2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum Sancısı nasıl oluyor kızlar yaa benim sanki büyük tuvaletim varmış gibi tuvalete girdim az evvel söylemesi ayıp ama ölüyorum sandım 10 dk ya yakın sürdü kalçamdada ağrım oldu zar zor yatağa attım kendimi şimdi yine belimden popoma kazıklarıma Sancı giriyor hafif hafif ama tuvaletim varmış gibi hissediyorum bacaklarımda ağrıyor ne bu şimdi ( tuvaletimi yapamadım buArada Kabızlık var çünkü

Farklı dr.görünmeyi düşündün mu hiç, en azından kıyaslama şansın olur.Bunu face deki mart annelerinde de duymuştum ama bu kan sulandirici igneden ötürü dediğin gibi doğum şekli belirleniyormus iyice araştırmak lazim. Ben de 37 ci haftaya girdim 2 ci defa nst bağlandım.

Bende de benzer prb var sorun olur diye ikinamiyorum ama kabızlık mi normal sancı mi ayırt edemiyorum uzanarak geçen bişeyse sorun yoktur
kabızlık için şeker koymadan kuru üzüm kaynatıyorum He gün tüketince biraz daha rahat oluyor bide kayısı tabi

Günaydın kızlar alışveriş eksikler bitmiyor.Sıra ateş ölçere geldi marka model önerebilir misiniz

Kızlar ya biz hala isim bulamadık !!!! Kızım isimsiz doğacak bu gidişle .. Hadi isim önerilerinizİ bekliyorum ...
Nehir
Lina
Masal
Larin
Miray
Elmira
Defne
Nira
Helin
Melis
Öykü
Derin
Eylül
Mayra
Lara
Maya..............

Nehir
Lina
Masal
Larin
Miray
Elmira
Defne
Nira
Helin
Melis
Öykü
Derin
Eylül
Mayra
Lara
Maya..............
CANIM TEŞEKKÜR EDERİM FİKİRLERİN İÇİN... BUNLARI EŞİME SAYSAM HİÇ BİRİNE OK DEMEZ SANIRIM.. YENİ TARZ İSİMLERİ ÇOK BEĞENMİYOR...

esma- inci-elif-zehra-sena-zeynep-başak-gülay-mina-begüm-berrak-beyza-ceyda-gülin... bunlarda benim aklıma gelen klasik isimler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…