Cuma gunu epidural spinal kombin sezeryanla oglumu kucakladim 3050 gram 51 cm dogdu sislikleri gotti biraz zayifladi sarilik oldu emzirmeye calisiyorum mama da verdi dr umuz haberler boyle
Hayirli olsun canim gozun aydinCuma gunu epidural spinal kombin sezeryanla oglumu kucakladim 3050 gram 51 cm dogdu sislikleri gotti biraz zayifladi sarilik oldu emzirmeye calisiyorum mama da verdi dr umuz haberler boyle
demekki güzel yazıyorsun. Kızınada döktür duygularını.Bende pek konuşamam mesela
Ama güzel yazıyorum demek
Normalde pek muhabbet edemem uzun zaman gerekir birine alışmam
Sen nasılsın nasıl gidiyo Dilek ?
Ben bayağı detaylı yazmıştım
Bazende çok mu uzun yazdım çok mu konuştum ben acaba diye hissediyorum
Cuma gunu epidural spinal kombin sezeryanla oglumu kucakladim 3050 gram 51 cm dogdu sislikleri gotti biraz zayifladi sarilik oldu emzirmeye calisiyorum mama da verdi dr umuz haberler boyle
Cnm 38+5tim baskent egitm arast hastanesiydi gece 2.15 ti kendi doktrm geldiYa maşallah size ... Sende bebekte iyisiniz ne güzel ..kaçıncı haftandı.. Gece mi oldu ağrın ? Devlet hast mi ? Kendi doktorun muydu?
iyi aksamlar doktorr bebegin kilosundan dolayı mı sezeryan dedi bende 36 haftalığım kilomuz cok yakın bana bişey demedi normal istiyorum kilo etkiliyor mu merak ettimHerkese merhaba doğum yapan arkadaşların gözü aydınbende dün gittim doktora 37+2 de kilomuz 3.351 olmuş haftaya almamız gerekiyo dedi doktor pztesi doğumhaneye yolladı orda bi değerlendirilicek durumumuz sonra sezeryan günümüz söylenecek beklemeye devam yani hayırlısı
Yok canim sevilay. Pzrtsi kacta? Benim 15te.Buarada benjmde nst 11.40 da girdim benden sobra sendin demekki
evet ya :)
Selvet hanimi aliyoruz gibi bise duydum sanki rukset hanimin odasindayken o senmiydin acaba:)
Teşekkür ederim. Su an iyiyimGecmis olsun canim dikkat et hayirlarla kurtuluruz isallah hepimiz
Hyr cnm bn de dusunmstn ama o an aklima bile gelmedi belki cok acil oldgu icin yapmamislardir bn tuvaltmi yaptm sandim mrger bebekmiscanm lavman yapmadılarmı ?
Muhtemelen. Vardir bildigi bizim tatlı doktorumuzun. Ona cok güveniyorumBende anlamadim:) devami olmadi diyemi ole dedi cok cok azdi dedim diyemi bilemedim
Yan yatirmak tehlikeliymis canim yuzustu devrilebilirmis ben sirtustu yatirip kafasini yan ceviriyorum reflu yastigi alsammi diye dusunuyorum yan yatis yastigini onermiyolar ama reflu iyiymisBnmki de kusuyo yaa korkuyrm bişey olck diye. Yan yatryrm hep kussada akip gidio
İğne kullanıyorum sadece aspirin yok... Sorduk doğumdan bir iki gün önce Demişti :) tabi normal doğum olursa nasıl olacak ama ? 38 de çatı muayenesi yapacak normal olması o zaman netleşecek ... Normale müsaitsen derse yine sorarım zaten ...anladım canım peki iğne ve aspirini kesme tarihi hakkında ne konuştunuz sonuçta normal istiyorsun ve ne zaman geleceği belli değil? sezaryen olunacaksa belli bir hafta öncesi aspirin ve iğneyi kesme durumları oluyor ya
Ben de iğne kullanıyorum...İğne kullanıyorum sadece aspirin yok... Sorduk doğumdan bir iki gün önce Demişti :) tabi normal doğum olursa nasıl olacak ama ? 38 de çatı muayenesi yapacak normal olması o zaman netleşecek ... Normale müsaitsen derse yine sorarım zaten ...
Artik her seyi ona gore yapacaksin canim soguksa hasta olur korkusuna disari cikmicaksin sicaksa terler sogur diye cikmicaksan disardak. Yiyecekler temiz mi pis mi diceksin evde kendin hazirlicaksin uyku duzenimiz bozulur die misafirlige gitmicen korkutmak gibi olmasinAslında çok güzel bi duygu ama oldukça da zor
Yani bilmiyorum bana zor geldi
3 yıldır evliyiz sürekli özgürdük beraber işe gider beraber dönerdik, sıkıldıysak dışarda yerdik ya da eve gelir birlikte bişeyler hazırlardık ne bileyim
Pazarları 11 e kadar uyurdum
Şimdi bunlar lüks gibi kaldı
2 saatte bir uyanıyor en uzun, kimi zaman yarım saatte bir. Uykularım bölünüyor
O uyursa gündüz bende uyuyorum ama işe başlayınca nasıl olur bilmem
Ondan sonracıma wc ye bile hop diye gidemiyorum susmuşsa gidiyorum
Uzun uzun mutfakta vakit geçiremiyorum eskide kaldı sevdiğim hamur işi tarifleri
Belki de biraz büyüdükçe düzelir ve eskisi kadar olmasa da onunla beraber gezeriz artık
Umut fakirin ekmeği
demekki güzel yazıyorsun. Kızınada döktür duygularını.
Ben iyiyim p.tesi doğuma gireceğim Allah ın izniyle onun heyecanı var :)
Sen nasılsın İkra hanımcık nasıl? Emiyor mu?
iyi aksamlar doktorr bebegin kilosundan dolayı mı sezeryan dedi bende 36 haftalığım kilomuz cok yakın bana bişey demedi normal istiyorum kilo etkiliyor mu merak ettim
Yok canim iyi oluyo guzel uzun yazinki bizde duygularinizi anlayalim, insallah bizde o gunleri yasayalim bende uzun uzun yazacambiktiririm sizi
Artik her seyi ona gore yapacaksin canim soguksa hasta olur korkusuna disari cikmicaksin sicaksa terler sogur diye cikmicaksan disardak. Yiyecekler temiz mi pis mi diceksin evde kendin hazirlicaksin uyku duzenimiz bozulur die misafirlige gitmicen korkutmak gibi olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?