ayy hadi inşş benm annemde kolay doğum yaparmş beni yetiştirememişler hatta suyu geldği gibi doğmuşum :)Hayırlısı bakalım. anneme benzersem nişanım gelmez :) direk suyu gelmiş 3 saatte de doğurmuş :)
kızma kendine özlüyoruz artık hasretle bekliyoruzda ondan biran önce gelsin istiyoruz..Evet bendee, biran once kizim gelsin istiyorum sonrada daha erken dogmasi icin boyle dusunuyorum diye kendime kiziyorum
kızma kendine özlüyoruz artık hasretle bekliyoruzda ondan biran önce gelsin istiyoruz..Evet bendee, biran once kizim gelsin istiyorum sonrada daha erken dogmasi icin boyle dusunuyorum diye kendime kiziyorum
Ben komneyin stresine gircekmiş bebek :) sağlıklı olsunda . banada iri bebek önden idiyo vs dedi detaylıda herşey normal cıktı
neyin stresine gircekmiş bebek :) sağlıklı olsunda . banada iri bebek önden idiyo vs dedi detaylıda herşey normal cıktı
Aynen bende doktoruma Nişan geldi ama ne sancı nede su yok bu durumda geleyim mi dedim oda gelmene gerek yok çünkü Nişan gelmesi hemen doğacak manasına gelmiyor dediBenimki de nişan gelirse değil suyun gelirse ya da düzenli sancın olursa gel dedi..
Öteki türlü hastanede dogumu bekler stres olursun dedi..
Bu nişan nasıl bişey kızlar?Aynen bende doktoruma Nişan geldi ama ne sancı nede su yok bu durumda geleyim mi dedim oda gelmene gerek yok çünkü Nişan gelmesi hemen doğacak manasına gelmiyor dedi
Kilosu nedeniyle mi haftaya alıncakmış canımHerkese merhaba doğum yapan arkadaşların gözü aydınbende dün gittim doktora 37+2 de kilomuz 3.351 olmuş haftaya almamız gerekiyo dedi doktor pztesi doğumhaneye yolladı orda bi değerlendirilicek durumumuz sonra sezeryan günümüz söylenecek beklemeye devam yani hayırlısı
çatı ağrısı derken neyi kastediyorsunuz benimde oram agrıyor açık yazmıyımÇatı ağrısı demek ki girdiğini gösteriyor
Ben de nst ye 36. haftadan sonra girdim...kızlar merhaba, geçen hafta cuma günü doktora gitmiştik 34+5 haftalıkken çok şükür her şeyi iyiydi ancak ben bu haftaya geldim hala nst ye bile girmedim düşünün doktora sordum nst ye ne zaman girecem diye doktor ihityaç hissetmiyorum hala gerek yok dedi çok şaşırdım çoğu arkadaşlar 32 den sonra girmeye başladılar ama ben hiç girmedim. hatta sanki daha aylar varmış gibi 2 hafta sonra tekrar gel dedi ben haftalık çağırır diye düşünüyordum. üstüne üstlük ben kan sulandırıcı iğneler oluyorum sezaryene hazırlamıştım kendimi ve sezaryen olacağı için 38 de falan alır diye düşünüyordum normal doğum için şartlar uygun demez mi iyice şok oldumzaten sıkıntılar yaşayarak bu zamana geldim o yüzden sezaryen olmaya karar verdim. bir de şok olmalarım yüzünden soracaklarımı soramadığım için yarın yine gidecem doktora. kararımı da bildirecem. nst ye benim gibi bu haftalara gelmiş ve girmemiş kişiler var mı onu soracaktım size bir de kan sulandırıcı iğneler kullanan bir kaç arkadaşım vardı burda onların doğum şekli ve eğer sezaryen olacaksa anestezi tekniği ne önerildi??
Kadin dogumcum bsna da ondan yazdi şimdi. Zarari daha az dediben hastalanınca pastil kullanmıştım bepanten pastilden doktorum zararı yok demişti
Allah gönlüne göre versin.Ben de nst ye 36. haftadan sonra girdim...
Bu arada kan sulandırıcı ben de kullanıyorum ve bi aksilik çıkmadıkça normal doğum planlıyorum...
Özel muayenehanesine gittiğim bi doktor vardı,kan sulandırıcı kullandığın için sezeryan önermiyorum demişti...
Bu arada bildiğim kadarıyla pıhtılaşma sorunu varsa genel anesteziyle yapılıyo sezeryan...
benmde bazen çok sertleşiyor.. bebeklerde artık büyüdükçe hareketleri can acıtabiliyor.. benmkide içerde bi o tarafa bi bu tarafa gidiyor kaburgalarm göçtü resmen.. kıyamyrmda kızıma rahat edemiyor sanırımKızlaar karnınız sert mi yaa sizin de.. dün doktordaydım nst fln herşey normal gerçi orda taş gibi olmuyordu ama. Hareketleri acıtıyor artık çoğu zaman taş gibi oluyoruz. Günde 6-8 kez normal dedi doktor. Bebiş 3,5 kilo olmuşondan mı bu kadar zorlanıyorm bilemedim..
En son geçen cuma gittim 3300 dediSLM CANLAR BEBİŞLERİNİZ EN SON KAÇ KG GELDİ?
bence de mantikli olan buBende doktoruma sordum oda sancın felan yoksa hemen gelmene gerek yok sancın arttığında gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?