bu bulantılar mahvetti hayatımızı sabırsızlıkla bekliyorum geçmesini normal hayata dönmeyi çok istiyorum artık hele çalışınca o kadar zor oluyorkiaynısıda ben...bugün pirinç lapası yaptım..yağsız az tuzlu,sanki yatıştırdı midemi..bu bulantılar hayat kalitesini mahvediyor...mutfağın kapısından içeri giremiyorum maalesef. 1 eylülde okullar açılacak öğretmenler için,bakalım o zamana kadar böyle devam ederse nasıl gideceğim okula ben ya...
Aynen valla cnm kusma çok fazla yok ama öğürmekten midem ağrıyor artıkşu 10-15 güne dek bende evdeyim çok şükür.12. haftaya kadar yükselir sonra düşer diyorlar ya,dahada artmasından korkuyorum ben...eğer böyle devam ederse rapor alıcam eylülde mecburen...insan içine çıkacak durumda değilim sürekli öğürüyorum
Haklisin. Prospektuste de yaziyor. Dusugu onlemez dusecegi varsa dusmesini geciktirir sadece anlamina gelen cumleler.
Aşı meselesinde de cok tanidigim yaptirmak istemedi. Bakanliktan geldiler defalarca. Haklisiniz ama yaptirmak zorundasiniz bizi zorlamayin demisler. Bir asama sonrasi çocuğun aileden alinmasiymis. Mecburen yaptirdilar.
Bu ikili uclu vs. Testler mecburi degil dimi. Allah korusun down sendromu olma ihtimali yuksek deseler ne yapacak ki anne baba. Bu kez de boyle bi hayat yasamasina razi olmayin aldirin cocuga da iskence fln deyip kafa bulandiracaklar. Bilmiyorum ya insanlarin hassasiyetlerine dokunup bundan rant elde etmeye calisan vicdan yoksunlarini anlayamiyorum.
kızlar ben hiç kılo almadım hatta bir kilo verdm kusmam yok şükür ama midem çok bulanıo hiç boş bırakmak istemıorm ufak ufak bişiyler atıorm azıma süreklı bu ii gelıo kusan arkdaşlar allah yardımcınız olsun ben böleyken zorlanıyorum çnki birde çalışınınca hepten sıkıntı3 gün önce gördüm bebişi kıpır kıpırdı bidakıne cinsıyetını ögrenırım inş herkeze kolaylıklar :)
Benim midem haftada bir gün falan bulanıyor tam bulanıyor o gün yatıyorum akşama kadar diğer günler hiç hamile değilmişim gibi :))
Ben ilacla hamile kaldim canim yumurta catlatma ignesini vurulduktan iki gun sonra doktor progestana baslatirdi daha dollenme olup olmadigini bilmeden yani sadece kanama icin degil tutunsun diyede veriliyo ilac elbbette dusecegi varsa hicbisey engel olmaz bu her hastalikta gecerli degilmi ama Allah ne diyo once elinizden geleni yapin sonra tevekkul edin kadere birakmamak gerek doktorlarin hdpsi bu ilaci verdigine gore vardir bildigi buhapi zaten hamilelere veriyolar sadece kimyasal diyosan vitaminleri folik asitide icmeyelim o zamanHaklisin. Prospektuste de yaziyor. Dusugu onlemez dusecegi varsa dusmesini geciktirir sadece anlamina gelen cumleler.
Aşı meselesinde de cok tanidigim yaptirmak istemedi. Bakanliktan geldiler defalarca. Haklisiniz ama yaptirmak zorundasiniz bizi zorlamayin demisler. Bir asama sonrasi çocuğun aileden alinmasiymis. Mecburen yaptirdilar.
Bu ikili uclu vs. Testler mecburi degil dimi. Allah korusun down sendromu olma ihtimali yuksek deseler ne yapacak ki anne baba. Bu kez de boyle bi hayat yasamasina razi olmayin aldirin cocuga da iskence fln deyip kafa bulandiracaklar. Bilmiyorum ya insanlarin hassasiyetlerine dokunup bundan rant elde etmeye calisan vicdan yoksunlarini anlayamiyorum.
Kizlar simdi dr dan geldik kalp atsini duyduk sat gore 8+1 usg yere 8+4 kalp atimi 163 crl ise 19.64mm bebek iyiymis ama kanama alanlarim olusmus iki yerde bebekten uzakta dusuk riskim varmis yürüyüş yasaklandi genellikke uzanmami soyledi allah yardimcim olsun artik
Kizlar simdi dr dan geldik kalp atsini duyduk sat gore 8+1 usg yere 8+4 kalp atimi 163 crl ise 19.64mm bebek iyiymis ama kanama alanlarim olusmus iki yerde bebekten uzakta dusuk riskim varmis yürüyüş yasaklandi genellikke uzanmami soyledi allah yardimcim olsun artik
vajınal mı muayenede goruyorsunuz hareketlı oldugunu?
Canımm yaa kıyamamm sana..çok çok geçmiş olsunn..bundan dört ay önce aynı durumu yaşadım kalbi durdu kürtaj oldum..hiç birşekilde ne testi nede ultrason görüntüleri atmaya elim gitmedi.hala daha duruyor saklıyorum..şuan tekrar hamileyim allahım nasip ederse..inş tez zamanda sanada sağlıklı bir bebek nasip etsin inşSimdi nasıl atacagim ben ultrason görüntülerini. Idrar Gebelik testimi bile sakliyodum. Elim gitmiyorbabam kanser hastasi. Nasil diyeceğim onlara artik o yok diye. Ya uzulrse babam. Cok mutlu olmustu çünkü
Sabir YaRabbi..
azrail la daha önceden kanama var mıydı canım. kendine iyi bak, geçmiş olsun
Allah ın ıznı ıle gecer o kanama canım varmıydı daha once pekı kanaman?
Aman çok dikkat et , uzan diyorsa muhakkak uzan.
Maşallah bebeğinede
azrail la daha önceden kanama var mıydı canım. kendine iyi bak, geçmiş olsun
hayır canım normal ultrosonda gördüm hemde gövdesini oynattı kol bacak herşey kıpır kıpırdı doktor da söledi gövdesini oynatıyor dedi
Daha once kanamam yoktu . Dr herhan her sey olur gebelikte dedi.ama hayret ediyorum hic lekelenmem yok crinone jel kullanmama ragmen boyle bisey oldu.gerci gecen hafta tatildeydik yolculuktani oldu acaba diye dusunmeye başladım. Yapcak bisey yok elimizden geleni yapicaz gerisini allah bilir.dualarinizi bekliyorum
sen ıcını ferah tut kuzum kanama olayını yasadım ben 10 gun boyunca yattım kanamadan dolayı ve sureklı devam eden bı kanamam vardı cok sukur Rabbıme bıttı kanamam ve ıyıyız ıcını ferah tut bol bol dınlenmene bak canım ,ayaklarının altına yastıkta koy havada kalsın ara ara ayakların , o kanama alanlarıda kapanacak bebısın sana el sallıcak annesı=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?