Fatmacim iyi haberler almana sevindim. Ben ikili test istemiyorum diycem bakalim ama daha iki hafta var dr.a gitmeme. Genital hub teorisi meselesi vardi oyle bi ultrason resmi vermedi mi bebis yada cinsiyetle ilgili bisey yokmu:))Bursadayım cnm ben...
Ben başağrısı yüzünden ilk acile gittiğimde 6 yaşındaydım.Benimde migrenim varErgenlik döneminden beri çekşyorum
Kizlar gorumceme de progestan vermis doktor ben kullanmadim ilaclar zararli sende kullanma dedi.
Kafam karisti esimde zararli ilac sonucta diyor.
Ben surekli yatip dinlenemiyorum. Esimin iki kardesi gelip bizde kalacak haftasonu. Normalde ablalarindalar ablalari evde olmayacagindan gelecekler. Ve ben yeni gelin oldugumdan muhtemelen gonullerini hos tutmaya bakacagim. Dolanip durcm. Simdo bide ilaca devam etmesem kotu mu olur diye düşünüyorum. Aklim cok karisik. :/
Benim ilk hamileligim ve tecrubesizlik iste ilk atimi hisettigimde hisediyorum kalbi atio dedim ce yok artik desim kebsi kendime atimi hisetmek icin elim hep orda oldu bi sure ve doktorum evet atma hisedersin ama damar atması o hisettigin dediBanada bazen oynuyormuş gibi geliyor ama sonra rahmi besleyen kan damarlarından diye düşünüyorum
Kizlar gorumceme de progestan vermis doktor ben kullanmadim ilaclar zararli sende kullanma dedi.
Ben surekli yatip dinlenemiyorum. Esimin iki kardesi gelip bizde kalacak haftasonu. Normalde ablalarindalar ablalari evde olmayacagindan gelecekler. Ve ben yeni gelin oldugumdan muhtemelen gonullerini hos tutmaya bakacagim. Dolanip durcm. Simdo bide ilaca devam etmesem kotu mu olur diye düşünüyorum. Aklim cok karisik. :/
Ben başağrısı yüzünden ilk acile gittiğimde 6 yaşındaydım.
Ya Allah a şükür bir sıkıntım yoktu.Ama migren başladığı zaman krize giriyorum resmen bu 2.gün kafamı kaldıramadım.Duş aldım kafama buz koydm.Sürekli yüzümü soğuk suyla yıkadım.Elime parol aldım içim diye içemedim ne olur ne olmaz diye.Bütün gün uyumaya çalıştım.Migren çok zor hele hamilelikte hormon seviyeleri yükseldikçe ağrı daha da şiddetlenecek hayırlısı Haktan bakalım.Çocuğumuz sağlıklı olsunda
Benim ilk hamileligim ve tecrubesizlik iste ilk atimi hisettigimde hisediyorum kalbi atio dedim ce yok artik desim kebsi kendime atimi hisetmek icin elim hep orda oldu bi sure ve doktorum evet atma hisedersin ama damar atması o hisettigin dedi
ilaclar zararli elbette ama dr bebege zarar verecek bi ilac vermez canim progestan kullanman gerektigini aiylesi ise doktor ya kanaman var ua dusul tehliken oyle degilmi, kime iyi gelevegi bilinmez ilacin bwn 10 gündür kullaniyorum ve kanamam kesildi kullanmayada devam ediyorum belkide o yardimci oldu duauk olmamasina..
Merhaba arkadasim konuyu tam okumadim ama progestan verdigine gore sanirim lekelenmen var.. birincisi bence doktorunu dinlemelisin. Ben bu hamileligimde antibiyotik bile kullandim (doktor kontrolunde) kullanmasaydim daha büyük sorun olacakti cunku cok hastaydim. bunun dışında canim eger kanaman varsa mümkün oldukca yatmaya is yapmamaya calis (kim gelirse gelsin), hatta durumunu anlat sana yardimci olsunlar sen hizmet etme. Benim ilk gebeligim kurtajla sonuclandi lekelenme sonra kanama tekrar lekelenme oldu. Bu sure icinde hic dinlenmedim normal islerime devam ettim. Cok buyuk hata yaptığımı bebegimin kalbi durup onu benden aldiklarinda farkettim, cok dikkat etmem gerektigini risk altinda oldugumu idrak edememistim ben.. ne olurdu yatsaydim 2 ay... lekelenme yada kanama hamilelikte cok ciddi bir sorun arkadasim onlemini al allahim sen kimseye yasatmasin bu aciyi..Kizlar gorumcemesanırım progestan vermis doktor ben kullanmadim ilaclar zararli sende kullanma dedi.
