2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bu sitenin yeni versiyonunu hiç sevmedim sürekli hata veriyor, hamilelik günlüğünü de ekleyemiyorum oof of.
Bebişlerimiz iyi olsun sitesi kullanmasak da olur...

Geçmiş olsun canım çok zor yaşadıkların ama doktorunun dedikleri doğru çünkü genelde sağlıksız gebelikler düşükle sonuçlanıyormuş Allah hayırlı olanını böyle kılmış senin ve bebeğin için en kısa zamanda tekrar hamile olduğunu pYlaşıcaksın burda ben inanıyorum düşükten hemen sonra hamile kalan çok tanıdığım var sağlığın sıhatin yerinde olsun yeter .....

Allah yardımcin olsun canim. Benimde kanamam vardı. Dr ilaçla durdurdu. Ama içeride maalesef bebis in yanında bir kese oluşmuş kan toplanmış. Allah sonumuzu hayretsin

Allah yardımcin olsun canim. Benimde kanamam vardı. Dr ilaçla durdurdu. Ama içeride maalesef bebis in yanında bir kese oluşmuş kan toplanmış. Allah sonumuzu hayretsin

Sagol canim seninde allah yardimcin olsun ee o kese ne olucak simdi

Allah razi olsun kızlar. Psikolojim hazir değil yeni bi hamilelige sanki. Bilmiyorum. Zaten yeni evliydim cok planlayarak olmamisti bu bebek ama yine de baglanmisim. Annelik baska biseymis tam anlamıyla anne olamasam da. Onu anladim.

Bir sure nadasa birakmam lazim kendimi.

Aci bir tecrübe ile tanismis olsak da cok sevdim ben sizi. Kusura bakmazsaniz konuyu izlemeyi birakacagim bir sure. Canim yanıyor cunku. Arkadaşlik davei gondermek isterim size yoldas oldunuz cunki bana. kabul ederseniz mutlu olurum guzel haberlerinizi duymak isterim.
Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin bebeklerinizi. Hayirli evlat olurlar inşallah.

Allaha emanet olun.

canım öncelikle çok geçmiş olsun.Yaşanılan kolay bir durum değildir elbette.Ama Allah çok büyük,ne gelirse yaradandan.Ben çocuk gelişimi eğitimi öğretmeniyim,daha önce engelli çocuklarla çalıştım ve okadar zorki ailelerinin durumu Allahım kimseye yaşatmasın,hergün kahroluyorlar desem doğru olur,bu yüzden Allah ne verirse sağlıklı olanı versin.düşükle sonuçlanan gebeliklerde çoğu kez sağlıklı olmayan bir gebelik sonlanıyor. Daha yeni evlisin ne kadar güzel tadını çıkar eşinle gez, toz eğlen,çok şükür ki sağlıklı insanlarsınız Allah bir daha verir.çocuk evin neşesi olduğu kadar,olduktan sonra evliliğin şeklini bile değiştiriyor.Adım adım tadını çıkararak her aşamayı yaşamanı dilerim.Sağlıcakla kal canım...

Psikolojin nasıl rahat olacaksa öyle yap canım.Malum yazdayız yeni de evliymişsiniz küçük bir tatil mesela çok güzel olabilir.Hayırlı bir zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olursun inşallah.Ama öncelik senin ve eşinin hem fiziken hem ruhen sağlıklı olmanız.Çok gençsin,yeni evlisin acılara boğulma vakti değil,malesef ilk gebeliklerde bu tür talihsizlikler olabiliyor.Ama bu bidaha olacağı aynı acıların tekrarlanacağı anlamına gelmiyor.Biz inançlı insanlarız.Allah dua edenin gönülden isteyenin elini boş komaz.Emin ol Rabbine sığın o hayırlı zamanı bekle.

canım kanama alanı bende de vardı.dediğin gibi lekelenmem falan olmadı ama kese üstünde 2 cm kadardı.en son gittiğimde küçülmüştü.1 cm olmuş.vücut tarafından zamanla emiliyo,bu yüzden çok canını sıkma derim .özellikle kanamanda yok benim gibi çok şanslısın bu durumda.ama ben 2 hafta kadar dinlendim.kendini çok yorma derim.

O'ndan başka kimimiz var ki. O'ndan başka kimin gucu yeter ki olmazlari oldumaya.
Allah razi olsun canım benim Allah razi olsun...

