2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar oglusumun ismine tam karar veremedim sizce mustafa eymen mi yoksa mustafa talha mi guzel :)

Tek isim koysan? Yada ille Mustafanın yanına bişey gelecekse tek heceli bir isim seç derim...
Mustafa Cem
Mustafa Can gibi

Şubat bitiyor , mart geliyor ... bizim şafak yaklaşıyor.. 3 Mart :)

Evim temizlendi yatak vs kuruldu... herşeyimiz tamama evimizin küçük abisi hariç :)

Kızımda babamızda çok heyecanlılar her akşam karnıma konuşuyorlar hadi gel artık diyorlar paşaya :)

Iyigeceler kizlar uzun zamandir bakamadim.nstde sancilarim cikiyor bugun 37+0 olduk bekletebildig8 kadar bekleticek dr 39da alixakti ama sanieim beklemiycek oglum
Allah dogum yapacaklara yardim etsin
Yapanlarada boll sut versin insallah

Aminnnnnnnnnnnnnn
Hayırlısı ile gelsin yavrular :) sağlıkla sıhhatle :)

Çok sağol canım çok şükür iyiyim şimdi doğum Sancısı sandım hiç daha önce böyle yaşamamıştım anne olmak çok zor gerçekten :)

günaydın kızlar nasılsınız sabah zor kalktım yataktan sancım vardı gaz sancısı gibi ama gazmı bilemedim şuan bişe yok. akşma doktora gidicem bakalm ne dicek

Slm bugün iznimin ilk günü guya yatıp uyucaktim ama içim rahat etmedi koltukları yikatiyorum şimdi halilarida gönderdim. Bende bu arada sandalyeleri masalari sildim çamaşır suyuyla bembeyaz oldu.haftaya da temizlikci gelicek.pazartesi günü de kontrolüm uz var sezeryan tarihimiz belli olur belki.daha bir sürü is var hergün biraz biraz yapsam yetişir galiba isler

Merhaba kızlar,
Sabah doktora gittik soracaklarımı sordum sezeryan kararımı söyledim. Pıhtılaşma testlerim yapıldı cts çıkacakmış ama büyük bir ihtimalle 9 martta iğneyi de coraspirini de keseriz dedi 18-19 u gibi de alırız dedi. Ama 9 martta son kontrolümüzde tarihi tam netleştiririz dedi. Anestezi tekniği olarak da kesinlikle spinal veya epidural olacakmış. Ben bu ilaçları kullananların genel anestezi olmaları gwrekiyormuş dedim bir anestezi uzmanı öyle söylemişti dedim ama ısrarla belden uyuşturma olacak dedi kendi doktorum. Benim kafam rahat ama annem beni çok strese sokuyor bu dönemde sürekli o da bir şeyler araştırıyor be kafamı karıştırıyor doktoruma güvenim sarsılınca da panik oluyorum. Napcam bilmiyorum kızlar sürekli annemle tartışıyoruz doktordan çıkınca güvenim tekrar geliyor ona karşı ama annemle konuşunca dağılıyorum resmen

çok geçmiş olsun... ne yapsan ki ?
sagol canim bilmiyorumki.. bol sivi tüketiyorum, naneli seker var sürekli agzimda.. esimde aksam gelirken meyve alicak birde corba yaparim dedi sagolsun.. sicak bi dus alsam biraz kendime gelirmiyim acaba bilemiyorum.. hic cekilmiyor bu halde gercekten.. insallah öksürük fazla olmaz yoksa sezeryandan sonra cok zorlanirim

Annen doktorun değil canım kafan hiç karışmasın ilk doğumumda çok kilo aldığım için annem ölürüm diye düşünüp korkuyordu,halen yaşıyorum 6 yıldır.2.ye hamileyim yine şiştim

Kizlar sacini boyatan ya da boyatmayi dusunen var mi??? Benim saclar sari cakma sari tabi, hamilelikte bi kez organik boyayla dip yaptim ama onu da biraz koyu kahve yaptim ne olur nenolmaz diye. Simdi artik cokk sikildm kendimden soyle doguma yakin bi komple sapsari yapsam?? Nolur ki

bugun bendede oldu wc ye gidiyorum tık yok.

Selaaam evet fatma doğurdu , iyi maşallah.

Sen böyle devam et sonra kuvvetlerin çenesi maşallah annesi :)
çok sevindim bazen 2-3 dk bazen 5 bazen daha uzun emiyoruz ama genellikle kısa zaten daha minicikler mideleride yavsş yavsş büyüycek sanırım :)

Masallah ogrenecek annesi
en son liste yukaridakiydi ama ustune birkac kisi daha dogum yapti, su anda iasi hastanede dun nisani gelmis simdide sancisi vardi, burda marta cok az kisi kalacaz galiba
evet çoğunluğu doğurdu sanırım olsun geç olsun zamanında doğsun bebişler sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil :) doğuncada bütün vakit bebişlerle geçiyo vaktin nası geçtiğini anlamıyo insan :)

bugun bendede oldu wc ye gidiyorum tık yok.
Aynı problem bende de var. Gerçi ben de hep vardı ama hamilelliğin ortalarında iyiydik bağırsağımla :) şimdi doktor bitkisel ilaç verdi herkese iyi geliomuş bende ters tepki gaz problemi dışında bişi yapmıyor bıraktım. Gece yatmadan 1kaşık zeytinyağı sabah aç karnına ılık ballı su içiyorum. Çok rahatlatmasa da idare ediyor

Benim de balyajli. Ama balyaji dogum sonrasi yaptircam ins. Acici icerdigi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…