canım benim sat ile usg arasında 1 hafta fark var doktora göre 8'in içindeyim sat a göre 9'un içindeyim:)kac haftalık oldun canım tam olarak
o nasıl yapılıyor =)))
o nasıl yapılıyor =)))
canım benim sat ile usg arasında 1 hafta fark var doktora göre 8'in içindeyim sat a göre 9'un içindeyim
annenin saçından bir tel alınıyor, alyansın içinden ip geçirildikten sonra ip iki ucundan tutuluyor. bu halde anne karnının önünde (bebeğe yakın biyerlere) anneden başka birisi kıpırdatmadan yüzük geçirilmiş ipi tutuyor. yüzük sallanmaya başlayıca eğer ileri geri sallanmaya başlarsa erkek, yüzük kendi etrafında dönüyorsa kız sayılıyor.
hatta etrafımdaki bazı teyzeler bunun bebeğin kalp atışlarıyla ilgili olduğunu ve yanılmadığını söylüyorlarbatıl inanca bilimsel dayanak ))
bir de bıçak makas olayı var. iki minderin birinin altında bıçak birinin altına makas koyuluyor. ( anne adayı görmeyecek). anne adayı gelip altında bıçak olan mindere otutursa erkek, altında makas olan mindere otutursa kız sayılıyor
benim için eğlence işte))
inşallah canımılerleyen donemde tam oturur haftası bence ılk haftalarda oluyormus boyle
gaz hepimizin sorunu sanırım :) etrafımda doğum yapanlarada sordum onlarda aynı şeyleri yaşamış hep, yesekte yemesekte gazman gibi oluyoruzYa kızlarrrr bende aşırı gaz oluyor sabahları bişi yok ama akşama doğru karnım çok şişiyor ve çok rahatsız ediyor.varmı sizde de böyle bi durum neler yapıyorsunuz .üstelik doğru düzgün bişeyde yemiyorum nasıl oluyor anlamadım gitti
nereden aldın canım?kızlar burada benim gibi iş igereği gün içinde sürekli bilgisayar başında oturanlara bi önerim var radyasyondan koruyucu karın bandı diye bişey aldım, hamileliğin ileriki dönemleri için tasarlanmış şu an dar kıyafetlerde pot durabiliyor, kıyafetlerim elverdiği müddetçe takmaya çalışıyorum sizde de öneririm.
nereden aldın canım?kızlar burada benim gibi iş igereği gün içinde sürekli bilgisayar başında oturanlara bi önerim var radyasyondan koruyucu karın bandı diye bişey aldım, hamileliğin ileriki dönemleri için tasarlanmış şu an dar kıyafetlerde pot durabiliyor, kıyafetlerim elverdiği müddetçe takmaya çalışıyorum sizde de öneririm.
gaz hepimizin sorunu sanırım :) etrafımda doğum yapanlarada sordum onlarda aynı şeyleri yaşamış hep, yesekte yemesekte gazman gibi oluyoruzYa kızlarrrr bende aşırı gaz oluyor sabahları bişi yok ama akşama doğru karnım çok şişiyor ve çok rahatsız ediyor.varmı sizde de böyle bi durum neler yapıyorsunuz .üstelik doğru düzgün bişeyde yemiyorum nasıl oluyor anlamadım gitti
canım programın adı ne apple store ise bende indireyim :) Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahgaz problemı genel hemen hemen her hamılede olan bı sorun canım bendede dehset gaz sıkıntısı oluyor ve donemıyorum bıle sankı o derece kendımı agırlasmıs hıssedıorm kı ıstahımda yok.1 ay sonra bende tatıle cıkacagım ve dr um ızın verdı , kanama lekelenme gıbı seyler olursa kı Allah korusun ozaman yasak yolculuk denız fln aklında olsun canım.hesaplamaya gelınce telımde bı program var ordan takıp edıyorum bende ve su sekılde gıdıyor mesela ben bu hafta 8+6 yım ve gıdısat şu ; 8 - 8+1 - 8+2 - 8+3 - 8+4 - 8+5 - 8+6 - 9 -9+1 - 9+2 dıye devam edıyor
canım programın adı ne apple store ise bende indireyim :) Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahgaz problemı genel hemen hemen her hamılede olan bı sorun canım bendede dehset gaz sıkıntısı oluyor ve donemıyorum bıle sankı o derece kendımı agırlasmıs hıssedıorm kı ıstahımda yok.1 ay sonra bende tatıle cıkacagım ve dr um ızın verdı , kanama lekelenme gıbı seyler olursa kı Allah korusun ozaman yasak yolculuk denız fln aklında olsun canım.hesaplamaya gelınce telımde bı program var ordan takıp edıyorum bende ve su sekılde gıdıyor mesela ben bu hafta 8+6 yım ve gıdısat şu ; 8 - 8+1 - 8+2 - 8+3 - 8+4 - 8+5 - 8+6 - 9 -9+1 - 9+2 dıye devam edıyor
nereden aldın canım?
canım programın adı ne apple store ise bende indireyimgaz problemı genel hemen hemen her hamılede olan bı sorun canım bendede dehset gaz sıkıntısı oluyor ve donemıyorum bıle sankı o derece kendımı agırlasmıs hıssedıorm kı ıstahımda yok.1 ay sonra bende tatıle cıkacagım ve dr um ızın verdı , kanama lekelenme gıbı seyler olursa kı Allah korusun ozaman yasak yolculuk denız fln aklında olsun canım.hesaplamaya gelınce telımde bı program var ordan takıp edıyorum bende ve su sekılde gıdıyor mesela ben bu hafta 8+6 yım ve gıdısat şu ; 8 - 8+1 - 8+2 - 8+3 - 8+4 - 8+5 - 8+6 - 9 -9+1 - 9+2 dıye devam edıyor
Ben 1 ayda 2 kg almışım dr dikkat et hızlı gidiyorsun dedi kendime sağlıklı bir diyet hazırlamam lazım günde 1 bardak süt ve ögünlerde mutlaka yoğurt ye dedi birde haftada 2 3 kez kırmızı et
aynı durum bende de var sat a göre 8-9 olmam gerekirken usg ye göre 7-8 olarak görünüyorum.ılerleyen donemde tam oturur haftası bence ılk haftalarda oluyormus boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?