Canim kac kg bebegin? Cati muayenesi yapildi mi? Ya ben bundan neden korkuom bu kadar benim dr cuma yapicak
Dogum aninda uygun degilse cati ve aciklik konusunda da is isten gecmisse vakumlanicak mi? Bana 36+2 de 3300 gr dedi yaa olcumde hata vardir herhalde benim de sancm hic cikmio nst de ,sifir. 40a kadar daha 20 gun var normal istiyorum ama cok tirsmaya basladim. İnsallah sen de pazartesiye kadar suni sanciya filan gerek olmadan kolaylikla bebegini kucaklarsin.3300 dedi en son çatı muayenesi yapmadı o doğum anında belli olur gerek yok dedi. pazartesi bakcak eğer suni sancı ile açılma daha çok olabilcekse normal olcak dedi. sezeryanı yapsaydım 2 hafta önce alırdım bana güven normal bekleyelim dedi. valla suni sancıda zor oluyo diyolar. napcam bilmiyom. çatı muayenesinen bende korkuyodum suni sancıyı duyunca onu unuttum
Bugun haxirliklara basladim.kizumdan kalan esyalari vs yikadim.yeni battaniye ve uyku setini yikadim.Yarin utu gunu...Utuleri yapip oglusun cantasini haxirlicam.
kendi cantami hazırladım.
Spinal anestexi olacagim.medikalde ilk kizimda bol nescafe ve cococola icirmislerdi.yine nescafe mi de koydum cantama.kayisi kompostomu aldim.cabuk tuvalete cikariyor.
2 pijama
1 eşofman
2 atlet
3 kilot
2 yarim atlet seklindeki sutyenlerden
Ped
Gogus pedi
Sicak su torbasi
Kucuk termos
Terlik
Sabahlik
Havlu
Islak mendil
Tuvalet kagidi
Ruj, dis fircasi, macun, tarak, krem, sabun, bir tane sari bez (besik ve yatagin etrafini silmek icin)
Lohusa taci ve terligim
depend hasta kilodu
aslindaebv hastane arasi 3 dk.ama olurda acil birsey olur midyatta degilde Batman a gitmek zorunda kalirsam diye baya ayrintili hazırlamaya calistim.
Eksik var mi kizlar.
Bugun haxirliklara basladim.kizumdan kalan esyalari vs yikadim.yeni battaniye ve uyku setini yikadim.Yarin utu gunu...Utuleri yapip oglusun cantasini haxirlicam.
Spinal anestexi olacagim.medikalde ilk kizimda bol nescafe ve cococola icirmislerdi.yine nescafe mi de koydum cantama.kayisi kompostomu aldim.cabuk tuvalete cikariyor.
2 pijama
1 eşofman
2 atlet
3 kilot
Ped
Gogus pedi
Sicak su torbasi
Kucuk termos
Terlik
Sabahlik
Havlu
Islak mendil
Tuvalet kagidi
Ruj, dis fircasi, macun, tarak, krem, sabun, bir tane sari bez (besik ve yatagin etrafini silmek icin)
Lohusa taci ve terligim
depend hasta kilodu
aslindaebv hastane arasi 3 dk.ama olurda acil birsey olur midyatta degilde Batman a gitmek zorunda kalirsam diye baya ayrintili hazırlamaya calistim.
Eksik var mi kizlar.
2 pijama
1 eşofman
2 atlet
3 kilot
Ped
Gogus pedi
Sicak su torbasi
Kucuk termos
Terlik
Sabahlik
Havlu
Islak mendil
Tuvalet kagidi
Lohusa taci ve terligim
depend hasta kilodu
Eksik var mi kizlar.
