2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oğlun kaç aylık canım? Benim ki gibi çok küçük anladığım kadarıyla 11,5 aylık kızım var en hareketli zamanı dur durak bilmiyor şuan bir de üst dişleri geliyor...

ben de şu anda haşlanmış yumurta ve tavuk etini yiyemiyorum,lokmalar ağzımda büyüyor.
normal sahanda yumurta,menemen içinde yesek yumurtayı faydalı olur dimi kızlar

ıyyy tavuktan ben de çok tiksiniyorum hele çiğ et olarak böğğğhkkkk! Yumurtayı da normalde çok severdim şimdi "o hayvandan çıkan şeyi yemem ben" diyip onu da yemiyorum...

Tek tesellim ilk 3 ay beslenmenizi kafaya takmayın demeleri

Oğlun kaç aylık canım? Benim ki gibi çok küçük anladığım kadarıyla 11,5 aylık kızım var en hareketli zamanı dur durak bilmiyor şuan bir de üst dişleri geliyor...
1
Canım 16 aylık olduk. Hareketli tabi. Bende çok genç değilim 38 yaşındayım. Tahammülsüz oluyorum. Bu hamilelik Istegim dışında olduğu için daha çok daraliyorum

1 ay sonra bişey olcağını hiç sanmıyorum, 12 hafta geçtikten sonra rahatlayacağız çok şükür. 14. haftada falan tatile gitmeyi düşünüyorum ben de, yazın gidemedik malum.

Gaz olayı da aynen bende de fena, geceleri uyanıyorum bir de istemediğim birşey olmasından korktuğum için diken üzerinde uyuduğum için sürekli uyanıyorum snaırım:)

1 ay sonra bişey olcağını hiç sanmıyorum, 12 hafta geçtikten sonra rahatlayacağız çok şükür. 14. haftada falan tatile gitmeyi düşünüyorum ben de, yazın gidemedik malum.

Gaz olayı da aynen bende de fena, geceleri uyanıyorum bir de istemediğim birşey olmasından korktuğum için diken üzerinde uyuduğum için sürekli uyanıyorum snaırım:)

Canim oglusumda lierac bende kullandim son ay catladim azcik. Bu sefer catlamasak bari

Demek lierac son aya kadar etkiliymiş benim de az var göbek deliğimin çevresinde. İnşallah yenileri eklenmez

1

Canım 16 aylık olduk. Hareketli tabi. Bende çok genç değilim 38 yaşındayım. Tahammülsüz oluyorum. Bu hamilelik Istegim dışında olduğu için daha çok daraliyorum

Benimki de tahmin edebileceğin gibi isteğim dışında gelişti. Kabullenmekte epey zorlandım. Zaten buhranlı bir dönemdeydim öğrendiğimde kuzenimi kaybetmiştim. Kızıma haksızlıkmış gibi geliyor hep Napalım onlar da bizim canımız elbet kalkarız altından

aynı teselliyle avunuyorum bende ama insanlar ilk 3 ay çok önemli süt,yoğurt,peynir,yumurta,et,ceviz ye diyorlar ama hiçbirini midem almıyor aç aç ortalıkta dolaşıyorum :)))

bebek yağı iyi gelmiyor mu yahu öyle duymuştum ben dün kullanmaya başladım.önemli olan cildi sürekli nemlendirmek olsa gerek.tecrübeli anneler yazın bişiler merak ettim şimdi...
doktor bir krem önerdi bana ama almadım.

Özelde 285 liraya randevu aldım ben ikili test için....

Daha ucuza da mı varmış başka özel hastanelerde?
istanbulda mısın?
devlette yaptır istersen ücretsiz.

Kiiizzlar canim bisey istiyor ama zararli mi bilmiyorum. Affiniza sığınarak sormak istiyorum iskender yemek zararlı mi mangalda falan et yemeyin diyorlar islenderde kararsiz kaldim. Hicte sevmem normalde su hamilelik cok garip ya.

Canim ben kizima hamikeyken dr genetiginde catlamak varsa trilyonluk kremde olsa catlarsin demisti ki annem teyzem ananem hep catlamis ve bende turkuye haritasindan halliceyin ins sizler catlamazsiniz

Kiiizzlar canim bisey istiyor ama zararli mi bilmiyorum. Affiniza sığınarak sormak istiyorum iskender yemek zararlı mi mangalda falan et yemeyin diyorlar islenderde kararsiz kaldim. Hicte sevmem normalde su hamilelik cok garip ya.
Ben yedim bir zarari olacagini dusunmuyorum etini gzl yapan kaliteli bir yerde yiyebilirsin bence

Canim ben kizima hamikeyken dr genetiginde catlamak varsa trilyonluk kremde olsa catlarsin demisti ki annem teyzem ananem hep catlamis ve bende turkuye haritasindan halliceyin ins sizler catlamazsiniz
güldüm biraz kusura bakma çok güzel yazmışsın
çatlamak varsa çatlarız napalım olsun.
ama ben kremlere bir sürü para vermek istemiyorum.bebe yağı ile idare edicem.

Bol su içmek çok önemli canım cildin esnekliğini sağlayan sadece su

İyi pişmiş etin bir zararı yok. Güvendiğin bi yerden ye tabi faydası olsun :)

Öncelikle tebrik ederim , bende yeniyim bu topicte. Rabbim sağlıkla almak nasip etsin kucağına.

Sen yakın bir çekim iste bakarız canım genital çıkıntısı paralel duruyorsa kız, yukarı doğru dike yakın bir açısı varsa erkek oluyor.
Enteresansınız kızlar yaa :)) ultrasonda Bebeğimin yakın görüntüsünden bahsediyorsun dimi canım benim öyle çekinmiş olduğum ultrasonum var :) eğer öyleyse özelden atayım mı sana bakabiliyormusun sen

Kızlar selam. Uzun zamandır giremedim. Tatildeyiz. Şimdi bi aralık dedim gireyim bakıyım durumlar nasıl. Göbeğiniz belli olmaya başladı mı? Bnmki bayağı yukarda duruyor eski halimle arada çok fark var. Tatilde olduğum için tartılamadım ama kesin 2-3 kilo almışımdır. Normal mi sizce? Birde kızlar cinsiyet hangi haftadan itibaren belli olmaya başlıyor ? Merakla bekliyoruz :) tatil dönüşü hemen doktora gidicem bakalım ne diyecek? Herkese musmutlu hamilelikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…