kizlar oglusumun ismine tam karar veremedim sizce mustafa eymen mi yoksa mustafa talha mi guzel :)
Iyigeceler kizlar uzun zamandir bakamadim.nstde sancilarim cikiyor bugun 37+0 olduk bekletebildig8 kadar bekleticek dr 39da alixakti ama sanieim beklemiycek oglum
Allah dogum yapacaklara yardim etsin
Yapanlarada boll sut versin insallah
Çok sağol canım çok şükür iyiyim şimdi doğum Sancısı sandım hiç daha önce böyle yaşamamıştım anne olmak çok zor gerçekten :)Bende de benzer prb var sorun olur diye ikinamiyorum ama kabızlık mi normal sancı mi ayırt edemiyorum uzanarak geçen bişeyse sorun yoktur
kabızlık için şeker koymadan kuru üzüm kaynatıyorum He gün tüketince biraz daha rahat oluyor bide kayısı tabi
Mustafa Eymenkizlar oglusumun ismine tam karar veremedim sizce mustafa eymen mi yoksa mustafa talha mi guzel :)
aslında suda doğum yapıyor insanlar bi sakınca da yoktur belki ama ben genelde yapılmaz diye duydum ama sebep ne hiç bilmyrm..Bnm arkdsm suyu gelms dusa girip gitms dr a norml dogurdu hatta. Bisey olmyo demkki
sagol canim bilmiyorumki..çok geçmiş olsun... ne yapsan ki ?
Annen doktorun değil canım kafan hiç karışmasın ilk doğumumda çok kilo aldığım için annem ölürüm diye düşünüp korkuyordu,halen yaşıyorum 6 yıldır.2.ye hamileyim yine şiştimMerhaba kızlar,
Sabah doktora gittik soracaklarımı sordum sezeryan kararımı söyledim. Pıhtılaşma testlerim yapıldı cts çıkacakmış ama büyük bir ihtimalle 9 martta iğneyi de coraspirini de keseriz dedi 18-19 u gibi de alırız dedi. Ama 9 martta son kontrolümüzde tarihi tam netleştiririz dedi. Anestezi tekniği olarak da kesinlikle spinal veya epidural olacakmış. Ben bu ilaçları kullananların genel anestezi olmaları gwrekiyormuş dedim bir anestezi uzmanı öyle söylemişti dedim ama ısrarla belden uyuşturma olacak dedi kendi doktorum. Benim kafam rahat ama annem beni çok strese sokuyor bu dönemde sürekli o da bir şeyler araştırıyor be kafamı karıştırıyor doktoruma güvenim sarsılınca da panik oluyorum. Napcam bilmiyorum kızlar sürekli annemle tartışıyoruzdoktordan çıkınca güvenim tekrar geliyor ona karşı ama annemle konuşunca dağılıyorum resmen
bugun bendede oldu wc ye gidiyorum tık yok.Doğum Sancısı nasıl oluyor kızlar yaa benim sanki büyük tuvaletim varmış gibi tuvalete girdim az evvel söylemesi ayıp ama ölüyorum sandım 10 dk ya yakın sürdü kalçamdada ağrım oldu zar zor yatağa attım kendimi şimdi yine belimden popoma kazıklarıma Sancı giriyor hafif hafif ama tuvaletim varmış gibi hissediyorum bacaklarımda ağrıyor ne bu şimdi( tuvaletimi yapamadım buArada Kabızlık var çünkü
çok sevindim bazen 2-3 dk bazen 5 bazen daha uzun emiyoruz ama genellikle kısa zaten daha minicikler mideleride yavsş yavsş büyüycek sanırım :)Selaaam evet fatma doğurdu , iyi maşallah.
Sen böyle devam et sonra kuvvetlerin çenesi maşallah annesi :)
evet çoğunluğu doğurdu sanırım olsun geç olsun zamanında doğsun bebişler sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil :) doğuncada bütün vakit bebişlerle geçiyo vaktin nası geçtiğini anlamıyo insan :)Masallah ogrenecek annesi
en son liste yukaridakiydi ama ustune birkac kisi daha dogum yapti, su anda iasi hastanede dun nisani gelmis simdide sancisi vardi, burda marta cok az kisi kalacaz galiba
Sut yumurta peynir zeytin domates yesil biber omlet menemen tost kahvalti icinKizlar ya su sut yummurta ikilisi artik baymaya basladi, onlar haricinde de yiyecek birsey aklima gelmiyo
Takimlarda ic zibin vardi. Ben extra 3 tane aldim. Gerisi hep citcitli.kızlar benim hastane çıkışlarım hep alttan çıtçıtlı badiler atlet olarak bazı yerlerde yazmışlar göbek bağı olduğundan rahat edemez diye siz ne yaptınız_?
Aynı problem bende de var. Gerçi ben de hep vardı ama hamilelliğin ortalarında iyiydik bağırsağımla :) şimdi doktor bitkisel ilaç verdi herkese iyi geliomuş bende ters tepki gaz problemi dışında bişi yapmıyor bıraktım. Gece yatmadan 1kaşık zeytinyağı sabah aç karnına ılık ballı su içiyorum. Çok rahatlatmasa da idare ediyorbugun bendede oldu wc ye gidiyorum tık yok.
Benim de balyajli. Ama balyaji dogum sonrasi yaptircam ins. Acici icerdigi için.Kizlar sacini boyatan ya da boyatmayi dusunen var mi??? Benim saclar sari cakma sari tabi, hamilelikte bi kez organik boyayla dip yaptim ama onu da biraz koyu kahve yaptim ne olur nenolmaz diye. Simdi artik cokk sikildm kendimden soyle doguma yakin bi komple sapsari yapsam?? Nolur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?