2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sezaryenden de korkuyorum bebegim yaa ama bi sekilde dogurucam insallah bunun verdigi bi rahatlik var oldurmeyen aci guclendirir

Bana o daha kolay geldi ne bileyim
Ikın mıkın sancı bekle millet tepende beklesin derdi olmaz diye ve gününü bilirim diye
Gerçi sezeryan gününü bile beklemedi ama sezeryan tercih etmiştim diye hemen yatış yaptılar 25 dk da ameliyatım bitti şükür
Gününü beklesem daha stres olabilirdim
Allah herkesi kurtarsın her türlüsü zor kardeş

CANIM TEŞEKKÜR EDERİM FİKİRLERİN İÇİN... BUNLARI EŞİME SAYSAM HİÇ BİRİNE OK DEMEZ SANIRIM.. YENİ TARZ İSİMLERİ ÇOK BEĞENMİYOR...

Zeynep hem eski hem güzel
Bizim ailede var diye ben koyamadım ama severim
Bi de Elif aynı şekilde

Nisa da güzelde ona ne der eşin bilmem
Yeni tarz vs derse sen öyle san Kuranda var de ezelden beri

gunaydin kizlarrrrrrr :) herkes dogurmayiii beklemekteee .... bizim gibiii... yataktan kalktik cunku artik oglusum beni uyutmadi nereye donsem uyutmadim.. yaramaz bir an once gelsede rahatlasak..

esma- inci-elif-zehra-sena-zeynep-başak-gülay-mina-begüm-berrak-beyza-ceyda-gülin... bunlarda benim aklıma gelen klasik isimler...
Begüm ismini değerlendirecem bu akşam eşimle bakalım ne dicek.. anlamı da güzel saygıdeğer kadın anlamındaymış...

Zeynep hem eski hem güzel
Bizim ailede var diye ben koyamadım ama severim
Bi de Elif aynı şekilde

Nisa da güzelde ona ne der eşin bilmem
Yeni tarz vs derse sen öyle san Kuranda var de ezelden beri
Elif abimin kızının adı.. Nisa benim çevremde çok.. aklımda olan Yaren di.. şimdi bir Begüm ismini önereyim bakalım ne dicek :)

Kızlar ya biz hala isim bulamadık !!!! Kızım isimsiz doğacak bu gidişle .. Hadi isim önerilerinizİ bekliyorum ...

Benim de kismetse kizim olcak ve biz ela koycaz hem sade hemde şık bi isim.. aslinda ülkü ela istedik ama iki isim kullanmasi kolay olmuyo o yuzden sdc ela da karar kildik..

Hayirlisiyla yavrunu kucagina alirsin insallah Rabbim hepimize yardim etsin. Hayirli haberler verirsin insallah

kizlar oglusumun ismine tam karar veremedim sizce mustafa eymen mi yoksa mustafa talha mi guzel :)

Bencede mustafa eymen daha rahat soyleniyor

Benim de kismetse kizim olcak ve biz ela koycaz hem sade hemde şık bi isim.. aslinda ülkü ela istedik ama iki isim kullanmasi kolay olmuyo o yuzden sdc ela da karar kildik..
ne güzel ya ... kararlı olmak kadar güzel bişi yok sanırım... Ülkü Ela da olur aslında çok uzun isimler değil ...

selam kızlar malum bebiş doğunca sürekli giremiyorum fırsat bulunca aldım leptopu elime :)) herkes iyidir umarım başka doğum yapan oldumu fatmaipek de aynı gün doğurcaktı kaçırdımmı bebişi iyidir umarım biz çok kısa ve az emmeler dışında bi sorunumuz yok şükür oda gün geçtikçe kuvvetlenecektir sanırım çenesi öpüyorum herkesi...

kızlar benim hastane çıkışlarım hep alttan çıtçıtlı badiler atlet olarak bazı yerlerde yazmışlar göbek bağı olduğundan rahat edemez diye siz ne yaptınız_?

Selaaam evet fatma doğurdu , iyi maşallah.

Sen böyle devam et sonra kuvvetlerin çenesi maşallah annesi :)

Masallah ogrenecek annesi
en son liste yukaridakiydi ama ustune birkac kisi daha dogum yapti, su anda iasi hastanede dun nisani gelmis simdide sancisi vardi, burda marta cok az kisi kalacaz galiba

Sen spinal sezeryanmı oldun çekirge?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…