- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Bnm de oyle oldu gece boyunca hafif hafif sancim vardi gitgide siklasrk siddetlndi sabha kadr uyudum uyandm. Ogleden sonrda dogurdmBende o şiddetli sancı gece boyunca sürdü
Sonra sıklaştı
Takip et, sıklaşarak devam ederse hastaneye git
Hatta sonra nişan geldi bende öyle gittim
35 den itibaren her hafta girmistm nst yekızlar merhaba, geçen hafta cuma günü doktora gitmiştik 34+5 haftalıkken çok şükür her şeyi iyiydi ancak ben bu haftaya geldim hala nst ye bile girmedim düşünün doktora sordum nst ye ne zaman girecem diye doktor ihityaç hissetmiyorum hala gerek yok dedi çok şaşırdım çoğu arkadaşlar 32 den sonra girmeye başladılar ama ben hiç girmedim. hatta sanki daha aylar varmış gibi 2 hafta sonra tekrar gel dedi ben haftalık çağırır diye düşünüyordum. üstüne üstlük ben kan sulandırıcı iğneler oluyorum sezaryene hazırlamıştım kendimi ve sezaryen olacağı için 38 de falan alır diye düşünüyordum normal doğum için şartlar uygun demez mi iyice şok oldumzaten sıkıntılar yaşayarak bu zamana geldim o yüzden sezaryen olmaya karar verdim. bir de şok olmalarım yüzünden soracaklarımı soramadığım için yarın yine gidecem doktora. kararımı da bildirecem. nst ye benim gibi bu haftalara gelmiş ve girmemiş kişiler var mı onu soracaktım size bir de kan sulandırıcı iğneler kullanan bir kaç arkadaşım vardı burda onların doğum şekli ve eğer sezaryen olacaksa anestezi tekniği ne önerildi??
sezaryen istediğimi henüz bilmiyor doktorum ona söylemedim yarın söyleyecem belki tarih falan konuşuruz bunun üstüne. kan ilacı kullanıyorum ben de ama benim ayrıca pıhtılaşma rahatsızlığım olduğu için kan sulandırıcı iğne oluyorum hamileliğim ilk günlerinden beri özel bir durum yani.haftalarimiz ayni cnm ama bana 28 den beri yqpiyorlar nst. dr un neden oyle soylemis anlamadim ben sadece kan ilaci kullaniyorum igne hic kullsnmadim bencede konus dr unla sezeryan istedigin halde gun falan hic vermemis
sizin orda durumlar çok daha farklıymış gerçektenBen su haftama geldim hic nstye girmedim. Gerci ben yurtdisndayim burdaki durumlar farkli olabilir. Cati muayenesi de olmadim, normal dogum isteyenlere dogum basladiginda yapiliyormus. Suyuma, plasentanin yaslanmasina, bebegin beyindeki kan akisina, kordondaki kan akisina, bas karin ve bacak kemigi olcusune bir de serviks uzunluguna, kiloma ve tansyonuma bakiyor.
CANIM benim bebeğim tüp bebek ve başından beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum... geçne cuma 35. haftada idi tam nst ye ilk kez girdim... ve doğum şeklimi bana sordu nasıl istiyosun diye bende ben normalsem bebekde normal ise normal doğum isterim dedim... tüp bebek ve kan sulandırıcı kullandığım için illa sezeryan olacaksın vs demedi... normal istediğim için bebek başı aşağıda ve beni 38-39. haftada çatı muayenesi yapacak normal doğuma müsaeitsem yardımcı olurum dedi doktor.. o zaman netleşecek doğum şeklimiz de...kızlar merhaba, geçen hafta cuma günü doktora gitmiştik 34+5 haftalıkken çok şükür her şeyi iyiydi ancak ben bu haftaya geldim hala nst ye bile girmedim düşünün doktora sordum nst ye ne zaman girecem diye doktor ihityaç hissetmiyorum hala gerek yok dedi çok şaşırdım çoğu arkadaşlar 32 den sonra girmeye başladılar ama ben hiç girmedim. hatta sanki daha aylar varmış gibi 2 hafta sonra tekrar gel dedi ben haftalık çağırır diye düşünüyordum. üstüne üstlük ben kan sulandırıcı iğneler oluyorum sezaryene hazırlamıştım kendimi ve sezaryen olacağı için 38 de falan alır diye düşünüyordum normal doğum için şartlar uygun demez mi iyice şok oldumzaten sıkıntılar yaşayarak bu zamana geldim o yüzden sezaryen olmaya karar verdim. bir de şok olmalarım yüzünden soracaklarımı soramadığım için yarın yine gidecem doktora. kararımı da bildirecem. nst ye benim gibi bu haftalara gelmiş ve girmemiş kişiler var mı onu soracaktım size bir de kan sulandırıcı iğneler kullanan bir kaç arkadaşım vardı burda onların doğum şekli ve eğer sezaryen olacaksa anestezi tekniği ne önerildi??
