2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar, 37 haftalik hamileyim bebegimin kilosu 2600 doktor minyon dedi 40 haftaya kadar beklemeyelim haftaya alalim dedi minyon bebekler anne karninda stres oluyormus. Daha once bole bisey duydunuz mu yardimci olursaniz sevinirim
Merhaba canım evet ben duydum ve bunun üzülecek bir şey olmadığını öncelikle söyleyim sana. Bunu geçen haftalarda benim doktorum da bana söyledi. Aynı durum bende de var. Ben de herkes gibi doktorumun beni Bahaneyle sezeryana yönlendirmek istediğini düşündüm. Benim Tesadüfen bir kuzenim de kadın doğum doktoru. Hemen açıp ona sordum. "Böyle bişey olabilir ben de çok hastama bunu söylemişimdir. Eğer bebek küçükse ve yeterli düzeyde gelişim gösteremiyorsa dışarı çıkarıp emzirerek büyütmek çok daha iyi" dedi. Ben de doktorumdan Şüphe etmekten vazgeçtim böylece. Yani böyle Şeyler olabiliyor hiç Canını Sıkma ve demekKi benim bebeğim de minyon diye düşün, bu kesinlikle bir problem veya bir eksiklik değil..

muhakkakki en rahat oldğu yerdirde cnm ben otrdğmda çok fazla tepikliyor illa yatmam gerekyr rahatlaması için :) benmkide nst hiç sevmyr sanrm at koştrr gibi başlr harekete kendi kalp sesindenmi rahatsz oluyr anlamadmki
Baak o da olabilir bi açıolar ki sesii duymamak mümkün mü

Bendeki leğen kemiğinde de değil artım direkt aşağıda. Vajina girişi gibi. Ama daha rahim apzı kapalıymış yola girmemiş

benim ordada var agrı sanki ayrılıyormus gibi gecen haftadan beri pelviste başı..bi anda pelvise inip direk doğumda baslayabılir

Doktora sordun mu derken. Lekelenme yi kastetmistim :)
Hee :) bugun nst vardi gittigimde soyledim , nisan gelmis dedi ama sanci fln cikmadi baska sikayetimde olmadigi icin , dinlen drdi zaten progestan kullaniyorsun,pazartesi biraktiricam dedi ilaci cumartesi yibe gel dedi ,
Ben artik cok sıkldm zirt pirt hastaneye gitmekten ya

evet zaen doktor sölüyor baş asagı pelvikte diye senınkıde girer inş bende pelviste ama bakalım ne zaman gelcek hiç belli olmaz ne zaman ne olcak dedi
İnşallah canım önümüzdeki haftaya kadar girmeli ya da kilo almamalı. Bizm durumumuz belli değil çünkü.. hayırlısıyla gelsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…