Canım sana özelden mesaj atamıyorum nedense :)tabi bakarım
Merhaba
Bende önce özele gitmiştim ama ticari kaygı sebebiyle lazım olmayan testler bile istendi
Sonra devlete gittim
İkili test dahil herşeyi ücretsiz yaptırıyorum, çok şükür
Tavsiyem en azından testlerin devlette yapılması, kontrol ve doğum için özel tercih edilmeli
Bende bunu tercıh ederdım sahsen ama h.içi testler ıcınde ayrı bı ızın almak gerekıyor yakında degılkı ıs yerım yaptırıp hemen geleyım mecbur bır cok seyım h.sonuna kalıyor benım randevularıda oyle ayarlamaya calısıyorum sureklı sureklı ızın almamak ıcın :S
kızlar bırsey soracagım kasık agrınız vardır sanırım bazınızda , benımde kasık agrım var ama cok sıddetlı olmamakla beraber agrım hep solda tatlı bı agrı ınce ınce sızı arada ama solda boyle olan var mı?
Bende bunu tercıh ederdım sahsen ama h.içi testler ıcınde ayrı bı ızın almak gerekıyor yakında degılkı ıs yerım yaptırıp hemen geleyım mecbur bır cok seyım h.sonuna kalıyor benım randevularıda oyle ayarlamaya calısıyorum sureklı sureklı ızın almamak ıcın :S
oyle canım benım ımaknım olsa yakınımda bı hastanede yok oyle gıdıp geleyım.ama su avantajım var bunu onceden Allah ta dusundum ben zırt pırt ızın alamam yakında hastanede yok dıe ozel saglık sıgortası yaptırmıstım bu sekıld ebende az odemıs oluyorum aslında ama tabı her ay saglık sıgortasınada para oduorum sonucta o ayrı =)O kötü işte
Benim özel uzak, devlet yakın işyerime
Bir de tiroid çıktı bende, her ikisi için olunca daha sık gidiyorum bu yüzden araştırma hastanesini seçtim
Doğuma yakın özele giderim
İlk verilen kan ve idrara 240 verdim, devlette bedava
Toplayınca ciddi bir miktar bence 9 ay boyunca özele verilenler, bunun yerine devlete gider o parayla da çocuğuma oda yaparım
aynen
oyle canım benım ımaknım olsa yakınımda bı hastanede yok oyle gıdıp geleyım.ama su avantajım var bunu onceden Allah ta dusundum ben zırt pırt ızın alamam yakında hastanede yok dıe ozel saglık sıgortası yaptırmıstım bu sekıld ebende az odemıs oluyorum aslında ama tabı her ay saglık sıgortasınada para oduorum sonucta o ayrı =)
Benimde aynen böyleydi
Solda ve hafif hafif
İlerleyen zamanlarda çok daha azalıyor
güldüm biraz kusura bakmaçok güzel yazmışsın
çatlamak varsa çatlarız napalım olsun.
ama ben kremlere bir sürü para vermek istemiyorum.bebe yağı ile idare edicem.
Pahalı testlerde birkaç saatlik izin alabilirsen yine işine yarar
Sonuçta aynı test yapılıyo her yerde
Canım izin almaya bende çekiniyorum ama yasalarda hamile bayanlara doktora gitmeleri için ücretli izin verilmek zorunda yani bunun için bizi işten çıkaramazlar hangisi bize daha uygunsa öyle yapacağız başka çare yok :)aynen
oyle canım benım ımaknım olsa yakınımda bı hastanede yok oyle gıdıp geleyım.ama su avantajım var bunu onceden Allah ta dusundum ben zırt pırt ızın alamam yakında hastanede yok dıe ozel saglık sıgortası yaptırmıstım bu sekıld ebende az odemıs oluyorum aslında ama tabı her ay saglık sıgortasınada para oduorum sonucta o ayrı =)
Hımm ınsan endıselenıyor bırseymı oluyor dıye, aslında pıpırıklı bı ınsan degıldım Allah a yurekten emanet ettım ve hep sakın ve rahat olacaksın dıye tembıhledım ama 10 gundur yaıtoyrdum nerdeyse kanama sebebı ıle cok sukur kanamam durdu bebegımde ıyı , bole bısede yasayınce endıselenmem daha cabuk oldu artık =( dılerım hepımız saglıklı sıhhatlı alırız kucagımzıa bebıslerımızı
Evet oyle bırsey yaparım olmazsa napım bebekım var benım ıdare etsınler surda 6 ay sonra fln napcekler bensız sonucta2 lı test ıyı cıkarsa 3 luyu fln ıstıyorlarmı ve 4 lude mı var yenı duydm onu =) bu arada bende 26 yasında ilk bebikim=)
Canım izin almaya bende çekiniyorum ama yasalarda hamile bayanlara doktora gitmeleri için ücretli izin verilmek zorunda yani bunun için bizi işten çıkaramazlar hangisi bize daha uygunsa öyle yapacağız başka çare yok
2 liden direk 4 lüye geçiyomuş çoğu doktor, o daha detaylı bişeymiş yeni çıkmış bende tam bilmiyorum[/QU
yasayıp gorecegız artık=) senın 12 haftalık olmus masallah , cınsıyetı ogrenmedın daha dımı , hıssettıgın var mı pekı erkek yada kız dıye =)
Özelde 285 liraya randevu aldım ben ikili test için....
Daha ucuza da mı varmış başka özel hastanelerde?
Yok öğrenmedim henüzyasayıp gorecegız artık=) senın 12 haftalık olmus masallah , cınsıyetı ogrenmedın daha dımı , hıssettıgın var mı pekı erkek yada kız dıye =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?