu 2600 doktor minyon dedi 40 haftaya kadar beklemeyelim haftaya alalim dedi minyon bebekler anne karninda stres oluyormus. Daha once bole bisey duydunuz mu yardimci olursaniz sevinirim
cnm pekmez ic oksuruk tuttugu zaman bogazi yumusatiyor ve sutte icKizlar oksuruyorum. Dr ilac da vermedi. Ne yapsam ya? Tedirginim. Oksuruge ne iyi gelir? Ihlamur limon içiyorum. Corba iciyorum. Meyve yedım
Bugün ise gidemedim. Pazartesi son günüm ama napıyım. İnşallah sonrasına aktarılan sitemi etkilemez. 1 gün 1 gündür
37 . haftan dolmuyormu o zaman benim de 28 mart doğum tarihi benimki haftaya cumaya oluyor 37... sen mi erken ayrılıyorsun bir hafta ?Günaydın kızlar nasılsınız bakalım benim bugün son günüm pazarteside iznim baslicakbende sabahları uyucam artık bakalım uyuyabilecekmiyim. herkese güzel bir gün diliyorum bakalım bugün kim bebeğini kucağına alcak.
Tesekkur ederim. Napıyım artıkBoşver dinlen , sorun olmaz sanırım.. Geçmiş olsun çok
Hiç duymadım. Başka bir görüş sl istersen ya da normal istiyorsan doktoruna belirt özellikleMerhaba kizlar, 37 haftalik hamileyim bebegimin kilosu 2600 doktor minyon dedi 40 haftaya kadar beklemeyelim haftaya alalim dedi minyon bebekler anne karninda stres oluyormus. Daha once bole bisey duydunuz mu yardimci olursaniz sevinirim
Tamam. Onu da denerim. Acaba boğaz pastili kullanılır mi?cnm pekmez ic oksuruk tuttugu zaman bogazi yumusatiyor ve sutte ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?