2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hımmm bende iç zıbın yok alayım o zaman
Bende de bi tane var o da setten çıktı. çıtçıtlılarda iyi gelir ya olmadı 3-6 ay çıtçıtlın varsa onu kullan. Ben yenidlğan çıçıylı 1tane aldım gerisi 0 3 ve 3 6 yrnidoğanla 0 3 bile fark edio bol gelir zatn onlar rahat eder

sen erken mi ayrıldın izne... sat ne senin ?

Seninle aynı muhtemel doğum tarihimiz... kan sulandırıcı 10 gün önceden bırakıyorsun sen bana bir iki günr önce bırakırsın demişti doktor... valla ne nasıl olacak iyice soru işaretleri oldu bende...

Seninle aynı muhtemel doğum tarihimiz... kan sulandırıcı 10 gün önceden bırakıyorsun sen bana bir iki günr önce bırakırsın demişti doktor... valla ne nasıl olacak iyice soru işaretleri oldu bende...

Bende kan sulandirici kullaniyorum normal dogum istiyorum doktor 15 mart ta birakacaksin dedi ilaci, tabi normal dogumun ne zaman olacagini bilemiyoruz erken dogarsa nasil olacak

Kızlar benim bir kaç gündür ishalim var.... bağırsaklarım karışıyor... magvital diye kalsiyum ilacı yapıyor olabilir mi sizde de olan var.. bu ilacı kullanan böyle etkisi olan ya da olmayan..

şimdi doğum yapan bayanlar 36. haftada mı doğum yapmış oluo 35 mi kafam yine karıştı :)

Kızlar benim bir kaç gündür ishalim var.... bağırsaklarım karışıyor... magvital diye kalsiyum ilacı yapıyor olabilir mi sizde de olan var.. bu ilacı kullanan böyle etkisi olan ya da olmayan..
Bende de aynı sorun var ve hiç bi ilaç kullanmıyorum Dr um doğum un habercisi dedi özellikle mide bulantısı eşlik ediyorsa nette de araştır istersen heryer de böyle yazıyo :))

Tost haricinde digerlerini yiyorum zaten ama artik baska seyler yemek istiyorum ve aklima gelenler hep hamur isi ooof of
yeşil biberi tereyağla ve lor peynirle kavur güzel oluyo. bide patates kızrtıp üstüne yumurta kırıp kaşar ve maydanoz ekleyince. krepte yapabilirsin. değişik bunlar arada güzel oluyo ama ben cok üşeniyorum yapmaya eşim varken yapıyom yokken yumurta haşla ye bende senn gibi baydı artık beni

Bende de aynı sorun var ve hiç bi ilaç kullanmıyorum Dr um doğum un habercisi dedi özellikle mide bulantısı eşlik ediyorsa nette de araştır istersen heryer de böyle yazıyo :))
YAAAAAAAAA AAAA ara ara mide bulantısı da oluyor ama çok değil... :) YOK YA ERKEN GELMEZ BENİM KIZIM :) DEMİ TEYZESİ

YAAAAAAAAA AAAA ara ara mide bulantısı da oluyor ama çok değil... :) YOK YA ERKEN GELMEZ BENİM KIZIM :) DEMİ TEYZESİ
Allah bilir :) ama benim Dr uma göre sancı ve suyun gelmesi dışında hiç bi belirti hemen doğum olacağını gostermez:) mesela ben şimdi 38 i yariladim 1 hafta önce nisanim geldi ama hala sancilarim düzensiz düşün nisan da bile bazı arkadaşlar 48 saat falan demiş ama sancı ve su ikilisi olmayınca hiç birşey net değil :)) vücut artık doğuma hazırlanıyor inşallah hayırlı zaman da hayırlı şekilde gelir bebislerimz:) uzun oldu ama kusuruma bakma artik:)

Guzel fikirler verdin tesekkur ederim. Bende yalniz olunca sut ve yumurta ikilisiyle geciriyorum bi pazar sabahi farkli seyler yapiyorum

Kızlaaarrr, bugun dr a gittim oğlum 2 hafta önden gidiyor. Benim yediğim içtiğim hersey ona yarıyor. Onceleri cok iyi diyordu doktorum sen kilo alma Bebeğin besleniyor demişti. Ama simdi Bebeğin de kilo ALMAMASI lazım dedi sebze yemegi,çorba,su ve yürüyüş yap dedi. Normal dogum istediğim icin iri bebek olmadan önlemini almam gerek Sonrasını Allah'ın takdirine birakcam hayırlısı ama üzüldüm biraz. Bebeğin kısa sürede çabuk kilo alması neden oluyor? Başınıza bu durum geldi mı acaba? Önerebileceğiniz bişeyler var mı?

Tost haricinde digerlerini yiyorum zaten ama artik baska seyler yemek istiyorum ve aklima gelenler hep hamur isi ooof of
bende gebelik öncesi hiç kahvaltı yapmayan biriydim bi parça ekmeği ya da bi bisküviyi falan atardm ağzıma çok sağlıksz beslenrdm. ama hamileleğimi öğrendğm andan itibaren hergün kahvaltı yapıyrm..
haliyle beni de baydı artık heleki tek başıma bişeyler yemek işkence gibi..
hergün tek çeşit yapıyrm peynir, zeytin, bal veya pekmez kesin oluyor zaten..
yumurta haşlama, omlet (yumurta ve 1 kaşık süt çırpıp yapıyrm çok güzel oluyr)
tost, menemen, arada bir zararlı ama patates kızartması, krep
börek ,bazen sucuk.. zaten başka bişey yok ki yiyebileceğimiz neyseki az kaldı sabretcez.. sonra hazır sofralara oturrz bi süre tabi

Canım ben bugun 35+4 um dersim yok okulda pazartesi iznimi başlatıcam yani 36+1 de seminer donemindede 10 gün rapor alıp eylül e kadar allah izin verirse bebeğimi buyutucem
Bizim sat larimiz ayni :)ben haftaya cuma izne ayrilcm ins yoruldugun icin mi bu hafta birakiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…