2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cuma gunu epidural spinal kombin sezeryanla oglumu kucakladim 3050 gram 51 cm dogdu sislikleri gotti biraz zayifladi sarilik oldu emzirmeye calisiyorum mama da verdi dr umuz haberler boyle

Gözün aydın ve geçmiş olsun
Bize de sarılık balangıcı demişlerdi inşallah geçmiştir 1 hafta sonra kontrolümüz var

Bi de çalışma hayatına çok alışkınım
Böyle evde olmak bazen zoruma gidiyo
Aslında kızımla tekken bile sorun değil o kadar ama böyle kayınvalidem ya da benzeri yaştaki kadınlar gelince bana bay geliyo
Ne bilim ya ortak bi yanımız ya da muhabbetimiz olmuyo gitsinler diye saniyeleri sayıyorum
Bi bakıma çalışan anne olmak iyi olabilir diyorum
O zamanda annem bakıyo diye annemin başına ekşimezler umarım

Bende pek konuşamam mesela
Ama güzel yazıyorum demek
Normalde pek muhabbet edemem uzun zaman gerekir birine alışmam

Sen nasılsın nasıl gidiyo Dilek ?
demekki güzel yazıyorsun. Kızınada döktür duygularını.
Ben iyiyim p.tesi doğuma gireceğim Allah ın izniyle onun heyecanı var :)
Sen nasılsın İkra hanımcık nasıl? Emiyor mu?

Ben bayağı detaylı yazmıştım
Bazende çok mu uzun yazdım çok mu konuştum ben acaba diye hissediyorum

Yok canim iyi oluyo guzel uzun yazinki bizde duygularinizi anlayalim, insallah bizde o gunleri yasayalim bende uzun uzun yazacam biktiririm sizi

Cuma gunu epidural spinal kombin sezeryanla oglumu kucakladim 3050 gram 51 cm dogdu sislikleri gotti biraz zayifladi sarilik oldu emzirmeye calisiyorum mama da verdi dr umuz haberler boyle

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Insallah en kisa zamanda sariligida atlatir bebisin

iyi aksamlar doktorr bebegin kilosundan dolayı mı sezeryan dedi bende 36 haftalığım kilomuz cok yakın bana bişey demedi normal istiyorum kilo etkiliyor mu merak ettim

İğne kullanıyorum sadece aspirin yok... Sorduk doğumdan bir iki gün önce Demişti :) tabi normal doğum olursa nasıl olacak ama ? 38 de çatı muayenesi yapacak normal olması o zaman netleşecek ... Normale müsaitsen derse yine sorarım zaten ...

Ben de iğne kullanıyorum...
Doktor sancın başlayınca o günkü dozu vurma dedi,iğnenin etki süresi 12 saatmiş zaten...
Bir de şöyle bişey var,ben pıhtılaşma sorunu yüzünden kullanıyorum,doktor tahlil istedi iğnenin etkisini görmek için,iğneyle ancak normal seviyeyi yakalıyo kanımın cıvıklık derecesi,yani öyle kanamanın durmaması gibi bi durum olmaz dedi...

Artik her seyi ona gore yapacaksin canim soguksa hasta olur korkusuna disari cikmicaksin sicaksa terler sogur diye cikmicaksan disardak. Yiyecekler temiz mi pis mi diceksin evde kendin hazirlicaksin uyku duzenimiz bozulur die misafirlige gitmicen korkutmak gibi olmasin

demekki güzel yazıyorsun. Kızınada döktür duygularını.
Ben iyiyim p.tesi doğuma gireceğim Allah ın izniyle onun heyecanı var :)
Sen nasılsın İkra hanımcık nasıl? Emiyor mu?

Emmeyi öğrendi teyzesi
Ama inşallah sütüm yetiyodur
Bilmiyorum 1 hafta sonra kontrolde belli olur

Bende pansumana devam ediyorum şişlik indi ama tam da geçmedi bakalım

iyi aksamlar doktorr bebegin kilosundan dolayı mı sezeryan dedi bende 36 haftalığım kilomuz cok yakın bana bişey demedi normal istiyorum kilo etkiliyor mu merak ettim

Kilosu için demedi canım benim ikinci gebeliğim ilki sezeryan ondan haftaya alınması gerekiyor kilosu da iyi demek istedi sen normal istiyorsan sana böyle bişi söylemez tabi ben devlet Hastanesine gidiyorum doğumhanede durumum değerlendirilip öyle yapacaklar sezeryanı gün vermediler ordaki hemşire bi sıkıntı yoksa gün vermiyoruz doğumun doğal yollardan başlamasını bekliyoruz dedi ama doktorum haftaya alınması gerekiyo dedi bakalım nolucak

Yok canim iyi oluyo guzel uzun yazinki bizde duygularinizi anlayalim, insallah bizde o gunleri yasayalim bende uzun uzun yazacam biktiririm sizi

Bekleriz

Hiç korkmadım ki
Hep mi ya ben biraz büyüse düzelir sanıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…