- 15 Kasım 2011
- 1.299
- 526
- 323
Canim benimde kanamam olmuştu 5. Haftada. Dr.un bana ilk sorduğu soru kanaman normal kan kıvamında mi ve içinde kan pintisida varmı diye. Çünkü böyle olursa düşük sonuçlanır dedi. Bende sadece kanama vardı. Progestan verdi ve kanama geçti. Hatta progestan bana o kadar çok yan etki yaptiki resmen depresyona girdim. Sonra Dr un yanına gidip ben bu ilacı kullanmak istemiyorum kullanmazsam olurmu dedim. oda bu ilacin bilimsel 100% 100 garantisi yok.uzerinde kanitlanmis kesin birsey yok. Ancak butun dunyadaki kanamasi olan gebe kadinlara onerilen bir ilac dedi. Ve ben senin yerinde olsam kullanirdim. Kullanmaktan bir kaybin olmaz, kullanmadigin icin vicdan azabi cekme sonra deyince kullandim. Bence sende kullan arkadasim. Ve aklina kotu seyler getirme.
Dur bakalım Haktan hayırlısı streste bebekler için çok tehlikeli sen ilaçlarını kullan inşallah kanaman durur.Kan pihtisi seklindeyse dusukle sonuclanir demis doktor. Aklima nasil kotu seyler getirmeyeyim ki canimof of ne sikintiliymis ne zormus bu meseleler ya..
İnşallah. :/ Günaydın canim.Dur bakalım Haktan hayırlısı streste bebekler için çok tehlikeli sen ilaçlarını kullan inşallah kanaman durur.
Buarada hepinize günaydın kızlar
o hesaplama benim de aklımı karıştırıyor.ben dün 11+4 diye gittim doktor 11+6 dedi 2 gün ilerden gidiyormuş hatta 12+1 olmuşuz.Günaydın kızlarr ilk hamileliğim onun için tecrübesizim şu an 7 + 4 teyiz. 7+6 ya kadar gidiyor dimi sonra 8 8+1 diye devam edecek sanırım. Benim esas sıkıntım akşam üzerleri gaz problemimim çok yoğun yaşanması bir de geceleri cok terliyorum sabah kalkıyorum su gibiyim sizde de böyle oluyor mu birde yaklaşık 1 ay sonra tatile gitmek istiyorum henüz dpktora sormadım izin aldım iş yerinden aizce bir sorun oluşur mu
senin güzel haberlerini okudum dün canım hayırlısıyla erkek geliyormuşşşş :))) bakalım bizim ne olucak çok merak ediyorum.o hesaplama benim de aklımı karıştırıyor.ben dün 11+4 diye gittim doktor 11+6 dedi 2 gün ilerden gidiyormuş hatta 12+1 olmuşuz.
yani senin dediğin gibi sanırım ama öyle hesaplayınca da tutturamıyodumiyice kafam karıştı
tam belli değil canım ama erkek bebek 1-0 önde diyorumsenin güzel haberlerini okudum dün canım hayırlısıyla erkek geliyormuşşşş)) bakalım bizim ne olucak çok merak ediyorum.
benim kanamam oldu iğne yaptı ve pregesteron verdi bikaç içtim bıraktım bana ağır geliyor ve çalışıyorum. kanamam durdu içmiyorum geçenlerde yine dr a gittim içmeye devammı dedim devam dedi. ilaç almıyorum vitamin almıyorum sadece doğru beslenmeye çalışıyorum. kimyevi şeyler beni rahatsız ediyor.Kizlar gorumceme de progestan vermis doktor ben kullanmadim ilaclar zararli sende kullanma dedi.
Kafam karisti esimde zararli ilac sonucta diyor.
Ben surekli yatip dinlenemiyorum. Esimin iki kardesi gelip bizde kalacak haftasonu. Normalde ablalarindalar ablalari evde olmayacagindan gelecekler. Ve ben yeni gelin oldugumdan muhtemelen gonullerini hos tutmaya bakacagim. Dolanip durcm. Simdo bide ilaca devam etmesem kotu mu olur diye düşünüyorum. Aklim cok karisik. :/
Aminncok korkuyorum aslinda. Lekelenmeyi gecti kanama halinde suan. Dusecekse de geciktirir dusmesini dusuge dgil kanamaya engel oluyomus sadece. Ve artti bugjn icmeye basladigimdan beri. O yuzden icmesem daha mi iyi olur diye dusunmeye basladim acikcasi.
Günaydın kızlarr ilk hamileliğim onun için tecrübesizim şu an 7 + 4 teyiz. 7+6 ya kadar gidiyor dimi sonra 8 8+1 diye devam edecek sanırım. Benim esas sıkıntım akşam üzerleri gaz problemimim çok yoğun yaşanması bir de geceleri cok terliyorum sabah kalkıyorum su gibiyim sizde de böyle oluyor mu birde yaklaşık 1 ay sonra tatile gitmek istiyorum henüz dpktora sormadım izin aldım iş yerinden aizce bir sorun oluşur mu
tam belli değil canım ama erkek bebek 1-0 önde diyorumkalp atışı olayı doğru ise erkek gibi.
şu nub teorisine de baktım neymiş diye,benim usg fotolarında pek belli değil.bende cok merak edıyorum cınsıyetı yaaa
bugün tahlil sonuçlarımı göstermeye gidiyorum doktora aynı zamanda kuzumu da görücem inşallah her şey yolunda gider hepimiz için
şu nub teorisine de baktım neymiş diye,benim usg fotolarında pek belli değil.
bu teoriye göre doktorlar tahminde bulunurmuş.
aktım netten daha oncede okumustum nu konuyu kadınlar klubunde ama daha ultrasonda bellı olmuyor kı bıse =))şu nub teorisine de baktım neymiş diye,benim usg fotolarında pek belli değil.
bu teoriye göre doktorlar tahminde bulunurmuş.
Ben yüzük testi yaptım erkek çıktı) çok saçma şeyler ama merak işte PP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?