2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kimi insanda gelirmis nisan ama dogum bikac hafta sonradabaslayabilirmis bunu nette okumustum
Buarada ben gunde 3 kere progestan kullaniyorum , dr sakin ihmal etme hemen sancilarin baslicak gibi dedi ki bugunden onceki nstlerde duzensiz sanci cikiodu
Ben progestani biraktim biraktigimdan beride her tarafim aciyo aman acele etmesin kuzun en azinda bir hafta daha bekler ins

Ben progestani biraktim biraktigimdan beride her tarafim aciyo aman acele etmesin kuzun en azinda bir hafta daha bekler ins

İns bekler ya bana bekler gibi geliyor
Geceleri sancim oluo bel agrisi kasik agrisi adet sanciai givi ama bence yalanci sancilar oda

İns bekler ya bana bekler gibi geliyor
Geceleri sancim oluo bel agrisi kasik agrisi adet sanciai givi ama bence yalanci sancilar oda
Aynen bende de oluyor dun biraz dolastim markette sirtimdan belime dogru indi agrilar eve zor attim kendimi doguruyorum sandim
Esime dedim benden gecmis artik dogum yapip bebegi kucagima alana kadar hic bir yere gezmeye gitmiyorum diye cok agrili ve zorlu zamanlarimiz artik

Ya ben 35 i bugün doldurdum hiç halim yok sırtım ağrıyor gece kalça kemiğim ağrıyor.Kasıklarımdaki ağrıdan duramıyorum.Sabah olunca geçiyor.Akşama kadar gene aynı şeyler yaşanıyor.Oturduğum yerde uyuyacak gibiyim.Hergün dejavu gibi.
Artık haftada bir nst ye giricem.Yarın kontrolüm var inşallah oğlum 2700,00 leri felan gorür 10 gün önce 2300,00 dü.

bel ağrısı fena bişi ben sabaha kadar bir sağ bir sol dönmekten bi hal oluyorum sol kısmım feci durumda Rabbim ne büyük insan karnında bir canlı olduğunu düşündükçe çok garip hissedio bizim yavrular sağlıkla doğar inşallah ve Rabbim anne olmak isteyen herkese bunu yaşatır inş...

Selam kizlar meme ucu kremi kullaniyo musunuz lasiloh falan? Bana doktorum bisi demedi ama yeni dogum yapmis bi arkadasim kullanmaya basla dedi.

Teşekkür ederim canımm. İnsan başına gelmeden anlayamıyo işte 38+3 oldum çok bekletmez meleğim inş beni. İkra nasıl? Zorlanıyormusun?

Aslında çok güzel bi duygu ama oldukça da zor
Yani bilmiyorum bana zor geldi
3 yıldır evliyiz sürekli özgürdük beraber işe gider beraber dönerdik, sıkıldıysak dışarda yerdik ya da eve gelir birlikte bişeyler hazırlardık ne bileyim
Pazarları 11 e kadar uyurdum
Şimdi bunlar lüks gibi kaldı
2 saatte bir uyanıyor en uzun, kimi zaman yarım saatte bir. Uykularım bölünüyor
O uyursa gündüz bende uyuyorum ama işe başlayınca nasıl olur bilmem
Ondan sonracıma wc ye bile hop diye gidemiyorum susmuşsa gidiyorum
Uzun uzun mutfakta vakit geçiremiyorum eskide kaldı sevdiğim hamur işi tarifleri
Belki de biraz büyüdükçe düzelir ve eskisi kadar olmasa da onunla beraber gezeriz artık
Umut fakirin ekmeği

Gözün aydın

( Millet nasıl kısa öz konuşuyo , ben başlıyodum duygularım şöyleydi anestezi doktoru iğneyle kapıda belirdi ta ta taaam diye detaylı yazmaya )

En guzeli uzun uzun anlatmak eminim o da musait olunca yazacaktir. Hem uzun anlatinki bizde aklimizdaki sorulara cevap bulalim hem yazdiklarinizi okumak cok guzel oluyo bizim icin malum son zamanlarda vakit gecmiyo sizin minikleri dinlemek guzel oluyo

Gözün aydın

( Millet nasıl kısa öz konuşuyo , ben başlıyodum duygularım şöyleydi anestezi doktoru iğneyle kapıda belirdi ta ta taaam diye detaylı yazmaya )
Sen güzel anlatıyorsun. herkesin harcı değil, o bence bi özellik. Bende çok şey yazmak isterim ama anlatamam herhalde çok beceremiyorum çünkü.

Ben bayağı detaylı yazmıştım
Bazende çok mu uzun yazdım çok mu konuştum ben acaba diye hissediyorum

Sen güzel anlatıyorsun. herkesin harcı değil, o bence bi özellik. Bende çok şey yazmak isterim ama anlatamam herhalde çok beceremiyorum çünkü.

Bende pek konuşamam mesela
Ama güzel yazıyorum demek
Normalde pek muhabbet edemem uzun zaman gerekir birine alışmam

Sen nasılsın nasıl gidiyo Dilek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…