Dr rahim onu atmak için kasilir atar dedi. Ama eger atamazsa bebek büyüdükçe o keseyle birleşir ve düşükle sonuçlanabilir dedi.iste bu hafta ona bakacak kese daha duruyor mu diye. Bakalım hayırlısı.

canim gecmisi yeni okudum cok cok gecmis olsun inan cok üzüldüm ama hayirlisi böyleymis demekki umarim bir an önce toparlanirsin ve yeniden hamile kalirsin.. allah dayanma gücü versin canim dualarim seninle..

canim gecmisi yeni okudum cok cok gecmis olsun inan cok üzüldüm ama hayirlisi böyleymis demekki umarim bir an önce toparlanirsin ve yeniden hamile kalirsin.. allah dayanma gücü versin canim dualarim seninle..

Allah razi olsun canım inşallah toparlanirim. Birde ben öyle yaninda biri varken aglayabilen biri degilim. Kose bucak kaçıyorum eşim de olsa bu. Sıkıyorm kendimi fazlasiyla. Sahte gulusler espriler. Sanki sabah bebeginu camasirinda goren ben degilmisim gibi kulak vermemeye çalışıyorum kendime.

Demek ki nasibimde bundan yana kederlenmek varmış. Sonuna kadar aciyi yasayip hakkini vermek lazim galiba.

cnm sımdı gordum gecmıs olsu ncok ben bu topıc ten dusuk yaptıgım ıcın ayrılmıstım ama gecenlerde senın bır soruna cevap vermıstım senı ordan hatırlıyorum bu yuzden gecmıs olsu ndemek ıstedım.

Doktordan geldimm kizlar. Tahminim dogruymus. Artık mercimek yok.
Ne zordu hamile ve cocuklu bayanlarin arasinda siramin gelmesini beklemek.
cnm ben ıkı senede ıkıncı dusugumu gecen salı yasadım.Bende henuz 3 yıllık evlı bıle degılım doktorlar maalesef ılk dusuklerı umursamıyor ama yapabılırsen esın ve kendının kanını aldırarak genetıge baktır.Bende boyle bır sorun cıktı..Hatta doktora kasa bıdaha hamıle kalıp bır daha dusurecektım ve bu surec cok zor bır surec oluyor.Hamıle kalabılmek de bır sorun o yuzden kendınde sıkıntı gorme lutfen.Bazen benım gıbı eslerde sorun cıkıyor ve caresı var..Istesende zaten bır sene bebek yapamıyorsun bana da aynı soylendı ve bende cok uzgunum..Bu donemde alınan dusuk materyalını yanı bebegı anneyı ve babayı gereklı testler yaparak ıncelıyorlar ben Bakırkoy sadı konuk a gıttım ve kurtaj la alınan bebegı oraya teslım ettık.esım ve ben kanlarımızı verdık.
bAZEN de pıhtılasma sorunu oluyor annede bır ıgneye bakıyor hamıleyken aslında bu sorunun cozumu..AMA ıste doktorlar ılgılenmıyor bu yuzden dusuyor bebekler.
sende elbette nadasa bırakmak ıstemekte haklısın oyle de olsun zaten buna mecburuz ama bu arada bu testlerını yaptır ve genetık bolumlerıyle gorus lutfen..

Haklısın ama butun bunlarla ugrasacak takatim yok ki

Haklısın ama butun bunlarla ugrasacak takatim yok ki
aynı psıkolojıdeyız ınan bana ama bu ıkı oldu benım cogu kısı de boyle..yanımda dokuz aylık kadının bebegı karnında olmustu ve ınankı o durumda olmayı kımse ıstemez..altı kez dusuk yapmıs yedıncısıde boyle oldu dıye feryat fıgan edıyordu.boyle bırseyden ıcımızı rahatlatacak elbette deılız kımsenın basına gelmesın boyle seyler Allah'ın ıznıyle fakat herseyden once sorununun bulunması ıcın toparlanmalısın once kendın ıcın elbette..
Mucadeleye devam Insallah

Canım benimmm ne kadar üzüldüğünü senin yerine kendimi koyduğumda az çok tahmin edebiliyorum zaten bu konuyu takip etmen seni daha çok üzer bencede girip bakma canım benim kimse senin kusuruna bakmaz yani ben kabul ederim tabiki çünkü bende senin gelişmelerini güzel haberlerini duymaya şahit olmayı isterim çok :) öpüyorum çok seni dikkat et kendine

Eşim belli etmemeye çalışıyor ama az önce geldi sarildi. Birakip gitti bizi ya , birakip gitti dedi o kadar zor tuttum ki kendimi.

Demek ki bebek ilerleyen haftalarda gitse onun acısını kaldiramazmisim. Bu kadar yuk ancak bana kadarmis demek...

Guzelim konuyu da mahvettim bunalttim herkesi insanlar annelik sevincinu paylaşamcklar benim yüzümden yahu :) ben gideyim siz devam edin. Rabbim korusun sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…