- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
misk bebeğin cinsiyeti belli oldumu canım ?evet ya badem yağı tüylendirir.bi dönem ben kirpiklerime uyguluyordum çek
bizim kızlar ne kullandı acabaBende kararsız kaldım
Kozmetik olmasın dedim
Bebe yağı düşünüyordum ama şimdi bi arkadaş o da zararlı dedi
Acı mı tatlı mı orasını bilmiyorum da badem yapı tüylendiriyodu diye biliyorum
yok fallen belli değil henüz.hafta içi gidicem bakalım.erken ama belkide görür doktor ucundan kıyısından...misk bebeğin cinsiyeti belli oldumu canım ?
birde aloevera iyi geliyomuş diye duymuştum onuda denicem göbeğim şişmeye başlayıncaSadece zeytinyağı yeterli mi peki
bizim kızlar ne kullandı acaba
Evet canım ben susam yağı ve buğday yağı kullandım.yok fallen belli değil henüz.hafta içi gidicem bakalım.erken ama belkide görür doktor ucundan kıyısından...
fallen sen bişiler kullanmışmıydın çatlaklar için
bakayım bi bende falen.karıştırıp kullandın dımıEvet canım ben susam yağı ve buğday yağı kullandım.
zerre kadar çatlağım yok benım kuzum
öyle birşeyi düşünmüyorum çünkü ne sıkıntılar çektiğime en baştan beri kendisi şahit ve ultrason aleti en üst model.dahada doğrusu kendisine güvenim sonsuz.gerçekten başarılı ve samimi bir dr.kendi çocuğu olacakmışçasına özverili.ve ne yazıkki dr mağduruyum bende 2010 yılında kürtaj oldum aptal dr tüplerimi tıkadı. ve birçok dr meslektaşının hatasını kabul etmedi, o yüzden dr ların çoğuna güvenmiyorum ... biliyorum ki benim için en iyisi için uğraşan bir dr um var. teşekkür ederim yinede ilgin için.Geçmiş olsun
Başka bir doktora da görün istersen
teşekkür eder,m inş hayırlısı olur bebek yaşayamasada en büyük temennim genetik sorunumuzun çıkmamasıhayırlı haberlerle gel inş =( konu hakkında fıkrım olmadıgında yorum yazmak ıstemedım ama dualarım senınle
öyle birşeyi düşünmüyorum çünkü ne sıkıntılar çektiğime en baştan beri kendisi şahit ve ultrason aleti en üst model.dahada doğrusu kendisine güvenim sonsuz.gerçekten başarılı ve samimi bir dr.kendi çocuğu olacakmışçasına özverili.ve ne yazıkki dr mağduruyum bende 2010 yılında kürtaj oldum aptal dr tüplerimi tıkadı. ve birçok dr meslektaşının hatasını kabul etmedi, o yüzden dr ların çoğuna güvenmiyorum ... biliyorum ki benim için en iyisi için uğraşan bir dr um var. teşekkür ederim yinede ilgin için.
Cok gecmis olsun...Doktordan geldimm kizlar. Tahminim dogruymus. Artık mercimek yok.
Ne zordu hamile ve cocuklu bayanlarin arasinda siramin gelmesini beklemek.
Rabbim yardim etsin canm bir daha gostermesin insallah sen iyisin ya obemli olan o artikDoktordan geldimm kizlar. Tahminim dogruymus. Artık mercimek yok.
Ne zordu hamile ve cocuklu bayanlarin arasinda siramin gelmesini beklemek.
bakayım bi bende falen.karıştırıp kullandın dımı
ne kullancaz biz pekisi...başlamamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?