- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
eveet burdada hava cok guzel dun kar yagiyordu arkadasla markete gidicem ama yorulucam diyede korkmuyo degilim :)Gunaydin uykusuz bir gecenin gunesli sabahina
Market cok yorucu oluyor dinlenerek gez cok yorma kendini :)eveet burdada hava cok guzel dun kar yagiyordu arkadasla markete gidicem ama yorulucam diyede korkmuyo degilim :)
kizlar oglusumun ismine tam karar veremedim sizce mustafa eymen mi yoksa mustafa talha mi guzel :)
Günaydın :)
bekleseydik bugün veya bugünlerde kızımın normal doğumla gelmesi gerekiyordu
şimdi 10 günlük olduk
Bence de mustafa eymen daha guzel oglumuz olsaydi eymen koyacaktik biz adinikizlar oglusumun ismine tam karar veremedim sizce mustafa eymen mi yoksa mustafa talha mi guzel :)
kızlar merhaba, geçen hafta cuma günü doktora gitmiştik 34+5 haftalıkken çok şükür her şeyi iyiydi ancak ben bu haftaya geldim hala nst ye bile girmedim düşünün doktora sordum nst ye ne zaman girecem diye doktor ihityaç hissetmiyorum hala gerek yok dedi çok şaşırdım çoğu arkadaşlar 32 den sonra girmeye başladılar ama ben hiç girmedim. hatta sanki daha aylar varmış gibi 2 hafta sonra tekrar gel dedi ben haftalık çağırır diye düşünüyordum. üstüne üstlük ben kan sulandırıcı iğneler oluyorum sezaryene hazırlamıştım kendimi ve sezaryen olacağı için 38 de falan alır diye düşünüyordum normal doğum için şartlar uygun demez mi iyice şok oldumzaten sıkıntılar yaşayarak bu zamana geldim o yüzden sezaryen olmaya karar verdim. bir de şok olmalarım yüzünden soracaklarımı soramadığım için yarın yine gidecem doktora. kararımı da bildirecem. nst ye benim gibi bu haftalara gelmiş ve girmemiş kişiler var mı onu soracaktım size bir de kan sulandırıcı iğneler kullanan bir kaç arkadaşım vardı burda onların doğum şekli ve eğer sezaryen olacaksa anestezi tekniği ne önerildi??
Bende de benzer prb var sorun olur diye ikinamiyorum ama kabızlık mi normal sancı mi ayırt edemiyorum uzanarak geçen bişeyse sorun yokturDoğum Sancısı nasıl oluyor kızlar yaa benim sanki büyük tuvaletim varmış gibi tuvalete girdim az evvel söylemesi ayıp ama ölüyorum sandım 10 dk ya yakın sürdü kalçamdada ağrım oldu zar zor yatağa attım kendimi şimdi yine belimden popoma kazıklarıma Sancı giriyor hafif hafif ama tuvaletim varmış gibi hissediyorum bacaklarımda ağrıyor ne bu şimdi( tuvaletimi yapamadım buArada Kabızlık var çünkü
Oyumu Mustafa Eymen den yana kullanıyorumkizlar oglusumun ismine tam karar veremedim sizce mustafa eymen mi yoksa mustafa talha mi guzel :)
Yorulmaktan ziyade kayıp düşme sakın!eveet burdada hava cok guzel dun kar yagiyordu arkadasla markete gidicem ama yorulucam diyede korkmuyo degilim :)
Günaydın :)
bekleseydik bugün veya bugünlerde kızımın normal doğumla gelmesi gerekiyordu
şimdi 10 günlük olduk
ikisi de çok güzel... ... güzel olan diğer bir taraf ta hiç olmasa isim koyma sayınızı ikiye düşürebilmişsiniz :))kizlar oglusumun ismine tam karar veremedim sizce mustafa eymen mi yoksa mustafa talha mi guzel :)
NehirKızlar ya biz hala isim bulamadık !!!! Kızım isimsiz doğacak bu gidişle .. Hadi isim önerilerinizİ bekliyorum ...
CANIM TEŞEKKÜR EDERİM FİKİRLERİN İÇİN... BUNLARI EŞİME SAYSAM HİÇ BİRİNE OK DEMEZ SANIRIM.. YENİ TARZ İSİMLERİ ÇOK BEĞENMİYOR...Nehir
Lina
Masal
Larin
Miray
Elmira
Defne
Nira
Helin
Melis
Öykü
Derin
Eylül
Mayra
Lara
Maya..............
SudenKızlar ya biz hala isim bulamadık !!!! Kızım isimsiz doğacak bu gidişle .. Hadi isim önerilerinizİ bekliyorum ...
Hmm o zaman Elif ve Zeynep :)CANIM TEŞEKKÜR EDERİM FİKİRLERİN İÇİN... BUNLARI EŞİME SAYSAM HİÇ BİRİNE OK DEMEZ SANIRIM.. YENİ TARZ İSİMLERİ ÇOK BEĞENMİYOR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?