Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah :)Kızlar dün doğum yaptım. Spinal Sezeryan.
Bize eğitimde alabilirsiniz demişlerdi. duş alıp hazırlanıp gelebilirsiniz demişlerdi. Ama yine de doktora soralımacaba suyumuz geldiğinde duş alsak bişe olurmu. su gelince bebek enfeksiyona açık oluyomuş ama
Ben de öyle. Ama her gün de duş alamıyörümcek. Çünkü saçlarım çok uzun. Kurutma işkence bu havadakızlar ben acayip terliyorum sizdede oluyomu. hergün duş alasım var ama cok zorlanıyorum
Legen kemiğinin olduğu kisimçatı ağrısı derken neyi kastediyorsunuz benimde oram agrıyor açık yazmıyımdoktor heran gelebilir dedi
Doktora muayene oldum. Rahim ödem yapmış bir şey olmaz dedi. Normal doguma da engel değil dediSor canim sonra da beni alintilarsan sevinirim merak ettim
Hadi bakalim insallah ikimizinki de dogumdan sonra hemen gecerDoktora muayene oldum. Rahim ödem yapmış bir şey olmaz dedi. Normal doguma da engel değil dedi
Merhaba canım evet ben duydum ve bunun üzülecek bir şey olmadığını öncelikle söyleyim sana. Bunu geçen haftalarda benim doktorum da bana söyledi. Aynı durum bende de var. Ben de herkes gibi doktorumun beni Bahaneyle sezeryana yönlendirmek istediğini düşündüm. Benim Tesadüfen bir kuzenim de kadın doğum doktoru. Hemen açıp ona sordum. "Böyle bişey olabilir ben de çok hastama bunu söylemişimdir. Eğer bebek küçükse ve yeterli düzeyde gelişim gösteremiyorsa dışarı çıkarıp emzirerek büyütmek çok daha iyi" dedi. Ben de doktorumdan Şüphe etmekten vazgeçtim böylece. Yani böyle Şeyler olabiliyor hiç Canını Sıkma ve demekKi benim bebeğim de minyon diye düşün, bu kesinlikle bir problem veya bir eksiklik değil..Merhaba kizlar, 37 haftalik hamileyim bebegimin kilosu 2600 doktor minyon dedi 40 haftaya kadar beklemeyelim haftaya alalim dedi minyon bebekler anne karninda stres oluyormus. Daha once bole bisey duydunuz mu yardimci olursaniz sevinirim
bende de var o agrı birde göbek deliğimde oluyor aradaLegen kemiğinin olduğu kisim
Yok canım sezeryan için erken gibi geldi aramızda 1 hafta var ya :) sanırımm ben dahaa var sanıyorumm :)Yok canım benim ikinci olacak hayırlısıyla ilki sezeryan ondan buda mecburen sezeryan
Dogurdktn sonra bna bi titremk geldi yorganin altında nasil usudum backlrm tir tir titredikızlar ben acayip terliyorum sizdede oluyomu. hergün duş alasım var ama cok zorlanıyorum
Burcu suni sanciyla doğum yaptı.kızlar suni sancıyla doğum yapan varmı acaba zararı varmıdırki ?
Baak o da olabilir bi açıolar ki sesii duymamak mümkün mümuhakkakki en rahat oldğu yerdirde cnm ben otrdğmda çok fazla tepikliyor illa yatmam gerekyr rahatlaması için :) benmkide nst hiç sevmyr sanrm at koştrr gibi başlr harekete kendi kalp sesindenmi rahatsz oluyr anlamadmki
Bnm arkdsm suyu gelms dusa girip gitms dr a norml dogurdu hatta. Bisey olmyo demkkibende su gelince alınmıyor diye biliyorum ama o şeklde de hastaneye gtmek istemem nasıl yapcaz su gelirse bilemyrm..
Bendeki leğen kemiğinde de değil artım direkt aşağıda. Vajina girişi gibi. Ama daha rahim apzı kapalıymış yola girmemişbende de var o agrı birde göbek deliğimde oluyor arada
Ama daha yeni ondandır canım ya.. inşallah en kısa zamanda toparlanırsınSaol canım. Bebek iyi ama ben cok iyi sayılmam. Iki buklum ggeziyorum
Bendeki leğen kemiğinde de değil artım direkt aşağıda. Vajina girişi gibi. Ama daha rahim apzı kapalıymış yola girmemiş
Pelviste dediğinyola girmiş mi oluyorbenim ordada var agrı sanki ayrılıyormus gibi gecen haftadan beri pelviste başı..bi anda pelvise inip direk doğumda baslayabılir
Pelviste dediğinyola girmiş mi oluyor
Hee :) bugun nst vardi gittigimde soyledim , nisan gelmis dedi ama sanci fln cikmadi baska sikayetimde olmadigi icin , dinlen drdi zaten progestan kullaniyorsun,pazartesi biraktiricam dedi ilaci cumartesi yibe gel dedi ,Doktora sordun mu derken. Lekelenme yi kastetmistim :)
İnşallah canım önümüzdeki haftaya kadar girmeli ya da kilo almamalı. Bizm durumumuz belli değil çünkü.. hayırlısıyla gelsin deevet zaen doktor sölüyor baş asagı pelvikte diye senınkıde girer inş bende pelviste ama bakalım ne zaman gelcek hiç belli olmaz ne zaman ne olcak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?