- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
erken değil aslında 38deyim kilosu cok olursa sezeryana kalırım diye sanırım .ama sunı almak banada gereksiz geliyoDurduk yere suni sancı neden alasın ki! İlla erken mi doğurtmak istiyor :) bebeginin kilosu da normal değil mi
Bizde 3700ü geçersek heralde.. bizim gerçi suyumuzda az takipteyiz heran sezeryan olma durumum var 1 aydır. Bakalım bebeiklerimizin ve bizim hakkımızda hayırlısıı olsunn artık. Bi şekildee çıkacaklar :) nasıl sağlıklıysa öule olsun diyırmBenim çatı musait değilmiş çok üzüldüm haftaya gitcm bakalım ne dicek 3.5 aşarsa sezeryan dedi
38 normal aslında ama suni bana çok iyici geliuor ya. sunidensr sezeryan derim gibi geliyor. Belki herkes çok zor dedi ondandur bilmiyrm ama..erken değil aslında 38deyim kilosu cok olursa sezeryana kalırım diye sanırım .ama sunı almak banada gereksiz geliyo
Bepanten pastil kullanabilirsin.Bende kullanmıştımTamam. Onu da denerim. Acaba boğaz pastili kullanılır mi?
kızlar merhaba, geçen hafta cuma günü doktora gitmiştik 34+5 haftalıkken çok şükür her şeyi iyiydi ancak ben bu haftaya geldim hala nst ye bile girmedim düşünün doktora sordum nst ye ne zaman girecem diye doktor ihityaç hissetmiyorum hala gerek yok dedi çok şaşırdım çoğu
arkadaşlar 32 den sonra girmeye başladılar ama ben hiç girmedim. hatta sanki dahaylar varmış gibi 2 hafta sonra tekrar gel dedi ben haftalık çağırır diye düşünüyordum. üstüne üstlük ben kan sulandırıcı iğneler oluyorum sezaryene hazırlamıştım kendimi ve sezaryen olacağı için 38 de falan alır diye düşünüyordum normal doğum için şartlar uygun demez mi iyice şok oldumzaten sıkıntılar yaşayarak bu zamana geldim o yüzden sezaryen olmaya karar verdim. bir de şok olmalarım yüzünden soracaklarımı soramadığım için yarın yine gidecem doktora. kararımı da bildirecem. nst ye benim gibi bu haftalara gelmiş ve girmemiş kişiler var mı onu soracaktım size bir de kan sulandırıcı iğneler kullanan bir kaç arkadaşım vardı burda onların doğum şekli ve eğer sezaryen olacaksa anestezi tekniği ne önerildi??[/QUOTE
Bende 36.haftayi bitirdim ve bugün ilk defa nst ye girdim ve banada bu haftadan sonra her hafta kontrole gel dedi.Bence endişelenmene gerek yok.Doktorun riskli bulmuyor demekki.
38 39 haftada normal yolla gelirse bebişler kilo cok olmaz ama dedğin gibi 40 haftayı bulursa haftada 200 alsa ki benim daha fazla alıyor suanda o zaman 4kiloyu gecer vakum pek önerilmiyor diye duymustum bende carsamba gitcem bakalım nasıl olucakBaktı cnm çatın müsait dedi. Ama dediğim gibi 3600fln rahat doğurursun dedi. haftada yaklaşıkk 200 gr kadat alıyr böyle devam edrse 40ı beklerse vakunla anca olur dedi ama otavsiye etmiyr bnde istemiyrm ztn. Erken gelsin de istemiyrm aslında. Kanala girmemiş daha bakalım salı gidicem tekrar ne dicek
canim bizdede daha bu sabah kesinlesti.. :) bizim kizin adi elif olacak kismetse :) yaren, defne, esila, ada, sude... degisik isimmi istiyorsunuz yoksa eski isimlerdenmi?Kızlar ya biz hala isim bulamadık !!!! Kızım isimsiz doğacak bu gidişle .. Hadi isim önerilerinizİ bekliyorum ...
iyi aksamlar canim nasilsin? senin doguma 1 gün kalmis bebeginin henüz gelmeye niyeti yokmu?hayırlı akşamlar kızlar
sorma canım yaaiyi aksamlar canim nasilsin? senin doguma 1 gün kalmis bebeginin henüz gelmeye niyeti yokmu?
demekki keyfi yerinde kuzucugun :) hakkinizda hayirlisi olsun canim insallah bir avazda dogurursun.. benimde kizim pazartesi geliyor sezeryanla insallah :)sorma canım yaa( gelmicek heralde hiç sancım çıkmıyo. günü geçince bişi olur diye sezeryan olayım dedim doktorumda bekleyelim biraz dedi. pazartesi sunisancı ile doğumu başlatcak. normal olmazsa sezeryana alcak 40+4 olcaz pazartesi.
pazartesi desene ikimiz de alcaz bebileri kucağımıza hadi hayırlısı olsundemekki keyfi yerinde kuzucugun :) hakkinizda hayirlisi olsun canim insallah bir avazda dogurursun.. benimde kizim pazartesi geliyor sezeryanla insallah :)
Aynen bende de oluyor dun biraz dolastim markette sirtimdan belime dogru indi agrilar eve zor attim kendimi doguruyorum sandim
Esime dedim benden gecmis artik dogum yapip bebegi kucagima alana kadar hic bir yere gezmeye gitmiyorum diye cok agrili ve zorlu zamanlarimiz artik
Cumartesi randevum var benim pazaresi yokYok canim sevilay. Pzrtsi kacta? Benim 15te.
Aynen bende guveniyorum :))Muhtemelen. Vardir bildigi bizim tatlı doktorumuzun. Ona cok güveniyorum
Canim kac kg bebegin? Cati muayenesi yapildi mi? Ya ben bundan neden korkuom bu kadar benim dr cuma yapicaksorma canım yaa( gelmicek heralde hiç sancım çıkmıyo. günü geçince bişi olur diye sezeryan olayım dedim doktorumda bekleyelim biraz dedi. pazartesi sunisancı ile doğumu başlatcak. normal olmazsa sezeryana alcak 40+4 olcaz pazartesi.
3300 dedi en son çatı muayenesi yapmadı o doğum anında belli olur gerek yok dedi. pazartesi bakcak eğer suni sancı ile açılma daha çok olabilcekse normal olcak dedi. sezeryanı yapsaydım 2 hafta önce alırdım bana güven normal bekleyelim dedi. valla suni sancıda zor oluyo diyolar. napcam bilmiyom. çatı muayenesinen bende korkuyodum suni sancıyı duyunca onu unuttumCanim kac kg bebegin? Cati muayenesi yapildi mi? Ya ben bundan neden korkuom bu kadar benim dr cuma yapicak
Dogum 12 mart bisey kalmadi zaten simdiden baslasam mi?
yetiyordur merak etme. Emmeyi öğrendiyse korma o emdikçe senin sütünde artar.
İnşallah geçmiştir. kısa sürede kurumuş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?