Bende de bi tane var o da setten çıktı. çıtçıtlılarda iyi gelir ya olmadı 3-6 ay çıtçıtlın varsa onu kullan. Ben yenidlğan çıçıylı 1tane aldım gerisi 0 3 ve 3 6 yrnidoğanla 0 3 bile fark edio bol gelir zatn onlar rahat ederhımmm bende iç zıbın yok alayım o zaman
sen erken mi ayrıldın izne... sat ne senin ?Slm bugün iznimin ilk günü guya yatıp uyucaktim ama içim rahat etmedi koltukları yikatiyorum şimdi halilarida gönderdim. Bende bu arada sandalyeleri masalari sildim çamaşır suyuyla bembeyaz oldu.haftaya da temizlikci gelicek.pazartesi günü de kontrolüm uz var sezeryan tarihimiz belli olur belki.daha bir sürü is var hergün biraz biraz yapsam yetişir galiba isler
ne güzel ya ... kararlı olmak kadar güzel bişi yok sanırım... Ülkü Ela da olur aslında çok uzun isimler değil ...
Seninle aynı muhtemel doğum tarihimiz... kan sulandırıcı 10 gün önceden bırakıyorsun sen bana bir iki günr önce bırakırsın demişti doktor... valla ne nasıl olacak iyice soru işaretleri oldu bende...Merhaba kızlar,
Sabah doktora gittik soracaklarımı sordum sezeryan kararımı söyledim. Pıhtılaşma testlerim yapıldı cts çıkacakmış ama büyük bir ihtimalle 9 martta iğneyi de coraspirini de keseriz dedi 18-19 u gibi de alırız dedi. Ama 9 martta son kontrolümüzde tarihi tam netleştiririz dedi. Anestezi tekniği olarak da kesinlikle spinal veya epidural olacakmış. Ben bu ilaçları kullananların genel anestezi olmaları gwrekiyormuş dedim bir anestezi uzmanı öyle söylemişti dedim ama ısrarla belden uyuşturma olacak dedi kendi doktorum. Benim kafam rahat ama annem beni çok strese sokuyor bu dönemde sürekli o da bir şeyler araştırıyor be kafamı karıştırıyor doktoruma güvenim sarsılınca da panik oluyorum. Napcam bilmiyorum kızlar sürekli annemle tartışıyoruzdoktordan çıkınca güvenim tekrar geliyor ona karşı ama annemle konuşunca dağılıyorum resmen
Sut yumurta peynir zeytin domates yesil biber omlet menemen tost kahvalti icin
Seninle aynı muhtemel doğum tarihimiz... kan sulandırıcı 10 gün önceden bırakıyorsun sen bana bir iki günr önce bırakırsın demişti doktor... valla ne nasıl olacak iyice soru işaretleri oldu bende...
Canım ben bugun 35+4 um dersim yok okulda pazartesi iznimi başlatıcam yani 36+1 de seminer donemindede 10 gün rapor alıp eylül e kadar allah izin verirse bebeğimi buyutucemsen erken mi ayrıldın izne... sat ne senin ?
Soru işaretleri soru işaretleri ....... demi hep...Bende kan sulandirici kullaniyorum normal dogum istiyorum doktor 15 mart ta birakacaksin dedi ilaci, tabi normal dogumun ne zaman olacagini bilemiyoruz erken dogarsa nasil olacak
Bende de aynı sorun var ve hiç bi ilaç kullanmıyorum Dr um doğum un habercisi dedi özellikle mide bulantısı eşlik ediyorsa nette de araştır istersen heryer de böyle yazıyo :))Kızlar benim bir kaç gündür ishalim var.... bağırsaklarım karışıyor... magvital diye kalsiyum ilacı yapıyor olabilir mi sizde de olan var.. bu ilacı kullanan böyle etkisi olan ya da olmayan..
yeşil biberi tereyağla ve lor peynirle kavur güzel oluyo. bide patates kızrtıp üstüne yumurta kırıp kaşar ve maydanoz ekleyince. krepte yapabilirsin. değişik bunlar arada güzel oluyo ama ben cok üşeniyorum yapmaya eşim varken yapıyom yokken yumurta haşla ye bende senn gibi baydı artık beniTost haricinde digerlerini yiyorum zaten ama artik baska seyler yemek istiyorum ve aklima gelenler hep hamur isi ooof of
YAAAAAAAAA AAAA ara ara mide bulantısı da oluyor ama çok değil... :) YOK YA ERKEN GELMEZ BENİM KIZIM :) DEMİ TEYZESİBende de aynı sorun var ve hiç bi ilaç kullanmıyorum Dr um doğum un habercisi dedi özellikle mide bulantısı eşlik ediyorsa nette de araştır istersen heryer de böyle yazıyo :))
Allah bilir :) ama benim Dr uma göre sancı ve suyun gelmesi dışında hiç bi belirti hemen doğum olacağını gostermez:) mesela ben şimdi 38 i yariladim 1 hafta önce nisanim geldi ama hala sancilarim düzensiz düşün nisan da bile bazı arkadaşlar 48 saat falan demiş ama sancı ve su ikilisi olmayınca hiç birşey net değil :)) vücut artık doğuma hazırlanıyor inşallah hayırlı zaman da hayırlı şekilde gelir bebislerimz:) uzun oldu ama kusuruma bakma artik:)YAAAAAAAAA AAAA ara ara mide bulantısı da oluyor ama çok değil... :) YOK YA ERKEN GELMEZ BENİM KIZIM :) DEMİ TEYZESİ
Sen spinal sezeryanmı oldun çekirge?
yeşil biberi tereyağla ve lor peynirle kavur güzel oluyo. bide patates kızrtıp üstüne yumurta kırıp kaşar ve maydanoz ekleyince. krepte yapabilirsin. değişik bunlar arada güzel oluyo ama ben cok üşeniyorum yapmaya eşim varken yapıyom yokken yumurta haşla ye bende senn gibi baydı artık beni
bende gebelik öncesi hiç kahvaltı yapmayan biriydim bi parça ekmeği ya da bi bisküviyi falan atardm ağzıma çok sağlıksz beslenrdm. ama hamileleğimi öğrendğm andan itibaren hergün kahvaltı yapıyrm..Tost haricinde digerlerini yiyorum zaten ama artik baska seyler yemek istiyorum ve aklima gelenler hep hamur isi ooof of
Bizim sat larimiz ayni :)ben haftaya cuma izne ayrilcm ins yoruldugun icin mi bu hafta birakiyosunCanım ben bugun 35+4 um dersim yok okulda pazartesi iznimi başlatıcam yani 36+1 de seminer donemindede 10 gün rapor alıp eylül e kadar allah izin verirse bebeğimi buyutucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?