2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

36+3 te dr bebegin kilosu 3230 dedi bana
Kilosu fazla diyemi suni sanci verecek dogum baslasin diye?

Bende kayısı kompostosu goturcem, hastanede de verıyolar gercıde, şimdıden nasıl hazxırladın ben ogun hazırlarım dıye usunuyordum
Canim annem yazdan taze kayisilardan komposto yapmisti dogumda lazim olur diye.konserve kayisi kompostosu anlayacagin.annemin elinden...

kızlar merhaba, geçen hafta cuma günü doktora gitmiştik 34+5 haftalıkken çok şükür her şeyi iyiydi ancak ben bu haftaya geldim hala nst ye bile girmedim düşünün doktora sordum nst ye ne zaman girecem diye doktor ihityaç hissetmiyorum hala gerek yok dedi çok şaşırdım çoğu
arkadaşlar 32 den sonra girmeye başladılar ama ben hiç girmedim. hatta sanki dahaylar varmış gibi 2 hafta sonra tekrar gel dedi ben haftalık çağırır diye düşünüyordum. üstüne üstlük ben kan sulandırıcı iğneler oluyorum sezaryene hazırlamıştım kendimi ve sezaryen olacağı için 38 de falan alır diye düşünüyordum normal doğum için şartlar uygun demez mi iyice şok oldum zaten sıkıntılar yaşayarak bu zamana geldim o yüzden sezaryen olmaya karar verdim. bir de şok olmalarım yüzünden soracaklarımı soramadığım için yarın yine gidecem doktora. kararımı da bildirecem. nst ye benim gibi bu haftalara gelmiş ve girmemiş kişiler var mı onu soracaktım size bir de kan sulandırıcı iğneler kullanan bir kaç arkadaşım vardı burda onların doğum şekli ve eğer sezaryen olacaksa anestezi tekniği ne önerildi??[/QUOTE
Bende 36.haftayi bitirdim ve bugün ilk defa nst ye girdim ve banada bu haftadan sonra her hafta kontrole gel dedi.Bence endişelenmene gerek yok.Doktorun riskli bulmuyor demekki.

kızlar ben de sizinle aynı durumdayım.kaç gündür içimi kemiren soruları archase aynen yazmış.benim doğum mart 27 görünüyor.geçen cumartesi doktora gittim. nst ye girdirmedi üstüne 2 hafta sonra gel dedi.haftaya 37. hafta bitecek.bana da çok geç geliyor.Başka bir doktora mı gitsem diye düşünmeye başladım.ne yapsam karasızım.

Son düzenleme:
günaydın kızlar akşam nişan geldi hastahaneye gittik açıılmam yokmuş nst de 1-2 kere sancım çıktı normal dedi dr. sancılarını takip et suyun gelirse hemen gelmen lazım dedi. eve geldik geceden beri ara ara sancılarım oluyor giderek şiddetlendi. bugün kontrolüm var 11:30 da bakalım kendi dr umuz ne diyecek. ne olur dua edin

Hayirlisi olsun canım. Ne güzel az kalmış doğumunA, öyle düşün

cnm Allah yardimcin olsun insallah saglikla bebisine kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…