2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok öğrenmedim henüz
Açıkçası özellikle istediğim bi cinsiyet yok
Nasılsa ilk çocuğum ne kızım var ne de oğlum ( :
Sağlıklı olsun da pembe ya da mavi fark etmez diyorum
Ben çok merak ediyorum gerçi dediğin gibi ilk çocuk sağlıklı olsun inşallah yeter bizee :) ama bazen oğlum bazen kızım diye seviyorum

Yok öğrenmedim henüz

Mutlaka benım ıcınde oyle ıkısıde yok sonucta hangısı nasıp olursa ılkım olacak =) farketmez , belkı hıs vardır dıye merakettım :)

Ben çok merak ediyorum gerçi dediğin gibi ilk çocuk sağlıklı olsun inşallah yeter bizee ama bazen oğlum bazen kızım diye seviyorum

Mutlaka benım ıcınde oyle ıkısıde yok sonucta hangısı nasıp olursa ılkım olacak =) farketmez , belkı hıs vardır dıye merakettım

Bi de öğrenilse bile değişebiliyor diyolar ya
Çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi
Yoksa çoktan alış veriş sitelerinde soluğu almıştım ( :

Yok öğrenmedim henüz

Mutlaka benım ıcınde oyle ıkısıde yok sonucta hangısı nasıp olursa ılkım olacak =) farketmez , belkı hıs vardır dıye merakettım
Bi de öğrenilse bile değişebiliyor diyolar ya
Çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi
Yoksa çoktan alış veriş sitelerinde soluğu almıştım ( :

ogrenılse degısebılıyor derken? doktorlar kesın degıl tahmın soledıklerı degısebılıyor ondan bahsedıyorsan ama bebeklerımızın cınsıyetı dollendıgı zaman belli sadece bız bılemıyoruz =))

Evet doktorun söylediği değişebiliyormuş
Bebek değişmiyor yani

Benim ağrım sağda oluyor canım geceleri sağ tarafıma yatamıyorum.Bu hamileliğin başından beri var.Birde ortalarda da hassasiyet var.

Benimde hep sagda var o agrıdan en son usg fotosunda da bebişin sag tarafa kök saldıgını gördüm.muhtemelen plesantanın geliştigi tarafta agrı sızı oluyor

slm kızlar size bir şey sorucam kendi dr.uzak olduğundan ewime yakın başka bir dr. gittim kendi dr. 12 veya 16 haftadan sonra bırakmayı düşünüyorum.Fakat şuan kendi dr. kullandığım ilaçlardan iğneyi bırak vitaminlere devam sonraki ewime yakın olan dr. iğneye devam vitaminleri bırak dedi.hangisini tercih etmeliyim şaşırdım kaldım

İstanbuldayim

Önce dr.a karar ver zaten 11 desin senindemi tüp bebekti.ben bundan sonra normal dr.a devam ediyorum onun dediklerini yapıcam .ne ignesi bu arada kan sulandırıcıya dr.doguma kadar devam dedi folik asitede başka vittaminde almıyorum

tüp bebek ilk dr tüp bebeği gerçekleştiren sonrası normal dr coraspin hap ,vitaminler,clexan iğne

Merhaba sevgili arkadaslar ben 1 hafta once buraya yazmistim hamileligimin 6. haftasinda gogsumdeki kitleden suphelenildi ve biopsi istendi 1 hafta bekleme sonucunda maalesef kanser oldugumu ogrendim bebegimi aldilar 2 gun once gogsumden ameliyat oldum simdi dinleniyorum patolojiye gore tedavim yapilacak buraya buyuk sevinçle yazmistim daha 2 aylik evliyim hemen hamile kalabildigim icin cok mutluydum nasip degilmis Rabbim sizin bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin dualariniza benide katin bu hastaliktan kurtulup anne olabileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…