Sağol cnm bilgi içindenize girmende sakıncs yok.sadece 20 dk falan kal ve ıslak mayo ile durma.bir de güneşlenme.
Sevindim cnm iyi bari, ben de yarın bi gireyim:)Ben de tatilden yeni dondum denize ve havuza girdim problem olmadi yirmi dakikadan uzun suda kalmadim mayoyla islak oturmadim havuz cok temizdi eger bulaniksa girme canim
Tşkler cnm bilgi içinBen de tatilden yeni dondum denize ve havuza girdim problem olmadi yirmi dakikadan uzun suda kalmadim mayoyla islak oturmadim havuz cok temizdi eger bulaniksa girme canim
ikiz diye olabilir belkibende denize ve havuza girdim 10 haftalıkken.tabiki havuz gayet temizdi ve kimse yoktu.güneşlendim birde.
Arkadaşlar biliyorum erken ama daha 12. haftamdayım,bende şaşkınım,ilk hamileliğimde 20.haftada hissetmiştim.ama bunlar ikiz olduğundan sanırım.sırt üstü yattığımda karnımda seyrime oluyor,hatta nefesimi tutunca dışarıdan da görüyorum.hissediyorum artık ben...
Banada bazen oynuyormuş gibi geliyor ama sonra rahmi besleyen kan damarlarından diye düşünüyorumikiz diye olabilir belki
o seyirmeyi ben bayağı önce farketmiştim.nefesimi tuttuğumda oluyordu.sonra eşime de yaptırdım onda da olduğunu görünce vazgeçtim
bebeklerin tek yumurtamı çift mi
daha önce denemiştim ama olmamıştı.dün ve bugün hissettim.aslında cok erken ama iki taneler belkide ondan canım.ikiz diye olabilir belki
o seyirmeyi ben bayağı önce farketmiştim.nefesimi tuttuğumda oluyordu.sonra eşime de yaptırdım onda da olduğunu görünce vazgeçtim
bebeklerin tek yumurtamı çift mi
kızlar bir şey soracağım: süt ve yoğurdu köy sütü mü kullanıyorsunuz yoksa pastörize mi?? yoğurdu kendiniz mi mayalıyorsunuz???Ben 1 ayda 2 kg almışım dr dikkat et hızlı gidiyorsun dedi kendime sağlıklı bir diyet hazırlamam lazım günde 1 bardak süt ve ögünlerde mutlaka yoğurt ye dedi birde haftada 2 3 kez kırmızı et
kızlar bir şey soracağım: süt ve yoğurdu köy sütü mü kullanıyorsunuz yoksa pastörize mi?? yoğurdu kendiniz mi mayalıyorsunuz???Ben 1 ayda 2 kg almışım dr dikkat et hızlı gidiyorsun dedi kendime sağlıklı bir diyet hazırlamam lazım günde 1 bardak süt ve ögünlerde mutlaka yoğurt ye dedi birde haftada 2 3 kez kırmızı et
benim doktorum girme dedi canım bana,ilk 3 ay yolculuk bile önermiyor ona kalsa, ama memlekete gittim mecbur ....Mrb arkadaşlar, biz dün eşimle antalyaya denize geldik, deniz güzel temiz ama girmeye korkuyorum 9 hafta 2 gnlük hamileyim, siz naptınız girdiniz mi denize bu yaz
Benim doktorum gir yuz yuzmek iyi ama sakın havuza girme dedi.denizden cikinca uzerini değiştir islak kalmasin ustunde ve guneslenme bunlara dikatt et dedi ve girdim benkızlar bir şey soracağım: süt ve yoğurdu köy sütü mü kullanıyorsunuz yoksa pastörize mi?? yoğurdu kendiniz mi mayalıyorsunuz???
benim doktorum girme dedi canım bana,ilk 3 ay yolculuk bile önermiyor ona kalsa, ama memlekete gittim mecbur ....
ben daha bişi hissetmedim ne zaman hissederim acabaBanada bazen oynuyormuş gibi geliyor ama sonra rahmi besleyen kan damarlarından diye düşünüyorum
devlette ücretsiz yapılıyor canım.ikili testin devlet hastanelerinde ücretsiz yapıldığına dair bilgiler var internette.yarın araştıracağım bilgi doğruysa burdan yazarım
Benim ilk hamileligim ve tecrubesizlik iste ilk atimi hisettigimde hisediyorum kalbi atio dedim ce yok artik desim kebsi kendime atimi hisetmek icin elim hep orda oldu bi sure ve doktorum evet atma hisedersin ama damar atması o hisettigin dedi:)Banada bazen oynuyormuş gibi geliyor ama sonra rahmi besleyen kan damarlarından diye düşünüyorum
Ben köy sütünü içemiyorum marketten günlük süt alıyorum yogurduda bazen hazır bazen kendim mayalıyorumkızlar bir şey soracağım: süt ve yoğurdu köy sütü mü kullanıyorsunuz yoksa pastörize mi?? yoğurdu kendiniz mi mayalıyorsunuz???
Ben köy sütünü içemiyorum marketten günlük süt alıyorum yogurduda bazen hazır bazen kendim mayalıyorumkızlar bir şey soracağım: süt ve yoğurdu köy sütü mü kullanıyorsunuz yoksa pastörize mi?? yoğurdu kendiniz mi mayalıyorsunuz???
devlet hastanesi zaten üctetsiz yaparikili testin devlet hastanelerinde ücretsiz yapıldığına dair bilgiler var internette.yarın araştıracağım bilgi doğruysa burdan yazarım
ben daha bişi hissetmedim ne zaman hissederim acaba
Kızımda 16.haftada hissetmiştim ben bakalım bunu ne zaman hissedecegim eylülde başlar kıpırdanmalar kasım aralıkta yeriz tekmeleri
devlette ücretsiz yapılıyor canım.
Bir ay sonraya çagırdı benide ...çok uzun geliyor zaman hızla geçsecinsiyeti öğrenmeye ve tekmikleri yemeye en az bir ay var yani
ilk bebek olunca insan ayrı bir heyecanlı oluyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?