Merhaba kizlar, 37 haftalik hamileyim bebegimin kilosu 2600 doktor minyon dedi 40 haftaya kadar beklemeyelim haftaya alalim dedi minyon bebekler anne karninda stres oluyormus. Daha once bole bisey duydunuz mu yardimci olursaniz sevinirim
Çatına baktı mı canım? Bnm bebik 3400lerde çıktı dün bana 3600 3700 doğurursun ama 40ı beklerse zor dedi. Senin durum nasıl?iyi aksamlar doktorr bebegin kilosundan dolayı mı sezeryan dedi bende 36 haftalığım kilomuz cok yakın bana bişey demedi normal istiyorum kilo etkiliyor mu merak ettim
Kızlar dün doğum yaptım. Spinal Sezeryan.
Ayyy canımm ya şu zamanlar bi geçsin. İkra da biraz büyüsün inşallah bu yaptıklarının hepsini yaparsınAslında çok güzel bi duygu ama oldukça da zor
Yani bilmiyorum bana zor geldi
3 yıldır evliyiz sürekli özgürdük beraber işe gider beraber dönerdik, sıkıldıysak dışarda yerdik ya da eve gelir birlikte bişeyler hazırlardık ne bileyim
Pazarları 11 e kadar uyurdum
Şimdi bunlar lüks gibi kaldı
2 saatte bir uyanıyor en uzun, kimi zaman yarım saatte bir. Uykularım bölünüyor
O uyursa gündüz bende uyuyorum ama işe başlayınca nasıl olur bilmem
Ondan sonracıma wc ye bile hop diye gidemiyorum susmuşsa gidiyorum
Uzun uzun mutfakta vakit geçiremiyorum eskide kaldı sevdiğim hamur işi tarifleri
Belki de biraz büyüdükçe düzelir ve eskisi kadar olmasa da onunla beraber gezeriz artık
Umut fakirin ekmeği
suyu falanmı geldiki onun açıklığı varmıydı acaba. durduk yere suni sancı verilerek yapılan doğumu merak ediyorum kolay olurmuBurcu suni sanciyla doğum yaptı.
Bebegi gayet sağlıklı..
Ayyy canımm ya şu zamanlar bi geçsin. İkra da biraz büyüsün inşallah bu yaptıklarının hepsini yaparsın
ins bi sıkıntı olmassa normal istiyorum doktorda dogumla ilgili bişey demedi hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alırız inşKilosu için demedi canım benim ikinci gebeliğim ilki sezeryan ondan haftaya alınması gerekiyor kilosu da iyi demek istedi sen normal istiyorsan sana böyle bişi söylemez tabi ben devlet Hastanesine gidiyorum doğumhanede durumum değerlendirilip öyle yapacaklar sezeryanı gün vermediler ordaki hemşire bi sıkıntı yoksa gün vermiyoruz doğumun doğal yollardan başlamasını bekliyoruz dedi ama doktorum haftaya alınması gerekiyo dedi bakalım nolucak
yok cnm bakmadı çatıya benimde bugün 3200 dedi normal doguma engel olur mu dediğimde sancın gelsin konusuruz dedi haftaya bidaha gidicem o zaman detaylı sorarım heralde senin çatıya bakıldı mıÇatına baktı mı canım? Bnm bebik 3400lerde çıktı dün bana 3600 3700 doğurursun ama 40ı beklerse zor dedi. Senin durum nasıl?
Dogum 12 mart bisey kalmadi zaten simdiden baslasam mi?Hı hı
Lansinoh lanolin iyi geliyo
yetiyordur merak etme. Emmeyi öğrendiyse korma o emdikçe senin sütünde artar.Emmeyi öğrendi teyzesi
Ama inşallah sütüm yetiyodur
Bilmiyorum 1 hafta sonra kontrolde belli olur
Bende pansumana devam ediyorum şişlik indi ama tam da geçmedi bakalım
Cuma gunu epidural spinal kombin sezeryanla oglumu kucakladim 3050 gram 51 cm dogdu sislikleri gotti biraz zayifladi sarilik oldu emzirmeye calisiyorum mama da verdi dr umuz haberler boyle
suyu falanmı geldiki onun açıklığı varmıydı acaba. durduk yere suni sancı verilerek yapılan doğumu merak ediyorum kolay olurmu
37+2 de 3640 gr geldi benimki.dün gittm 3400 geldi cnm
evet zormuş baya benm doktorumda deneyelim dedi ama sıcak bakmadım beklersekte bebek cok iri olabilir şekerden dolayı napıcaz bilmiyorumSuyu gelmişti. Açılma da olmayınca suni sanci vermişler.
normal doğum sancisindan daha zormuş suni sanci..
herkes bunu söylüyor..
Bebegin ileride mi?evet zormuş baya benm doktorumda deneyelim dedi ama sıcak bakmadım beklersekte bebek cok iri olabilir şekerden dolayı napıcaz bilmiyorum
2 hafta ilerideydi şeker olduğundan kilolu olabilir dedi. şuan 3200 falan yarın gidicem doktora konuşcaz tekrar. suni sancıyı önerdi ama nette araştırınca sıcak bakamadım. doktorumda her bünye farklıdr denemeden bilemeyiz dedi. sezeryan olmakta istemiyorum hayırlısı artıkBebegin ileride mi?
Durduk yere suni sancı neden alasın ki! İlla erken mi doğurtmak istiyor :) bebeginin kilosu da normal değil mi2 hafta ilerideydi şeker olduğundan kilolu olabilir dedi. şuan 3200 falan yarın gidicem doktora konuşcaz tekrar. suni sancıyı önerdi ama nette araştırınca sıcak bakamadım. doktorumda her bünye farklıdr denemeden bilemeyiz dedi. sezeryan olmakta istemiyorum hayırlısı artık
Baktı cnm çatın müsait dedi. Ama dediğim gibi 3600fln rahat doğurursun dedi. haftada yaklaşıkk 200 gr kadat alıyr böyle devam edrse 40ı beklerse vakunla anca olur dedi ama otavsiye etmiyr bnde istemiyrm ztn. Erken gelsin de istemiyrm aslında. Kanala girmemiş daha bakalım salı gidicem tekrar ne dicekyok cnm bakmadı çatıya benimde bugün 3200 dedi normal doguma engel olur mu dediğimde sancın gelsin konusuruz dedi haftaya bidaha gidicem o zaman detaylı sorarım heralde senin çatıya bakıldı mı
Baktı cnm çatın müsait dedi. Ama dediğim gibi 3600fln rahat doğurursun dedi. haftada yaklaşıkk 200 gr kadat alıyr böyle devam edrse 40ı beklerse vakunla anca olur dedi ama otavsiye etmiyr bnde istemiyrm ztn. Erken gelsin de istemiyrm aslında. Kanala girmemiş daha bakalım salı gidicem tekrar ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?