Merhaba arkadasim konuyu tam okumadim ama progestan verdigine gore sanirim lekelenmen var.. birincisi bence doktorunu dinlemelisin. Ben bu hamileligimde antibiyotik bile kullandim (doktor kontrolunde) kullanmasaydim daha büyük sorun olacakti cunku cok hastaydim. bunun dışında canim eger kanaman varsa mümkün oldukca yatmaya is yapmamaya calis (kim gelirse gelsin), hatta durumunu anlat sana yardimci olsunlar sen hizmet etme. Benim ilk gebeligim kurtajla sonuclandi lekelenme sonra kanama tekrar lekelenme oldu. Bu sure icinde hic dinlenmedim normal islerime devam ettim. Cok buyuk hata yaptığımı bebegimin kalbi durup onu benden aldiklarinda farkettim, cok dikkat etmem gerektigini risk altinda oldugumu idrak edememistim ben.. ne olurdu yatsaydim 2 ay... lekelenme yada kanama hamilelikte cok ciddi bir sorun arkadasim onlemini al allahim sen kimseye yasatmasin bu aciyi..
Canim allahtan umit kesilmez oyle dusunme.. benim tavsiyem hemn bi doktora git durumu teshis edip kontrol altina alsinlar.. sen umudunu yitirme.. allah esirgesin korktugun basina gelirse de benim gibi yikilma sakin bak ben ustune hemen hamile kaldim adet bile olmadan.. ilac konusunda bu soyledigin benim de kafami karistirdi canim bisey diyemeyecegim..Aminncok korkuyorum aslinda. Lekelenmeyi gecti kanama halinde suan. Dusecekse de geciktirir dusmesini dusuge dgil kanamaya engel oluyomus sadece. Ve artti bugjn icmeye basladigimdan beri. O yuzden icmesem daha mi iyi olur diye dusunmeye basladim acikcasi.
Canim allahtan umit kesilmez oyle dusunme.. benim tavsiyem hemn bi doktora git durumu teshis edip kontrol altina alsinlar.. sen umudunu yitirme.. allah esirgesin korktugun basina gelirse de benim gibi yikilma sakin bak ben ustune hemen hamile kaldim adet bile olmadan.. ilac konusunda bu soyledigin benim de kafami karistirdi canim bisey diyemeyecegim..
Amiin.. dun kalp atisi duyuldu mu? Bir de kanamanda parca hissettin mi?Dun gittim doktora lekelenme olunca bu ilaci verdi. Hayirlisi insallah ya umarim muvaffak olabilirim bu imtihandan
Amiin.. dun kalp atisi duyuldu mu? Bir de kanamanda parca hissettin mi?
akşama doğru ve akşam bende de oluyor.çok rahatsız ediyor.dediğin gibi çok yediğim bişi de yok.çatlıcak gibi oluyorum.Ya kızlarrrr bende aşırı gaz oluyor sabahları bişi yok ama akşama doğru karnım çok şişiyor ve çok rahatsız ediyor.varmı sizde de böyle bi durum neler yapıyorsunuz .üstelik doğru düzgün bişeyde yemiyorum nasıl oluyor anlamadım gitti
Hakli olabilirsin canim. Devam edecegim. Yalniz az once baktim peceteye geliyordu ya artik normal regl seklinde pede geliyor. Annemle konustum regl oluyor olabilirsin dedi. Mumkun mu hamileyken regl olmak?
Her kani gordugumde sinirim bozuluyor. Inanilmaz bel agrim var. Allah bilir ya cok hayirli gorunmuyor sonum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?