güneşte kalmak çok zararlı bebek için.benim doktorum en fazla 10 dk demişti.hatta ondada mutlaka koruyucu kullan demişti.benım doktorum guneslenmeyı onermıyor canım golgede otur demıstı bana , geneldede hep boyle duydum
Ben çok merak ediyorum gerçi dediğin gibi ilk çocuk sağlıklı olsun inşallah yeter bizee :) ama bazen oğlum bazen kızım diye seviyorumYok öğrenmedim henüz
Açıkçası özellikle istediğim bi cinsiyet yok
Nasılsa ilk çocuğum ne kızım var ne de oğlum ( :
Sağlıklı olsun da pembe ya da mavi fark etmez diyorum
Yok öğrenmedim henüz
Ben çok merak ediyorum gerçi dediğin gibi ilk çocuk sağlıklı olsun inşallah yeter bizeeama bazen oğlum bazen kızım diye seviyorum
Mutlaka benım ıcınde oyle ıkısıde yok sonucta hangısı nasıp olursa ılkım olacak =) farketmez , belkı hıs vardır dıye merakettım
Yok öğrenmedim henüz
Bi de öğrenilse bile değişebiliyor diyolar ya
Çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi
Yoksa çoktan alış veriş sitelerinde soluğu almıştım ( :
Evet doktorun söylediği değişebiliyormuşogrenılse degısebılıyor derken? doktorlar kesın degıl tahmın soledıklerı degısebılıyor ondan bahsedıyorsan ama bebeklerımızın cınsıyetı dollendıgı zaman belli sadece bız bılemıyoruz =))
Benim ağrım sağda oluyor canım geceleri sağ tarafıma yatamıyorum.Bu hamileliğin başından beri var.Birde ortalarda da hassasiyet var.kızlar bırsey soracagım kasık agrınız vardır sanırım bazınızda , benımde kasık agrım var ama cok sıddetlı olmamakla beraber agrım hep solda tatlı bı agrı ınce ınce sızı arada ama solda boyle olan var mı?
Benimde hep sagda var o agrıdan en son usg fotosunda da bebişin sag tarafa kök saldıgını gördüm.muhtemelen plesantanın geliştigi tarafta agrı sızı oluyorkızlar bırsey soracagım kasık agrınız vardır sanırım bazınızda , benımde kasık agrım var ama cok sıddetlı olmamakla beraber agrım hep solda tatlı bı agrı ınce ınce sızı arada ama solda boyle olan var mı?
bebek yağı iyi gelmiyor mu yahu öyle duymuştum bendün kullanmaya başladım.önemli olan cildi sürekli nemlendirmek olsa gerek.tecrübeli anneler yazın bişiler merak ettim şimdi...
doktor bir krem önerdi bana ama almadım.
istanbulda mısın?
devlette yaptır istersen ücretsiz.[/QUOTE
İstanbuldayim da devletle ugrasmak istemiyorum, ozel hastanelere nazaran kazijlanmayayim dedim ama sonra ikili test yapan dojtorun profilini arastirdim anne karnindaykeb anormal durumlar icibde olan bebekler konusunda uzmanmis, bosuna degilmis demek ki dedim. Benim gastabede kendi doktorum ya da hic bir kadindogumcu yapmiyor ikiliyi, once kendi doktoruma kontrole gidicem bikac gun sonrad da ikili icin diger doktora
Ben kullanıyorum neden sordunAranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı kızlar
Önce dr.a karar ver zaten 11 desin senindemi tüp bebekti.ben bundan sonra normal dr.a devam ediyorum onun dediklerini yapıcam .ne ignesi bu arada kan sulandırıcıya dr.doguma kadar devam dedi folik asitede başka vittaminde almıyorumslm kızlar size bir şey sorucam kendi dr.uzak olduğundan ewime yakın başka bir dr. gittim kendi dr. 12 veya 16 haftadan sonra bırakmayı düşünüyorum.Fakat şuan kendi dr. kullandığım ilaçlardan iğneyi bırak vitaminlere devam sonraki ewime yakın olan dr. iğneye devam vitaminleri bırak dedi.hangisini tercih etmeliyim şaşırdım kaldım
tüp bebek ilk dr tüp bebeği gerçekleştiren sonrası normal dr coraspin hap ,vitaminler,clexan iğneÖnce dr.a karar ver zaten 11 desin senindemi tüp bebekti.ben bundan sonra normal dr.a devam ediyorum onun dediklerini yapıcam .ne ignesi bu arada kan sulandırıcıya dr.doguma kadar devam dedi folik asitede başka vittaminde almıyorum
Canım özel mesaj attım sana bakar mısınBen kullanıyorum neden sordun
tüp bebek ilk dr tüp bebeği gerçekleştiren sonrası normal dr coraspin hap ,vitaminler,clexan iğne kullanıyorum
12,veya 16 haftadan sonra sadece normal dr.gidicem daha önce düşüklerim olduğu için
Bende kullanıyorum canım kan sulandırıcı ama hapını .. Neden sordun ?Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı kızlar
özelCanım özel mesaj attım sana bakar mısın
nerden bakılıyo bulamadımCanım özel mesaj attım sana bakar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?