2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu bulantılar mahvetti hayatımızı sabırsızlıkla bekliyorum geçmesini normal hayata dönmeyi çok istiyorum artık hele çalışınca o kadar zor oluyorki

Aynen valla cnm kusma çok fazla yok ama öğürmekten midem ağrıyor artık

Benim midem haftada bir gün falan bulanıyor tam bulanıyor o gün yatıyorum akşama kadar diğer günler hiç hamile değilmişim gibi :))

Kizlar simdi dr dan geldik kalp atsini duyduk sat gore 8+1 usg yere 8+4 kalp atimi 163 crl ise 19.64mm bebek iyiymis ama kanama alanlarim olusmus iki yerde bebekten uzakta dusuk riskim varmis yürüyüş yasaklandi genellikke uzanmami soyledi allah yardimcim olsun artik

vajınal mı muayenede goruyorsunuz hareketlı oldugunu?

azrail la daha önceden kanama var mıydı canım. kendine iyi bak, geçmiş olsun

Ben ilacla hamile kaldim canim yumurta catlatma ignesini vurulduktan iki gun sonra doktor progestana baslatirdi daha dollenme olup olmadigini bilmeden yani sadece kanama icin degil tutunsun diyede veriliyo ilac elbbette dusecegi varsa hicbisey engel olmaz bu her hastalikta gecerli degilmi ama Allah ne diyo once elinizden geleni yapin sonra tevekkul edin kadere birakmamak gerek doktorlarin hdpsi bu ilaci verdigine gore vardir bildigi buhapi zaten hamilelere veriyolar sadece kimyasal diyosan vitaminleri folik asitide icmeyelim o zaman

Allah ın ıznı ıle gecer o kanama canım varmıydı daha once pekı kanaman?

Aman çok dikkat et , uzan diyorsa muhakkak uzan.

Maşallah bebeğinede

Simdi nasıl atacagim ben ultrason görüntülerini. Idrar Gebelik testimi bile sakliyodum. Elim gitmiyor babam kanser hastasi. Nasil diyeceğim onlara artik o yok diye. Ya uzulrse babam. Cok mutlu olmustu çünkü
Sabir YaRabbi..
Canımm yaa kıyamamm sana..çok çok geçmiş olsunn..bundan dört ay önce aynı durumu yaşadım kalbi durdu kürtaj oldum..hiç birşekilde ne testi nede ultrason görüntüleri atmaya elim gitmedi.hala daha duruyor saklıyorum..şuan tekrar hamileyim allahım nasip ederse..inş tez zamanda sanada sağlıklı bir bebek nasip etsin inş

Daha once kanamam yoktu . Dr herhan her sey olur gebelikte dedi.ama hayret ediyorum hic lekelenmem yok crinone jel kullanmama ragmen boyle bisey oldu.gerci gecen hafta tatildeydik yolculuktani oldu acaba diye dusunmeye başladım. Yapcak bisey yok elimizden geleni yapicaz gerisini allah bilir.dualarinizi bekliyorum

Allah ın ıznı ıle gecer o kanama canım varmıydı daha once pekı kanaman?

Aman çok dikkat et , uzan diyorsa muhakkak uzan.

Maşallah bebeğinede

hayır canım normal ultrosonda gördüm hemde gövdesini oynattı kol bacak herşey kıpır kıpırdı doktor da söledi gövdesini oynatıyor dedi

ayy sevındım bunu duyduguma bende hafta sonu 10+1 olacagım nasıpse ıns gorebılırım bende yaa=) masallah bebısıne annesı

sen ıcını ferah tut kuzum kanama olayını yasadım ben 10 gun boyunca yattım kanamadan dolayı ve sureklı devam eden bı kanamam vardı cok sukur Rabbıme bıttı kanamam ve ıyıyız ıcını ferah tut bol bol dınlenmene bak canım ,ayaklarının altına yastıkta koy havada kalsın ara ara ayakların , o kanama alanlarıda kapanacak bebısın sana el sallıcak annesı=)

Sagol canim iyi dileklerin icin simdi dinlennme zamani 2 hafta daha var okulun acilmasina bu sureyi iyi degerlendirmreliyim.

selam mart anneleri umarim herkes rahat ve hayirli bir hafta gecirir..

benimde yarin randevum var ikili test icin insallah güzel seyler duyariz ve insallah cinsiyetini tahmin eder doktorum
artik alisveris yapmak istiyoruuummm cünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…