2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba, geçen hafta cuma günü doktora gitmiştik 34+5 haftalıkken çok şükür her şeyi iyiydi ancak ben bu haftaya geldim hala nst ye bile girmedim düşünün doktora sordum nst ye ne zaman girecem diye doktor ihityaç hissetmiyorum hala gerek yok dedi çok şaşırdım çoğu arkadaşlar 32 den sonra girmeye başladılar ama ben hiç girmedim. hatta sanki daha aylar varmış gibi 2 hafta sonra tekrar gel dedi ben haftalık çağırır diye düşünüyordum. üstüne üstlük ben kan sulandırıcı iğneler oluyorum sezaryene hazırlamıştım kendimi ve sezaryen olacağı için 38 de falan alır diye düşünüyordum normal doğum için şartlar uygun demez mi iyice şok oldum zaten sıkıntılar yaşayarak bu zamana geldim o yüzden sezaryen olmaya karar verdim. bir de şok olmalarım yüzünden soracaklarımı soramadığım için yarın yine gidecem doktora. kararımı da bildirecem. nst ye benim gibi bu haftalara gelmiş ve girmemiş kişiler var mı onu soracaktım size bir de kan sulandırıcı iğneler kullanan bir kaç arkadaşım vardı burda onların doğum şekli ve eğer sezaryen olacaksa anestezi tekniği ne önerildi??

Tatlım günlerimiz çok yakın bende henüz nst ye girmedim doktorum bir dahaki kontrolümde önce nst ye girmem gerektiğini söyledi oda 37. haftaya denk geliyo zaten.

[QUOTE="Selen2587, post: 39619384, member: 580089haba kizlar, 37 haftalik hamileyim bebegimin kilosu 2600 doktor minyon dedi 40 haftaya kadar beklemeyelim haftaya alalim dedi minyon bebekler anne karninda stres oluyormus. Daha once bole bisey duydunuz mu yardimci olursaniz sevinirim[/QUOTE]

Canım bende duymadım ıkızlerımı dogururken hatta bıri baya onde gıdıyordu bırıne minyon olacak dedıler ama buyusdun dıye bekledık, ama mecburen oburunude dusunerek aldılar mınyon mınyon dedıler kılosu 2,600 du, şimdı ise afedersın kalantor gıbı

hayırlı olsun bebeğiniz gözünüz aydı.Allah analı babalı büyütsün. Ne güzel normal doğum yapmışsın isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin rabbim

Canim bende hiç girmedim daha nst ye pazartesi kontrolüm vardi erken daha dedi haftaya gel bakalım dedi haftaya gidicem bende

Maşallah çok güzel bir doğum hikayen varmış böyle hikayeleri okuyunca korkularımda azalıyo

Maşallah tosun Paşa'ya gözün aydın canım Rabbim sağlıklı uzun Ömür nasip etsin :)

Teşekkür ederim canımm. İnsan başına gelmeden anlayamıyo işte 38+3 oldum çok bekletmez meleğim inş beni. İkra nasıl? Zorlanıyormusun?

Canım ben şu an 37 +4 um, daha nst ye 37 de gırdım, öncekı kontrollerde bebek cok rahat gerek yok fılan dedı gecen gırdım ilk defa dırek ıkı hafta sonra gel sezeryana dedı, obur hastalarda cok pimpirikli bır doktor dıyorlar bende anlamadım, demekkı anlıyorlar ultrasondan fılan gerek gormuyorlar

Merhaba kizlar, 37 haftalik hamileyim bebegimin kilosu 2600 doktor minyon dedi 40 haftaya kadar beklemeyelim haftaya alalim dedi minyon bebekler anne karninda stres oluyormus. Daha once bole bisey duydunuz mu yardimci olursaniz sevinirim
Merhaba canim. Benim de dun kontrolum vardi ve gecen haftaya gore bebek kilo almamis gibi. Doktor da dogru olcum olduguna garanti veremem dedi (2800g gorundu). Oneml olan kan akisi diye ekledi oyle birseyden bahsetmedi. Beyindeki ve kordondaki kan akimini olctu hersey yolunda dedi. Kafasi haftasiyla uyumlu karni 2 hafta geriden geliyor. Minyon olcak dedi sadece. Sen gonlunu ferah tut canim

Tatlım günlerimiz çok yakın bende henüz nst ye girmedim doktorum bir dahaki kontrolümde önce nst ye girmem gerektiğini söyledi oda 37. haftaya denk geliyo zaten.

Canim bende hiç girmedim daha nst ye pazartesi kontrolüm vardi erken daha dedi haftaya gel bakalım dedi haftaya gidicem bende

valla kızlar içimi rahatlattınız :) benim doktorum da çok pimpiriklidir ona rağmen böyle yapınca ilgisiz bir anına mı denk geldim ki falan dedim neyse artık ben yarın yine de gidecem çünkü ilaçları ne zaman kesmem gerek sezaryen olmak istediğimi falan söylemek istiyorum ona göre bir plan yapsın ben programsız olduğu zaman geriliyorum :)) normal doğum yapacak arkadaşlarımı sabırları konusunda takdir ediyorum valla :)) ben her konuda olduğu gibi bu konuda da tahammülsüzüm hemen her şey olsun ya da planlansın isterim :))

Ben su haftama geldim hic nstye girmedim. Gerci ben yurtdisndayim burdaki durumlar farkli olabilir. Cati muayenesi de olmadim, normal dogum isteyenlere dogum basladiginda yapiliyormus. Suyuma, plasentanin yaslanmasina, bebegin beyindeki kan akisina, kordondaki kan akisina, bas karin ve bacak kemigi olcusune bir de serviks uzunluguna, kiloma ve tansyonuma bakiyor.

haftalarimiz ayni cnm ama bana 28 den beri yqpiyorlar nst. dr un neden oyle soylemis anlamadim ben sadece kan ilaci kullaniyorum igne hic kullsnmadim bencede konus dr unla sezeryan istedigin halde gun falan hic vermemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…