2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bugun rapor almaya gittim kadin doguma.cunku bagirsak problemim gecmedi..
doktorda bebege bakim dedi.bi problem yokmus ama bnm problemim 10 gun olucak geçmiyor.11+4 dedi ama ikili teste almadi.
ya bide nerdeyse haftada 1 bebegin kalp atisini dinledik.bi zarari olur diyebkorkuyorum.haftada 1 dinleyen varmi???

Cok gecmis olsun...

Rabbim yardim etsin canm bir daha gostermesin insallah sen iyisin ya obemli olan o artik

Allah razi olsun kizlar sagolun. Doktor nasil donuk bakiyorsam artik teselli etmeye çalışıp durdu demek ki sagliksizmis saglikli olsaydi yoluna devam ederdi diye.

Simdi derin bi uykuya ihtiyacim var. Hayatimin son 7 haftasini unutturacak bir uyku...

Herkese Selam , iyi bir hafta olmasını diliyorum. Umarım herkesde herşey yolundadır.

Sizelere sormak istediğim birşey var. Ben SAT göre 10+0 haftadayım şuanda internet sitelerinde bu hafta için 11. hafta diye anılır deniyor. Onlara göre 11. haftadayım. İki hafta sonra ikili tarama için randevu alıcam , yani 13. hafta ( 12+0 )
Bir sonraki hafta da da Dr.uma göstericem.

13. Hafta geç mi? internettede 11-14 hafta arası diyor. Sizlerle de paylaşmak istedim.

Bana dr 12+6 e randevu verdi ertesi gun de ikili test yapilacak 11+5 te gittim ve erken deyip yapmadi

Canim benim Dr um ikili test için en ideali 12. Hafta dedi...

Doktordan geldimm kizlar. Tahminim dogruymus. Artık mercimek yok.
Ne zordu hamile ve cocuklu bayanlarin arasinda siramin gelmesini beklemek.
bebeğini kaybettin mi yani ( çok üzüldüm. dilerim sağlıkla tez vakitte anneliği yaşamak nasip olur (

Canın saolsun rabbim sağlıklı bebekler nasip eder insallah

Canım üzülme demek çözüm değil ama yaşadıkların konusunda yalnız değilsin bunu unutma. Bunu yaşayan biri olarak söylüyorum. Psikolojisi çok ağır olan bir durum ben her aklıma geldiğinde ağladım.
Birde bizim doğal yolla çocuk sahibi olmamız çok zordu. O zorlukta eklenince acim daha çok arttı. Tüp bebek yöntemi ile sahip olduğum bir oğlum var. Dr ihtimal bile vermediği durumumda şimdi doğal yoldan 2 cocuguma hamileyim. Düşün hemde 38 yaşında
Daha yeni evlisin ve yaşında musait. En azından şunu öğrendin hamile kalabiliyorsun. Gene olacak çocuğun yeterki sen ümidini kaybetme ne kadar çabuk toparlarsan kendini bu kervan a daha kolay katilirsin. Stres yapma olumsuz bir durum yaşadın geçmişte kalma geleceğe bak. Boy boy çocukların olduğunu düşün. Insan hayal ettiği şeyi mutlaka yaşar.

Kızlar çatlama konusunda ben hiç bir şey kullanmadım. Annem de çatlak var ablam da yok bende de hiç olmadı. Toplam 14 kilo ile doğuma gittim. Oğlum 2760 gr doğdu.

Al bendende o kadar çok fazla var bulantı..bırak yemek yemeyi yemek yiyenleri görünce bile midem bulanıyor..ama yapacak bişi yok katlanıcaz meleklerimiz için.. Onlar sağlıklı olsunda biz katlanırız

Doktordan geldimm kizlar. Tahminim dogruymus. Artık mercimek yok.
Ne zordu hamile ve cocuklu bayanlarin arasinda siramin gelmesini beklemek.

Ben de ilk hamileliğimde gebeliğimi sonlandırmak zorunda kalmıştım..Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum..Allah yardımcın olsun canım..Ama ben 4 ay sonra yeniden hamile kalmıştım ve oğlum şimdi 6,5 yasında ve ıkıncıye hamileyim çok şükür..Emin ol ki senin de yeniden olacak..Umudunu kaybetme..umarım kolayca atlatırsın..Tekrar geçmiş olsun..

Al bendende o kadar çok fazla var bulantı..bırak yemek yemeyi yemek yiyenleri görünce bile midem bulanıyor..ama yapacak bişi yok katlanıcaz meleklerimiz için.. Onlar sağlıklı olsunda biz katlanırız

aynısıda ben...bugün pirinç lapası yaptım..yağsız az tuzlu,sanki yatıştırdı midemi..bu bulantılar hayat kalitesini mahvediyor...mutfağın kapısından içeri giremiyorum maalesef. 1 eylülde okullar açılacak öğretmenler için,bakalım o zamana kadar böyle devam ederse nasıl gideceğim okula ben ya...

Sabır cnm sabır 12 haftada geçer derler bekliycez Allah'tan ben evdeyim çalışalanlara daha zor

Sabır cnm sabır 12 haftada geçer derler bekliycez Allah'tan ben evdeyim çalışalanlara daha zor

şu 10-15 güne dek bende evdeyim çok şükür.12. haftaya kadar yükselir sonra düşer diyorlar ya,dahada artmasından korkuyorum ben...eğer böyle devam ederse rapor alıcam eylülde mecburen...insan içine çıkacak durumda değilim sürekli öğürüyorum

kızlar ben hiç kılo almadım hatta bir kilo verdm kusmam yok şükür ama midem çok bulanıo hiç boş bırakmak istemıorm ufak ufak bişiyler atıorm azıma süreklı bu ii gelıo kusan arkdaşlar allah yardımcınız olsun ben böleyken zorlanıyorum çnki birde çalışınınca hepten sıkıntı 3 gün önce gördüm bebişi kıpır kıpırdı bidakıne cinsıyetını ögrenırım inş herkeze kolaylıklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…