Cok gecmis olsun...
Rabbim yardim etsin canm bir daha gostermesin insallah sen iyisin ya obemli olan o artik
Doktordan geldimm kizlar. Tahminim dogruymus. Artık mercimek yok.
Ne zordu hamile ve cocuklu bayanlarin arasinda siramin gelmesini beklemek.
Bana dr 12+6 e randevu verdi ertesi gun de ikili test yapilacak 11+5 te gittim ve erken deyip yapmadiHerkese Selam , iyi bir hafta olmasını diliyorum. Umarım herkesde herşey yolundadır.
Sizelere sormak istediğim birşey var. Ben SAT göre 10+0 haftadayım şuanda internet sitelerinde bu hafta için 11. hafta diye anılır deniyor. Onlara göre 11. haftadayım. İki hafta sonra ikili tarama için randevu alıcam , yani 13. hafta ( 12+0 )
Bir sonraki hafta da da Dr.uma göstericem.
13. Hafta geç mi? internettede 11-14 hafta arası diyor. Sizlerle de paylaşmak istedim.
Herkese Selam , iyi bir hafta olmasını diliyorum. Umarım herkesde herşey yolundadır.
Sizelere sormak istediğim birşey var. Ben SAT göre 10+0 haftadayım şuanda internet sitelerinde bu hafta için 11. hafta diye anılır deniyor. Onlara göre 11. haftadayım. İki hafta sonra ikili tarama için randevu alıcam , yani 13. hafta ( 12+0 )
Bir sonraki hafta da da Dr.uma göstericem.
13. Hafta geç mi? internettede 11-14 hafta arası diyor. Sizlerle de paylaşmak istedim.
bebeğini kaybettin mi yaniDoktordan geldimm kizlar. Tahminim dogruymus. Artık mercimek yok.
Allah razi olsun kizlar sagolun. Doktor nasil donuk bakiyorsam artik teselli etmeye çalışıp durdu demek ki sagliksizmis saglikli olsaydi yoluna devam ederdi diye.
Simdi derin bi uykuya ihtiyacim var. Hayatimin son 7 haftasini unutturacak bir uyku...
tahmin ettim canım ondan yazdım çok saolBen yeni gittiğin bir yer sandım
Tanıyor güveniyorsan haklısın
Canım üzülme demek çözüm değil ama yaşadıkların konusunda yalnız değilsin bunu unutma. Bunu yaşayan biri olarak söylüyorum. Psikolojisi çok ağır olan bir durum ben her aklıma geldiğinde ağladım.Allah razi olsun kizlar sagolun. Doktor nasil donuk bakiyorsam artik teselli etmeye çalışıp durdu demek ki sagliksizmis saglikli olsaydi yoluna devam ederdi diye.
Simdi derin bi uykuya ihtiyacim var. Hayatimin son 7 haftasini unutturacak bir uyku...
İnş cıkmaz ıcını ferah tut sen Rabbım elbet yardımcın olacaktırteşekkür eder,m inş hayırlısı olur bebek yaşayamasada en büyük temennim genetik sorunumuzun çıkmaması(
Bana dr 12+6 e randevu verdi ertesi gun de ikili test yapilacak 11+5 te gittim ve erken deyip yapmadi
Canim benim Dr um ikili test için en ideali 12. Hafta dedi...
Gecmıs olsunDoktordan geldimm kizlar. Tahminim dogruymus. Artık mercimek yok.
Al bendende o kadar çok fazla var bulantı..bırak yemek yemeyi yemek yiyenleri görünce bile midem bulanıyor..ama yapacak bişi yok katlanıcaz meleklerimiz için.. Onlar sağlıklı olsunda biz katlanırızben bulantıdan kusmadan başımı kaldıramıyorum,keşke dışarı çıkabilecek,gezebilecek halim olsaydı..bende 4. aya kadar sürüyor bu,hayattan soğudum ya...hiç anneme çekmemişim.annem kardesime hamileyken kardesim tekmeleyene kadar anlamamış hamile olduğunu..hayret ediyorum öyle rahat gecen hamileliklere...
Doktordan geldimm kizlar. Tahminim dogruymus. Artık mercimek yok.
Al bendende o kadar çok fazla var bulantı..bırak yemek yemeyi yemek yiyenleri görünce bile midem bulanıyor..ama yapacak bişi yok katlanıcaz meleklerimiz için.. Onlar sağlıklı olsunda biz katlanırız
Sabır cnm sabır 12 haftada geçer derler bekliycez Allah'tan ben evdeyim çalışalanlara daha zoraynısıda ben...bugün pirinç lapası yaptım..yağsız az tuzlu,sanki yatıştırdı midemi..bu bulantılar hayat kalitesini mahvediyor...mutfağın kapısından içeri giremiyorum maalesef. 1 eylülde okullar açılacak öğretmenler için,bakalım o zamana kadar böyle devam ederse nasıl gideceğim okula ben ya...
Sabır cnm sabır 12 haftada geçer derler bekliycez Allah'tan ben evdeyim çalışalanlara daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?