2 hafta ilerideydi şeker olduğundan kilolu olabilir dedi. şuan 3200 falan yarın gidicem doktora konuşcaz tekrar. suni sancıyı önerdi ama nette araştırınca sıcak bakamadım. doktorumda her bünye farklıdr denemeden bilemeyiz dedi. sezeryan olmakta istemiyorum hayırlısı artık
Bnm doktor +-300 diyorxu ama bak 1kg fark etmiş
Canim annem yazdan taze kayisilardan komposto yapmisti dogumda lazim olur diye.konserve kayisi kompostosu anlayacagin.annemin elinden...Bende kayısı kompostosu goturcem, hastanede de verıyolar gercıde, şimdıden nasıl hazxırladın ben ogun hazırlarım dıye usunuyordum
Biz serra koyacağız. Anlami bolluk bereket genislik. Arkadasim da Zeren dedi o da guzelKızlar ya biz hala isim bulamadık !!!! Kızım isimsiz doğacak bu gidişle .. Hadi isim önerilerinizİ bekliyorum ...
Gözün aydın Güle güle büyüt bebeğini darısı başımızaKızlar dün doğum yaptım. Spinal Sezeryan.
Evet yaevet ya fatmaipeğin 3500 demiş 4500 doğmuş bebek
Hayirlisi olsun canım. Ne güzel az kalmış doğumunA, öyle düşüngünaydın kızlar akşam nişan geldi hastahaneye gittik açıılmam yokmuş nst de 1-2 kere sancım çıktı normal dedi dr. sancılarını takip et suyun gelirse hemen gelmen lazım dedi. eve geldik geceden beri ara ara sancılarım oluyor giderek şiddetlendi. bugün kontrolüm var 11:30 da bakalım kendi dr umuz ne diyecek. ne olur dua edin
Hayirlisi olsun canım. Ne güzel az kalmış doğumunA, öyle düşün
cnm Allah yardimcin olsun insallah saglikla bebisine kavusursungünaydın kızlar akşam nişan geldi hastahaneye gittik açıılmam yokmuş nst de 1-2 kere sancım çıktı normal dedi dr. sancılarını takip et suyun gelirse hemen gelmen lazım dedi. eve geldik geceden beri ara ara sancılarım oluyor giderek şiddetlendi. bugün kontrolüm var 11:30 da bakalım kendi dr umuz ne diyecek. ne olur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?