Selam kızlar,
Bu arada artık cinsiyetler iyice merak edilmiş. Benim gibi küçük çocuğu olanlar gunleriniz nasıl geçiyor. Benim oğlum canıma okuyor. Uyku düzeni diye bir düzen yok. Gündüz bir kere uyuyor oda beni krize sokacak kadar zor. Gece bölük uykular. Ikinciyi dogurdugumda yaşayacağım zorlukları düşünmekten kendimi alikoyamiyorum.
Kardeş kiskancligina gelince yaş arası çok olunca kiskanmayacagi anlamına gelmiyor. Benim 6. sınıfa giden bir ogrencimin kardeşi doğmuştu. Kiskandigi her halinden belliydi. Yaş araları nın az olması birbirini kabullenmeleri açısından iyi
ben de şu anda haşlanmış yumurta ve tavuk etini yiyemiyorum,lokmalar ağzımda büyüyor.
normal sahanda yumurta,menemen içinde yesek yumurtayı faydalı olur dimi kızlar
1Oğlun kaç aylık canım? Benim ki gibi çok küçük anladığım kadarıyla 11,5 aylık kızım var en hareketli zamanı dur durak bilmiyor şuan bir de üst dişleri geliyor...
Canım 16 aylık olduk. Hareketli tabi. Bende çok genç değilim 38 yaşındayım. Tahammülsüz oluyorum. Bu hamilelik Istegim dışında olduğu için daha çok daraliyorumOğlun kaç aylık canım? Benim ki gibi çok küçük anladığım kadarıyla 11,5 aylık kızım var en hareketli zamanı dur durak bilmiyor şuan bir de üst dişleri geliyor...
Günaydın kızlarr ilk hamileliğim onun için tecrübesizim şu an 7 + 4 teyiz. 7+6 ya kadar gidiyor dimi sonra 8 8+1 diye devam edecek sanırım. Benim esas sıkıntım akşam üzerleri gaz problemimim çok yoğun yaşanması bir de geceleri cok terliyorum sabah kalkıyorum su gibiyim sizde de böyle oluyor mu birde yaklaşık 1 ay sonra tatile gitmek istiyorum henüz dpktora sormadım izin aldım iş yerinden aizce bir sorun oluşur mu
Günaydın kızlarr ilk hamileliğim onun için tecrübesizim şu an 7 + 4 teyiz. 7+6 ya kadar gidiyor dimi sonra 8 8+1 diye devam edecek sanırım. Benim esas sıkıntım akşam üzerleri gaz problemimim çok yoğun yaşanması bir de geceleri cok terliyorum sabah kalkıyorum su gibiyim sizde de böyle oluyor mu birde yaklaşık 1 ay sonra tatile gitmek istiyorum henüz dpktora sormadım izin aldım iş yerinden aizce bir sorun oluşur mu
Canim oglusumda lierac bende kullandim son ay catladim azcik. Bu sefer catlamasak bari
1
Canım 16 aylık olduk. Hareketli tabi. Bende çok genç değilim 38 yaşındayım. Tahammülsüz oluyorum. Bu hamilelik Istegim dışında olduğu için daha çok daraliyorum
bir arkadaşım var 8 aylık hamile bebek yağını kullanmayı tavsiye etti çatlaklar içinKızlar gobuslerimiz için çatlak kremi vb. Ürünleri ne zaman kullanmaya başlıcaz. Veya aranizda kullananlar varsa paylasabilirler mi??
Devlette yapar tabiki biz 40 lira ödedik özelde
aynı teselliyle avunuyorum bende ama insanlar ilk 3 ay çok önemli süt,yoğurt,peynir,yumurta,et,ceviz ye diyorlar ama hiçbirini midem almıyor aç aç ortalıkta dolaşıyorum :)))ıyyy tavuktan ben de çok tiksiniyorum hele çiğ et olarak böğğğhkkkk! Yumurtayı da normalde çok severdim şimdi "o hayvandan çıkan şeyi yemem ben" diyip onu da yemiyorum...
