Gozun aydin. Kurtuldun. Masallah. Allah anali babali buyutsunKızlar dün doğum yaptım. Spinal Sezeryan.
:) doğası gereği rahattır onlar canım merak etme. Benimki ntsye sinir oluo özellikle minik sancı makinesine. O takıldı mı tam oraya vuruyr da vuruyor. Bazen de dayayıyr ayağını çekmiyrbenmde bazen çok sertleşiyor.. bebeklerde artık büyüdükçe hareketleri can acıtabiliyor.. benmkide içerde bi o tarafa bi bu tarafa gidiyor kaburgalarm göçtü resmen.. kıyamyrmda kızıma rahat edemiyor sanırım
dün gittm 3400 geldi cnmSLM CANLAR BEBİŞLERİNİZ EN SON KAÇ KG GELDİ?
Gözün aydın.Allah bağışlasın canım.. sağlık versin ikinize de. Nasıldı ? :)Kızlar dün doğum yaptım. Spinal Sezeryan.
acaba suyumuz geldiğinde duş alsak bişe olurmu. su gelince bebek enfeksiyona açık oluyomuş amabence de mantikli olan bu
Kilosu nedeniyle mi haftaya alıncakmış canım
evet nst yi istemiyırlar. dün nst den sonra dr muayene ediyor onun elinide istemedi sürekli itti çok komikti. dr sonunda tamam bırakıyorum dedi bıraktı. çok asiydi :)):) doğası gereği rahattır onlar canım merak etme. Benimki ntsye sinir oluo özellikle minik sancı makinesine. O takıldı mı tam oraya vuruyr da vuruyor. Bazen de dayayıyr ayağını çekmiyr
hayırlısı olsun. allah analı babalı büyütsünKızlar dün doğum yaptım. Spinal Sezeryan.
Benimki 22, haftadan beri ters.hic pozisyon degistirmedi.37, hagtamdayim.artik yer bulamiyor ve ikimizde sikintiliyiz.2 martta kontrolum var.sezeryan icin gun sayiyorum resmen.cunku cat agrisida ileri derece...uzulme..uzulecek durumumuz bir tek bu olsun.sagliklari yerinde olsun.Yaa kızlar benim bebegim ters duruyor hala çok üzülüyorum bu duruma
Merhaba kizlar, 37 haftalik hamileyim bebegimin kilosu 2600 doktor minyon dedi 40 haftaya kadar beklemeyelim haftaya alalim dedi minyon bebekler anne karninda stres oluyormus. Daha once bole bisey duydunuz mu yardimci olursaniz sevinirim
muhakkakki en rahat oldğu yerdirde cnm ben otrdğmda çok fazla tepikliyor illa yatmam gerekyr rahatlaması için :) benmkide nst hiç sevmyr sanrm at koştrr gibi başlr harekete kendi kalp sesindenmi rahatsz oluyr anlamadmki:) doğası gereği rahattır onlar canım merak etme. Benimki ntsye sinir oluo özellikle minik sancı makinesine. O takıldı mı tam oraya vuruyr da vuruyor. Bazen de dayayıyr ayağını çekmiyr
bende su gelince alınmıyor diye biliyorum ama o şeklde de hastaneye gtmek istemem nasıl yapcaz su gelirse bilemyrm..acaba suyumuz geldiğinde duş alsak bişe olurmu. su gelince bebek enfeksiyona açık oluyomuş ama
Kızlar dün doğum yaptım. Spinal Sezeryan.
evet bir tanıdığımız anestezi uzmanı o da genel ol dedi ısrarla ama spinal olanlar da var bakalım benim hastanedeki anestezi uzmanı ne diyecek bakalımBen de nst ye 36. haftadan sonra girdim...
Bu arada kan sulandırıcı ben de kullanıyorum ve bi aksilik çıkmadıkça normal doğum planlıyorum...
Özel muayenehanesine gittiğim bi doktor vardı,kan sulandırıcı kullandığın için sezeryan önermiyorum demişti...
Bu arada bildiğim kadarıyla pıhtılaşma sorunu varsa genel anesteziyle yapılıyo sezeryan...
Benimki 22, haftadan beri ters.hic pozisyon degistirmedi.37, hagtamdayim.artik yer bulamiyor ve ikimizde sikintiliyiz.2 martta kontrolum var.sezeryan icin gun sayiyorum resmen.cunku cat agrisida ileri derece...uzulme..uzulecek durumumuz bir tek bu olsun.sagliklari yerinde olsun.
Allaha Şükür sağlığı yerinde ama niye dönmüyor diye takılıyorum inşallah senin de benim de döner canim
Ayy bunuda duyduk yaa ne diyeyim.sederyanci doktorlara...Senin yerinde olsam kesinlikle bur daha o doktora gitmez ve hemen yeni doktir bulurfum.zaten minik bir bebegi gelisimini tamamlamadan dis dunyaya cikarip ne yapacakmis acaba...sonra sen ugrasirsin gecmeyen sarilik ve ememeyen bebekle...bende sezeryan oldum ama kalp atisi 200 u buldugu icin oldum.saglik sorunu olmadigi surece biraksinlar artik su yavrulari doğal yollarla gelsin kuzucuklar...
hayırlı olsun :) umarım ikiniz de iyisinizdir :)Kızlar dün doğum yaptım. Spinal Sezeryan.
Gözün aydın.Allah bağışlasın canım.. sağlık versin ikinize de. Nasıldı ? :)
hayırlı olsun :) umarım ikiniz de iyisinizdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?