2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende denize ve havuza girdim 10 haftalıkken.tabiki havuz gayet temizdi ve kimse yoktu.güneşlendim birde.
Arkadaşlar biliyorum erken ama daha 12. haftamdayım,bende şaşkınım,ilk hamileliğimde 20.haftada hissetmiştim.ama bunlar ikiz olduğundan sanırım.sırt üstü yattığımda karnımda seyrime oluyor,hatta nefesimi tutunca dışarıdan da görüyorum.hissediyorum artık ben...

ikiz diye olabilir belki
o seyirmeyi ben bayağı önce farketmiştim.nefesimi tuttuğumda oluyordu.sonra eşime de yaptırdım onda da olduğunu görünce vazgeçtim :)
bebeklerin tek yumurtamı çift mi

ikiz diye olabilir belki
o seyirmeyi ben bayağı önce farketmiştim.nefesimi tuttuğumda oluyordu.sonra eşime de yaptırdım onda da olduğunu görünce vazgeçtim
Banada bazen oynuyormuş gibi geliyor ama sonra rahmi besleyen kan damarlarından diye düşünüyorum

ikiz diye olabilir belki
o seyirmeyi ben bayağı önce farketmiştim.nefesimi tuttuğumda oluyordu.sonra eşime de yaptırdım onda da olduğunu görünce vazgeçtim
daha önce denemiştim ama olmamıştı.dün ve bugün hissettim.aslında cok erken ama iki taneler belkide ondan canım.
ilk gittiğimde doktor tek yumurta gibi dedi,sonra çift yumurta ikizi sanırım dedi.9.haftada gitmiştim.bilemedi doktorum.aslında bende çok merak ediyorum canım.13.haftanın bitiminde gidicem inşallah söyler.

Ben 1 ayda 2 kg almışım dr dikkat et hızlı gidiyorsun dedi kendime sağlıklı bir diyet hazırlamam lazım günde 1 bardak süt ve ögünlerde mutlaka yoğurt ye dedi birde haftada 2 3 kez kırmızı et
kızlar bir şey soracağım: süt ve yoğurdu köy sütü mü kullanıyorsunuz yoksa pastörize mi?? yoğurdu kendiniz mi mayalıyorsunuz???

ikili testin devlet hastanelerinde ücretsiz yapıldığına dair bilgiler var internette.yarın araştıracağım bilgi doğruysa burdan yazarım

Ben 1 ayda 2 kg almışım dr dikkat et hızlı gidiyorsun dedi kendime sağlıklı bir diyet hazırlamam lazım günde 1 bardak süt ve ögünlerde mutlaka yoğurt ye dedi birde haftada 2 3 kez kırmızı et
kızlar bir şey soracağım: süt ve yoğurdu köy sütü mü kullanıyorsunuz yoksa pastörize mi?? yoğurdu kendiniz mi mayalıyorsunuz???
Mrb arkadaşlar, biz dün eşimle antalyaya denize geldik, deniz güzel temiz ama girmeye korkuyorum 9 hafta 2 gnlük hamileyim, siz naptınız girdiniz mi denize bu yaz
benim doktorum girme dedi canım bana,ilk 3 ay yolculuk bile önermiyor ona kalsa, ama memlekete gittim mecbur ....

Benim doktorum gir yuz yuzmek iyi ama sakın havuza girme dedi.denizden cikinca uzerini değiştir islak kalmasin ustunde ve guneslenme bunlara dikatt et dedi ve girdim ben

Banada bazen oynuyormuş gibi geliyor ama sonra rahmi besleyen kan damarlarından diye düşünüyorum
ben daha bişi hissetmedim ne zaman hissederim acaba

ikili testin devlet hastanelerinde ücretsiz yapıldığına dair bilgiler var internette.yarın araştıracağım bilgi doğruysa burdan yazarım
devlette ücretsiz yapılıyor canım.

Benim ilk hamileligim ve tecrubesizlik iste ilk atimi hisettigimde hisediyorum kalbi atio dedim ce yok artik desim kebsi kendime atimi hisetmek icin elim hep orda oldu bi sure ve doktorum evet atma hisedersin ama damar atması o hisettigin dedi:)

Ben köy sütünü içemiyorum marketten günlük süt alıyorum yogurduda bazen hazır bazen kendim mayalıyorum

Ben köy sütünü içemiyorum marketten günlük süt alıyorum yogurduda bazen hazır bazen kendim mayalıyorum
devlet hastanesi zaten üctetsiz yapar

cinsiyeti öğrenmeye ve tekmikleri yemeye en az bir ay var yani
ilk bebek olunca insan ayrı bir heyecanlı oluyor sanırım.

Kizlar gorumceme de progestan vermis doktor ben kullanmadim ilaclar zararli sende kullanma dedi.
Kafam karisti esimde zararli ilac sonucta diyor.
Ben surekli yatip dinlenemiyorum. Esimin iki kardesi gelip bizde kalacak haftasonu. Normalde ablalarindalar ablalari evde olmayacagindan gelecekler. Ve ben yeni gelin oldugumdan muhtemelen gonullerini hos tutmaya bakacagim. Dolanip durcm. Simdo bide ilaca devam etmesem kotu mu olur diye düşünüyorum. Aklim cok karisik. :/

Kizlar gorumceme de progestan vermis doktor ben kullanmadim ilaclar zararli sende kullanma dedi.
Kafam karisti esimde zararli ilac sonucta diyor.
Ben surekli yatip dinlenemiyorum. Esimin iki kardesi gelip bizde kalacak haftasonu. Normalde ablalarindalar ablalari evde olmayacagindan gelecekler. Ve ben yeni gelin oldugumdan muhtemelen gonullerini hos tutmaya bakacagim. Dolanip durcm. Simdo bide ilaca devam etmesem kotu mu olur diye düşünüyorum. Aklim cok karisik. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…