Tek tesellim ilk 3 ay beslenmenizi kafaya takmayın demeleri
istanbulda mısın?Özelde 285 liraya randevu aldım ben ikili test için....
Daha ucuza da mı varmış başka özel hastanelerde?
bebek yağı iyi gelmiyor mu yahu öyle duymuştum bendün kullanmaya başladım.önemli olan cildi sürekli nemlendirmek olsa gerek.tecrübeli anneler yazın bişiler merak ettim şimdi...
doktor bir krem önerdi bana ama almadım.
istanbulda mısın?
devlette yaptır istersen ücretsiz.
Ben yedim bir zarari olacagini dusunmuyorum etini gzl yapan kaliteli bir yerde yiyebilirsin benceKiiizzlar canim bisey istiyor ama zararli mi bilmiyorum. Affiniza sığınarak sormak istiyorum iskender yemek zararlı mi mangalda falan et yemeyin diyorlar islenderde kararsiz kaldim. Hicte sevmem normalde su hamilelik cok garip ya.
güldüm biraz kusura bakmaCanim ben kizima hamikeyken dr genetiginde catlamak varsa trilyonluk kremde olsa catlarsin demisti ki annem teyzem ananem hep catlamis ve bende turkuye haritasindan halliceyinins sizler catlamazsiniz
bebek yağı iyi gelmiyor mu yahu öyle duymuştum bendün kullanmaya başladım.önemli olan cildi sürekli nemlendirmek olsa gerek.tecrübeli anneler yazın bişiler merak ettim şimdi...
doktor bir krem önerdi bana ama almadım.
istanbulda mısın?
devlette yaptır istersen ücretsiz.
Kiiizzlar canim bisey istiyor ama zararli mi bilmiyorum. Affiniza sığınarak sormak istiyorum iskender yemek zararlı mi mangalda falan et yemeyin diyorlar islenderde kararsiz kaldim. Hicte sevmem normalde su hamilelik cok garip ya.
benide listeye ekleyebilirsiniz.Şu anda 2 aylık olduk.Allah izin verirse tahmini doğum tarihimiz 25 Mart.Bundan önceki malesef düşükle sonuçlandı.Benide bulantılar mahvediyor.Deli gibi limonata içiyorum o biraz iyi geliyor.et,süt,yumurta yiyemiyorum.sadece ekmek peynir zeytin yiyebiliyorum.Bir de kızlar cnm acaip yeşil erik istiyorekşi aşeriyorum.Bu arada düşük yapan arkadaşlara yada şu anda kanaması olan arkadaşlara söylemek istediğim bişey var.Ne kadar üzgün olduğunuzu çok iyi biliyorum aynı şeyleri bende yaşadım sakın ümidinizi kaybetmeyin bol bol dua edin çünkü ben 17 haziranda 5+2 de bebeğimi düşürdüm ve adet görmeden hemen üstüne hamile kaldım.Çok şükür şu anda bir aksilik yok ama tabiki olmayacağı anlamına gelmiyor.Allah çok büyük benimki mucize gibi biliyorum.Sağlıklı olan her bebek siz ne yaparsanız yapın mutlaka anne karnına tutunuyor.Kendinizi fazla üzmeyin.Herşeyin hayırlısı.
Enteresansınız kızlar yaa :)) ultrasonda Bebeğimin yakın görüntüsünden bahsediyorsun dimi canım benim öyle çekinmiş olduğum ultrasonum var :) eğer öyleyse özelden atayım mı sana bakabiliyormusun senSen yakın bir çekim iste bakarız canımgenital çıkıntısı paralel duruyorsa kız, yukarı doğru dike yakın bir açısı varsa erkek oluyor.
yaa buraya koyun bizde bakıp yorum yapalımmm :)Enteresansınız kızlar yaa) ultrasonda Bebeğimin yakın görüntüsünden bahsediyorsun dimi canım benim öyle çekinmiş olduğum ultrasonum var eğer öyleyse özelden atayım mı sana bakabiliyormusun sen
Özele bak canım :)yaa buraya koyun bizde bakıp yorum yapalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?