Enteresansınız kızlar yaa) ultrasonda Bebeğimin yakın görüntüsünden bahsediyorsun dimi canım benim öyle çekinmiş olduğum ultrasonum var eğer öyleyse özelden atayım mı sana bakabiliyormusun sen
Niye zararı olsun cnm ye gitsinKiiizzlar canim bisey istiyor ama zararli mi bilmiyorum. Affiniza sığınarak sormak istiyorum iskender yemek zararlı mi mangalda falan et yemeyin diyorlar islenderde kararsiz kaldim. Hicte sevmem normalde su hamilelik cok garip ya.
Burda marka yazmak yasaktı galiba özelden yazayım, güvenilir bir yer bence orda yenilebilirKiiizzlar canim bisey istiyor ama zararli mi bilmiyorum. Affiniza sığınarak sormak istiyorum iskender yemek zararlı mi mangalda falan et yemeyin diyorlar islenderde kararsiz kaldim. Hicte sevmem normalde su hamilelik cok garip ya.
Buraya koysana kız maşallah deriz korkma hepimiz hamişiz zatenEnteresansınız kızlar yaa) ultrasonda Bebeğimin yakın görüntüsünden bahsediyorsun dimi canım benim öyle çekinmiş olduğum ultrasonum var eğer öyleyse özelden atayım mı sana bakabiliyormusun sen
Kızlar selam. Uzun zamandır giremiyorum tatildeyim. Bugün merak ettim bakalım neler var neler yok diye. Aklıma takılan birkaç şey var. Kızlar ben şimdi denizdeyim ve iki gündür de bi güzel bronzlaştım tabi bronzlaştırıcı yağla. Sizce bunu bi zararı olur mu? Birde güneşte kalmak bebeğe zarar verir mi dersiniz? Başta çok rahattım aslında. Şimdilik bi şikayetim de yok ama pimpiriklendim.
benım doktorum guneslenmeyı onermıyor canım golgede otur demıstı bana , geneldede hep boyle duydum
Hoşgeldin takıl burayada erkekse geç gelebilir zaten.bende şubatta dogurcam ama burdayımMerhaba
Doğum için 27 Şubat dediler ama Şubat 28 çekiyo kesin Mart'a sarkacam beno yüzden uğradım topiğinize
Ben Çekirge, 27 yaşındayım ve ilk gebeliğim
Ağzımda hep garip bi tat var, bi de işe gelip giderken otobüsler işkence geliyor bana
Onun dışında idare ediyorum
İkili test için kan verdim daha çıkmadı
Ense kalınlığı 1,8 mm
Şimdilik kısa künyemiz bu kadar
Yalnız değilmişimHoşgeldin takıl burayada erkekse geç gelebilir zaten.bende şubatta dogurcam ama burdayım
Evet gunum ikili test icin devlet hastaneleri arastirmakla gecti
oncelikle her devlet hastanesinde yapilmiyor kadin dogum hastaneleri ve arastirma hastanelerinde yapiliuormus kanuni,sadi konuk ve goztepe ye yönlendirdiler sadi konuk a haftaya randevu aldim kendi dr um da sorun cikarmazsa orda yaptirmaya çalışacağım once kadin dogum dr undan randevu aliyorsunuz sonra o sizi yonlendiriyormus paylasmak istedim
Zaten bişey yokki ikili testte kadın dogumcu muayene edecek ense kalınlıgını ölçecek birde kan verilcek tamam.Evet gunum ikili test icin devlet hastaneleri arastirmakla gecti
oncelikle her devlet hastanesinde yapilmiyor kadin dogum hastaneleri ve arastirma hastanelerinde yapiliuormus kanuni,sadi konuk ve goztepe ye yönlendirdiler sadi konuk a haftaya randevu aldim kendi dr um da sorun cikarmazsa orda yaptirmaya çalışacağım once kadin dogum dr undan randevu aliyorsunuz sonra o sizi yonlendiriyormus paylasmak istedim
Yaa öyle canım ama sadece biz görmüyoruz işte başkalarıda girip bakabiliyo ya ondan koymuyorumBuraya koysana kız maşallah deriz korkma hepimiz hamişiz zaten
Bazi dr lar ozellikle kendi hastanesini istiyor gerci oyle bir dr a benzemiyor ben bir ay icinde sehir degisikligi yapacagim tasinacagim icin dr umu degisecegim oglumda dogumumu yapan dr umunda ayni yere tasindi yeniden ona gitmeyi planlıyorumZaten bişey yokki ikili testte kadın dogumcu muayene edecek ense kalınlıgını ölçecek birde kan verilcek tamam.
halletmişsin sende dr.udr.un kabul eder niye etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?