2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar, 37 haftalik hamileyim bebegimin kilosu 2600 doktor minyon dedi 40 haftaya kadar beklemeyelim haftaya alalim dedi minyon bebekler anne karninda stres oluyormus. Daha once bole bisey duydunuz mu yardimci olursaniz sevinirim

Ben bugün 36+2 deyim. Dün kendi doktorumda randevum vardı 2,100 gr ufak tefek dedi. Ama sağlıklı göründüğünü söyledi, tabi biz endişe ettik. Doktorumuzda isterseniz renkli dopplerle baktırın demişti, bizde bugün gittik, zaman kaybetmek istemedik, insan yine de tedirginin oluyor. Uzun bir ultrasonun ardından bebişimiz ve benim sağlıklı ve kilosunun da 2,600 gr olduğunu öğrendik. Yani sonuç olarak ultrasondan ultrasona da değişiklik olabiliyor. Burada da bir çok arkadaş yazmıştır, bu kadar dedi doktorum bebeğe bu kadar doğdu gibi.. Ben zaten normal doğum istiyorum kısmetse, ama dediğin gibi gelişimi gerçekleşmezse mecburen sezeryan olacaktım. Kilosu için bugün kü profesör iyi kötü değil dedi, zamanında gelirse 3,300 gibi olabilir dedi. Ben hep zaten 3 kilo olsun yeter diyorum. Dünyaya gelen büyüyor, yeter ki sağlıklı olsun :) sana tavsiyem sen de başka bir uzmana görün birde onun fikrini alın..

iyi aksamlar doktorr bebegin kilosundan dolayı mı sezeryan dedi bende 36 haftalığım kilomuz cok yakın bana bişey demedi normal istiyorum kilo etkiliyor mu merak ettim
Çatına baktı mı canım? Bnm bebik 3400lerde çıktı dün bana 3600 3700 doğurursun ama 40ı beklerse zor dedi. Senin durum nasıl?

Ayyy canımm ya şu zamanlar bi geçsin. İkra da biraz büyüsün inşallah bu yaptıklarının hepsini yaparsın

Ayyy canımm ya şu zamanlar bi geçsin. İkra da biraz büyüsün inşallah bu yaptıklarının hepsini yaparsın

Biraz acıklı yazdım galiba
Çok şükür ya yine de büyük nimet
Allah olmayana da versin 27 yıl yeterince özgürdüm azcık kısıtlanıyım büyüyünce düzeliriz inşallah

ins bi sıkıntı olmassa normal istiyorum doktorda dogumla ilgili bişey demedi hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alırız inş

Çatına baktı mı canım? Bnm bebik 3400lerde çıktı dün bana 3600 3700 doğurursun ama 40ı beklerse zor dedi. Senin durum nasıl?
yok cnm bakmadı çatıya benimde bugün 3200 dedi normal doguma engel olur mu dediğimde sancın gelsin konusuruz dedi haftaya bidaha gidicem o zaman detaylı sorarım heralde senin çatıya bakıldı mı

Emmeyi öğrendi teyzesi
Ama inşallah sütüm yetiyodur
Bilmiyorum 1 hafta sonra kontrolde belli olur

Bende pansumana devam ediyorum şişlik indi ama tam da geçmedi bakalım
yetiyordur merak etme. Emmeyi öğrendiyse korma o emdikçe senin sütünde artar.
İnşallah geçmiştir. kısa sürede kurumuş olur

Cuma gunu epidural spinal kombin sezeryanla oglumu kucakladim 3050 gram 51 cm dogdu sislikleri gotti biraz zayifladi sarilik oldu emzirmeye calisiyorum mama da verdi dr umuz haberler boyle

Gözünaydın, geçmiş olsun, sağlıkla ve mutlulukla yaşayın ömür boyu

suyu falanmı geldiki onun açıklığı varmıydı acaba. durduk yere suni sancı verilerek yapılan doğumu merak ediyorum kolay olurmu

Suyu gelmişti. Açılma da olmayınca suni sanci vermişler.
normal doğum sancisindan daha zormuş suni sanci..
herkes bunu söylüyor..

Suyu gelmişti. Açılma da olmayınca suni sanci vermişler.
normal doğum sancisindan daha zormuş suni sanci..
herkes bunu söylüyor..
evet zormuş baya benm doktorumda deneyelim dedi ama sıcak bakmadım beklersekte bebek cok iri olabilir şekerden dolayı napıcaz bilmiyorum

Bebegin ileride mi?
2 hafta ilerideydi şeker olduğundan kilolu olabilir dedi. şuan 3200 falan yarın gidicem doktora konuşcaz tekrar. suni sancıyı önerdi ama nette araştırınca sıcak bakamadım. doktorumda her bünye farklıdr denemeden bilemeyiz dedi. sezeryan olmakta istemiyorum hayırlısı artık

Durduk yere suni sancı neden alasın ki! İlla erken mi doğurtmak istiyor :) bebeginin kilosu da normal değil mi

yok cnm bakmadı çatıya benimde bugün 3200 dedi normal doguma engel olur mu dediğimde sancın gelsin konusuruz dedi haftaya bidaha gidicem o zaman detaylı sorarım heralde senin çatıya bakıldı mı
Baktı cnm çatın müsait dedi. Ama dediğim gibi 3600fln rahat doğurursun dedi. haftada yaklaşıkk 200 gr kadat alıyr böyle devam edrse 40ı beklerse vakunla anca olur dedi ama otavsiye etmiyr bnde istemiyrm ztn. Erken gelsin de istemiyrm aslında. Kanala girmemiş daha bakalım salı gidicem tekrar ne dicek

Benim çatı musait değilmiş çok üzüldüm haftaya gitcm bakalım ne dicek 3.5 aşarsa sezeryan dedi

iyi aksamlar kizlar pazartesi doguma gidicem kismetse ama esimden grip bulasti tamda zamani off.. insallah cabuk atlatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…