2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim çatı musait değilmiş çok üzüldüm haftaya gitcm bakalım ne dicek 3.5 aşarsa sezeryan dedi
Bizde 3700ü geçersek heralde.. bizim gerçi suyumuzda az takipteyiz heran sezeryan olma durumum var 1 aydır. Bakalım bebeiklerimizin ve bizim hakkımızda hayırlısıı olsunn artık. Bi şekildee çıkacaklar :) nasıl sağlıklıysa öule olsun diyırm

Kızlar ya biz hala isim bulamadık !!!! Kızım isimsiz doğacak bu gidişle .. Hadi isim önerilerinizİ bekliyorum ...

38 39 haftada normal yolla gelirse bebişler kilo cok olmaz ama dedğin gibi 40 haftayı bulursa haftada 200 alsa ki benim daha fazla alıyor suanda o zaman 4kiloyu gecer vakum pek önerilmiyor diye duymustum bende carsamba gitcem bakalım nasıl olucak

Bugun haxirliklara basladim.kizumdan kalan esyalari vs yikadim.yeni battaniye ve uyku setini yikadim.Yarin utu gunu...Utuleri yapip oglusun cantasini haxirlicam.

kendi cantami hazırladım.
Spinal anestexi olacagim.medikalde ilk kizimda bol nescafe ve cococola icirmislerdi.yine nescafe mi de koydum cantama.kayisi kompostomu aldim.cabuk tuvalete cikariyor.
2 pijama
1 eşofman
2 atlet
3 kilot
2 yarim atlet seklindeki sutyenlerden
Ped
Gogus pedi
Sicak su torbasi
Kucuk termos
Terlik
Sabahlik
Havlu
Islak mendil
Tuvalet kagidi
Ruj, dis fircasi, macun, tarak, krem, sabun, bir tane sari bez (besik ve yatagin etrafini silmek icin)
Lohusa taci ve terligim
depend hasta kilodu

aslindaebv hastane arasi 3 dk.ama olurda acil birsey olur midyatta degilde Batman a gitmek zorunda kalirsam diye baya ayrintili hazırlamaya calistim.
Eksik var mi kizlar.

Kızlar ya biz hala isim bulamadık !!!! Kızım isimsiz doğacak bu gidişle .. Hadi isim önerilerinizİ bekliyorum ...
canim bizdede daha bu sabah kesinlesti.. :) bizim kizin adi elif olacak kismetse :) yaren, defne, esila, ada, sude... degisik isimmi istiyorsunuz yoksa eski isimlerdenmi?

iyi aksamlar canim nasilsin? senin doguma 1 gün kalmis bebeginin henüz gelmeye niyeti yokmu?
sorma canım yaa ( gelmicek heralde hiç sancım çıkmıyo. günü geçince bişi olur diye sezeryan olayım dedim doktorumda bekleyelim biraz dedi. pazartesi sunisancı ile doğumu başlatcak. normal olmazsa sezeryana alcak 40+4 olcaz pazartesi.

demekki keyfi yerinde kuzucugun :) hakkinizda hayirlisi olsun canim insallah bir avazda dogurursun.. benimde kizim pazartesi geliyor sezeryanla insallah :)

Kesinlikle ,bide benim heo sertlesme oluyor karnimda hep
Yok canim sevilay. Pzrtsi kacta? Benim 15te.
Cumartesi randevum var benim pazaresi yok

Canim kac kg bebegin? Cati muayenesi yapildi mi? Ya ben bundan neden korkuom bu kadar benim dr cuma yapicak

Canim kac kg bebegin? Cati muayenesi yapildi mi? Ya ben bundan neden korkuom bu kadar benim dr cuma yapicak
3300 dedi en son çatı muayenesi yapmadı o doğum anında belli olur gerek yok dedi. pazartesi bakcak eğer suni sancı ile açılma daha çok olabilcekse normal olcak dedi. sezeryanı yapsaydım 2 hafta önce alırdım bana güven normal bekleyelim dedi. valla suni sancıda zor oluyo diyolar. napcam bilmiyom. çatı muayenesinen bende korkuyodum suni sancıyı duyunca onu unuttum

Dogum 12 mart bisey kalmadi zaten simdiden baslasam mi?

10 gün önce filan başlanmalı diyolardı burda duymuştum
Nemlendirmek iyidir benim ani oldu
yetiyordur merak etme. Emmeyi öğrendiyse korma o emdikçe senin sütünde artar.
İnşallah geçmiştir. kısa sürede kurumuş olur

Amin inşallah çok sağ ol Dilek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…