2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dogum aninda uygun degilse cati ve aciklik konusunda da is isten gecmisse vakumlanicak mi? Bana 36+2 de 3300 gr dedi yaa olcumde hata vardir herhalde benim de sancm hic cikmio nst de ,sifir. 40a kadar daha 20 gun var normal istiyorum ama cok tirsmaya basladim. İnsallah sen de pazartesiye kadar suni sanciya filan gerek olmadan kolaylikla bebegini kucaklarsin.

Canım ya bende

Bende kayısı kompostosu goturcem, hastanede de verıyolar gercıde, şimdıden nasıl hazxırladın ben ogun hazırlarım dıye usunuyordum

suni sancıyı vermeden çatı muayenesi yapcak sanırım ona göre bakcak.

benmkinin kilosu çok yüksek değil. tahmini 3400 olcak pazartesi. doktor normal doğuma pozisyonu ve kilosu uygun diytor bakalım bende merak içindeyim

canim bizdede daha bu sabah kesinlesti.. :) bizim kizin adi elif olacak kismetse :) yaren, defne, esila, ada, sude... degisik isimmi istiyorsunuz yoksa eski isimlerdenmi?
Benim Aklımda yaren vardı ama başka isim arıyoruz yani esila . Ada gibi isimleri de eşim istemiyor... Onun tam olarak ne istediğini de bilmiyorum .. Belinay vardı araştırdım anlamını vazgeçtim .. Buğlem var eşim istemedi ... Sahabe isimlerinden Afra var olur mu acaba !!! Berra var anlamı güzel ... Ayy valla bu isim olayı hamilelikten daha zor geldi bana ..

pazartesi desene ikimiz de alcaz bebileri kucağımıza hadi hayırlısı olsun
evet canim insallah..
içimden bi his yarın doğuracağımı söylüyor .
hadi bakalim hayirlisi :)
geçmiş olsun. kötü zamanda grip olmuşsun. Allah şifa versin

bende varım pazartesi
sagol canim evet gercekten hic olmayacak zamanda bulasti allahtan evin temizligini halletmistim gecen hafta..

Bende de şeker var. En son 2700 du. Seninle aramızda 10 gün var. Seninkinin kilosu ile kıyaslamak normal değil mi. Doktorum benim normal istediğimi biliyor, benimki de ondeYdi ama bir şey demedi hiç. haftaya çatı kontrolü yapacak

evet canim insallah..

hadi bakalim hayirlisi :)
sagol canim evet gercekten hic olmayacak zamanda bulasti allahtan evin temizligini halletmistim gecen hafta..
Çok geçmiş olsun. Ben de hastayım şu an. Ihlamur bal bol sıvı meyve bugün doktorum da past verdi idare ediyorum

Iyigeceler kizlar uzun zamandir bakamadim.nstde sancilarim cikiyor bugun 37+0 olduk bekletebildig8 kadar bekleticek dr 39da alixakti ama sanieim beklemiycek oglum
Allah dogum yapacaklara yardim etsin
Yapanlarada boll sut versin insallah

Çok geçmiş olsun. Ben de hastayım şu an. Ihlamur bal bol sıvı meyve bugün doktorum da past verdi idare ediyorum
sagol sanada gecmis olsun.. hic cekilmiyor vallah.. evet bende bol sivi ve meyve tüketiyorum.. doktorum ateslenirsen hemen ara dedi.. insallah ateslenmem..

aman canm bilmiyorum valla gelsede kendi kendine doğsa yok şekerdi yok bilmem ne iyice kafam karışıyo. yarın gidicem doktora bakalım ne dicek

Arkadasimin 42. Haftada geldi bebegi :)
Normal dogum yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…