2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o nasıl yapılıyor =)))

annenin saçından bir tel alınıyor, alyansın içinden ip geçirildikten sonra ip iki ucundan tutuluyor. bu halde anne karnının önünde (bebeğe yakın biyerlere :)) anneden başka birisi kıpırdatmadan yüzük geçirilmiş ipi tutuyor. yüzük sallanmaya başlayıca eğer ileri geri sallanmaya başlarsa erkek, yüzük kendi etrafında dönüyorsa kız sayılıyor.
hatta etrafımdaki bazı teyzeler bunun bebeğin kalp atışlarıyla ilgili olduğunu ve yanılmadığını söylüyorlar :) batıl inanca bilimsel dayanak :)))
bir de bıçak makas olayı var. iki minderin birinin altında bıçak birinin altına makas koyuluyor. ( anne adayı görmeyecek). anne adayı gelip altında bıçak olan mindere otutursa erkek, altında makas olan mindere otutursa kız sayılıyor:)

benim için eğlence işte :)))

o nasıl yapılıyor =)))

annenin saçından bir tel alınıyor, alyansın içinden ip geçirildikten sonra ip iki ucundan tutuluyor. bu halde anne karnının önünde (bebeğe yakın biyerlere ) anneden başka birisi kıpırdatmadan yüzük geçirilmiş ipi tutuyor. yüzük sallanmaya başlayıca eğer ileri geri sallanmaya başlarsa erkek, yüzük kendi etrafında dönüyorsa kız sayılıyor.
hatta etrafımdaki bazı teyzeler bunun bebeğin kalp atışlarıyla ilgili olduğunu ve yanılmadığını söylüyorlar batıl inanca bilimsel dayanak ))
bir de bıçak makas olayı var. iki minderin birinin altında bıçak birinin altına makas koyuluyor. ( anne adayı görmeyecek). anne adayı gelip altında bıçak olan mindere otutursa erkek, altında makas olan mindere otutursa kız sayılıyor

benim için eğlence işte ))

bıcak makas olyını bılıyordum =) esıme yaptırayım barı bakım neye oturucam

kızlar burada benim gibi iş igereği gün içinde sürekli bilgisayar başında oturanlara bi önerim var radyasyondan koruyucu karın bandı diye bişey aldım, hamileliğin ileriki dönemleri için tasarlanmış şu an dar kıyafetlerde pot durabiliyor, kıyafetlerim elverdiği müddetçe takmaya çalışıyorum sizde de öneririm.

gaz hepimizin sorunu sanırım :) etrafımda doğum yapanlarada sordum onlarda aynı şeyleri yaşamış hep, yesekte yemesekte gazman gibi oluyoruz

nereden aldın canım?

nereden aldın canım?

gaz hepimizin sorunu sanırım :) etrafımda doğum yapanlarada sordum onlarda aynı şeyleri yaşamış hep, yesekte yemesekte gazman gibi oluyoruz

canım programın adı ne apple store ise bende indireyim :) Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

canım programın adı ne apple store ise bende indireyim :) Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

canım programın adı ne apple store ise bende indireyim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

nereden aldın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…