Ben sezaryenden de korkuyorum bebegim yaaBen direk sezeryan istediğimden çatı muayenesinden yırttım
suni sancıyı vermeden çatı muayenesi yapcak sanırım ona göre bakcak.Dogum aninda uygun degilse cati ve aciklik konusunda da is isten gecmisse vakumlanicak mi? Bana 36+2 de 3300 gr dedi yaa olcumde hata vardir herhalde benim de sancm hic cikmio nst de ,sifir. 40a kadar daha 20 gun var normal istiyorum ama cok tirsmaya basladim. İnsallah sen de pazartesiye kadar suni sanciya filan gerek olmadan kolaylikla bebegini kucaklarsin.
iyi aksamlar kizlar pazartesi doguma gidicem kismetse ama esimden grip bulasti tamda zamani off..insallah cabuk atlatirim
pazartesi desene ikimiz de alcaz bebileri kucağımıza hadi hayırlısı olsun
haydin pazartesi hep birlikte doğurmaya :)))geçmiş olsun. kötü zamanda grip olmuşsun. Allah şifa versin
bende varım pazartesi
Benim Aklımda yaren vardı ama başka isim arıyoruz yani esila . Ada gibi isimleri de eşim istemiyor... Onun tam olarak ne istediğini de bilmiyorum .. Belinay vardı araştırdım anlamını vazgeçtim .. Buğlem var eşim istemedi ... Sahabe isimlerinden Afra var olur mu acaba !!! Berra var anlamı güzel ... Ayy valla bu isim olayı hamilelikten daha zor geldi bana ..canim bizdede daha bu sabah kesinlesti.. :) bizim kizin adi elif olacak kismetse :) yaren, defne, esila, ada, sude... degisik isimmi istiyorsunuz yoksa eski isimlerdenmi?
evet canim insallah..pazartesi desene ikimiz de alcaz bebileri kucağımıza hadi hayırlısı olsun
hadi bakalim hayirlisi :)içimden bi his yarın doğuracağımı söylüyor.
sagol canim evet gercekten hic olmayacak zamanda bulastigeçmiş olsun. kötü zamanda grip olmuşsun. Allah şifa versin
bende varım pazartesi
Bende de şeker var. En son 2700 du. Seninle aramızda 10 gün var. Seninkinin kilosu ile kıyaslamak normal değil mi. Doktorum benim normal istediğimi biliyor, benimki de ondeYdi ama bir şey demedi hiç. haftaya çatı kontrolü yapacak2 hafta ilerideydi şeker olduğundan kilolu olabilir dedi. şuan 3200 falan yarın gidicem doktora konuşcaz tekrar. suni sancıyı önerdi ama nette araştırınca sıcak bakamadım. doktorumda her bünye farklıdr denemeden bilemeyiz dedi. sezeryan olmakta istemiyorum hayırlısı artık
Çok geçmiş olsun. Ben de hastayım şu an. Ihlamur bal bol sıvı meyve bugün doktorum da past verdi idare ediyorumevet canim insallah..
hadi bakalim hayirlisi :)
sagol canim evet gercekten hic olmayacak zamanda bulastiallahtan evin temizligini halletmistim gecen hafta..
Ama bu ölçümler de her zaman doğru sonuç vermeyebiliyorerken değil aslında 38deyim kilosu cok olursa sezeryana kalırım diye sanırım .ama sunı almak banada gereksiz geliyo
sagol sanada gecmis olsun.. hic cekilmiyor vallah.. evet bende bol sivi ve meyve tüketiyorum.. doktorum ateslenirsen hemen ara dedi.. insallah ateslenmem..Çok geçmiş olsun. Ben de hastayım şu an. Ihlamur bal bol sıvı meyve bugün doktorum da past verdi idare ediyorum
aman canm bilmiyorum valla gelsede kendi kendine doğsa yok şekerdi yok bilmem ne iyice kafam karışıyo. yarın gidicem doktora bakalım ne dicekBende de şeker var. En son 2700 du. Seninle aramızda 10 gün var. Seninkinin kilosu ile kıyaslamak normal değil mi. Doktorum benim normal istediğimi biliyor, benimki de ondeYdi ama bir şey demedi hiç. haftaya çatı kontrolü yapacak
evet ya fatmaipeğin 3500 demiş 4500 doğmuş bebekAma bu ölçümler de her zaman doğru sonuç vermeyebiliyor
Bnm doktor +-300 diyorxu ama bak 1kg fark etmişevet ya fatmaipeğin 3500 demiş 4500 doğmuş bebek
Arkadasimin 42. Haftada geldi bebegi :)sorma canım yaa( gelmicek heralde hiç sancım çıkmıyo. günü geçince bişi olur diye sezeryan olayım dedim doktorumda bekleyelim biraz dedi. pazartesi sunisancı ile doğumu başlatcak. normal olmazsa sezeryana alcak 40+4 olcaz pazartesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?