2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

neyin stresine gircekmiş bebek :) sağlıklı olsunda . banada iri bebek önden idiyo vs dedi detaylıda herşey normal cıktı
Ben kom
neyin stresine gircekmiş bebek :) sağlıklı olsunda . banada iri bebek önden idiyo vs dedi detaylıda herşey normal cıktı

Daha neler ben komsum hep o kilolarda dogmusuz gayet saglikliyiz ustelik senin doğuma daha var . Organları iyice gelissin disarida yine büyür

Benimki de nişan gelirse değil suyun gelirse ya da düzenli sancın olursa gel dedi..
Öteki türlü hastanede dogumu bekler stres olursun dedi..
Aynen bende doktoruma Nişan geldi ama ne sancı nede su yok bu durumda geleyim mi dedim oda gelmene gerek yok çünkü Nişan gelmesi hemen doğacak manasına gelmiyor dedi

Kilosu nedeniyle mi haftaya alıncakmış canım

Kızlaar karnınız sert mi yaa sizin de.. dün doktordaydım nst fln herşey normal gerçi orda taş gibi olmuyordu ama. Hareketleri acıtıyor artık çoğu zaman taş gibi oluyoruz. Günde 6-8 kez normal dedi doktor. Bebiş 3,5 kilo olmuş ondan mı bu kadar zorlanıyorm bilemedim..

slm kızlar nasılsınız? ben geceleri zombi gibi uyuyamıyorum gündüzde kafam kalkmıyo tersine döndü uykf u düzenim :/ son ay ne zormuş yauf mide yanması hazımsızlık, bel ağrısı, bacakların uyuşması her gün yeni bişey çıkıyor

merhaba kizlar nasilsiniz biz cok iyiyiz Allaha sukur umarim herkes iyidir :) artik sonlara geldik normal dogum yapacak olanlar sabirsizlikla bekliyoruz bir an once gelseler su bebisler kendilerini cok ozlettiler :)

Ben de nst ye 36. haftadan sonra girdim...
Bu arada kan sulandırıcı ben de kullanıyorum ve bi aksilik çıkmadıkça normal doğum planlıyorum...
Özel muayenehanesine gittiğim bi doktor vardı,kan sulandırıcı kullandığın için sezeryan önermiyorum demişti...
Bu arada bildiğim kadarıyla pıhtılaşma sorunu varsa genel anesteziyle yapılıyo sezeryan...

Allah gönlüne göre versin.

benmde bazen çok sertleşiyor.. bebeklerde artık büyüdükçe hareketleri can acıtabiliyor.. benmkide içerde bi o tarafa bi bu tarafa gidiyor kaburgalarm göçtü resmen.. kıyamyrmda kızıma rahat edemiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…