2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kararsız kaldım
Kozmetik olmasın dedim
Bebe yağı düşünüyordum ama şimdi bi arkadaş o da zararlı dedi

Acı mı tatlı mı orasını bilmiyorum da badem yapı tüylendiriyodu diye biliyorum
bizim kızlar ne kullandı acaba

yok fallen belli değil henüz.hafta içi gidicem bakalım.erken ama belkide görür doktor ucundan kıyısından...

fallen sen bişiler kullanmışmıydın çatlaklar için
Evet canım ben susam yağı ve buğday yağı kullandım.
zerre kadar çatlağım yok benım kuzum

Bende babbe diye gayet pahalı bir krem kullanmıştım yinede çatladım.bepantolün kremide iyi olabilir

Geçmiş olsun
Başka bir doktora da görün istersen
öyle birşeyi düşünmüyorum çünkü ne sıkıntılar çektiğime en baştan beri kendisi şahit ve ultrason aleti en üst model.dahada doğrusu kendisine güvenim sonsuz.gerçekten başarılı ve samimi bir dr.kendi çocuğu olacakmışçasına özverili.ve ne yazıkki dr mağduruyum bende 2010 yılında kürtaj oldum aptal dr tüplerimi tıkadı. ve birçok dr meslektaşının hatasını kabul etmedi, o yüzden dr ların çoğuna güvenmiyorum ... biliyorum ki benim için en iyisi için uğraşan bir dr um var. teşekkür ederim yinede ilgin için.

Ben duzenli suemedim ama kakao yagi ve badem yagi surdum sonra kokusundan midem bulanmisti bebek yagi surdum banyodan sonra son zamanlarda onuda biraktim yirmi kilo almama ragmen hic catlagim yok.
Bence vucudun yapisiyla ilgili ne kullanirsan kullan catlicagi varsa catlar:)

Ben yeni gittiğin bir yer sandım
Tanıyor güveniyorsan haklısın

Doktordan geldimm kizlar. Tahminim dogruymus. Artık mercimek yok.
Ne zordu hamile ve cocuklu bayanlarin arasinda siramin gelmesini beklemek.

Bir sefer kakao yağı, digerinde badem yagi suruyorum. Kakao yagi, sutlu tatli kokusu gibi kokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…