Merhaba kizlar, 37 haftalik hamileyim bebegimin kilosu 2600 doktor minyon dedi 40 haftaya kadar beklemeyelim haftaya alalim dedi minyon bebekler anne karninda stres oluyormus. Daha once bole bisey duydunuz mu yardimci olursaniz sevinirim
anladım canım peki iğne ve aspirini kesme tarihi hakkında ne konuştunuz sonuçta normal istiyorsun ve ne zaman geleceği belli değil? sezaryen olunacaksa belli bir hafta öncesi aspirin ve iğneyi kesme durumları oluyor yaCANIM benim bebeğim tüp bebek ve başından beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum... geçne cuma 35. haftada idi tam nst ye ilk kez girdim... ve doğum şeklimi bana sordu nasıl istiyosun diye bende ben normalsem bebekde normal ise normal doğum isterim dedim... tüp bebek ve kan sulandırıcı kullandığım için illa sezeryan olacaksın vs demedi... normal istediğim için bebek başı aşağıda ve beni 38-39. haftada çatı muayenesi yapacak normal doğuma müsaeitsem yardımcı olurum dedi doktor.. o zaman netleşecek doğum şeklimiz de...
kızlar merhaba, geçen hafta cuma günü doktora gitmiştik 34+5 haftalıkken çok şükür her şeyi iyiydi ancak ben bu haftaya geldim hala nst ye bile girmedim düşünün doktora sordum nst ye ne zaman girecem diye doktor ihityaç hissetmiyorum hala gerek yok dedi çok şaşırdım çoğu arkadaşlar 32 den sonra girmeye başladılar ama ben hiç girmedim. hatta sanki daha aylar varmış gibi 2 hafta sonra tekrar gel dedi ben haftalık çağırır diye düşünüyordum. üstüne üstlük ben kan sulandırıcı iğneler oluyorum sezaryene hazırlamıştım kendimi ve sezaryen olacağı için 38 de falan alır diye düşünüyordum normal doğum için şartlar uygun demez mi iyice şok oldumzaten sıkıntılar yaşayarak bu zamana geldim o yüzden sezaryen olmaya karar verdim. bir de şok olmalarım yüzünden soracaklarımı soramadığım için yarın yine gidecem doktora. kararımı da bildirecem. nst ye benim gibi bu haftalara gelmiş ve girmemiş kişiler var mı onu soracaktım size bir de kan sulandırıcı iğneler kullanan bir kaç arkadaşım vardı burda onların doğum şekli ve eğer sezaryen olacaksa anestezi tekniği ne önerildi??
