2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:) doğası gereği rahattır onlar canım merak etme. Benimki ntsye sinir oluo özellikle minik sancı makinesine. O takıldı mı tam oraya vuruyr da vuruyor. Bazen de dayayıyr ayağını çekmiyr

:) doğası gereği rahattır onlar canım merak etme. Benimki ntsye sinir oluo özellikle minik sancı makinesine. O takıldı mı tam oraya vuruyr da vuruyor. Bazen de dayayıyr ayağını çekmiyr
evet nst yi istemiyırlar. dün nst den sonra dr muayene ediyor onun elinide istemedi sürekli itti çok komikti. dr sonunda tamam bırakıyorum dedi bıraktı. çok asiydi :))

selam kizlar benimde bugün 5te doktorda son randevum var bakalim kizim nekadar büyümüs..

Yaa kızlar benim bebegim ters duruyor hala çok üzülüyorum bu duruma
Benimki 22, haftadan beri ters.hic pozisyon degistirmedi.37, hagtamdayim.artik yer bulamiyor ve ikimizde sikintiliyiz.2 martta kontrolum var.sezeryan icin gun sayiyorum resmen.cunku cat agrisida ileri derece...uzulme..uzulecek durumumuz bir tek bu olsun.sagliklari yerinde olsun.

Merhaba kizlar, 37 haftalik hamileyim bebegimin kilosu 2600 doktor minyon dedi 40 haftaya kadar beklemeyelim haftaya alalim dedi minyon bebekler anne karninda stres oluyormus. Daha once bole bisey duydunuz mu yardimci olursaniz sevinirim

Ayy bunuda duyduk yaa ne diyeyim.sederyanci doktorlara...Senin yerinde olsam kesinlikle bur daha o doktora gitmez ve hemen yeni doktir bulurfum.zaten minik bir bebegi gelisimini tamamlamadan dis dunyaya cikarip ne yapacakmis acaba...sonra sen ugrasirsin gecmeyen sarilik ve ememeyen bebekle...bende sezeryan oldum ama kalp atisi 200 u buldugu icin oldum.saglik sorunu olmadigi surece biraksinlar artik su yavrulari doğal yollarla gelsin kuzucuklar...

muhakkakki en rahat oldğu yerdirde cnm ben otrdğmda çok fazla tepikliyor illa yatmam gerekyr rahatlaması için :) benmkide nst hiç sevmyr sanrm at koştrr gibi başlr harekete kendi kalp sesindenmi rahatsz oluyr anlamadmki

evet bir tanıdığımız anestezi uzmanı o da genel ol dedi ısrarla ama spinal olanlar da var bakalım benim hastanedeki anestezi uzmanı ne diyecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…