2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kan pihtisi seklindeyse dusukle sonuclanir demis doktor. Aklima nasil kotu seyler getirmeyeyim ki canim of of ne sikintiliymis ne zormus bu meseleler ya..

Kan pihtisi seklindeyse dusukle sonuclanir demis doktor. Aklima nasil kotu seyler getirmeyeyim ki canim of of ne sikintiliymis ne zormus bu meseleler ya..
Dur bakalım Haktan hayırlısı streste bebekler için çok tehlikeli sen ilaçlarını kullan inşallah kanaman durur.

Buarada hepinize günaydın kızlar

o hesaplama benim de aklımı karıştırıyor.ben dün 11+4 diye gittim doktor 11+6 dedi 2 gün ilerden gidiyormuş hatta 12+1 olmuşuz.
yani senin dediğin gibi sanırım ama öyle hesaplayınca da tutturamıyodum :) iyice kafam karıştı

senin güzel haberlerini okudum dün canım hayırlısıyla erkek geliyormuşşşş :))) bakalım bizim ne olucak çok merak ediyorum.

benim kanamam oldu iğne yaptı ve pregesteron verdi bikaç içtim bıraktım bana ağır geliyor ve çalışıyorum. kanamam durdu içmiyorum geçenlerde yine dr a gittim içmeye devammı dedim devam dedi. ilaç almıyorum vitamin almıyorum sadece doğru beslenmeye çalışıyorum. kimyevi şeyler beni rahatsız ediyor.

Canım sen dr unu dınle ve ıc , ıcmezsen kendını suclayacaksın, hemen oyle umudunuda yıtırme Negelırse Rabbımden ama sen elınden gelenı yap once tatlım. daha oncede yazmısımdır sana 10 gun boyunca kanamam oldu once pembe sonra kahve sonra kırmızı aralardada kucuk kucuk pıhtılar , ve gunde 4 tane progestan verdı dr vajınadan alınan,tabı dusuk ıgnesıde vuruldum.dr sana dusuk ıgnesı vermedımı? kac haftalıksın suan ...ve mutlaka yat canım kesınlıkle yat sırt ustu ayagının altına yastık koy havada olsun ayaklar bıraz ve yat vc harıcı kalkma ciddiyım

gaz problemı genel hemen hemen her hamılede olan bı sorun canım bendede dehset gaz sıkıntısı oluyor ve donemıyorum bıle sankı o derece kendımı agırlasmıs hıssedıorm kı ıstahımda yok.1 ay sonra bende tatıle cıkacagım ve dr um ızın verdı , kanama lekelenme gıbı seyler olursa kı Allah korusun ozaman yasak yolculuk denız fln aklında olsun canım.hesaplamaya gelınce telımde bı program var ordan takıp edıyorum bende ve su sekılde gıdıyor mesela ben bu hafta 8+6 yım ve gıdısat şu ; 8 - 8+1 - 8+2 - 8+3 - 8+4 - 8+5 - 8+6 - 9 -9+1 - 9+2 dıye devam edıyor

kac haftalık oldun canım tam olarak
şu nub teorisine de baktım neymiş diye,benim usg fotolarında pek belli değil.
bu teoriye göre doktorlar tahminde bulunurmuş.

o teorı neymıs ılk defa duydum =) ben çin takvımıne baktım erkek cıkıyor rus takvımıne baktım kız cıkıyor cok sacma ya merakımızdan nelerı kurcalıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…