ben 31 den beri nst ye giriyorum ilk girdiğimde sancı cıkmıştı 2 hafta sonrada yatırdı bebek erken gelmek istiyo diye. sen sancı hissetmesende nstde cıkıyo. bazı doktorlar geç sokuyolar nedense bende anlamadım. belki riskli gördüklerini erken alıyolardır. bi arkadaşım hiç girmedi nstye 34de doğurdu usg de hiç sorun yok hersey cok güzel diyip gönderdi gecesine doğdu bebek. belkide sancı vardı kimbilirCanım ben şu an 37 +4 um, daha nst ye 37 de gırdım, öncekı kontrollerde bebek cok rahat gerek yok fılan dedı gecen gırdım ilk defa dırek ıkı hafta sonra gel sezeryana dedı, obur hastalarda cok pimpirikli bır doktor dıyorlar bende anlamadım, demekkı anlıyorlar ultrasondan fılan gerek gormuyorlar
Hem hayirli olsun hem gecmis olsun canim ins cok cabuk atlatirEvet canım geçen hafta çarşamba sezaryen dogum ile kızımız geldi çok şükür ama şimdi hastanedeyiz sarilik oldu ve işin alıyor bebisim dua edin kuzum.
Ben de nst ye 36 nin sonunda girmeye basladimkızlar merhaba, geçen hafta cuma günü doktora gitmiştik 34+5 haftalıkken çok şükür her şeyi iyiydi ancak ben bu haftaya geldim hala nst ye bile girmedim düşünün doktora sordum nst ye ne zaman girecem diye doktor ihityaç hissetmiyorum hala gerek yok dedi çok şaşırdım çoğu arkadaşlar 32 den sonra girmeye başladılar ama ben hiç girmedim. hatta sanki daha aylar varmış gibi 2 hafta sonra tekrar gel dedi ben haftalık çağırır diye düşünüyordum. üstüne üstlük ben kan sulandırıcı iğneler oluyorum sezaryene hazırlamıştım kendimi ve sezaryen olacağı için 38 de falan alır diye düşünüyordum normal doğum için şartlar uygun demez mi iyice şok oldumzaten sıkıntılar yaşayarak bu zamana geldim o yüzden sezaryen olmaya karar verdim. bir de şok olmalarım yüzünden soracaklarımı soramadığım için yarın yine gidecem doktora. kararımı da bildirecem. nst ye benim gibi bu haftalara gelmiş ve girmemiş kişiler var mı onu soracaktım size bir de kan sulandırıcı iğneler kullanan bir kaç arkadaşım vardı burda onların doğum şekli ve eğer sezaryen olacaksa anestezi tekniği ne önerildi??
Andiz pekmezi iyi geliyorKizlar oksuruyorum. Dr ilac da vermedi. Ne yapsam ya? Tedirginim. Oksuruge ne iyi gelir? Ihlamur limon içiyorum. Corba iciyorum. Meyve yedım
Bende doktoruma sordum oda sancın felan yoksa hemen gelmene gerek yok sancın arttığında gel dediDün nişanı sordum doktora. sumuksu kanlı sıvı dedi. Gelir 24-48 saat içinde doğum başlar dedi. Gelirse çok oyalanmadan gel dedi
Ben asprini gecen hafta biraktim. Ignede bugun son haftayada sezeryanla dogun insanladım canım peki iğne ve aspirini kesme tarihi hakkında ne konuştunuz sonuçta normal istiyorsun ve ne zaman geleceği belli değil? sezaryen olunacaksa belli bir hafta öncesi aspirin ve iğneyi kesme durumları oluyor ya
ben hastalanınca pastil kullanmıştım bepanten pastilden doktorum zararı yok demiştiTamam. Onu da denerim. Acaba boğaz pastili kullanılır mi?
neyin stresine gircekmiş bebek :) sağlıklı olsunda . banada iri bebek önden idiyo vs dedi detaylıda herşey normal cıktıMerhaba kizlar, 37 haftalik hamileyim bebegimin kilosu 2600 doktor minyon dedi 40 haftaya kadar beklemeyelim haftaya alalim dedi minyon bebekler anne karninda stres oluyormus. Daha once bole bisey duydunuz mu yardimci olursaniz sevinirim
Bende doktoruma sordum oda sancın felan yoksa hemen gelmene gerek yok sancın arttığında gel dedi
Kasmışım tabi kendimi farkında olmadan normalde rahattım çünkü.. bebeği hissettim resmen başladığı ve bittiği yeri
aynı anda bu böyleyse doğum nasıl olacaak diye de düşünmedim değil
bide fazla zorlamadım dedi doktor yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?