2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende o şiddetli sancı gece boyunca sürdü
Sonra sıklaştı
Takip et, sıklaşarak devam ederse hastaneye git
Hatta sonra nişan geldi bende öyle gittim
Bnm de oyle oldu gece boyunca hafif hafif sancim vardi gitgide siklasrk siddetlndi sabha kadr uyudum uyandm. Ogleden sonrda dogurdm

35 den itibaren her hafta girmistm nst ye

haftalarimiz ayni cnm ama bana 28 den beri yqpiyorlar nst. dr un neden oyle soylemis anlamadim ben sadece kan ilaci kullaniyorum igne hic kullsnmadim bencede konus dr unla sezeryan istedigin halde gun falan hic vermemis
sezaryen istediğimi henüz bilmiyor doktorum ona söylemedim yarın söyleyecem belki tarih falan konuşuruz bunun üstüne. kan ilacı kullanıyorum ben de ama benim ayrıca pıhtılaşma rahatsızlığım olduğu için kan sulandırıcı iğne oluyorum hamileliğim ilk günlerinden beri özel bir durum yani.

sizin orda durumlar çok daha farklıymış gerçekten

CANIM benim bebeğim tüp bebek ve başından beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum... geçne cuma 35. haftada idi tam nst ye ilk kez girdim... ve doğum şeklimi bana sordu nasıl istiyosun diye bende ben normalsem bebekde normal ise normal doğum isterim dedim... tüp bebek ve kan sulandırıcı kullandığım için illa sezeryan olacaksın vs demedi... normal istediğim için bebek başı aşağıda ve beni 38-39. haftada çatı muayenesi yapacak normal doğuma müsaeitsem yardımcı olurum dedi doktor.. o zaman netleşecek doğum şeklimiz de...

Merhaba kizlar, 37 haftalik hamileyim bebegimin kilosu 2600 doktor minyon dedi 40 haftaya kadar beklemeyelim haftaya alalim dedi minyon bebekler anne karninda stres oluyormus. Daha once bole bisey duydunuz mu yardimci olursaniz sevinirim

Bana cok absurd geldi doktorun sezaryen yapmak icin onerdigi maazeret. bilakis bebek minyonsa gelismek 40. Haftasini yani vaktini doldurmak icin uc haftasi var daha tam da gelismemis bebegi dogal ortaminda gelismesini beklemeyip zorla cikartma arzusu niye?
Kaldi kiultrasonda gorylen kilo ne kadar guvenilir belki gercekten vaktinxe uygun kilosunda devam ediyor gelismeye...
Ben sahsen boyle bir argumanla sezaryen oneren dr a itibar etmez baska bir dr dan fikir alirdim...

anladım canım peki iğne ve aspirini kesme tarihi hakkında ne konuştunuz sonuçta normal istiyorsun ve ne zaman geleceği belli değil? sezaryen olunacaksa belli bir hafta öncesi aspirin ve iğneyi kesme durumları oluyor ya

Canim seninle gunlerimiz yakin bende ilk defa ptesi girdim nst ye ve bende kan sulandirici hap kullaniyorum kontrollerimide 10 gunde bir yapiyo son zamanlar diye, bence seninkide normal hic canini sikma yarin git aklindan gecenleri sor icin rahatlasin

birde normal dogum istiyorum doktorumda onu oneriyo kan sulandiriciyi 15 mart a kadar kullanacaksin dedi bana. Agrim var dedim ama hersey normal kizin erken gelmeye niyeti yok merak etme dedi. Bakalim bende cok heyecan yapiyorum su zaman bi gecsede kucagima alsam diyee

ben 31 den beri nst ye giriyorum ilk girdiğimde sancı cıkmıştı 2 hafta sonrada yatırdı bebek erken gelmek istiyo diye. sen sancı hissetmesende nstde cıkıyo. bazı doktorlar geç sokuyolar nedense bende anlamadım. belki riskli gördüklerini erken alıyolardır. bi arkadaşım hiç girmedi nstye 34de doğurdu usg de hiç sorun yok hersey cok güzel diyip gönderdi gecesine doğdu bebek. belkide sancı vardı kimbilir

Ben de nst ye 36 nin sonunda girmeye basladim

Herkese merhaba doğum yapan arkadaşların gözü aydın bende dün gittim doktora 37+2 de kilomuz 3.351 olmuş haftaya almamız gerekiyo dedi doktor pztesi doğumhaneye yolladı orda bi değerlendirilicek durumumuz sonra sezeryan günümüz söylenecek beklemeye devam yani hayırlısı

Ben asprini gecen hafta biraktim. Ignede bugun son haftayada sezeryanla dogun ins

Merhaba kizlar, 37 haftalik hamileyim bebegimin kilosu 2600 doktor minyon dedi 40 haftaya kadar beklemeyelim haftaya alalim dedi minyon bebekler anne karninda stres oluyormus. Daha once bole bisey duydunuz mu yardimci olursaniz sevinirim
neyin stresine gircekmiş bebek :) sağlıklı olsunda . banada iri bebek önden idiyo vs dedi detaylıda herşey normal cıktı

Bende doktoruma sordum oda sancın felan yoksa hemen gelmene gerek yok sancın arttığında gel dedi

Benimki de nişan gelirse değil suyun gelirse ya da düzenli sancın olursa gel dedi..
Öteki türlü hastanede dogumu bekler stres olursun dedi..

sonu güzel bişey için azıcık katlancaz sanrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…