Benim ilk normal dogum oldu ne suyum geldi nede nişan agrilar basladi sadece en son uc dkkaya kadar evdeydim sonra gittik hastaneyeEvet. İlla nisan gelecek diye bir şey yokmuş. Nisan sancı şu. Biri yeterliymis
Ben progestani biraktim biraktigimdan beride her tarafim aciyo aman acele etmesin kuzun en azinda bir hafta daha bekler insKimi insanda gelirmis nisan ama dogum bikac hafta sonradabaslayabilirmis bunu nette okumustum
Buarada ben gunde 3 kere progestan kullaniyorum , dr sakin ihmal etme hemen sancilarin baslicak gibi dedi ki bugunden onceki nstlerde duzensiz sanci cikiodu
plesanta previa var canım. o yüzden erkencanım senin niye erken olacak doğum?
Aynen yaaÇokta yakınmışsınız bugün aslında yine kısmet olmamış
anladım canımplesanta previa var canım. o yüzden erken
Ben progestani biraktim biraktigimdan beride her tarafim aciyo aman acele etmesin kuzun en azinda bir hafta daha bekler ins
amin inşallah.anladım canımSağ salim hepimiz kucağımıza alırız inşallah...
Aynen bende de oluyor dun biraz dolastim markette sirtimdan belime dogru indi agrilar eve zor attim kendimi doguruyorum sandimİns bekler ya bana bekler gibi geliyor
Geceleri sancim oluo bel agrisi kasik agrisi adet sanciai givi ama bence yalanci sancilar oda
ben başladım e vitaminii sürüyorumSelam kizlar meme ucu kremi kullaniyo musunuz lasiloh falan? Bana doktorum bisi demedi ama yeni dogum yapmis bi arkadasim kullanmaya basla dedi.
Teşekkür ederim canımm. İnsan başına gelmeden anlayamıyo işte38+3 oldum çok bekletmez meleğim inş beni. İkra nasıl? Zorlanıyormusun?
Selam kizlar meme ucu kremi kullaniyo musunuz lasiloh falan? Bana doktorum bisi demedi ama yeni dogum yapmis bi arkadasim kullanmaya basla dedi.
Kızlar dün doğum yaptım. Spinal Sezeryan.
Gözün aydın
( Millet nasıl kısa öz konuşuyo , ben başlıyodum duygularım şöyleydi anestezi doktoru iğneyle kapıda belirdi ta ta taaam diye detaylı yazmaya)
Sen güzel anlatıyorsun. herkesin harcı değil, o bence bi özellik. Bende çok şey yazmak isterim ama anlatamam herhalde çok beceremiyorum çünkü.Gözün aydın
( Millet nasıl kısa öz konuşuyo , ben başlıyodum duygularım şöyleydi anestezi doktoru iğneyle kapıda belirdi ta ta taaam diye detaylı yazmaya)
En guzeli uzun uzun anlatmak eminim o da musait olunca yazacaktir. Hem uzun anlatinki bizde aklimizdaki sorulara cevap bulalim hem yazdiklarinizi okumak cok guzel oluyo bizim icin malum son zamanlarda vakit gecmiyo sizin minikleri dinlemek guzel oluyo
Sen güzel anlatıyorsun. herkesin harcı değil, o bence bi özellik. Bende çok şey yazmak isterim ama anlatamam herhalde çok beceremiyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?