Yok canım sezeryan için erken gibi geldi aramızda 1 hafta var ya :) sanırımm ben dahaa var sanıyorumm :)
inş hayırlarla saglıkla gelsinlerİnşallah canım önümüzdeki haftaya kadar girmeli ya da kilo almamalı. Bizm durumumuz belli değil çünkü.. hayırlısıyla gelsin de
Ben de bugun nst deydim :) 12 de. İyi bakalım ya. Bebeğin acelesi yok demekHee :) bugun nst vardi gittigimde soyledim , nisan gelmis dedi ama sanci fln cikmadi baska sikayetimde olmadigi icin , dinlen drdi zaten progestan kullaniyorsun,pazartesi biraktiricam dedi ilaci cumartesi yibe gel dedi ,
Ben artik cok sıkldm zirt pirt hastaneye gitmekten ya
Nisan geldiktwn sonra 1 hafta beklenebilir miymis ben nisan geldiyse iki gun icinde dogar diye biliyorumHee :) bugun nst vardi gittigimde soyledim , nisan gelmis dedi ama sanci fln cikmadi baska sikayetimde olmadigi icin , dinlen drdi zaten progestan kullaniyorsun,pazartesi biraktiricam dedi ilaci cumartesi yibe gel dedi ,
2 gun once bana nisan geldiğinde 24-48 saat içinde doğum olur dedi Gerci. Ama demek ki senin kasılma yok diye sıkıntı yokHee :) bugun nst vardi gittigimde soyledim , nisan gelmis dedi ama sanci fln cikmadi baska sikayetimde olmadigi icin , dinlen drdi zaten progestan kullaniyorsun,pazartesi biraktiricam dedi ilaci cumartesi yibe gel dedi ,
Ben de bugun nst deydim :) 12 de. İyi bakalım ya. Bebeğin acelesi yok demekevet son zamanlarda yoruyor sürekli gitmek. 3 er gün arayla çağırmış seni. Sancin yok ama nisan geldi diye demekki. Ben de bugun gittim. Bir daha pazartesi gel dedi bana da :)
2 gun once bana nisan geldiğinde 24-48 saat içinde doğum olur dedi Gerci. Ama demek ki senin kasılma yok diye sıkıntı yok
Gecmis olsun canim dikkat et hayirlarla kurtuluruz isallah hepimizNst sancilar çıkınca serum yedim. 2 tane ciger geliştirici iğne oldum. Yarın tekrar nst ye giricem. Ama genel anlamda iyiyim. Grip olmamı saymazsak. ÖksürüYorum. Hem gogus hem kbb gittim. İkisi de ilaç yazMadi. Şikayetlerin artarsa yazarım dediler
aynen bende yoruldum birde benim ev avrupa yakasında.Ben de bugun nst deydim :) 12 de. İyi bakalım ya. Bebeğin acelesi yok demekevet son zamanlarda yoruyor sürekli gitmek. 3 er gün arayla çağırmış seni. Sancin yok ama nisan geldi diye demekki. Ben de bugun gittim. Bir daha pazartesi gel dedi bana da :)
Kimi insanda gelirmis nisan ama dogum bikac hafta sonradabaslayabilirmis bunu nette okumustumNisan geldiktwn sonra 1 hafta beklenebilir miymis ben nisan geldiyse iki gun icinde dogar diye biliyorum
Ben de bugun nst deydim :) 12 de. İyi bakalım ya. Bebeğin acelesi yok demekevet son zamanlarda yoruyor sürekli gitmek. 3 er gün arayla çağırmış seni. Sancin yok ama nisan geldi diye demekki. Ben de bugun gittim. Bir daha pazartesi gel dedi bana da :)
canım senin niye erken olacak doğum?aynen bende yoruldum birde benim ev avrupa yakasında.Bende cuma gideceğim ve sonra da allah ın izniyle p.tesi de doğuma gideceğim inş.
Bi sobraki pazarteside benim dogumum :)aynen bende yoruldum birde benim ev avrupa yakasında.Bende cuma gideceğim ve sonra da allah ın izniyle p.tesi de doğuma gideceğim inş.
Çokta yakınmışsınız bugün aslında yine kısmet olmamışBuarada benjmde nst 11.40 da girdim benden sobra sendin demekki
Selvet hanimi aliyoruz gibi bise duydum sanki rukset hanimin odasindayken o senmiydin acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?